Leveranciers/Biercontracten, begrippenlijst en checklist's

Download de begrippenlijst en checklist's biercontracten: de kortingsregeling, het afnamebeding, de bruikleenovereenkomst en de financieringsovereenkomst tussen brouwerij en horecabedrijf.

Algemene voorwaarden en UVH

Als je een overeenkomst met een opdrachtgever sluit, is het verstandig om hierbij ook eigen leveringsvoorwaarden ofwel algemene voorwaarden te gebruiken. In de overeenkomst met de opdrachtgever staan de kernpunten en eventueel specifiek met deze opdrachtgever gemaakte afspraken. In de algemene voorwaarden staan onderliggende afspraken die van toepassing zijn op alle overeenkomsten met opdrachtgevers (tenzij daar in de overeenkomst van wordt afgeweken). KHN heeft specifiek voor de horeca de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) opgesteld. De UVH zijn niet verplicht, het gebruik van de UVH is dan ook een keuze.

Disclaimer: gebruik maken van de UVH-download komt geheel voor eigen risico. KHN aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid indien de UVH juridische onjuistheden of onvolkomenheden mochten bevatten.

Meer informatie

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens

Tools in deze categorie

Bekijk de opname van de webinar waarin we uitleg geven over de nieuwe UVH en vragen beantwoorden via onderstaande link.
Bekijk hier
De handreiking helpt bij het maken van een offerte of het in rekening brengen van kosten bij annuleren van een particuliere reservering/feest/partij.
Bekijk hier
We hebben een model (zaal)huurovereenkomst ontwikkeld die kan helpen om een duidelijke split te maken tussen de huur en de overeenkomst van opdracht.
Bekijk hier
Download the Uniform Conditions for the Hotel and Catering Industry (UVH) on which establishments set up in the Netherlands provide catering services.
Bekijk hier
De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn de voorwaarden waarop in Nederland gevestigde horecabedrijven diensten verlenen en overeenkomsten sluiten.
Bekijk hier
Je hoeft niet elke prijsverhoging zomaar te accepteren. KHN heeft een conceptbrief opgesteld die je kunt gebruiken voor overleg met jouw leverancier.
Bekijk hier
Je kunt de modelbrief downloaden. KHN is niet aansprakelijk voor de inhoud en eventueel aangebrachte wijzigingen in dit document.
Bekijk hier
Tips voor onderhandelingen over bier
Bekijk hier
Download de checklist met vragen.
Bekijk hier
Klik op de button hieronder om de checklist bruikleenovereenkomst biercontracten te downloaden.
Bekijk hier
Download de checklist met belangrijkste vragen.
Bekijk hier
Download de checklist kortingsregeling.
Bekijk hier
De 'Begrippenlijst Biercontracten' helpt ondernemers contracten met brouwerijen beter te begrijpen. Download de begrippenlijst biercontracten hier.
Bekijk hier