Veel horecazaken staan te springen om goede, gemotiveerde en gekwalificeerde collega’s. Bij KHN maken wij ons hard voor een toekomstbestendige horeca en daarom ook voor het terugdringen van het personeelstekort. Wij helpen onze leden dan ook graag om de juiste mensen te vinden, zodat ze op volle toeren kunnen draaien. Wil je weten hoe? Ga naar de campagne pagina en download de toolkit.

Zo helpen we je aan personeel

We hebben actief campagne gevoerd en blijven ons natuurlijk inzetten voor dit onderwerp. Daarbij richten we ons zowel op gemotiveerde tijdelijke krachten, als doorgewinterde horecaprofessionals. Van afwasser tot kok; we roepen mensen met een passie voor de horeca op om te komen werken in onze mooie branche. Want werken in de horeca, dat is elke dag ’n feestje. Op onze website vind je daarnaast inspirerende content, tools, tips en tricks. Zo kunnen horecaondernemers met de toolkit gemakkelijk eigen vacatures delen en helpen de tips en tricks bij het inwerken, opleiden én behouden van nieuwe medewerkers.

Download de toolkit

Deel gemakkelijk en snel eigen vacatures

Met de toolkit kan men in no time aan de slag met het werven van nieuwe medewerkers. Hierin zitten social media posts, een WhatsApp-berichten een poster waarin men, na een paar klikken, gemakkelijk eigen vacature(s) en bedrijfslogo’s kunt plaatsen. Zo delen ondernemers vacatures in een paar stappen op hun eigen (social) kanalen, in hun eigen netwerk.

Samen promoten we de horeca als dé plek om te werken en tegelijkertijd helpen we de horeca zo om medewerkers te vinden én te behouden. Help jij mee? Breng de campagne onder de aandacht bij jouw collega-horecaondernemers en maak je ook hard voor een bloeiende horecabranche.

Download de toolkit