De winnaars van de ‘Foodservice Award 2020’ zijn bekend! Brownies&downieS werd, met een 8,14 als eindcijfer, tot het meest favoriete foodservice bedrijf van de consument bekroond en is daarmee overall winnaar van de verkiezing. Naast de koffieketen namen 12 andere foodservice bedrijven een award in ontvangst tijdens de Horecava in RAI Amsterdam.

In de afgelopen maanden beoordeelden consumenten hun favoriete foodservice bedrijf. Het resultaat? Ruim 20.000 stemmen. Foodservice bedrijven werden beoordeeld op aspecten als winkelgemak, productkwaliteit en uitstraling & beleving. Uit de verkiezing blijkt dat horecagasten kwaliteit van de producten het belangrijkst vinden bij hun keus voor een foodservice bedrijf, gevolgd door prijs en uitstraling en beleving.

Brownies&downieS scoort het hoogst op het aspect klantvriendelijkheid van het personeel. Daarnaast wordt ook de uitstraling en beleving van de koffie & lunchroom erg gewaardeerd. Op deze onderdelen scoort geen enkele andere deelnemende foodservice keten beter.

Opvallend is dat de consument van alle onderdelen het minst tevreden is over de acties en aanbiedingen binnen de foodservice branche gevolgd door het prijsaspect. De aspecten waar de consument het meest tevreden over is zijn winkelgemak en klantvriendelijkheid van het personeel.

Winnaars ‘Foodservice Awards’ 2020

Categorie Winnaar Gemiddeld
eindcijfer
Bezorgen Domino's Pizza 7,26
Café's/Restaurants De Beren Restaurants 7,62
Fastservice McDonald's 6,93
Food retail Albert Heijn 6,80
Hotels Van Der Valk 7,63
Koffie & Lunchrooms Brownies&DownieS 8,14
Leisure La Place 6,81
Marktkramen Bakkerij 't Stoepje 8,03
Pompshops Total 7,54
Snackbars Kwalitaria 7,82
Speciaalzaken De Keurslager 7,54
To Go AH to go 6,95
Website Foodservice Award

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens