Kolibrie HRM voor Horeca: 50% korting op bureaumarge + €250 cadeau

Kolibrie HRM voor de horeca

Kolibrie is marktleider op het gebied van payroll en HRM in de horeca en onderscheidt zich door maximale openheid en eerlijkheid, zonder kleine lettertjes. Kolibrie biedt daarnaast als sociaal maatschappelijk betrokken werkgever de beste zorg en arbeidsvoorwaarden voor uw medewerkers.

Uw KHN-voordeel

  • Leden van KHN ontvangen 50% korting op de bureaumarge bij Kolibrie
  • Ontvang € 250 cadeau bij elke door u aangedragen collega (vraag naar de spelregels)

HRM diensten

Kolibrie biedt naast payroll ook HRM diensten, administratie en W&S aan. Kolibrie begeleidt u met de selectie van uw medewerkers en blijft vervolgens de talenten en competenties ontwikkelen en verbeteren. Investeren in het opleiden en trainen van uw medewerkers betekent investeren in de toekomst van uw organisatie.

Werving & Selectie portal

Kolibrie heeft een uniek Werving & Selectie portal ontwikkeld. Een platform voor werkgevers én werkzoekenden, waarbij competenties en talenten dienen als uitgangspunt voor de juiste match. Maak eenvoudig een account aan en vind de perfecte match: kolibriewervingenselectie.nl.

Hoe profiteert u?

Als u het contactformulier hieronder invult, neemt Kolibrie vrijblijvend contact op met u. U kunt ook zelf contact opnemen via info@kolibrie.nl of 013-5499111.

Ja, ik wil meer informatie!

KHN-lidnummer
Bedrijfsnaam
Contactpersoon
Vestigingsadres
Postcode
Vestigingsplaats
Telefoonnummer 
E-mailadres
Welke situatie geldt voor u?
Opmerking
Terug