Annuleringsvoorwaarden cursussen, workshops en trainingen

Als horecaondernemer weet je als geen ander dat lastminute-afzeggingen vaak tot onnodige kosten leiden. Daarom heeft KHN een annuleringsregeling die geldt bij inschrijving voor cursussen, workshops en trainingen. Deze annuleringsregeling geldt ook voor cursussen, workshops en trainingen die verzorgd worden door Horeca Maatwerk.

Kosteloos annuleren voor een cursus, workshop of training van KHN en van Horeca Maatwerk, kan tot zeven werkdagen voor aanvang van de cursus. De annulering kan alleen schriftelijk (per brief) of per e-mail worden gedaan via het volgende adres:

Koninklijke Horeca Nederland
Pelmolenlaan 10
3447 GW Woerden
E-mail: khncursussen@khn.nl

Annulering en kosten

Indien een cursus later dan zeven werkdagen voor de cursus wordt geannuleerd, dan gelden de volgende regels:

  • Bij annulering tot en met de dag voor aanvang van de cursus, workshop of training wordt 50% van het cursusbedrag in rekening gebracht.
  • Bij annulering op de dag van de cursus, workshop of training zelf wordt het volledige cursusbedrag in rekening gebracht. Dat geldt ook in geval van no-show.

Vervanging?

Indien een deelnemer verhinderd is, kan een andere deelnemer (van hetzelfde bedrijf) zijn plaats innemen. Dit dient van tevoren met KHN schriftelijk (via post of e-mail) te worden afgestemd. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

Annulering door KHN of Horeca Maatwerk

KHN en Horeca Maatwerk behouden zich het recht voor om tot zes dagen voor aanvang van de cursus, workshop of training deze te annuleren wegens onvoldoende deelname. Van onvoldoende deelname is sprake indien zich tot zeven dagen voor aanvang van de cursus, workshop of training minder dan tien betalende deelnemers hebben aangemeld.

Terug
Doe de Personeelsscan
Meer cursussen
Horeca Maatwerk

Horeca Maatwerk cursussen en trainingen worden aangeboden door KHN en georganiseerd door Horeca Maatwerk. Horeca Maatwerk is nauw verbonden aan KHN. Voor deze cursussen ontvangt u een factuur van Horeca Maatwerk.