Slimme QR bestel app voor de horeca

Orderli is een slimme QR bestel app voor de horeca. Met Orderli laat je gasten zelf bestellen en betalen. Zo verhoog je je omzet en bespaar je op personeelskosten. Probeer Orderli 2 weken gratis. Daarna kost het voor KHN-leden slechts 9 euro per maand!

Jouw KHN-voordeel

  • Basic abonnement voor € 9 in plaats van € 29 per maand
  • Tijdelijke actie voor nieuwe KHN-klanten: één maand gratis Standaard abonnement t.w.v. € 133
  • Gratis uitbreiding met Takeaway en Delivery opties (normaal vanaf het Standaard abonnement)
  • Altijd gratis Health Check en Covid-19 Gast Check-in in je menu verwerkt
  • 10% korting op de maandelijkse abonnementskosten bij een upgrade naar Standaard of Pro
  • Als gasten afrekenen via iDeal kost dat 29 eurocent per transactie (in Basic abonnement; vanaf 15 cent bij Pro)
  • Geen installatiekosten of andere bijkomende kosten
  • Gasten hoeven geen app te downloaden
  • Orderli is maandelijks opzegbaar

Minder contactmomenten en meer omzet

Met Orderli kunnen je gasten eenvoudig bestellen en betalen met hun eigen mobiel. Dat vermindert het aantal contactmomenten en maakt een bezoek aan de horeca nóg veiliger. Nog een voordeel: mobiel bestellen en betalen groeit sterk, dus QR-bestellen kan bijdragen aan een hogere omzet. Ook kan het uitkomst bieden bij personeelstekort.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie over alle mogelijkheden van Orderli en het KHN-voordeel op orderli.com/khn. Lees hier hoe Orderli als veelbelovende horeca-startup een investering ophaalt van een Amerikaanse accelerator. Lees ook de ervaringen van Rogier van Damme van De Gist in Delft en Judith Prins-van Zanten van Juffrouw van Zanten in Rotterdam.

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.

Benut jouw voordeel

Ben je lid van KHN? Benut jouw voordeel dan! Vraag nu makkelijk en vrijblijvend informatie aan bij meerdere voordeelpartners tegelijk!

Aanvraagformulier

Quotes van huidige gebruikers

Baukje de Vries van Paddy O’Ryan in Leeuwarden

"Ik werk met Orderli omdat zij een jong, flexibel bedrijf zijn waar ik altijd op korte termijn wordt geholpen met vragen en aanpassingen".

Philippe van de Wetering van Boosty in Den Haag

"Door de toenemende digitalisering bij gasten (mede door corona) zien wij dat Orderli de ideale oplossing biedt voor het aannemen van meerdere bestellingen zonder dat daar een kassa of medewerker aan te pas komt. Vooral in deze tijd vinden gasten het fijn dat ze de kassarij en drukte kunnen ontlopen en als ondernemer kunnen wij onze personeelskosten reduceren".