Download de gratis KHN App

KHN Nieuwsoverzicht

Ministers: Meldplicht toeristische verhuur lokaal organiseren

24-02-2017
-

Per 1 juli 2017 kan elke gemeente een meldplicht invoeren voor toeristische verhuur zoals bijvoorbeeld Airbnb.

Ook tijdens carnaval: check leeftijd bij verkoop alcohol

22-02-2017
-

Wist u dat u wettelijk verplicht bent om vast te stellen of iemand die alcohol wil kopen 18 jaar of ouder is?

KHN: Supermarkten stunten met bier

21-02-2017
-

CBS: Pils in café stijgt drie keer harder dan in de winkel

Overleg Kamer Alcoholbeleid: geen meerderheid voor blurring

20-02-2017
-

  KHN zet de belangrijkste discussiepunten die gevolgen (kunnen) hebben voor de horeca op een rij  

KHN wil ruimere venstertijden bevoorrading in binnensteden

16-02-2017
-

Samenwerking gemeenten en bedrijfsleven levert veel winst op voor efficiënte bevoorrading

KHN wil mkb-toets tegen onnodige regeldruk

15-02-2017
-

'Wet- en regelgeving moeten het mkb beschermen en stimuleren in plaats van tegenwerken'  

15 februari 2017 alcohol op agenda Tweede Kamer

14-02-2017
-

Alcoholbeleid en alcoholwet in 'Den Haag' onder de loep

Politiek: Meer handhaving op leeftijdsgrens tabak

14-02-2017
-

 Slechte resultaten leiden tot meer aandacht NVWA

Cybersecurity in de horeca: luxe of noodzaak?

14-02-2017
-

Hoe veilig is úw bedrijf?

Wat betekent het VN-verdrag Handicap voor u?

07-02-2017
-

Wat zijn de gevolgen voor de horeca?

KHN: Recordboete Airbnb Amsterdam stap in goede richting

07-02-2017
-

"Het is een stap in de goede richting. Maar wat KHN betreft zijn we er nog niet."

In memoriam Piet van Boxtel, Erelid KHN

03-02-2017
-

Koninklijke Horeca Nederland is Piet van Boxtel veel dank verschuldigd voor zijn bestuurlijke en verbindende rol. Hij was de oprichter van onze afdeling Oirschot.

De Hygiënecode voor de horeca. Hoe zit het ook alweer?

30-01-2017
-

Hoe zit het ook alweer met de regels van de Hygiënecode. KHN geeft antwoord op al uw vragen.

Maurice van Rossum F&B Professional of the Year 2017

30-01-2017
-

KHN feliciteert de F&B-professional van harte

Nederland elfde in wereldfinale Bocuse d’Or

25-01-2017
-

KHN feliciteert Jan Smink, Sander Verhaaf en Lars Aukema met topprestatie

Carnaval komt eraan! Waar moet u op letten?

24-01-2017
-

Zijn er regels? Waar moet u op letten? Check de tips van KHN!

Meld u aan voor een cursus marketing, personeel of gastvrijheid

16-01-2017
-

Weet u hoe het zit? KHN biedt diverse cursussen aan op het gebied van arbeidsrecht, marketing en veiligheid. Meld u snel aan!

Gouden Koksmes 2017 voor Tom Lamers

12-01-2017
-

Tom Lamers van restaurant De Kromme Dissel* wint het Gouden Koksmes 2017

De Heikamp wint het NK Pannenkoeken Bakken 2017

12-01-2017
-

Gouden Koekenpan voor pannenkoek Dwars door de moestuin

Staatssecretaris van Rijn lanceert campagne 'Meedoen met een handicap'

12-01-2017
-

Tijdens de laatste dag van Horecava lanceerde staatssecretaris van Rijn de campagne 'Meedoen met een handicap'. KHN was van de partij.

Finalisten voor F&B Professional of the Year ’17 bekend

11-01-2017
-

Op woensdag 11 januari 2017 zijn de drie finalisten bekendgemaakt die meedingen naar de titel ‘F&B Professional of the Year 2017’.

