Afdeling Zwolle & Regio

KHN afdelingsnieuws

Provincie Overijssel - Subsidie Jonge bedrijfsopvolgers!

15-04-2019
-

Onder een familiebedrijf verstaan wij een MKB-onderneming waarvan meer dan 50% van de aandelen in handen is van één familie. De familie heeft een beslissende bevoegdheid betreffende de bedrijfsvoering en opvolging. Ook is de leiding (bij de meerderheid) in handen van één familie.

Training Effectief communiceren met jouw medewerkers (1 dag) op 20 mei in Zwolle

08-04-2019
-

Wat is jouw visie als werkgever en wat verwacht je van jouw medewerkers? Hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap goed overkomt bij je medewerkers? Hoe bereid je een functionerings- of slecht nieuwsgesprek voor?

Training omgaan met ongewenst gedrag en agressie (halve dag) op 6 mei in Zwolle

05-04-2019
-

KHN organiseert in samenwerking met Chubb Fire & Security op maat gemaakte cursussen over het omgaan met ongewenst gedrag en agressie in de horeca.

Stenden Hotel Management School gaat het land in

02-04-2019
-

De duale flexibele opleiding van Stenden Hotel Management School gaat voor bedrijven en geïnteresseerden regionale voorlichtingsbijeenkomsten en selectiedagen organiseren.

Gastvrijheidscursus: Hoe krijg ik positieve reviews (halve dag) op 14 mei in Zwolle

01-04-2019
-

Je wilt dat je gasten een optimale gastvrijheids-beleving ervaren binnen jouw bedrijf. Dan is de kans immers groot dat zij een positieve recensie achterlaten. Hoe kun je hiervoor zorgen? In deze training leer je te kijken door de ogen van je gast zodat je hun ervaring kunt verbeteren.

Zomer BBQ, ALV KHN Zwolle & workshop 'Trends in de horeca'

01-04-2019
-

Het lijkt nog ver weg maar op maandag 13 mei organiseren wij onze jaarlijkse Zomer BBQ. Dit jaar zijn wij welkom aan boord van de ‘Mvb Ooster-Schelde’ in Zwolle. De middag start met de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van KHN Zwolle en een workshop over de laatste trends en ontwikkelingen in de horeca.

Wij zoeken horecatoppers in Zwolle: jij ook? 

19-03-2019
-

Wij, bestuursleden van KHN Zwolle en ondernemers, zijn op zoek naar (vakantie)medewerkers. Op dinsdag 21 mei is er de Nationale Horecadag en op de Grote Markt in Zwolle zal KHN een stand plaatsen boordevol gezelligheid en vacatures.

Gerard André van café De Alm wint Veiligheidsprijs Deventer

16-03-2019
-

Burgemeester Ron König overhandigde de prijs op 7 maart aan Gerard André

Versterken groene uitstraling toeristische bedrijven KHN Overijssel

05-03-2019
-

De kwaliteit van de groene omgeving in Overijssel is hèt visitekaartje vanuit de vrijetijdseconomie naar haar gasten. De vele campings, hotels e.a. presenteren zich binnen die groene omgeving zeer verschillend. Gastvrij Overijssel wil graag de kwalitatieve (groene – landschappelijke) uitstraling van deze VTE-bedrijven verbeteren. Daarom is deze stimuleringsregeling ontworpen, met een maximale bijdrage van € 4.900,-.

Heb jij als ondernemer behoefte aan extra koks in je keuken? Nieuw bij het Deltion College! Leergang Aankomend Kok

05-02-2019
-

Nieuw bij het Deltion College! Leergang Aankomend Kok. Heeft u als ondernemer behoefte aan extra koks in uw keuken? Wilt u medewerkers nog voor de zomer in twaalf wekelijkse lesdagen de essentiële basisvaardigheden van een kok aanleren en snel kunnen inzetten in uw keuken?

Lokaal horecanieuws in de media

B&B Kort Jakje in Zwolle

18-04-2019 - We verzamelen de leukste B&B's, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. In hartje Zwolle ligt Kort Jakje, een B&B in een van de mooiste straatjes van de stad. Alleen vanwege het mooie pand wil je een keer naar Kort Jakje. De B&B zit in een van de smalste huizen van de stad, in een karakteristiek pakhuis. Als gast heb je het hele huis voor jezelf.

Een Australisch gezegde

18-04-2019 - DALFSEN - Een goede kennis van mij is jaren geleden geëmigreerd naar Australië. En hij had een gouden tip om water te besparen. De kennis van mij woont al geruime tijd in Australië, waar hij een bed and breakfast in Oodnadatta op drie minuten van het vliegveld heeft. In Australië bericht de media ook over de droogte. We zien al overeenkomsten tussen Nederland en Australië. Ze hebben daar een gezegde en deze wilde hij graag delen via deze weg. 'If it's brown, flush it down.

Creatief café in de Spil

18-04-2019 - NIEUWLEUSEN - Op dinsdag 30 april is er weer een gezellige workshop in het creatief café van Kulturhus de Spil, deze keer een workshop Fotografie   Mijn naam is Wim Bergsma, natuur- en landschapsfotograaf uit Nieuwleusen. Tijdens mijn wandelingen door bossen en velden geniet ik met volle teugen en raak ik steeds opnieuw geïnspireerd om onze prachtige natuur fotografisch vast te leggen. Mijn ervaringen als fotograaf deel ik graag met anderen.