App Veilige Horeca

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) heeft in 2012 tijdens de Week van de Veiligheid met staatssecretaris Teeven van Veiligheid en Justitie de app Veilige Horeca gelanceerd.

Deze veiligheidsapp is ontwikkeld met subsidie van het ministerie van Veiligheid en Justitie en helpt horecaondernemers de veiligheid in hun zaak te vergroten.

De app heeft betrekking op de thema's Overvallen, Inbraak, Interne fraude, Agressie, Afpersing en Mensenhandel. Gebruikers van de app kunnen per thema een checklist doorlopen en krijgen daarna hierover tips en adviezen die ze naar zichzelf kunnen mailen. Ondernemers worden op deze manier nog bewuster van de veiligheidsrisico's in hun horecabedrijf.

Onmisbaar hulpmiddel
Lodewijk van der Grinten, algemeen directeur van KHN: "De emotionele en financiële gevolgen van criminaliteit zijn voor ondernemer, medewerkers en gasten enorm. Daarom investeert KHN samen met de overheid in advies, maatregelen en campagnes om criminaliteit in de horeca terug te dringen. Stilstaan bij veiligheid betekent dat je voor jezelf in kaart brengt wat je al doet en wat je misschien nog moet doen. Daarbij is de app Veilige Horeca een modern en handig hulpmiddel."

Staatssecretaris Teeven: "Deze app lijkt me een onmisbaar attribuut voor elke horecaondernemer. Kortom: zet hem in uw telefoon. Zo heeft u dit belangrijke hulpmiddel altijd snel bij de hand!"

App Veilige Horeca op uw smartphone of tablet zetten
De Veilige Horeca app is een zogenaamde web-app. je kunt met de app een checklist doorlopen en tips en adviezen naar uzelf laten mailen. Je kunt de app niet uit de Google Android Market of Apple iTunes App Store downloaden. Je vindt de app door op jouw mobiele telefoon of tablet in de internetbrowser van het apparaat (Safari, Chrome enzovoort) het volgende adres in te toetsen: veiligehoreca.nl . Je komt dan automatisch in de app.

Meer informatie

Bekijk ook eens de Veiligheidskaart Overvallen.

Terug
Enquete
Doe de Personeelsscan
KHN Energiewet App banner

https://twitter.com/khn 787936653616742400