Afdeling Zuidoost Utrecht

KHN afdelingsnieuws

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 7 mei in Woerden

22-03-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Gastvrijheidscursus: Hoe krijg ik positieve reviews (halve dag) 6 mei in Woerden

19-03-2019
-

Je wilt dat je gasten een optimale gastvrijheids-beleving ervaren binnen jouw bedrijf. Dan is de kans immers groot dat zij een positieve recensie achterlaten. Hoe kun je hiervoor zorgen? In deze training leer je te kijken door de ogen van je gast zodat je hun ervaring kunt verbeteren.

Horeca &Toerisme College Nieuwegein: succesvolle speeddate voor studenten en horecabedrijven

08-02-2019
-

Horeca & Toerisme College dringt horecavacatures terug met speeddates.

Koninklijke familie viert dit jaar Koningsdag in Amersfoort

04-02-2019
-

De gemeente Woudenberg is er trots op dat de Koninklijke familie dit jaar Koningsdag in Amersfoort viert. De regio -en dus ook Woudenberg- wordt nauw betrokken bij de organisatie van deze dag. Het belooft een feest te worden voor en door alle inwoners en ondernemers van de regio Amersfoort. Graag brengen wij een en ander bij je onder de aandacht.

Geef jouw mening over het terrassenbeleid in de gemeente Utrechtse Heuvelrug

25-01-2019
-

De gemeente wil een beleid voor terrassen ontwikkelen. Dit doen ze op basis van eigen ervaringen, maar zeker ook met jullie ervaringen. Vandaar dat we graag van jou horen hoe je over de terrassen in de gemeente denkt. Samen kijken we naar wat wenselijk en mogelijk is.

Horeca- en recreatieondernemers op zoek naar medewerkers in Utrechtse Heuvelrug

24-01-2019
-

Het matchen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt met de vraag vanuit de arbeidsmarkt gebeurt steeds vaker vanuit sectorgerichte samenwerking met bedrijven en opleidingsmogelijkheden.

Evenementen 2019 tijdig aanmelden in gemeente Veenendaal

22-10-2018
-

Het afgelopen jaar heeft u een evenement in Veenendaal georganiseerd en/of uw interesse voor het organiseren van een evenement in Veenendaal aan ons kenbaar gemaakt. Graag vragen wij even uw aandacht voor de Evenementenkalender Veenendaal 2019.

Lokaal horecanieuws in de media

Gemeente en ondernemers lanceren website inwoudenberg.nl

17-04-2019 - WOUDENBERG Alle activiteiten en evenementen in Woudenberg zijn voortaan te vinden op één overzichtelijke website, inwoudenberg.nl. De nieuwe website is het initiatief van de gemeente Woudenberg, winkeliersvereniging DES en het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT). Uitgangspunt is dat Woudenberg veel te bieden heeft op het gebied van fietsen, wandelen, recreëren, sporten en winkelen. De website brengt dat alles in kaart.

Horeca Veenendaal alert na reeks overvallen

12-04-2019 - VEENENDAAL - Vroeg sluiten, camerabewaking en zo weinig mogelijk geld in de kassa; horecazaken nemen maatregelen om overvallen tegen te gaan. Zeker in Veenendaal waar het de afgelopen drie weekeinden op rij raak was. Ook de politie is alert, maar zegt niet welke maatregelen worden genomen.

Nieuw in Passage Corridor: Grand Café De Kei

12-04-2019 - VEENENDAAL - Op maandag 15 april wordt het nieuwe Grand Café De Kei geopend in winkelcentrum Passage Corridor. Het grand café opent op Tuinstraat 16 in Veenendaal. Bij Grand Café De Kei worden vanaf maandag 15 april verschillende grill-gerechten uitgeserveerd, waaronder T-Bone steak en Black Angus beef. Daarnaast zullen een aantal biologische en vegetarische gerechten de kaart aanvullen tot een gevarieerd aanbod.