Update al je online locatie-informatie

90% van je gasten oriënteert zich online voordat zij een horecazaak bezoeken. Google, Bing, Facebook, Uber, Apple maps, de lijst wordt alsmaar langer. Om goed gevonden te worden, is het van belang dat alle informatie over jouw bedrijf op al deze platformen correct en compleet is. Daarom lanceert KHN het Online Bedrijfsprofiel. Een persoonlijk dashboard waarmee je jouw bedrijfsgegevens eenvoudig in één keer kunt updaten voor nu al meer dan vijftig online services.

Jouw KHN-voordeel

Het KHN Online Bedrijfsprofiel is exclusief voor leden van KHN en kost je slechts € 12,50 per maand exclusief btw.

Online de juiste informatie

Het is erg belangrijk dat je gasten online de juiste informatie over je bedrijf kunnen vinden. Op welke dagen je open bent, tijdens welke uren en of je een terras hebt. Of je aan afhalen en/of bezorgen doet. Welke beoordelingen je op internet krijgt. Wat de sfeer is (foto’s) en natuurlijk wat je exacte locatie is voor de navigatie.

Exclusief voor leden

Om gasten duidelijkheid te geven op deze (en nog veel meer) punten, lanceren wij -exclusief voor leden- het KHN Online Bedrijfsprofiel. Een persoonlijk dashboard waarmee je de online gegevens van jouw bedrijf met één druk op de knop kunt updaten op meer dan 50 platformen zoals Google (maps), Facebook, TripAdvisor, Uber, Apple maps etc. Wist je dat 76% van online zoekopdrachten resulteert in een bezoek in minder dan 24 uur. Zorg er dus voor dat je bedrijf te vinden is op alle platformen.

Voordelen KHN Online Bedrijfsprofiel

 1. Betere online vindbaarheid
  We uploaden en her-uploaden jouw gegevens voortdurend. Dit verbetert jouw weergave in online zoekresultaten. Daardoor verschijn je bijvoorbeeld op een hogere positie in Google. Als je stopt met het KHN Online Bedrijfsprofiel, verdwijnt dit effect.
 2. Altijd up-to-date
  Door jouw profiel zelf te beheren, zien platformen jouw gegevens als de juiste. Zo voorkom je dat ze de instellingen van jouw profiel zelf veranderen. Of dat zij (onjuiste) gegevens van gebruikers overnemen.
 3. Gemak
  Je kunt op elk moment met één druk op de knop gegevens toevoegen en veranderen op meer dan 50 platformen. Zo bespaar je tijd en blijf je optimaal vindbaar én actueel.
 4. Lage kosten en 30 dagen gratis
  Het KHN Online Bedrijfsprofiel is exclusief voor leden van KHN en kost je slechts € 12,50 per maand exclusief btw. Vergelijkbare diensten elders kosten vaak een veelvoud. Probeer nu de eerste 30 dagen gratis KHN Online Bedrijfsprofiel uit.
 5. Geen lange looptijd
  Wil je KHN Online Bedrijfsprofiel stoppen? Meld je dan uiterlijk een maand voor het begin van elk kwartaal af. Dat kan je zelf doen in je dashboard. Of via onderstaand formulier. Dan deactiveren we je account en stopt de facturatie vanaf het volgende kwartaal.

Meer weten?

Kijk voor tips en adviezen in het online helpcentrum. Heb je vragen? Vul dan onderstaand formulier in.

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens