Word nu KHN-lid en betaal pas in 2018

Als horecaondernemer moet u van alle markten thuis zijn. Personeelsmanager, marketingmanager, onderhandelaar – u bent het allemaal. Da’s niet alleen veel werk, het is ook knap lastig. Word lid van Koninklijke Horeca Nederland (KHN)! Wij zijn uw rechterhand die adviseert, kosten bespaart en ontzorgt. Zodat ú meer tijd over heeft voor ondernemen.

Gratis lid tot en met december 2017

Als u nu besluit om lid te worden, profiteert u van gratis lidmaatschap tot en met 31 december 2017. U betaalt pas in januari 2018 het jaarlidmaatschap. Bel direct met 0348 48 94 28 en wij helpen u bij uw inschrijving.

De voorwaarden van de actie:

  • Deze actie geldt alleen op het standaardlidmaatschap, het lidmaatschap kleine bedrijven en het lidmaatschap hotels >50 kamers.
  • De korting op de contributie wordt berekend vanaf de datum inschrijving tot en met 31 december 2017.
  • De korting is alleen geldig bij een lidmaatschap voor een volledig verenigingsjaar, dus heel 2018.

Wat heb ik aan een KHN-lidmaatschap?

  • U krijgt gratis advies van onze adviseurs over contracten, arbeidsvoorwaarden, horecawet- en regelgeving en andere horecagerelateerde onderwerpen en ondernemersvragen.
  • U bespaart op de kosten van verzekeringen, energie, creditcards, Buma, Sena, Videma en nog veel meer (NB 94% van KHN-leden bepaart meer dan €250 p/jr op Buma en Sena)
  • Wij komen op voor uw horecabelangen bij uw gemeente en de landelijke overheid en beïnvloeden (waar mogelijk) horecawet- en regelgeving.

Wat kost een KHN-lidmaatschap?

Wij hebben verschillende lidmaatschappen (kosten per jaar):

Sommige lokale KHN-afdelingen verhogen de contributie met een afdelingsbijdrage voor lokale projecten en activiteiten. Meer info over onze tarieven? Bel ons via 0348 48 94 28.

Terug