Afdeling Amersfoort e.o.

KHN afdelingsnieuws

Tobias Bosman nieuwe voorzitter KHN Amersfoort

29-11-2018
-

Tobias Bosman is benoemd tot nieuwe voorzitter van KHN afdeling Amersfoort. Bosman neemt de voorzittershamer over van Vincent de Vries die acht jaar voorzitter van KHN Amersfoort was en daarvoor benoemd werd tot Lid van Verdienste van KHN. Tobias Bosman wil graag uitbouwen wat zijn voorganger in gang heeft gezet. En daarbij nauw samenwerken met de leden van KHN en stakeholders in Amersfoort en omstreken.

KHN Amersfoort benoemt Vincent de Vries Lid tot lid van verdienste

20-11-2018
-

Op maandag 19 november is Vincent de Vries benoemd tot lid van verdienste van de afdeling Amersfoort van Koninklijke Horeca Nederland.

Cursus Marketing in de horeca (1 dag) op 10 december 2018 te Woerden

29-10-2018
-

U wilt uw vaste gasten binden en nieuwe gasten verleiden om voor u te kiezen. Maar hoe doet u dat in een wereld met een enorm horeca-aanbod? Met deze cursus weet u hoe u verschillende marketingmiddelen inzet om bekende en nieuwe gasten naar uw horecabedrijf te trekken.

Heeft u een restaurant of café in de binnenstad van Amersfoort?

08-10-2018
-

De binnenstad van Amersfoort heeft veel kwaliteiten. De historische gebouwen, de grachten, de openbare ruimte en het groen dragen bij aan een bijzonder en levendig stadsbeeld. Amersfoort wordt zowel door bewoners als door een toenemend aantal bezoekers gewaardeerd vanwege deze combinatie van sfeervolle en historische kwaliteiten. Ook horeca draagt bij aan de aantrekkelijkheid van onze binnenstad.

KHN feliciteert Vroeg in Bunnik met 7e plaats in Koffie Top 100

01-10-2018
-

KHN felicieert Vroeg met 7e plek in koffie top 100!. Vroeg is tevens categoriewinnaar “Beste koffie in een restaurant” en pakte Vroeg de titel "Beste koffie in een restaurant". Een prachtig resultaat.

Strijd over rookpijp op dak in Amersfoort laait op

09-08-2018
-

Ondernemers en pandeigenaren in de binnenstad zijn woest op de gemeente Amersfoort, die hen plots en zonder overleg dwingt afvoerpijpen en rookkanalen van daken te halen. Een operatie die per keer tienduizenden euro’s kost, aldus belangenorganisaties.

Lokaal horecanieuws in de media

Politie houdt een persoon aan na steekincident in Soesterkwartier

09-12-2018 - AMERSFOORT De politie heeft zondagavond een persoon aangehouden na een steekincident in een Chinees restaurant aan de Noorderwierweg.  Jeroen van der Veer Iets na 18.00 uur gingen meerdere politie-eenheden op een melding af van een steekpartij. In het restaurant trof men de gewonde persoon aan en kon de verdachte ook direct in de boeien worden geslagen. Hij is meegenomen naar het politiebureau en de gewonde vrouw is afgevoerd naar het ziekenhuis.

Gewonde bij steekpartij in Chinees restaurant in Amersfoort

09-12-2018 - AMERSFOORT - Een man is vanavond aangehouden na een steekpartij in een Chinees restaurant aan de Noorderwierweg in Amersfoort. E?n persoon raakte gewond. De verdachte kon al in het restaurant worden aangehouden. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft de omgeving van het restaurant afgezet. Veel wijkbewoners kwamen kijken bij het incident. Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Ruit van lunchroom opgeblazen in binnenstad Amersfoort

07-12-2018 - Omwonenden werden wakker door een harde knal.