Download de gratis KHN App

KHN Nieuwsoverzicht

Vierde Caféweek van start

21-03-2017
-

De Caféweek, een initiatief van brancheorganisatie Horecabrains om het café positief voor het voetlicht te brengen, is op dinsdag 21 maart voor het vierde achtereenvolgende jaar gestart. In cafés door heel Nederland worden deze week allerlei activiteiten georganiseerd, ook om nieuwe gasten kennis te laten maken met ‘het café’.

Boek KHN On Tour Dublin vóór 27 maart en ontvang 350 euro korting

21-03-2017
-

Van 8 tot en met 10 mei 2017 reist KHN On Tour naar Dublin. Meld u vóór 27 maart 2017 aan en profiteer van de vroegboekkorting!

KHN: Restaurantweek Airdnd promotie voor illegale horeca

18-03-2017
-

Oproep om controles bij huiskamerrestaurants uit te voeren

KHN On Tour Aziatische Horeca Amsterdam

17-03-2017
-

Twintig Aziatische ondernemers bezochten vijf inspirerende horecabedrijven in onze hoofdstad: Hotel Okura, Happyhappyjoyjoy, Poké Perfect, GIN Neo en Ron Gastrobar Oriental.

KHN: Nieuw kabinet moet ontslagrecht aanpassen

17-03-2017
-

Omstreden Wet werk en zekerheid en loondoorbetaling bij ziekte moet de schop

Raymond Hardy: ‘Dit is mijn vak en daar ben ik trots op’

15-03-2017
-

‘Het vak krijgt nog niet de aandacht die het verdient’

KHN On Tour Agenda 2017

14-03-2017
-

Ontdek dit jaar de horeca en trends in Dublin, New York, Barcelona en Londen. Gaat u met ons mee?

Korting op inschrijfkosten Cafetaria Top 100 voor KHN-leden

07-03-2017
-

Schrijf u voor 1 april 2017 in en profiteer van de korting voor KHN-leden.

Korting op inschrijfkosten Café Top 100 voor KHN-leden

07-03-2017
-

Schrijf u voor 1 april 2017 in en profiteer van de korting voor KHN-leden.

Week van het Nederlandse Bier komt eraan: meld u aan

06-03-2017
-

Van 11 mei tot en met 21 mei vindt de Week van het Bier plaats

Robèr Willemsen op radio 1: 'We zijn belast met te veel onnodige regels'

06-03-2017
-

Zijn er teveel regels en gelden voor iedereen dezelfde regels? Robèr Willemsen vertelt over de regeldruk in Nederland...

Nieuw 50 eurobiljet vanaf 4 april in omloop

06-03-2017
-

Hoe herkent u dit?

Nominaties Beste IJssalon 2017 bekend

28-02-2017
-

De strijd om titel ‘Beste IJssalon van het jaar 2017’ is begonnen

Omzet horeca stijgt verder

28-02-2017
-

Cafetaria’s behaalden de hoogste omzetgroei binnen de horeca

Ministers: Meldplicht toeristische verhuur lokaal organiseren

24-02-2017
-

KHN roept gemeenten op lokale meldplicht voor toeristische verhuur in samenspraak met de logiesverstrekkende horeca in te voeren

KHN: Supermarkten stunten met bier

21-02-2017
-

CBS: Pils in café stijgt drie keer harder dan in de winkel

Overleg Kamer Alcoholbeleid: geen meerderheid voor blurring

20-02-2017
-

  KHN zet de belangrijkste discussiepunten die gevolgen (kunnen) hebben voor de horeca op een rij  

KHN wil ruimere venstertijden bevoorrading in binnensteden

16-02-2017
-

Samenwerking gemeenten en bedrijfsleven levert veel winst op voor efficiënte bevoorrading

KHN wil mkb-toets tegen onnodige regeldruk

15-02-2017
-

'Wet- en regelgeving moeten het mkb beschermen en stimuleren in plaats van tegenwerken'  

15 februari 2017 alcohol op agenda Tweede Kamer

14-02-2017
-

Alcoholbeleid en alcoholwet in 'Den Haag' onder de loep

Politiek: Meer handhaving op leeftijdsgrens tabak

14-02-2017
-

 Slechte resultaten leiden tot meer aandacht NVWA

Cybersecurity in de horeca: luxe of noodzaak?

14-02-2017
-

Hoe veilig is úw bedrijf?

Hygiëne-instructiefilms voor Aziatische horeca

13-02-2017
-

Elk bedrijf dat met voedsel en dranken werkt, moet volgens de eisen van de Hygiënecode werken. Speciaal voor de Aziatische horeca heeft de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) zes korte en handige instructiefilms in het Chinees (met Nederlandse/Chinese ondertiteling) gemaakt. Doe er uw voordeel mee!

Wat betekent het VN-verdrag Handicap voor u?

07-02-2017
-

Wat zijn de gevolgen voor de horeca?

KHN: Recordboete Airbnb Amsterdam stap in goede richting

07-02-2017
-

"Het is een stap in de goede richting. Maar wat KHN betreft zijn we er nog niet."

In memoriam Piet van Boxtel, Erelid KHN

03-02-2017
-

Koninklijke Horeca Nederland is Piet van Boxtel veel dank verschuldigd voor zijn bestuurlijke en verbindende rol. Hij was de oprichter van onze afdeling Oirschot.

De Hygiënecode voor de horeca. Hoe zit het ook alweer?

30-01-2017
-

Hoe zit het ook alweer met de regels van de Hygiënecode. KHN geeft antwoord op al uw vragen.

Maurice van Rossum F&B Professional of the Year 2017

30-01-2017
-

KHN feliciteert de F&B-professional van harte

Nederland elfde in wereldfinale Bocuse d’Or

25-01-2017
-

KHN feliciteert Jan Smink, Sander Verhaaf en Lars Aukema met topprestatie

Meld u aan voor een cursus marketing, personeel of gastvrijheid

16-01-2017
-

Weet u hoe het zit? KHN biedt diverse cursussen aan op het gebied van arbeidsrecht, marketing en veiligheid. Meld u snel aan!

Gouden Koksmes 2017 voor Tom Lamers

12-01-2017
-

Tom Lamers van restaurant De Kromme Dissel* wint het Gouden Koksmes 2017

De Heikamp wint het NK Pannenkoeken Bakken 2017

12-01-2017
-

Gouden Koekenpan voor pannenkoek Dwars door de moestuin

Staatssecretaris van Rijn lanceert campagne 'Meedoen met een handicap'

12-01-2017
-

Tijdens de laatste dag van Horecava lanceerde staatssecretaris van Rijn de campagne 'Meedoen met een handicap'. KHN was van de partij.

Finalisten voor F&B Professional of the Year ’17 bekend

11-01-2017
-

Op woensdag 11 januari 2017 zijn de drie finalisten bekendgemaakt die meedingen naar de titel ‘F&B Professional of the Year 2017’.

Marco Helsloot Nationaal Kampioen Jonge Koks 2017

11-01-2017
-

Marco Helsloot van Restaurant & Hotel Merlet* uit Schoorl kwam als winnaar uit de strijd en mag zich Nationaal Kampioen Jonge Koks 2017 noemen.

Philip van der Sar van Stads-Koffyhuis maakt 'Het Lekkerste Broodje van Nederland, categorie Lekker Anders'

11-01-2017
-

Philip van der Sar werkzaam bij Stads-Koffyhuis won met zijn broodje ‘Flipse’ de vakwedstrijd ‘Het Lekkerste Broodje van Nederland, categorie Lekker Anders’.

Raymond Hardy van Aan de Meule in Beek is Nederlands Kampioen Biertappen

11-01-2017
-

Raymond Hardy van Aan de Meule in Beek tapt beste biertje van Nederland

Eric van Helvoort winnaar vakwedstrijd 'Het Lekkerste Broodje van Nederland, categorie On the Move'

11-01-2017
-

Eric van Helvoort, werkzaam bij Hutten de Guijt won met zijn broodje ‘Ik hou van Holland’ de vakwedstrijd ‘Het Lekkerste Broodje van Nederland, categorie On the Move’

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Beste Leerbedrijf Horeca 2016

11-01-2017
-

"Elke medewerker telt en ontvangt ruimte om zichzelf te ontwikkelen in deze internationale onderneming"

Vy Vieu maakt het Lekkerste Broodje van Nederland, categorie Catering

10-01-2017
-

Vy Vieu, werkzaam bij HMS Host won met haar broodje ‘Pink Lady’ de vakwedstrijd ‘Het Lekkerste Broodje van Nederland, categorie Catering’.

Doe mee met Happy Drinks The battle 2017

10-01-2017
-

Stuur uw unieke Happy Drinks-recept voor 17 februari 2017 in en win!

Henri van den Einden maakt De Lekkerste en gezondste Maaltijdsalade

10-01-2017
-

Henri van den Einden won met zijn salade ‘Geit in de wei’ de prijs voor de Lekkerste en gezondste Maaltijdsalade van Nederland

Vincent Kuik de Rijk maakt De Lekkerste Hamburger van Nederland, categorie Fastest

10-01-2017
-

Vincent Kuik de Rijk, Kwalitaria Lekkerrr, Amersfoort, won met zijn hamburger ‘Kei Lekkerrr’ de vakwedstrijd De Lekkerste Hamburger van Nederland, categorie Fastest.

KHN feliciteert!

10-01-2017
-

KHN feliciteert alle winnaars tijdens Horecava 2017!

Michiel van der Eerde van Restaurant C en Baut in Amsterdam Meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2016/2017

09-01-2017
-

De bekendmaking vond plaats tijdens de KHN Nieuwjaarsreceptie in het Novotel Amsterdam City

Dennie Soffree van Soffree on fifty-four maakt De Lekkerste Hamburger van Nederland, categorie Finest

09-01-2017
-

Dennie Soffree, werkzaam bij Soffree on fifty-four won met zijn broodje ‘De BZN’ de vakwedstrijd ‘De Lekkerste Hamburger van Nederland, categorie Finest.

Lekkerste Broodje van Nederland, categorie Horeca gemaakt door Jean Pierre Karssen van Med trattoria

09-01-2017
-

Jean Pierre Karssen van Med trattoria maakt het Lekkerste Broodje van Nederland, categorie Horeca

Restaurant La Rive wint HANOS Gouden Koksmuts 2017

09-01-2017
-

De HANOS Gouden Koksmuts is de meest begeerde prijs voor koks en werd op maandag 9 januari 2017, tijdens de Horecava, voor de 57e keer uitgereikt.

Michiel van der Eerde van Restaurant C en Baut in Amsterdam Meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2016/2017

09-01-2017
-

 De bekendmaking vond plaats tijdens de KHN Nieuwjaarsreceptie in het Novotel Amsterdam City

Parkeren KHN Nieuwjaarsreceptie

09-01-2017
-

Gaat u vanavond naar de KHN Nieuwjaarsreceptie in het Novotel? Houd er dan rekening mee dat u niet meer kunt parkeren bij het Novotel.

Lightspeed levert slimme kassasystemen aan leden KHN

09-01-2017
-

Kassa die bijdrage levert aan betere gastbeleving in de horeca nu mogelijk!

Heeft u het vernieuwde AVR al?

01-01-2017
-

Het AVR en de KHN-modelcontracten bieden u praktische handvatten om contracten met uw medewerkers af te sluiten volgens de wet. 

Terug