In Amstelveen wordt jaarlijks zo’n achttien miljoen euro besteed aan cadeaukaarten. Het geld op deze kaarten wordt voor een groot deel uitgegeven bij landelijke- en online bedrijven. Dit geld komt helaas niet bij Amstelveense bedrijven terecht.

Daarom is er een nieuw initiatief om ervoor te zorgen dat de opbrengst van de cadeaukaarten wordt besteed bij ondernemers in Amstelveen. In oktober introduceert de VAD daarom een multifunctionele fysieke en digitale pas: het Amstelveens Cadeau. Deze pas is exclusief te gebruiken bij winkels, horeca, cultuur, sport, wijkcentra, enz. in Amstelveen.

Wat is het Amstelveens Cadeau?

Het Amstelveens Cadeau is een kaart die je geeft om iemand blij te maken. Werkgevers benutten het Amstelveens Cadeau als extra beloning of als eindejaarsgeschenk en de gemeente kan met het Amstelveens Cadeau eenmalig of langere financiële ondersteuning bieden aan inwoners.

Het Amstelveens Cadeau is te koop in de winkel en online. Je bepaalt bij aankoop de geldwaarde die het Amstelveens Cadeau krijgt. De actuele waarde is op te vragen via de website, waar ook het saldo verhoogd kan worden. Het Amstelveens Cadeau gebruik je zoals een pinpas. Je betaalt er mee voor bijvoorbeeld de dagelijkse boodschappen, duurzame aankopen, cultuur, sport enz.

De introductie van het Amstelveens Cadeau is mede mogelijk dankzij een subsidiebijdrage uit het stimuleringsfonds van de gemeente Amstelveen. Daarnaast stelt de gemeente een bedrag van €75.000.- beschikbaar voor het gratis verstrekken van het Amstelveens Cadeau.

Onder toezicht van de VAD en een stichting derdengelden wordt de introductie en het beheer van het Amstelveens Cadeau uitgevoerd door Groupcard in Aalsmeer. De kosten voor de introductie van de pas worden gedekt door investeringen van Groupcard en subsidies uit het stimuleringsfonds van de gemeente Amstelveen.

Wil je als lokale ondernemer mee doen met Amstelveens Cadeau of wil je meer informatie? Klik dan hier: Aanmelden ondernemer - Amstelveens Cadeau


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens