Afdeling Aa en Hunze/Borger-Odoorn

KHN afdelingsnieuws

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 17 september in Assen

05-08-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Doe je mee met een gezond kindermenu in Drenthe?

04-06-2019
-

Samen aan de slag voor gezonder uiteten, ook voor kinderen! Doe je mee?

Harrie de Jong uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Drenthe

04-12-2018
-

Harrie de Jong ontwikkelde met veel doorzettingsvermogen en creativiteit een uniek concept.

John Meijerink tapt het beste biertje in de regio Drenthe

13-11-2018
-

John Meijerink van Paviljoen Lutterzand is de regionale winnaar van het Nederlands Kampioenschap Biertappen in Drenthe.

Save the date! Regio uitje KHN Drenthe

13-11-2018
-

Na het succesvolle regio uitje van vorig jaar in Emmen zet dit jaar Aa en Hunze de traditie voort.

Sander Meeter tapt de mooiste bieren van Noord-Nederland

04-10-2018
-

De beste biertjes van Noord-Nederland worden getapt door barman Sander Meeter van Beachclub Lemmer in Friesland. Sander won 1 oktober de regionale tapwedstrijd in Groningen.

Lokaal horecanieuws in de media

Hoe blijft het animatieteam van de camping-miniclub altijd zo blij?

14-08-2019 - Van knutselen bij de miniclub tot de Hokey Pokey dansen bij de kinderdisco: op de camping neemt het animatieteam de kinderen bij de hand en kunnen ouders een paar uur onbezorgd met een boekje bij het zwembad liggen. Hoe ziet de werkdag eruit voor deze entertainers? NU.nl spreekt met animateur Dionne Vollenberg (21). Dionne Vollenberg zit middenin haar vijfde zomer als animateur. Ze rolde dit werk in via stages voor haar opleiding toerisme management.

Bistro La Finca in Odoorn stopt als restaurant en breidt dagbesteding uit

14-08-2019 - Wie nog een vorkje wil prikken in Hotel en Bistro La Finca in Odoorn moet er snel bij zijn. Het restaurant houdt het vanaf 1 september voor gezien. De zaak gaat zich voornamelijk richten op dagbesteding en zorg.

Goudse Jolande (61) heeft een smakelijke droombaan: 'Ik rolde min of meer de culinaire journalistiek in'

13-08-2019 - Jolande Vos is geen onbekende in de wereld van journalistiek. Ze begon bij de voorganger van Delicious, stond aan de wieg van AllerHande en runt sinds een aantal jaar haar eigen online platform, waar ze zich richt op wijnspijs combinaties. Daarnaast is ze vinoloog en organiseert ze culinairewijnreizen, een druk bezet vrouw dus!  We zitten op een zonnige donderdagmiddag met Jolande bij De Zalm.