Afdeling Amersfoort e.o.

KHN afdelingsnieuws

Horeca Amersfoort zet zijn beste beentje voor

08-05-2019
-

We kijken terug op een prachtige Koningsdag die in vele opzichten zeer geslaagd was. Amersfoort heeft zich van zijn beste kant laten zien, mede dankzij de horeca. Verder lezen jullie informatie over de ontwikkeling van de evenementen, binnenstad overleg, BHV controle en de afzuigkanalen.

Cursussen en trainingen bij KHN in Woerden

06-05-2019
-

KHN biedt regelmatig cursussen aan op het gebied van veiligheid, marketing en arbeidsrecht. Binnenkort zijn de volgende cursussen bij KHN in Woerden. Op zoek naar een andere cursus of training? Kijk dan ook eens op onze cursuspagina.

Training omgaan met ongewenst gedrag en agressie (halve dag) 12 juni in Woerden

29-04-2019
-

KHN organiseert in samenwerking met Chubb Fire & Security op maat gemaakte cursussen over het omgaan met ongewenst gedrag en agressie in de horeca.

Het laatste nieuws uit horeca Amersfoort

28-02-2019
-

Hierbij ontvangen jullie de laatste ontwikkelingen vanuit KHN Amersfoort. Wat een zomers top weekend is het! Geniet van de zon, de voorjaarsvakantie en de bijbehorende omzetten natuurlijk. 

Horeca &Toerisme College Nieuwegein: succesvolle speeddate voor studenten en horecabedrijven

08-02-2019
-

Horeca & Toerisme College dringt horecavacatures terug met speeddates.

Nieuwsupdate KHN Amersfoort

25-01-2019
-

2019 Is in volle gang! De bezoekersaantallen trekken weer aan en "dry januari" is bijna over. Het jaar dat Amersfoort oranje kleurt en Willem op bezoek komt een jaar om alle grote stappen die wij hebben gemaakt in de laatste maanden van 2018 voor te zetten! 

Nieuwsbericht bestuur KHN Amersfoort

20-12-2018
-

We kijken terug op een succesvol 2018! Wat zijn we druk geweest om onze vernieuwde stem te laten horen binnen Amersfoort en wat gaat het goed! We hebben grote stappen gemaakt en inmiddels ons naam steeds meer laten gelden.

Tobias Bosman nieuwe voorzitter KHN Amersfoort

29-11-2018
-

Tobias Bosman is benoemd tot nieuwe voorzitter van KHN afdeling Amersfoort. Bosman neemt de voorzittershamer over van Vincent de Vries die acht jaar voorzitter van KHN Amersfoort was en daarvoor benoemd werd tot Lid van Verdienste van KHN. Tobias Bosman wil graag uitbouwen wat zijn voorganger in gang heeft gezet. En daarbij nauw samenwerken met de leden van KHN en stakeholders in Amersfoort en omstreken.

Lokaal horecanieuws in de media

Koken & eten

18-05-2019 - Jon Sistermans maakte in de jaren 90 furore als chef-kok van sterrenrestaurant De Mariënhof in Amersfoort. Daarna bestierde hij tot 2011 de keuken van restaurant Wilhelminapark in Utrecht.Rond de tafel der Romeinen van Patrick Faas is een van de favoriete kookboeken van Jon Sistermans. Het boek met recepten uit de oudheid, is verkrijgbaar in antiquariaten, op bol.com en boekwinkeltjes.nl.(Uitgeverij Learning Company)Betuws wijndomein maakt...

Schilderij van Mondriaan onder de hamer

17-05-2019 - EEMNES - Aanstaande maandag gaat op een veiling een schilderij van Piet Mondriaan onder de hamer. Het werk van de Amersfoortse schilder heet 'Op de Ringdijk 1902'. Wie het werk wil bekijken voordat er een bod wordt gedaan, kan zondag terecht in hotel De Witte Bergen in Eemnes.

Zeven jaar cel voor 77-jarige man uit Harderwijk: hij kocht een pistool om de vriend van zijn ex te vermoorden

16-05-2019 - Een 77-jarige man uit Harderwijk heeft donderdag 7 jaar cel gekregen voor de voorbereiding van de moord op de vriend van zijn ex-vrouw. Hij kocht in januari een pistool om hem van het leven te beroven. Wat hij niet wist, was dat de verkoper een politieagent was. Via de broer van de 77-jarige Jacques W. was de politie achter zijn plan gekomen. En dus werd een pseudokoop opgezet. In een auto bij een hotel in de omgeving van Amersfoort werd aan W. het pistool gekocht.