Kinderen uit alle Drentse gemeenten hebben meegedaan met dé receptenwedstrijd van Drenthe: Kindermenu 2.0.

“Wat een veelzijdigheid aan recepten, en dat van kinderen”, zei een van de deelnemende koks, na het zien van Kindermenu 2.0, de derde editie.

De beste recepten hebben een plekje gewonnen in het Kindermenu 2.0 kookboek én Drentse restaurants zetten het gerecht uit hun gemeente op de menukaart.

Vers en gezond eten is steeds populairder. Met het Kindermenu 2.0 maken kinderen spelenderwijs kennis met eerlijk voedsel uit de regio. Rechtstreeks van de boer naar het bord!

Lokaal, lekker en gezond eten thuis en in restaurants is de toekomst. Wat doet uw restaurant aan gezond eten voor kinderen? Doet u ook mee met Kindermenu 2.0? Dat kan heel eenvoudig, door een of meer gerechten uit het kookboek op de kaart te zetten. Dat kan eenvoudig door 1 of meerdere menu's uit te kiezen uit een van de kookboeken (zie PDF'jes in genoemde link).

Doe mee!

Als je mee wilt doen, laat het dan weten via post@drenthe.nl o.v.v. Kindermenu 2.0. Je ontvangt dan een raamsticker, het digitale logo en een vermelding in het overzicht van deelnemers.

Kindermenu 2.0 is een initiatief van Jong Leren Eten, de provincie Drenthe en Drenthe Gezond en het initiatief wordt ondersteund door Koninklijke Horeca Nederland regio Drenthe.

Samen maken we ons sterk voor gezond en lekker uit eten!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens