Afdeling Zuidoost Utrecht

KHN afdelingsnieuws

Even voorstellen: Nieuwe regiomanager regio Oost Brabant

10-05-2019
-

Graag stel ik mezelf nogmaals voor: mijn naam is Yumi Overbeeke en ik was tot voor kort de vervanger van Merel Reijers tijdens haar zwangerschapsverlof in jouw gebied. Inmiddels is Merel bevallen van een gezonde zoon en vervangt zij tijdelijk de functie van regiomanager in Midden West Brabant.

Cursussen en trainingen bij KHN in Woerden

06-05-2019
-

KHN biedt regelmatig cursussen aan op het gebied van veiligheid, marketing en arbeidsrecht. Binnenkort zijn de volgende cursussen bij KHN in Woerden. Op zoek naar een andere cursus of training? Kijk dan ook eens op onze cursuspagina.

Training omgaan met ongewenst gedrag en agressie (halve dag) 12 juni in Woerden

29-04-2019
-

KHN organiseert in samenwerking met Chubb Fire & Security op maat gemaakte cursussen over het omgaan met ongewenst gedrag en agressie in de horeca.

Horeca &Toerisme College Nieuwegein: succesvolle speeddate voor studenten en horecabedrijven

08-02-2019
-

Horeca & Toerisme College dringt horecavacatures terug met speeddates.

Geef jouw mening over het terrassenbeleid in de gemeente Utrechtse Heuvelrug

25-01-2019
-

De gemeente wil een beleid voor terrassen ontwikkelen. Dit doen ze op basis van eigen ervaringen, maar zeker ook met jullie ervaringen. Vandaar dat we graag van jou horen hoe je over de terrassen in de gemeente denkt. Samen kijken we naar wat wenselijk en mogelijk is.

Horeca- en recreatieondernemers op zoek naar medewerkers in Utrechtse Heuvelrug

24-01-2019
-

Het matchen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt met de vraag vanuit de arbeidsmarkt gebeurt steeds vaker vanuit sectorgerichte samenwerking met bedrijven en opleidingsmogelijkheden.

Lokaal horecanieuws in de media

Wegens succes verlengd: subsidie gezonde leefstijl

24-05-2019 - WOUDENBERG Woudenbergers die een goed idee hebben om een gezonde leefstijl te stimuleren kunnen ook dit jaar een beroep doen op een subsidie. Dat heeft wethouder Marleen Treep-Wolfswinkel bekendgemaakt. ,,Ik ben reuze benieuwd naar de initiatieven voor 2019', laat ze enthousiast weten. ,,Iedereen weet dat voldoende bewegen beter is dan inactief zijn. Dat je beter gezonde voeding kunt eten dan fastfood. En dat je je beter voelt als je minder stress ervaart.

Whisky proeven in Italiaanse sfeer

23-05-2019 - RENSWOUDE Het is vrijdagavond half acht, de lunchroom van Di Tutto op de hoek Dorpsstraat/Dorpshart is tot de laatste plaats gevuld. \ Alle aanwezigen aan de tafels hebben voor zich vier glaasjes voor de whiskyproeverij die eigenaresse Cynthia Bijmans georganiseerd heeft. ITALIAANSE SFEER Ruim drie jaar geleden ging Cynthia Bijmans met de lunchroom van start. Je kunt er bijvoorbeeld terecht voor een kop koffie, cappuccino, een biertje of een glas wijn.

'Gezellig soep eten na een wandelingetje'

22-05-2019 - RENSWOUDE Voor de Liefhebbers was het dinsdagmiddag weer Samen soepen in Het Trefpunt, in de bibliotheek aan de Van Reedeweg. Het samen soep eten is een initiatief van de bibliotheek en de Senioren Welzijns Organisatie (SWO) Scherpenzeel/Renswoude. Wil van Hardeveld, Jannie Nieboer en Emy van Vliet die namen de catering voor hun rekening en zorgden voor een kop soep met daarnaast stokbrood met kruidenboter. TWEEDE KOP Het motto was 'Samen soepen, lekker en gezellig'.