Afdeling Amersfoort e.o.

KHN afdelingsnieuws

Amersfoort zoekt enthousiaste voorzitter voor haar afdeling

27-12-2017
-

Wij zoeken een actief ondernemer van Koninklijke Horeca Nederland, die signalen van leden bespreekt en kan vertalen naar concrete acties. Uiteraard passend binnen het algemeen beleid van Koninklijke Horeca Nederland.

Amersfoortse terrasregels op een rijtje

14-11-2017
-

Onlangs heeft u een brief ontvangen van de gemeente Amersfoort over terrasregels.

Regionale verkiezing Meest Markante Horecaondernemer Midden Nederland van start

02-02-2016
-

U kent ongetwijfeld die horecaondernemer, die het verdient eens in de schijnwerpers te staan. Die ondernemer die andere horecaondernemers kan inspireren! Geef hem of haar op voor de verkiezing van Meest Markante Horecaondernemer van Midden Nederland!

Lokaal horecanieuws in de media

Lekker plakkerig buikspek bij Hete Kolen

20-01-2018 - Bijzonder Hete Kolen is niet moeilijk te vinden. U ruikt het vuur al vanaf de hoek. De warme, ronkende smeullucht van de houtskoolgrill - die midden in de zaak staat - hangt als een knus dekentje over het sympathieke Amersfoortse restaurantje, dat verder volgens beproefd recept is aangekleed: bakstenen, blank hout en een paar prominente aluminium ventilatiebuizen. Hete Kolen is volgens de website een "stoere vlees- en BBQ-keuken in het bruisende hart van Amersfoort.

Man door het lint om koude pizza

19-01-2018 - (Novum) - Een 27-jarige man uit Amersfoort is zondag volledig door het lint gegaan in een pizzeria omdat hij een koude pizza kreeg thuisbezorgd. Toen hij verhaal ging halen bij de betreffende zaak sloeg hij een medewerkster in haar gezicht. Hij is aangehouden, meldt de politie maandag. De vrouw liep de klap op toen ze de man, die haar de huid volschold, samen met een andere klant de pizzeria uit probeerde te werken.

Carnavalsprogramma C.V. DE HOOGE NARREN in De Faam

18-01-2018 - Amersfoort - Van vrijdag 9 t/m woensdag 14 februari 2018 is het weer tijd voor het Hooglandse Carnaval. Carnavalsvereniging De Hooge Narren viert haar 44-jarig jubileum en carnaval op haar vertrouwde adres: Café De Faam, Hamseweg 5, Hoogland. Dit jaar trekt Prins KC de kar, zijn motto is "(Jubileum)Tour de Faam!". Dat belooft wat. Onderstaand het volledige feestprogramma. Het Carnaval start op vrijdag 9 februari 2018. Om circa 16.30 uur wordt er in Café De Kolkrijst verzameld en om 17.