Download de gratis KHN App

Minimaal € 0,11 korting per uur op de bureaumarge bij Kolibrie Horeca Payroll HRM

Kolibrie-HRMvoorHoreca-CMYK

Kolibrie is sinds 1994 marktleider en specialist op het gebied van payroll in de Nederlandse horecabranche en onderscheidt zich door maximale flexibiliteit, vrijblijvendheid, openheid en eerlijkheid. Met Kolibrie Horeca Payroll HRM bespaart u veel tijd en geld op uw loonadministratie.

Uw KHN-voordeel!
Leden van KHN ontvangen minimaal € 0,11 korting op de bureaumarge bij Kolibrie.

Waarom Kolibrie?
Bij Kolibrie komt u nooit voor verrassingen te staan, zijn er geen kleine lettertjes of addertjes onder het gras en weet u, in combinatie met onze scherpe all-in tarieven, daarom op elk moment exact hoe uw loonkosten zich verhouden tot uw omzet. Bij Kolibrie zijn uw medewerkers net zo belangrijk als u en daardoor is onze visie goede arbeidsvoorwaarden voor de medewerkers te creëren. Als wij goed zijn voor uw medewerkers, dan zijn zij goed voor u!

Hoe profiteert u?
Als u het contactformulier invult, neemt Kolibrie contact met u op. U kunt ook zelf contact opnemen via info@kolibrie.nl of 013-5499111.

Nieuw: Kolibrie Werving & Selectie
Het werven en selecteren van juiste medewerkers is vaak een uitdaging. U zoekt iemand die geschikt is voor de functie en die past binnen uw bedrijf. Medewerkers zijn immers het visitekaartje van uw organisatie. Vanuit deze uitgangspunten heeft Kolibrie een uniek portal ontwikkeld, een gebruiksvriendelijk platform voor werkgevers en werkzoekenden. Uniek aan het portal is de mogelijkheid om als werkgever aan te geven welke competenties u vraagt voor een bepaalde functie. Daarnaast kunt u zelf kandidaten uitnodigen en matchen op kenmerken die voor u belangrijk zijn. Maak eenvoudig een account aan: www.kolibriewervingenselectie.nl.

 

Zie ook: Is payrolling iets voor mijn bedrijf?

Terug