Afdeling Zuidoost Utrecht

KHN afdelingsnieuws

LinkedIn training (1 dag) 1 oktober in Woerden

12-08-2019
-

Horeca Maatwerk (onderdeel van KHN) organiseert een LinkedIn training van een dag waarbij je van alles leert over het gebruik van LinkedIn voor jouw horeca onderneming. Heel leerzaam en leuk! Je krijgt tips die je direct kunt toepassen zodat je met een goed gevoel (en een mooi profiel) aan het einde van de dag naar huis gaat.

Workshop Voorkom ziekteverzuim! 24 september in Woerden

12-08-2019
-

Een zieke medewerker kost je gemiddeld 396 euro per dag. Dat zit bijvoorbeeld in loonkosten (doorbetaling tijdens ziekte), vervangingskosten, kosten voor de re-integratie en productieverlies. Daarbij komt nog de extra belasting voor de collega’s. Reden te meer om ziekteverzuim zoveel mogelijk te voorkomen.

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 24 september in Woerden

12-08-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Workshop Hygiënecode op 9 september in Woerden

29-07-2019
-

Iedere horecaondernemer die eten en drinken bereidt, is verplicht om volgens de laatste Hygiënecode voor de horeca (van 1 april 2016) te werken. Door deze workshop weet je precies hoe je voldoet aan de wet.

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Even voorstellen: Nieuwe regiomanager regio Oost Brabant

10-05-2019
-

Graag stel ik mezelf nogmaals voor: mijn naam is Yumi Overbeeke en ik was tot voor kort de vervanger van Merel Reijers tijdens haar zwangerschapsverlof in jouw gebied. Inmiddels is Merel bevallen van een gezonde zoon en vervangt zij tijdelijk de functie van regiomanager in Midden West Brabant.

Lokaal horecanieuws in de media

Het AD komt logeren: Veld en Bosch is een tiny house van het luxe soort

18-08-2019 - Het AD Komt logerenNormaal gesproken beoordeelt onze Marco Bosmans restaurants voor De Gouden Pollepel. Maar deze zomer neemt hij zijn toilettasje mee naar B&B's in de regio voor Het AD Komt Logeren, met deze week: Veld en Bosch in Leusden.  Marco Bosmans 18-08-19, 13:00 Delen per e-mail Sluit Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug links, Leusderheide rechts en Den Treek-Henschoten in de rug. Veel groener kan een B&B niet zijn.

Nummer 17: een bruine bol met kip en héél veel taugé bij 0318

15-08-2019 - Nummer 17Doe mij maar... nummer 17! Elke week bestellen we ergens nummer 17 van de lunchkaart. Vandaag: een bruine bol met gewokte kip, taugé, paprika, ui, een schijfje komkommer en satésaus bij Lunchroom 0318 aan de Hoofdstraat in Veenendaal Het is even tellen op de menukaart van lunchroom 0318 in Veenendaal, maar samen met een medewerkster komen we uit op een bruine bol met gewokte kip. De kaart heeft namelijk geen nummers.

Café Moestas doet oproep aan bezoekers om overlast te beperken

12-08-2019 - WOUDENBERG Netty van der Tas, eigenaresse van café Moestas aan de Dorpstraat 49b, heeft via sociale media een oproep gedaan aan haar bezoekers om overlast bij het verlaten van het café zoveel mogelijk te beperken. Dit om te voorkomen dat het café een negatieve naam krijgt in het dorp en er sancties zullen volgen. Joke van der Heide Moestas krijgt bijna wekelijks klachten van omwonenden over overlast op straat. Dit gaat vooral om overlast in het weekend na sluitingstijd.