Veel horecaondernemers voeren steeds minder of minder vaak de coronacheck uit als gasten in een horecabedrijf verblijven.

Dit zal de komende tijd meer aandacht moeten krijgen om sluiting van een aantal horecazaken, die dit helemaal niet of niet goed doen, te voorkomen. In de horeca is immers alleen toegang mogelijk voor gasten met een geldig coronatoegangsbewijs. We worden in Amsterdam al langer geconfronteerd met de boodschap dat de naleving op dit onderdeel te wensen over laat en er te beperkt wordt gecontroleerd op coronatoegangsbewijzen.

We worden mogelijk nog langer met deze maatregel geconfronteerd en om een sluiting te voorkomen doen wij een dringend beroep op ondernemers te zorgen voor naleving van deze maatregel. De burgemeester wil het ons niet moeilijker maken dan dat het al is, maar betere naleving zal haar en ons helpen in de lobby om op een zeker moment meer mogelijk te maken.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens