Afdeling Amersfoort e.o.

KHN afdelingsnieuws

Workshop Bedrijfsoverdracht Bedrijfsbeëindiging (halve dag) 16 april in Woerden

01-03-2019
-

Wil je weten wat er komt kijken bij het beëindigen of verkopen van je onderneming? Het is zinvol om hier in een vroeg stadium al over na te denken en je te laten informeren. Tijdens deze workshop nemen we alle opties door en krijg je de juiste handvatten aangereikt om over te gaan tot bedrijfsbeëindiging of bedrijfsoverdracht.

Het laatste nieuws uit horeca Amersfoort

28-02-2019
-

Hierbij ontvangen jullie de laatste ontwikkelingen vanuit KHN Amersfoort. Wat een zomers top weekend is het! Geniet van de zon, de voorjaarsvakantie en de bijbehorende omzetten natuurlijk. 

Uitnodiging 4 maart introductie Koningsbier Amersfoort

27-02-2019
-

Op zaterdag 27 april is het zover, de Koninklijke familie komt naar onze prachtige stad! Een unieke kans voor Amersfoort om zichzelf te profileren op nationaal niveau. Voor ons als horecaondernemers vooral een uitgelezen kans om optimaal te profiteren van de grote stroom aan bezoekers rond deze dag.

Workshop Hygiënecode (halve dag) 25 maart in Woerden

11-02-2019
-

Iedere horecaondernemer die eten en drinken bereidt, is verplicht om volgens de laatste Hygiënecode voor de horeca (van 1 april 2016) te werken. Door deze workshop weet je precies hoe je voldoet aan de wet.

Horeca &Toerisme College Nieuwegein: succesvolle speeddate voor studenten en horecabedrijven

08-02-2019
-

Horeca & Toerisme College dringt horecavacatures terug met speeddates.

Gratis training overvalpreventie in de horeca 19 maart in Woerden

04-02-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Nieuwsupdate KHN Amersfoort

25-01-2019
-

2019 Is in volle gang! De bezoekersaantallen trekken weer aan en "dry januari" is bijna over. Het jaar dat Amersfoort oranje kleurt en Willem op bezoek komt een jaar om alle grote stappen die wij hebben gemaakt in de laatste maanden van 2018 voor te zetten! 

De PIMP Theatershow: hospitality met een hilarische twist!

16-01-2019
-

Beleef een prikkelende, vrolijke en inspirerende avond waarin zeer beeldend de do’s en don’ts van de hospitality worden gebracht

Nieuwsbericht bestuur KHN Amersfoort

20-12-2018
-

We kijken terug op een succesvol 2018! Wat zijn we druk geweest om onze vernieuwde stem te laten horen binnen Amersfoort en wat gaat het goed! We hebben grote stappen gemaakt en inmiddels ons naam steeds meer laten gelden.

Tobias Bosman nieuwe voorzitter KHN Amersfoort

29-11-2018
-

Tobias Bosman is benoemd tot nieuwe voorzitter van KHN afdeling Amersfoort. Bosman neemt de voorzittershamer over van Vincent de Vries die acht jaar voorzitter van KHN Amersfoort was en daarvoor benoemd werd tot Lid van Verdienste van KHN. Tobias Bosman wil graag uitbouwen wat zijn voorganger in gang heeft gezet. En daarbij nauw samenwerken met de leden van KHN en stakeholders in Amersfoort en omstreken.

Lokaal horecanieuws in de media

Lunchroom De Onthaasting verder zonder Amerpoort-personeel

15-03-2019 - Cliënten van Amerpoort zijn gestopt met werken bij lunchroom De Onthaasting aan de Stationsstraat in Amersfoort. Sinds enige tijd is er een 'verschil van inzicht' ontstaan tussen Amerpoort en het bestuur van De Onthaasting. Vanaf 2003 had Amerpoort bij lunchroom De Onthaasting een dagbestedingsplek voor 15 cliënten die graag in de horeca werken. Met ondersteuning van begeleiders werkten zij in de bediening of in de keuken en voerden zij onder andere horecawerkzaamheden uit.

Ontwerp bistro 't Spijkertje in Eemhaven afgekeurd

15-03-2019 - Het plan voor een nieuw horecagebouw aan de Eemhaven op de plek van het gesloopte pakhuis de Spijker is door de commissie ruimtelijke kwaliteit van de gemeente Amersfoort als 'niet overtuigend' en 'complex' beoordeeld.

32e fiets- en wandeltocht voor 55-plussers

14-03-2019 - Activiteit 32e fiets- en wandeltocht voor 55-plussers zaterdag 6 april 2019   |   10:15 - 15:30 uur   |   Pannenkoekenrestaurant De.. De vrijwilligers van de sportcommissie Plussers Sport Amersfoort (PSA) organiseren in samenwerking met de Amersfoortse buurtsportcoaches op zaterdag 6 april weer een gezellige wandel- en fietstocht. Het wordt al de 32e editie! Deelnemers kunnen een prachtige wandeling maken van 2 uur met een pauze halverwege, of een fietstocht van 30 of 40 kilometer.