Afdeling Aa en Hunze/Borger-Odoorn

KHN afdelingsnieuws

Hoe bouw je een dossier op en wat moet je doen als je medewerker zich ziek meldt? Ontdek het op 22 mei in Assen

08-04-2019
-

Op 22 mei organiseert Horeca Maatwerk twee op elkaar aansluitende workshops over Dossieropbouw en ontslag en Ziekteverzuim en re-integratie. In één dag word je helemaal bijgepraat over alle do's en dont's en bieden wij je handvatten hoe om te gaan met ziekteverzuim van je medewerkers.

Basistraining Bhv en E-learning op 13 mei in Nieuw Amsterdam (nabij Emmen)

05-04-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Gastvrijheidscursus: Hoe krijg ik positieve reviews (halve dag) op 14 mei in Zwolle

01-04-2019
-

Je wilt dat je gasten een optimale gastvrijheids-beleving ervaren binnen jouw bedrijf. Dan is de kans immers groot dat zij een positieve recensie achterlaten. Hoe kun je hiervoor zorgen? In deze training leer je te kijken door de ogen van je gast zodat je hun ervaring kunt verbeteren.

Interessante sessie HorecaVakPunt Drenthe op 20 mei! Ben jij erbij?

07-03-2019
-

Na een succesvolle sessie met Jelte van der Kooij afgelopen november bij het Drenthe College in Assen, staat er een 2e sessie gepland! Jullie zijn van harte uitgenodigd voor deze leerzame, inspiratievolle kennissessie van HorecaVakPunt op maandag 20 mei in de ochtend bij Restaurant & Zalencentrum Wielens en Noord-Sleen!

Update HorecaVakPunt Drenthe

22-01-2019
-

HorecaVakPunt Drenthe praat je graag bij! 

Harrie de Jong uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Drenthe

04-12-2018
-

Harrie de Jong ontwikkelde met veel doorzettingsvermogen en creativiteit een uniek concept.

John Meijerink tapt het beste biertje in de regio Drenthe

13-11-2018
-

John Meijerink van Paviljoen Lutterzand is de regionale winnaar van het Nederlands Kampioenschap Biertappen in Drenthe.

Save the date! Regio uitje KHN Drenthe

13-11-2018
-

Na het succesvolle regio uitje van vorig jaar in Emmen zet dit jaar Aa en Hunze de traditie voort.

Sander Meeter tapt de mooiste bieren van Noord-Nederland

04-10-2018
-

De beste biertjes van Noord-Nederland worden getapt door barman Sander Meeter van Beachclub Lemmer in Friesland. Sander won 1 oktober de regionale tapwedstrijd in Groningen.

Lokaal horecanieuws in de media

Oude tijden herleven op het veld achter café Schreurs

14-04-2019 - KOTTEN - Oude tijden herleefden zaterdag achter café Schreurs in Kotten. Na zeventien jaar stilte rolde er weer een bal. Het voormalige 'zevende' van Spcl. Kotten 7 nam het op tegen FC Trias 6 in een enerverende reüniewedstrijd. Het duel, strak geleid door referee Geert van Eerden, eindigde in 5-9. (door Jan Heynen) Kotten 7 was vroeger vooral een gezelligheidsteam. Voetbaltechnisch van iets mindere kwaliteit, maar ze blonken wel uit 'in de derde helft'.

't Moment Veelerveen volgeboekt voor concert Roon Staal

13-04-2019 - VEELERVEEN - Vanavond verzorgde Roon Staal een concert in een uitverkocht 't Moment in Veelerveen. Met een nieuw programma begon zanger-pianist Roon Staal op 4 april in Zevenhuizen (ZH) zijn nieuwe Lente Tour. De tour eindigt op 28 april in Grolloo en doet in totaal 8 provincies aan met 13 locaties. In Veelerveen verzorgde hij vanavond een concert in de voormalige kerk, wat sinds twee jaar dienst doet als horecagelegenheid 't Moment.

Proef mee: Jacques Hermus gaat op pad voor het paasmenu, het nagerecht Marleen Brouwer

12-04-2019 - Zaterdag 13 april bij Dagblad van het Noorden: de extra dikke Paasspecial van Wonen&Co. Voor deze speciale bijlage ging culinair journalist Jacques Hermus op bezoek bij drie topkoks in Drenthe, Groningen en Friesland voor hun recepten voor een paasdiner op niveau.Het nagerecht wordt bereid door Marleen Brouwer van De Loohoeve in Schoonloo: koffie cremeux, ganache pure chocolade, passievruchtenganache, meringue koffie, passievruchtenengel en passievruchten jus.