Herstel jouw onderneming na tegenslag

Als (horeca)ondernemer kun je te maken krijgen met geldzorgen. Natuurlijk weet je dat je als ondernemer risico loopt, maar soms krijg je te maken met grote tegenslagen die je niet kan voorzien. Zoals de coronamaatregelen en de energiecrisis, die lastig in te calculeren waren in het ondernemersrisico. Veel bedrijven lijken goed te draaien, maar kampen met schulden die afbetaald moeten worden. Dit kan noodzakelijke investeringen voor een rendabele toekomst in de weg staan. Zit jij in deze situatie? Mogelijk kom je in aanmerking voor Groeihersteller van Geldfit.

Geldfit zakelijk

Na de opstart van vele schuldhulpinitiatieven na corona, hebben diverse partijen hun krachten gebundeld in Geldfit. Ook KHN is partner, omdat wij zien dat veel van de maatregelen binnen dit initiatief daadwerkelijk verschil maken. Via deze website ontdek je wat er mogelijk is voor jou.

Groeihersteller

Begin dit jaar is Geldfit Zakelijk gestart met Groeihersteller. En ook dit is weer een waardevol initiatief. Bij Groeihersteller word je geholpen met het saneren van je schulden (bijvoorbeeld met een schuldenakkoord), het herstructureren van je bedrijf en vervolgens het herfinancieren van de restschuld. In plaats van vele losse schuldeisers, wordt je schuld gefinancierd door één partij, waarmee een gunstige afbetalingsregeling wordt getroffen. Voorwaarden voor deelname zijn dat je boekhouding op orde, en je bedrijf levensvatbaar is. Dit wordt als eerste beoordeeld.

Voorbeeld

Frank, horecaondernemer en voorzitter van KHN Hilversum, was een van de eerste ondernemers die hier gebruik van maakte. Lees zijn persoonlijke verhaal hier: Franks horecazaak moest sluiten: ‘Dankzij de regelingen sta ik nog overeind’ - Geldfit. Wil je weten of jij ook in aanmerking komt voor Groeihersteller, ga dan naar: Herstel jouw onderneming na tegenslag - Geldfit