Afdeling Barneveld/Scherpenzeel

KHN afdelingsnieuws

Profiteer als recreatieondernemer van de Veluwse groepsaankoop van laadpalen voor elektrische auto’s!

05-08-2019
-

De Veluwe op 1 inventariseert jouw wensen tot de aankoop van laadpalen voor de elektrische auto en biedt daarbij een interessant financieel groepsvoordeel.

Langer op het terras in de gemeente Barneveld?

05-07-2019
-

In de horeca bestaat de wens om de terrassen langer open te houden. KHN Barneveld heeft de lobby hiervoor opgestart.

KHN Barneveld in bres tegen verhoging toeristenbelasting

04-07-2019
-

Onlangs maakte de gemeente Barneveld bekend hoe de financiën er de komende jaren uit zouden moeten zien. In deze nota kwam ook de toeristenbelasting naar voren. Reden genoeg voor KHN Barneveld om in actie te komen.

Save the date! KHN Barneveld leden tour!

27-06-2019
-

Op maandag 7 oktober heeft het bestuur van KHN Barneveld/Scherpenzeel een leuke tour voor je gepland!

Veluweacademy.nl biedt uitdagende baan aan afgestudeerde mbo’ers

26-06-2019
-

De Veluwe Academy is een uniek initiatief van VisitVeluwe, onderwijsinstellingen en vier toonaangevende hospitality bedrijven: Bungalowpark Hoenderloo, Landal Miggelenberg, Van der Valk Hotel Apeldoorn - de Cantharel en Thermen Bussloo.

Gemeente Barneveld biedt horeca gratis toegankelijkheidstoets

09-04-2019
-

De horeca wil voor elke gast bereikbaar zijn en gastvrijheid kunnen bieden, jij toch ook?

Estée Strooker gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland

04-06-2018
-

Maandag 4 juni is Estée Strooker van ’t Amusement en eetwinkel STROOM in Arnhem gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland.

Lokaal horecanieuws in de media

'Een keer eten met koning Willem Alexander lijkt me wel wat'

23-08-2019 - BARNEVELD Wouter van Manen (62) uit Barneveld is mede-oprichter van het Preuvenement. Aanstaande woensdag en donderdag wordt de vijfde editie gehouden op het Theaterplein. ,,Met het Preuvenement willen we Barneveld echt op de kaart zetten. Het Preuvenement is ook een evenement dat goed is voor de horeca en voor restauranthouders. En niet in de laatste plaats is het belangrijk om het in Barneveld gezellig met elkaar te hebben.

Theaterplein in Barneveld twee dagen 'Preufterras'

20-08-2019 - BARNEVELD Dertien restaurants en foodspeciaalzaken presenteren zich woensdag 28 en donderdag 29 augustus tijdens Preuvenement Barneveld. ,,Samen zetten zij culinair Barneveld en de regio op de kaart', meldt de organisatie. ,,Het Theaterplein wordt dan omgetoverd tot één groot en sfeervol Preufterras.' Nieuw dit jaar is zoals eerder gemeld een wedstrijd voor Barneveldse thuiskoks. Elke deelnemer heeft deze keer een eigen landthema.

Metamorfose bij entree Voorthuizen

18-08-2019 - VOORTHUIZEN De meeste Voorthuizenaren zijn er al in meer of mindere mate aan gewend, maar de meeste toeristen zullen waarschijnlijk wel even met de ogen knipperen als ze het dorp binnenrijden. Waar op de hoek Baron van Nagellstraat/Hoofdstraat ooit een oud en vervallen restaurant stond, is het afgelopen jaar een modern en statig appartementencomplex verrezen. Vanuit de lucht is goed te zien hoe beeldbepalend De Punt is geworden.