Wij zijn KHN Advocaten & Juristen

Ben je een startende of ervaren horecaondernemer? Dan ben je bij ons aan het goede adres voor eerlijke oplossingen op maat! Dankzij onze expertise, jarenlange ervaring met de horecabranche – en de verbinding met KHN – pakken wij juridische problemen aan en geven oplossingen om jouw bedrijf naar een hoger plan te brengen. Jouw doel = onze focus.

Wat betekent dit voor jou als ondernemer?

Wij hebben hart voor jouw zaak! Dit betekent dat jouw doelen centraal staan. We gebruiken onze kennis en deskundigheid om tot de juridische kern van het probleem en de oorsprong van de vraag te komen. Hoe wij dit aanpakken? Door onze ervaring te verbinden met de juiste professionele kennis. Wij hebben oog voor alleen jouw onderneming!

KHN Advocaten en Juristen kan helpen op de volgende rechtsgebieden

 • Arbeidsrecht
  Een arbeidsrelatie is veelzijdig. Partijen beginnen vaak vol vertrouwen en enthousiasme, en toch kunnen zich in de praktijk behoorlijk wat problemen voordoen. Denk aan geschillen over het functioneren, langdurige ziekte en geschillen over loonbetalingen. Hoe voorkom je langlopende problemen? Welke stap is wanneer nodig en wat zijn de rechten en de plichten over en weer?
 • Bestuursrecht
  De regeldruk in Nederland is groot. De eisen en regels die de overheid stelt aan ondernemers zijn complex en talrijk. Als ondernemer loop je regelmatig tegen situaties aan waarvan onduidelijk is wat nu de uw rechten en plichten zijn. Vind in dit woud van regels maar uw weg. En als alles eenmaal is uitgezocht blijkt er toch iets niet te kloppen. Of de buren hebben klachten. De overheid besluit te gaan handhaven. Kan dat zo maar en wat valt daar dan tegen te doen?
 • Contractenrecht
  Duidelijk zal zijn dat dit deel van het recht zich bezig houdt met contracten en overeenkomsten. Het betreft het recht dat de duur en het eindigen van overeenkomsten behandelt, en verder het opstellen en toepassen van overeenkomsten.
 • Huurrecht
  Advocaten en juristen van KHN Advocaten & Juristen zijn gespecialiseerd in het vastgoed- en huurrecht in de horeca.
  Wij adviseren je graag bij jouw vragen over het huurcontract van jouw bedrijfsruimte, een geschil met jouw verhuurder, en de koop en verkoop van jouw onderneming. Maar bijvoorbeeld ook over de mogelijkheden omtrent de huurbetaling, huurkorting of huuropschorting in de coronacrisis.
 • Ondernemingsrecht
  Het ondernemingsrecht bestaat uit rechtspersonenrecht en vennootschapsrecht. Het vennootschapsrecht gaat over vennootschappen. Een vennootschap is een ondernemingsvorm waarbij de onderneming of het bedrijf al dan niet een zelfstandige juridische en fiscale entiteit vormt, al naargelang de gekozen rechtsvorm. Voorkom verrassingen en laat je tijdens het opzetten, overnemen of beëindigen van een bedrijf goed adviseren.

Direct advies nodig?

KHN-leden bellen 0348 48 94 89 van ma t/m vr 8:30 tot 17:00 uur, mailen naar info@khn.nl, of stellen hun vraag via het contactformulier.

Informatie over het coronavirus vind je op khn.nl/corona.

Contactgegevens

Kortingen

Werkoverleg

Personeelsscan | KHN Advocaten & Juristen

Met de Personeelsscan krijg je snel en eenvoudig inzicht in jouw personeelszaken.
Lees meer
Administratie vergunning laptop telefoon

Vergunningencheck | KHN Advocaten & Juristen

Snel een eenvoudig inzicht of je aan de regels voldoet? Met de Vergunningencheck weet je of je niets over het hoofd ziet.
Lees meer
Huur check

Huurprijscheck | KHN Advocaten & Juristen

Heb je het idee dat je teveel huur betaalt? Met de online huurprijscheck weet je of jouw huurprijs eigenlijk te hoog is.
Lees meer
Juristen

Juridisch Advies | KHN Advocaten & Juristen

KHN Advocaten & Juristen is onderdeel van KHN. Wij hebben hét team aan juristen en advocaten met horecabloed.
Lees meer
Juridisch_Advies_Mediation_P8A9848

Mediation | KHN Advocaten & Juristen

Bij mediation ligt de oplossing lang niet altijd in een ontslag, maar in het maken van werkafspraken of het weer op gang brengen van communicatie.
Lees meer