Afdeling Amersfoort e.o.

KHN afdelingsnieuws

Historisch centrum Amersfoort vraagt om investering

17-04-2018
-

De binnenstad van Amersfoort heeft meer groen en meer openbare zitjes nodig. Dat vinden de Ondernemersvereniging Binnenstad Amersfoort (OBA), Koninklijke Horeca Nederland (KHN) Amersfoort en de Vereniging Eigenaren Binnenstad Amersfoort (VEBA). Een gezamenlijk plan ligt klaar om het historische centrum aantrekkelijker te maken.

Training omgaan met ongewenst gedrag en agressie op 15 mei in Haarzuilens

16-04-2018
-

KHN organiseert in samenwerking met Chubb Fire & Security op maat gemaakte cursussen over het omgaan met ongewenst gedrag en agressie in de horeca.

Subsidieregeling elektrische scooter en fiets voor Amersfoortse ondernemers

11-04-2018
-

Amersfoortse ondernemers die voor zakelijke doeleinden gebruikmaken van een benzinescooter of -brommer kunnen met subsidie een elektrische scooter of e-bike aanschaffen. Voorwaarde is dat de benzinescooter of -brommer wordt ingeleverd en gedemonteerd en niet meer op de weg rijdt.

Cursus Arbeidsrecht "Personeel in de horeca" op 7 maart in Woerden

06-02-2018
-

Waar moet u op letten bij het aannemen van personeel? Wat zijn uw rechten en plichten bij ziekte van een medewerker? Hoe bouwt u een correct personeelsdossier op en wanneer kunt u iemand ontslaan? Welke bijzondere regels gelden voor personeel in de horeca?

Amersfoortse terrasregels op een rijtje

14-11-2017
-

Onlangs heeft u een brief ontvangen van de gemeente Amersfoort over terrasregels.

Regionale verkiezing Meest Markante Horecaondernemer Midden Nederland van start

02-02-2016
-

U kent ongetwijfeld die horecaondernemer, die het verdient eens in de schijnwerpers te staan. Die ondernemer die andere horecaondernemers kan inspireren! Geef hem of haar op voor de verkiezing van Meest Markante Horecaondernemer van Midden Nederland!

Lokaal horecanieuws in de media

Familie van Essen introduceert gloednieuwe EventTrailer

25-04-2018 - HOOGLANDERVEEN - Sinds drie weken is deze prachtige nieuwe EventTrailer operationeel bij van Essen Catering & Events. In slechts vier minuten tijd bouwen zij deze vrachtwagen met enkele drukken op de knop om naar een mobiele en representatieve ruimte op elke gewenste locatie. Van Essen Catering & Events is hiermee uniek in de Nederland. Zij bouwen met de EventTrailer een event, roadshow, restaurant, trainingsruimte, showroom of pop-up store op elke gewenste locatie.

Het Meanderijsje is terug

24-04-2018 - Het Meanderijsje is weer volop verkrijgbaar bij IJssalon San Marco in Amersfoort. Wegens succes is de smaak hetzelfde als voorgaande jaren: citroen, chocolade en koekjes. Een deel van de opbrengsten vanalle verkochte ijsbolletjes gaat naar Stichting Vrienden voor Meander en is bestemd voor de Dagbehandeling Oncologie. Fotobijschrift: Vrienden van Meander-ambassadeur Tatum proeft voor.

Pizzabezorgster onderuit met scooter in Amersfoort

22-04-2018 - Een pizzabezorgster is vanavond met haar scooter op het fietspad van de ruimtevaart in Amersfoort onderuit gegaan. Het meisje raakte lichtgewond. Ze is door ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.  Het ongeluk gebeurde zo'n 2 kilometer van het restaurant waar ze...