Afdeling Zuidoost Utrecht

KHN afdelingsnieuws

LinkedIn training (1 dag) 24 juni in Woerden

04-06-2019
-

Horeca Maatwerk (onderdeel van KHN) organiseert een LinkedIn training van een dag waarbij je van alles leert over het gebruik van LinkedIn voor jouw horeca onderneming. Heel leerzaam en leuk! Je krijgt tips die je direct kunt toepassen zodat je met een goed gevoel (en een mooi profiel) aan het einde van de dag naar huis gaat.

Even voorstellen: Nieuwe regiomanager regio Oost Brabant

10-05-2019
-

Graag stel ik mezelf nogmaals voor: mijn naam is Yumi Overbeeke en ik was tot voor kort de vervanger van Merel Reijers tijdens haar zwangerschapsverlof in jouw gebied. Inmiddels is Merel bevallen van een gezonde zoon en vervangt zij tijdelijk de functie van regiomanager in Midden West Brabant.

Cursussen en trainingen bij KHN in Woerden

06-05-2019
-

KHN biedt regelmatig cursussen aan op het gebied van veiligheid, marketing en arbeidsrecht. Binnenkort zijn de volgende cursussen bij KHN in Woerden. Op zoek naar een andere cursus of training? Kijk dan ook eens op onze cursuspagina.

Horeca &Toerisme College Nieuwegein: succesvolle speeddate voor studenten en horecabedrijven

08-02-2019
-

Horeca & Toerisme College dringt horecavacatures terug met speeddates.

Geef jouw mening over het terrassenbeleid in de gemeente Utrechtse Heuvelrug

25-01-2019
-

De gemeente wil een beleid voor terrassen ontwikkelen. Dit doen ze op basis van eigen ervaringen, maar zeker ook met jullie ervaringen. Vandaar dat we graag van jou horen hoe je over de terrassen in de gemeente denkt. Samen kijken we naar wat wenselijk en mogelijk is.

Horeca- en recreatieondernemers op zoek naar medewerkers in Utrechtse Heuvelrug

24-01-2019
-

Het matchen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt met de vraag vanuit de arbeidsmarkt gebeurt steeds vaker vanuit sectorgerichte samenwerking met bedrijven en opleidingsmogelijkheden.

Lokaal horecanieuws in de media

Publieksavond Cultuurhistorische Waardenkaarten Woudenberg

20-06-2019 - Publieksavond voor geïnteresseerden bij Hotel Restaurant Schimmel in Woudenberg Cultuurhistorische Waardenkaart gepresenteerd Op donderdag 4 juli worden de eerste resultaten van het werk aan de Cultuurhistorische Waardenkaart van Woudenberg gepresenteerd. Op deze avond vindt vanaf 19.30 uur een presentatie van de kaart plaats en zal er gelegenheid zijn om te reageren en vragen te stellen. De kaarten zijn een belangrijke bron bij het opstellen van o.a. bestemmingsplannen.

Nieuwe plannen exploitant 'Hens': van boomhut tot activiteitenhal

19-06-2019 - WOUDENBERG Met een toekomstvisie voor de komende tien jaar en nieuwe ontwikkelingen zoals een activiteitenhal van 2.500 m2, drive-in camperplaatsen, bijzondere verhuureenheden en nieuwe horeca wil exploitant Martien van de Lagemaat het Henschotermeer duurzaam rendabel maken. Daarbij wil hij nadrukkelijk rekening houden met de natuur. Toen de provincie en gemeenten in 2015 aankondigden dat zij gingen stoppen met de exploitatie van het Henschotermeer was dat voor hem een grote zorg.

Wethouder Dylan Lochtenberg matcht op Beursvloer Veenendaal

18-06-2019 - VEENENDAAL De tiende editie van Beursvloer Veenendaal zorgde voor 218 uitgedeelde Veense schaapjes. In het Van der Valk Hotel Veenendaal ontmoetten maatschappelijk betrokken bedrijven vrijwilligersorganisaties uit Veenendaal met als doel een match te maken. Wat het bedrijf ter beschikking stelt aan tijd, kennis, middelen en materialen wordt gematcht met een creatieve, ludieke of bijzondere tegenprestatie van de organisatie.