Marco Helsloot Nationaal Kampioen Jonge Koks 2017

11-01-2017
-

Marco Helsloot van Restaurant & Hotel Merlet* uit Schoorl kwam als winnaar uit de strijd en mag zich Nationaal Kampioen Jonge Koks 2017 noemen.

Philip van der Sar van Stads-Koffyhuis maakt 'Het Lekkerste Broodje van Nederland, categorie Lekker Anders'

11-01-2017
-

Philip van der Sar werkzaam bij Stads-Koffyhuis won met zijn broodje ‘Flipse’ de vakwedstrijd ‘Het Lekkerste Broodje van Nederland, categorie Lekker Anders’.

Raymond Hardy van Aan de Meule in Beek is Nederlands Kampioen Biertappen

11-01-2017
-

Raymond Hardy van Aan de Meule in Beek tapt beste biertje van Nederland

Eric van Helvoort winnaar vakwedstrijd 'Het Lekkerste Broodje van Nederland, categorie On the Move'

11-01-2017
-

Eric van Helvoort, werkzaam bij Hutten de Guijt won met zijn broodje ‘Ik hou van Holland’ de vakwedstrijd ‘Het Lekkerste Broodje van Nederland, categorie On the Move’

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Beste Leerbedrijf Horeca 2016

11-01-2017
-

"Elke medewerker telt en ontvangt ruimte om zichzelf te ontwikkelen in deze internationale onderneming"

Vy Vieu maakt het Lekkerste Broodje van Nederland, categorie Catering

10-01-2017
-

Vy Vieu, werkzaam bij HMS Host won met haar broodje ‘Pink Lady’ de vakwedstrijd ‘Het Lekkerste Broodje van Nederland, categorie Catering’.

Henri van den Einden maakt De Lekkerste en gezondste Maaltijdsalade

10-01-2017
-

Henri van den Einden won met zijn salade ‘Geit in de wei’ de prijs voor de Lekkerste en gezondste Maaltijdsalade van Nederland

Vincent Kuik de Rijk maakt De Lekkerste Hamburger van Nederland, categorie Fastest

10-01-2017
-

Vincent Kuik de Rijk, Kwalitaria Lekkerrr, Amersfoort, won met zijn hamburger ‘Kei Lekkerrr’ de vakwedstrijd De Lekkerste Hamburger van Nederland, categorie Fastest.

Dennie Soffree van Soffree on fifty-four maakt De Lekkerste Hamburger van Nederland, categorie Finest

09-01-2017
-

Dennie Soffree, werkzaam bij Soffree on fifty-four won met zijn broodje ‘De BZN’ de vakwedstrijd ‘De Lekkerste Hamburger van Nederland, categorie Finest.

Lekkerste Broodje van Nederland, categorie Horeca gemaakt door Jean Pierre Karssen van Med trattoria

09-01-2017
-

Jean Pierre Karssen van Med trattoria maakt het Lekkerste Broodje van Nederland, categorie Horeca

Restaurant La Rive wint HANOS Gouden Koksmuts 2017

09-01-2017
-

De HANOS Gouden Koksmuts is de meest begeerde prijs voor koks en werd op maandag 9 januari 2017, tijdens de Horecava, voor de 57e keer uitgereikt.

WIM-Award voor restaurant Da Vinci

09-01-2017
-

Verantwoord wijn drinken en daarvan genieten krijgt extra stimulans met WIM.

Michiel van der Eerde van Restaurant C en Baut in Amsterdam Meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2016/2017

09-01-2017
-

 De bekendmaking vond plaats tijdens de KHN Nieuwjaarsreceptie in het Novotel Amsterdam City

KHN: horeca wil kansen pakken in gelijk speelveld

09-01-2017
-

Omzet in horecasectoren zet door, overheid en ACM aan zet om gelijk speelveld te bewaken!

Nieuwe titel SVH Meesterhorecaondernemer gelanceerd

09-01-2017
-

 Deze nieuwe meestertitel wordt de hoogste graad van vakbekwaamheid op het gebied van ondernemen in de horeca geborgd.

Bier van lokaal, gefilterd regenwater wint Horecava Innovation Award 2017

09-01-2017
-

Genieten en duurzaam leven gaan prima samen!

