Afdeling Zaanstreek

KHN afdelingsnieuws

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 23 september in Alkmaar

12-08-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Café ’t Sluisje in Zaandam 25 jaar lid van KHN

09-07-2019
-

KHN feliciteert Café ’t Sluisje in Zaandam met hun 25-jarig lidmaatschap van de grootste branchevereniging van de horeca. Café ‘t Sluisje bestaat al sinds 1972 en sindsdien is het bedrijf in het bezit van de familie Vis. Ruud Keinemans, voorzitter KHN Zaanstreek overhandigde een lekkere fles bubbels en een mooie bos bloemen aan Wendy Kok, mede-eigenaar van het familiecafé.

NL Hotelsteden Index Invast Hotels 2019, bekijk 'm nu

25-06-2019
-

Invast Hotels heeft in 2019 voor de tweede keer het grote onderzoek uitgevoerd naar de bezettingsgraden en gemiddelde kamerprijzen van hotels in de grootste hotelsteden van Nederland in 2018. Met dit onderzoek wordt het beste inzicht verkregen in de regionale verschillen van steden binnen de Nederlandse hotelmarkt. Elke stad is onderzocht met meer dan 10 hotels, dit om te kunnen spreken over een volwaardige hotelmarkt binnen een stad.

Verslag hoteloverleg Zaanse hotels 8 mei 2019

28-05-2019
-

Op woensdag 8 mei heeft het hoteloverleg plaatsgevonden met de hotelmanagers in de Zaanstreek. Ook KHN Zaantreek en gemeente Zaanstad waren bij dit overleg aanwezig. Een aantal punten die tijdens deze vergadering besproken zijn vind je onderstaand.

KHN Amsterdam voorziet geen enkel probleem om zowel Eurovisie Songfestival en F1 Dutch Grand Prix in Zandvoort te faciliteren

21-05-2019
-

Via diverse kanalen krijgen wij opmerkingen en vragen of er wel voldoende hotelkamers zijn om zowel het Eurovisie Songfestival en de F1 Dutch Grand Prix in Zandvoort te faciliteren. KHN Amsterdam is van mening dat dat geen enkel propleem is. De partijen die dit in twijfel trekken hebben geen idee van de bestaande capaciteiten, voorzieningen en infrastructuur t.o.v. de andere steden, zoals Maastricht, Rotterdam en Den Haag.

Uitnodiging - Luister, leer en ontdek tijdens het Horecaoverleg van KHN Zaanstreek op 3 juni

14-05-2019
-

Zorg dat je erbij bent! Op maandag 3 juni zijn de leden van KHN Zaanstreek van harte uitgenodigd voor het jaarlijkse horecaoverleg. Luister, leer en ontdek tijdens deze bijeenkomst. Daarnaast wissel je ervaringen uit met collega’s de regio! Het gezelligste biercafé van Assendelft opent de deuren voor ons; Tapperij De Verwachting.

Toeristenbelasting in Zaanstad de hoogste van Nederland: Zo zit het

03-05-2019
-

Steeds meer toeristen weten de Zaanstreek te vinden, ze overnachten in hotels en B&B's, maar ook bij particulieren via bijvoorbeeld Airbnb. Wist je dat voor elke overnachting toeristenbelasting betaald moet worden?

Samenvatting bestuursvergadering 4 april KHN Zaanstreek

09-04-2019
-

Op donderdag 4 april jl. heeft het bestuur van KHN Zaanstreek een bestuursvergadering gehouden, en wel bij Best Western Zaan Inn, Grenehout 22, 1507 EB Zaandam.

In 9 stappen naar Excellent cameratoezicht via de gratis scan voor ondernemers in Noord-Holland

26-03-2019
-

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen camera’s in Nederland zijn. Camera’s om ondernemers, burgers en hun eigendommen te beschermen. In meer dan de helft van de gevallen blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze daardoor niet door de politie worden gebruikt om daders op te sporen.

Lokaal horecanieuws in de media

Ondanks ontploffing en brand denkt uitbater Hotel Zaandijk aan uitbreiding

20-08-2019 - Het meermaals door misdaad getroffen Hotel Zaandijk breidt mogelijk uit. Dat bevestigt de gemeente Zaanstad. Het plan is om uit te bouwen, de bestaande kap van het hotel verhogen, de gevel te wijzigen, intern te verbouwen en de steiger te vergroten. Het momenteel gesloten hotel mag na vier maanden verplichte ...

Achtersluispolder: eerst horeca, dan wonen?

20-08-2019 - Het meest ambitieuze plan voor woningbouw in Zaanstad is het bebouwen van de Achtersluispolder. Voorlopig is daar nog geen zicht op, maar er wordt wel horeca gepland. Wij zagen plannen langskomen voor een nieuwe broodjeszaak en een migrantenhotel aan de Sluispolderweg, en voor horeca aan de Rijshoutweg. En bij broedplaats 'Hoop' kan je in de kantine en het theehuis terecht.

Restaurant in 'oude' Wonder's To Go

19-08-2019 - In het neo-Zaanse pandje aan het Stadhuisplein in Zaandam waar tot begin vorig jaar een Wonder's To Go zat, komt opnieuw een restaurant. Voor het pand Stadhuisplein 92 is een vergunning aangevraagd om af te wijken van de beheersverordening ten behoeve van het vestigen van een restaurant. Aanvankelijk mocht slechts in twee van de vijf panden horeca zitten en met Wonder's en Subway klopte dat ook.