Afdeling Velsen

KHN afdelingsnieuws

Verslag overleg coördinatoren strandverenigingen Noord-Holland 22 mei

03-06-2019
-

Op 22 mei heeft een overleg plaatsgevonden met de vijf coördinatoren van de strandverenigingen in Noord-Holland. Strandpaviljoen Deining was gastheer tijdens deze vergadering. Onderstaand treffen jullie de overgebleven punten aan en de koppelingen naar de diverse onderliggende stukken.

Feestelijke uitreiking Bokkedoorns Award bij Nova College Haarlem

26-04-2019
-

Michelle Leone uit IJmuiden en Dennis Frank uit Spaarnwoude, studenten Nova College Horeca, hebben de prestigieuze Bokkedoorns Award 2019 gewonnen. Dat maakte de jury woensdag 24 april bekend tijdens de feestelijke uitreiking in het Nova Grand Café Restaurant aan de Zijlweg in Haarlem.

Samenvatting bestuursvergadering KHN Velsen van 1 april 2019

03-04-2019
-

Op maandag 1 april jl. heeft het bestuur van KHN Velsen de bestuursvergadering gehouden bij Van der Meer Restaurant, Wijk aan Zeeërweg 31, IJmuiden. Wat kwam er zoal ter sprake?

In 9 stappen naar Excellent cameratoezicht via de gratis scan voor ondernemers in Noord-Holland

26-03-2019
-

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen camera’s in Nederland zijn. Camera’s om ondernemers, burgers en hun eigendommen te beschermen. In meer dan de helft van de gevallen blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze daardoor niet door de politie worden gebruikt om daders op te sporen.

Politiek en horeca Noord-Holland: het is tijd dat er één overheidsloket voor strandondernemers komt

08-03-2019
-

Er moet zo snel mogelijk één loket komen waar strandondernemers in Noord-Holland al hun vergunningen kunnen regelen. Daarmee moet er een eind komen aan de wirwar van overheidsloketten waar strandondernemers nu mee te maken hebben. Dit was één van de uitkomsten van het politieke debat dat KHN Noord-Holland dinsdagavond 6 maart in De Nadorst in Blokker organiseerde.

UPDATE overleg Strandbelangen Noord-Holland 27 februari 2019

01-03-2019
-

Op woensdag 27 februari heeft de Strandbelangen Noord-Holland vergaderd bij Strandpaviljoen Deining in Castricum.

Koopstroomonderzoek 2018: Online shoppen vooral effect op middelgrote centra

15-02-2019
-

Het aantal mensen dat online winkelt, blijft nog steeds toenemen. Dat heeft met name effect op middelgrote winkelcentra. Winkels in deze gebieden zien hun omzet teruglopen. Dat is een van de conclusies uit het ‘Randstad Koopstromenonderzoek 2018’. Opvallend is dat de grote centra hun positie juist verstevigen.

Samenvatting bestuursvergadering KHN Velsen van 21 januari 2019

29-01-2019
-

Op maandag 21 januari jl. heeft het bestuur van KHN Velsen de bestuursvergadering gehouden bij Het Zandhuis op de Kennemerboulevard 330 in IJmuiden. Wat kwam er zoal ter sprake?

Provinciale Staten op de hoogte gebracht van belang van de horeca

13-12-2018
-

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen 2019 heeft KHN Noord-Holland een brief naar de partijen binnen de provincie Noord-Holland gestuurd om een aantal belangrijke zaken onder hun aandacht te brengen. Het gaat om onderwerpen die van belang zijn voor horecaondernemers in de provincie Noord-Holland.

Nick Driehuis van The Beach in Aalsmeer tapt de mooiste bieren van regio Noord-Holland

13-11-2018
-

Op de regionale tapwedstrijd in de Brafoer in Beverwijk op maandag 12 november

Lokaal horecanieuws in de media

Nieuwe start- en finishlocatie voor de 27e editie van de Pierloop: Kennemerboulevard

17-06-2019 - De 27e editie van de Pierloop start en finisht op de Kennemerboulevard in IJmuiden aan Zee. Rondom het Apollo Hotel wordt een aantal activiteiten georganiseerd. De Pierloop startte altijd bij sporthal IJmuiden Oost en finishte in het centrum van IJmuiden, op Plein 1945. Dat gold ook voor de laatste editie, vorig jaar, nadat de bekende IJmuidense hardloopwedstrijd twee jaar niet werd gehouden.

Castricumse paviljoens genomineerd voor titel 'Duurzaamste strandpaviljoen'

14-06-2019 - Drie Castricumse strandpaviljoens maken kans op de eretitel 'Duurzaamste strandpaviljoen'. Het gaat om Club Zand, Deining Eten en Drinken en Zoomers; drie van de vier paviljoens op het strand van Castricum. Ook het Strandhuis (Wijk aan Zee) en Beachinn (IJmuiden) zijn genomineerd in de categorie 'Duurzaamste strandpaviljoen'. Via www.strandverkiezingen.nl kunnen bezoekers van 3 tot en met 7 juli hun stem uitbrengen. De winnaar wordt op 30 juli in Zandvoort gehuldigd.