Einde arbeidsovereenkomst in onderling overleg

Indien je met jouw werknemer in goed onderling overleg afspraken wil maken over de beëindiging van het dienstverband, kun je de afspraken vastleggen in een overeenkomst.

Voordat je de model-Beëindigingsovereenkomst (voorheen vaststellingsovereenkomst) invult, is het belangrijk dat je alle onderwerpen met je medewerker bespreekt, zodat je niets vergeet en er dus voor jullie geen verassingen achteraf ontstaan.

Zodra alle afspraken goed op papier staan, kun jullie de overeenkomst ondertekenen en zijn de afspraken definitief. De belangrijkste onderwerpen worden in de checklist Beëindigingsovereenkomst behandeld.

Meer informatie

Direct advies nodig?

KHN-leden bellen 0348 48 94 89 van ma t/m vr 8:30 tot 17:00 uur, mailen naar info@khn.nl, of stellen hun vraag via het contactformulier.

Informatie over het coronavirus vind je op khn.nl/corona.

Contactgegevens

Tools in deze categorie

Model Beëindigingsovereenkomst (voorheen vaststellingsovereenkomst)

Download de model Beëindigingsovereenkomst in Word. Bespreek, voordat je het model invult, alle onderwerpen met je medewerker.
Bekijk hier

Beëindigingsovereenkomst: een checklist

Je kunt met je werknemer in goed onderling overleg afspraken maken over de beëindiging van het dienstverband. Download daarvoor een checklist.
Bekijk hier