Lightspeed levert slimme kassasystemen aan leden KHN

09-01-2017
-

Kassa die bijdrage levert aan betere gastbeleving in de horeca nu mogelijk!

Caféweek 2017: inschrijving geopend

06-01-2017
-

De Caféweek vindt plaats van 21 t/m 26 maart 2017. Doe mee en verras ook uw gasten!

Heeft u het vernieuwde AVR al?

01-01-2017
-

Het AVR en de KHN-modelcontracten bieden u praktische handvatten om contracten met uw medewerkers af te sluiten volgens de wet. 

Nieuwe wetten en regels: dit verandert er voor u in 2017

21-12-2016
-

KHN zet de belangrijkste wijzigingen voor de horeca op een rij.

Meld u nu aan voor de gratis overvalpreventie- en agressietrainingen van KHN

20-12-2016
-

Laat u niet overvallen en meld u snel aan voor de training 'Overvalpreventie' of de training 'Omgaan met ongewenst gedrag en agressie'

KHN over brief Van Rijn: goede start discussie nieuwe Alcoholwet

16-12-2016
-

Alcoholbeleid effectief, maar verbeteringen nodig

Vul op tijd het werkrooster in met het roosterprogramma van KHN

13-12-2016
-

Maar wat is de beste manier? Gebruik voor het gemak de KHN tool.

KHN benoemt Hameleers en Goossens tot Erelid

13-12-2016
-

Regiovoorzitters Zuid-Limburg en Oost-Brabant hebben zich jaren verdienstelijk ingezet voor KHN

Hoe kunt u het AVR 2017 toepassen?

13-12-2016
-

Leden van KHN hebben in december per post het AVR 2017 ontvangen.

Michelin onthult sterrenrestaurants

12-12-2016
-

De Michelin-gids Nederland 2017 is gepresenteerd!

Joop Braakhekke was van grote betekenis voor de gastronomie

08-12-2016
-

Gastvrijheidsicoon op 75-jarige leeftijd overleden

Alliantie Leeftijdgrens wil naleving leeftijdsgrens alcohol verder verbeteren

08-12-2016
-

Door van elkaar te leren, nauwer samen te werken, best practices te delen, geven we een sterker signaal af als sector

Top 3 Beste Leerbedrijf Horeca bekend

07-12-2016
-

Wie wordt het Beste Leerbedrijf Horeca 2016?

KHN kritisch over nieuwe afspraken gemeente Amsterdam en Airbnb

07-12-2016
-

KHN is kritisch over de afspraken

KHN: Voorstel Ziengs (VVD) blurring met alcohol slecht idee

07-12-2016
-

Op 7 december jl. kwam VVD-Kamerlid Ziengs naar buiten met een initiatiefwetsvoorstel ‘blurring met alcohol’. KHN vindt dit geen goed idee.

Een nieuw AVR: wat zijn de wijzigingen?

06-12-2016
-

Wat betekent het nieuwe AVR voor u en uw medewer­kers? KHN zet de belangrijkste wijzigingen op een rij.

Tips voor (brand)veilige en succesvolle feestdagen

05-12-2016
-

De versieringen, de vluchtroutes, het aantal feestgangers: het zijn allemaal factoren om rekening mee te houden.

CBS: Omzet horeca stijgt

30-11-2016
-

Het gaat goed met de horeca

Hij komt, hij komt...

29-11-2016
-

Direct, realtime-nieuws van KHN? De contactgegevens van uw KHN-regiomanager en uw KHN-bestuurder(s) bij de hand? Of gelijk even uw personeelsvraag stellen via e-mail of mobiel aan één van onze adviseurs van Info & Advies? Het kan heel handig met de KHN App. Vanaf 5 december 2016 verkrijgbaar in de app-stores, exclusief voor KHN-leden.

Horecava 2017: Het aftellen is begonnen...

29-11-2016
-

Van 9 tot en met 12 januari 2017 bent u welkom in Amsterdam RAI voor Horecava.

KHN actualiseert KHN Arbeidsvoorwaardenreglement

29-11-2016
-

KHN-leden ontvangen in december per post het AVR 2017

Terug