50% korting op bureaumarge + €200,- cadeau bij Kolibrie HRM voor Horeca

Kolibrie HRM voor de horeca

Kolibrie is marktleider op het gebied van HRM en payroll in de horeca en onderscheidt zich door maximale openheid en eerlijkheid, zonder kleine lettertjes. Kolibrie biedt als sociaal maatschappelijk betrokken werkgever de beste zorg en arbeidsvoorwaarden voor haar medewerkers. Ontvang tevens €200,- cadeau bij elke door u aangedragen collega (vraag naar de spelregels).

Uw KHN-voordeel!

Leden van KHN ontvangen 50% korting op de bureaumarge bij Kolibrie + €200,-.

Tarieven scherp én verlaagd!

Kolibrie heeft haar tarieven voor 2017 verlaagd. Wij hebben dit kunnen realiseren door onze processen te automatiseren en nog meer te digitaliseren. Wij zijn continu aan het ontwikkelen en verbeteren en dat met succes!

HRM diensten

Wij adviseren, trainen en coachen ondernemers op het gebied van geluk op de werkvloer. De nieuwe generatie medewerkers hecht steeds meer waarde aan flexibel werken, vrije tijd en ontwikkeling van zowel zichzelf als het bedrijf. De moderne werkgever is dan ook een inspirator die leiding geeft op basis van talenten. Bent u in staat de juiste talenten te werven, te ontwikkelen en gelukkig te maken? Want: Happy people, better for business!

Zie ook: Is payrolling iets voor mijn bedrijf?

Werving & Selectie portal

Kolibrie heeft een uniek Werving & Selectie portal ontwikkeld. Een uiterst gebruiksvriendelijk digitaal platform voor werkgevers én werkzoekenden, waarbij competenties en talenten dienen als uitgangspunt voor de juiste match. Het werven en selecteren van de juiste medewerkers is vaak een uitdaging. U zoekt iemand die geschikt is voor de functie en tegelijkertijd past binnen uw bedrijf. Vanuit deze uitgangspunten is het portal ontwikkeld. Maak eenvoudig een account aan en vind de perfecte match: kolibriewervingenselectie.nl.

Hoe profiteert u?

U kunt contact opnemen via info@kolibrie.nl of 013-5499111. Als u het contactformulier hieronder invult, neemt Kolibrie contact op met u.

Ja, ik wil meer informatie!

KHN-lidnummer
Bedrijfsnaam
Contactpersoon
Vestigingsadres
Postcode
Vestigingsplaats
Telefoonnummer 
E-mailadres
Welke situatie geldt voor u?
Opmerking
Terug