Afdeling Amersfoort e.o.

KHN afdelingsnieuws

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Horeca Amersfoort zet zijn beste beentje voor

08-05-2019
-

We kijken terug op een prachtige Koningsdag die in vele opzichten zeer geslaagd was. Amersfoort heeft zich van zijn beste kant laten zien, mede dankzij de horeca. Verder lezen jullie informatie over de ontwikkeling van de evenementen, binnenstad overleg, BHV controle en de afzuigkanalen.

Het laatste nieuws uit horeca Amersfoort

28-02-2019
-

Hierbij ontvangen jullie de laatste ontwikkelingen vanuit KHN Amersfoort. Wat een zomers top weekend is het! Geniet van de zon, de voorjaarsvakantie en de bijbehorende omzetten natuurlijk. 

Horeca &Toerisme College Nieuwegein: succesvolle speeddate voor studenten en horecabedrijven

08-02-2019
-

Horeca & Toerisme College dringt horecavacatures terug met speeddates.

Nieuwsupdate KHN Amersfoort

25-01-2019
-

2019 Is in volle gang! De bezoekersaantallen trekken weer aan en "dry januari" is bijna over. Het jaar dat Amersfoort oranje kleurt en Willem op bezoek komt een jaar om alle grote stappen die wij hebben gemaakt in de laatste maanden van 2018 voor te zetten! 

Lokaal horecanieuws in de media

Lunchroom Amersfoort beschadigd na explosie

22-07-2019 - In de vroege ochtend van vrijdag 19 juli (omstreeks 05.20 uur) werden omwonenden van De Kamp in Amersfoort gewekt door enorme knallen. Er is bij het afgaan van explosieven (vermoedelijk zwaar vuurwerk) schade ontstaan aan de deuur van een lunchroom. De politie doet onderzoek. Op basis van camerabeelde is er het vermoeden dat het vier daders betreft. Er wordt aan eventuele getuigen gevraagd om zich te melden.

Tap take-over Café De Dikke Koning

21-07-2019 - AMERSFOORT Café De Dikke Koning heeft zaterdag een tap take-over gehouden.  Tijdens het evenement waren verschillende bieren van brouwerij BrewDog te proeven. Daarnaast waren er verschillende hapjes en live-muziek.

'Cijfers van Amerena zijn zwart'

20-07-2019 - De centrale horeca in sportcentrum Amerena draait zonder verlies. Dat meldt wethouder Hans Buijtelaar van sport. Hij voelt zich genoodzaakt te reageren op de conclusie van Amersfoort2014 dat de horeca afstevent op een tekort van 20.000 euro. Volgens gemeenteraadslid Ben Stoelinga van Amersfoort2014 kan...