Kolibrie HRM voor Horeca: 50% korting op bureaumarge + €250 cadeau

Kolibrie HRM voor de horeca

Kolibrie is marktleider op het gebied van payroll en HRM in de horeca en onderscheidt zich door maximale openheid en eerlijkheid, zonder kleine lettertjes. Kolibrie biedt daarnaast als sociaal maatschappelijk betrokken werkgever de beste zorg en arbeidsvoorwaarden voor uw medewerkers.

Uw KHN-voordeel

  • Leden van KHN ontvangen 50% korting op de bureaumarge bij Kolibrie
  • Ontvang € 250 cadeau bij elke door u aangedragen collega (vraag naar de spelregels)

Snel en flexibel

Onverwachte topdrukte, evenementen, vakanties, volle terrassen, seizoenkrachten: bent u er klaar voor? Met payroll van Kolibrie zet u snel en flexibel medewerkers in met weinig risico en weinig administratieve rompslomp. Zo bent u goed voorbereid en houdt u tijd over voor uw gasten. Laat die drukte maar komen!

HRM diensten

Kolibrie biedt naast payroll ook HRM diensten, administratie en W&S aan. Kolibrie begeleidt u met de selectie van uw medewerkers en blijft vervolgens de talenten en competenties ontwikkelen en verbeteren. Investeren in het opleiden en trainen van uw medewerkers betekent investeren in de toekomst van uw organisatie.

Kolibrie informeert

Lees gratis onderstaande infographics:

  • Door veranderende wetgeving worden regels complexer, risico’s groter en (personeels)kosten hoger. De infographic 'Wat kost een horecamedewerker?' laat zien wat een medewerker u daadwerkelijk kost.
  • Overweegt u payrolling? Vergelijk verschillende payrollorganisaties dan goed met elkaar. De infographic 'Payroll volgens Kolibrie' laat zien hoe payroll volgens Kolibrie hoort te zijn.

 

Werving & Selectie portal

Kolibrie heeft een uniek Werving & Selectie portal ontwikkeld. Een platform voor werkgevers én werkzoekenden, waarbij competenties en talenten dienen als uitgangspunt voor de juiste match. Maak eenvoudig een account aan en vind de perfecte match: kolibriewervingenselectie.nl.

Hoe profiteert u?

Als u het contactformulier hieronder invult, neemt Kolibrie vrijblijvend contact op met u. U kunt ook zelf contact opnemen via info@kolibrie.nl of 013-5499111.

Ja, ik wil meer informatie!

KHN-lidnummer
Bedrijfsnaam
Contactpersoon
Vestigingsadres
Postcode
Vestigingsplaats
Telefoonnummer 
E-mailadres
Welke situatie geldt voor u?
Opmerking
Terug
Leden over Kolibrie HRM
KHN Energiewet App banner
KHN Ledenvoordelen