Afdeling Barneveld/Scherpenzeel

KHN afdelingsnieuws

Gemeente Barneveld biedt horeca gratis toegankelijkheidstoets

09-04-2019
-

De horeca wil voor elke gast bereikbaar zijn en gastvrijheid kunnen bieden, jij toch ook?

Training Effectief communiceren met jouw medewerkers (1 dag) op 20 mei in Zwolle

08-04-2019
-

Wat is jouw visie als werkgever en wat verwacht je van jouw medewerkers? Hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap goed overkomt bij je medewerkers? Hoe bereid je een functionerings- of slecht nieuwsgesprek voor?

Basistraining Bhv en E-learning op 8 mei in Arnhem

05-04-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Gastvrijheidscursus: Hoe krijg ik positieve reviews (halve dag) op 14 mei in Zwolle

01-04-2019
-

Je wilt dat je gasten een optimale gastvrijheids-beleving ervaren binnen jouw bedrijf. Dan is de kans immers groot dat zij een positieve recensie achterlaten. Hoe kun je hiervoor zorgen? In deze training leer je te kijken door de ogen van je gast zodat je hun ervaring kunt verbeteren.

Gratis training overvalpreventie in de horeca op 13 mei in Tiel

01-04-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Horeca in Barneveld, pak je kans!

11-03-2019
-

Op 4 en 5 juni is de gemeente Barneveld gastheer voor het congres Verenigde Nederlandse Gemeente, VNG. Dit biedt kansen voor de horeca.

Veilig uitgaan in Barneveld in de startblokken.

18-01-2019
-

Gemeente Barneveld en KHN vinden het van groot belang dat gasten veilig uit kunnen gaan in de gemeente Barneveld.

Estée Strooker gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland

04-06-2018
-

Maandag 4 juni is Estée Strooker van ’t Amusement en eetwinkel STROOM in Arnhem gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland.

Lokaal horecanieuws in de media

Plannen voor herbouw Hotel Radio Kootwijk in ver gevorderd stadium

21-04-2019 - De plannen voor de wederopbouw van het hotel in Radio Kootwijk krijgen concrete vormen. Het hotel brandde in maart 2006 voor een groot deel af. Eelco Schurer, locatiemanager namens Staatsbosbeheer, hoopt dat er over twee jaar daadwerkelijk wordt gebouwd aan het monumentale pand. Provincie Gelderland heeft subsidie beschikbaar gesteld om onder meer de bouwkundige staat te kunnen onderzoeken.

Bijeenkomst Parkinson Café Barneveld op woensdag 8 mei 2019

20-04-2019 - Op woensdag 8 mei 2019 is de volgende bijeenkomst van Parkinson Café Barneveld in het gebouw van Welzijn Barneveld, Veluwehal, 1e etage, Nieuwe Markt 6, 3771 CB Barneveld. Alette de Pooter (fysiotherapeute) en Susan Trienes (ergotherapeute) verzorgen een presentatie over "groter bewegen". Het betreft een introductie en uitleg over het revalidatieprogramma LSVT-BIG dat wordt aangeboden bij het Meander Medisch Centrum in Amersfoort.

Barnevelders ´adopteren´ zorgvakantie: ´Warm bad'

20-04-2019 - BARNEVELD Wie in zijn vakantie graag bezig wil zijn, kan naar Afrika gaan om een school te bouwen. Maar waarom niet eens kiezen voor een zorghotel in Lemele, als vrijwillige begeleider van de minder mobiele medemens? Een groep vrijwilligers uit de Protestantse Gemeente Barneveld is helemaal óm. Fija Nijenhuis In juni is het weer zover. Dan maken zo'n twintig vrijwilligers uit Barneveld en omgeving de oversteek van de Veluwe naar het Overijsselse Lemele.