We kunnen eindelijk starten met het systeem van collectieve horecaontzeggingen voor personen die we liever niet binnen willen hebben in onze horecabedrijven. De Autoriteit Persoonsgegeven heet ons de vergunning verstrekt om dat bij te mogen houden.

Vanuit het bestuur zal Zam Veerman de portefeuillehouder zijn, zij wordt ondersteund door KHN regiomanager Ivo Berkhoff. Tijdens deze meeting leggen we uit hoe het systeem werkt, worden vragen beantwoord en gaan we samen de benodigde accountgegevens van jullie bedrijven gebruiken om de bijbehorende mobiele app werkend te krijgen. Als je in Playstore of Appstore zoekt op ‘Horeca Ontzeggingen’ zul je ‘m vinden. Voor Apple: bit.ly/appleappcho, voor Android: bit.ly/andoidappcho. De meeting is toegankelijk voor bedrijven die zich al hebben aangemeld en voor bedrijven die geïnteresseerd zijn om mee te willen gaan doen.

Per bedrijf is maximaal 1 inlog beschikbaar voor het systeem, dit is bepaald door de Autoriteit Persoonsgegeven. In de WhatsAppgroep kunnen eigenaren, bedrijfsleiders en managers deel nemen. Op verzoek van de eigenaren kan iemand toegelaten worden.

De link naar de website is www.horecaontzeggingen.nl/edam-volendam.

Deze pagina zal nog worden gevuld met openbare documenten. Achter de inlog zullen later andere documenten beschikbaar zijn. Via de WhatsAppgroep houden we jullie verder op de hoogte.

Ieder deelnemend bedrijf zal een huisregelbordje bij z’n ingang moeten ophangen. Heb je eigen huisregels, dat mag, maar dan zullen daarin minimaal de 12 centraal vastgelegde huisregels in opgenomen moeten zijn. Een blauwe sticker met QR-code is ook verplicht bij de ingang te hebben. Huisregelbordjes en stickers worden tijdens de meeting uitgedeeld.

Deelnemende bedrijven zijn door de Autoriteit Persoonsgegeven als vergunninghouder aangemerkt, dat betekent dat niet zonder meer nieuwe bedrijven toegelaten kunnen worden. Als er bedrijven zijn die nog niet op de website staan en alsnog mee willen doen, dan kan dat. Vul dan dit formulier in en stuur dat naar edamvolendam@khn.nl. De deadline hiervoor is 12 maart, direct na de bijeenkomst zullen we een nieuwe vergunning aanvragen bij de Autoriteit Persoonsgegeven met de nieuwe aanmeldingen erbij.

Graag tot dinsdag 12 maart bij Het Gat van Nederland.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens