Jouw energie, onze zorg

Energie wordt steeds belangrijker in een duurzame bedrijfsvoering en in de besparing van kosten. Tegelijkertijd is de energiemarkt complexer geworden door het toetreden van nieuwe partijen, veranderde wet- en regelgeving en technologische ontwikkelingen. Door de toenemende energiebelastingen wordt het ook aantrekkelijker om minder te verbruiken en/of zelf energie te produceren. Bij KHN Energie zorgen wij voor al jouw energiezaken, zodat jij je kunt richten op je onderneming. Onze experts helpen je vooruit op energiegebied en begeleiden en adviseren je bij het maken van de juiste keuzes: beter, duurzamer én voordeliger. Als KHN-lid profiteer je van lagere tarieven voor elektriciteit en gas. Daarnaast zijn wij op de hoogte van alle financierings- en subsidie mogelijkheden.

Jouw KHN-voordeel!

We nemen je alle zorg voor energie uit handen, zodat jij je kan concentreren op je onderneming! Door collectief in te kopen zorgen we voor scherpere tarieven. Uit ervaring blijkt dat we in de meeste gevallen meer dan 15% voor je kunnen besparen. Je bespaart daarmee kosten, moeite en tijd.

1. Vrijblijvende Energiescan
Met de gratis en vrijblijvende Energiescan weet je als KHN-lid hoeveel je kan besparen op je energiekosten en op welke manier. KHN Energie brengt jouw aansluitingen, contracten en facturen op orde zodat je een helder overzicht krijgt van je energiekosten. De resultaten van de Energiescan presenteren wij in een business case zodat je weet waar je aan toe bent. Op basis daarvan bepaal je de eventuele vervolgstappen. Meer informatie over de vrijblijvende energiescan.

2. Lagere prijzen
Wij houden continu de bewegingen binnen de energiemarkt in de gaten om tegen gunstige marktprijzen in te kopen. Op deze manier besparen wij je niet alleen veel tijd door je te ontzorgen op de inkoop van energie. Wij kunnen ook structureel scherpere energietarieven voor je verzorgen. Uit ervaring blijkt dat we in de meeste gevallen meer dan 15% voor je kunnen besparen. Het maakt niet uit of je kleinverbruiker of grootverbruiker bent. Als kleinverbruiker betaal je maandelijks een voorschot. Als grootverbruiker reken je maandelijks je werkelijke verbruik af.

3. Beheer & Begeleiding
Bij KHN Energie zijn je energiezaken in goede handen. Je hebt één aanspreekpunt voor al je vragen over facturen en contracten. Wij zijn de schakel tussen jouw en je energieleverancier voor contractaanpassingen, mutaties, opzeggingen, het verhogen of verlagen van voorschotbedragen, het afstoten of de ingebruikname van panden en het wijzigen van contactgegevens. Kortom: KHN Energie is uw collega op energiegebied.

4. Inzicht in je verbruik met de KHN-Verbruiksmanager

Zelf inzicht in je energieverbruik. Dat wil jij toch ook? En dat kan nu met de Verbruiksmanager.

De Verbruiksmanager:

  • geeft je (bijna) real-time inzicht in jouw energiezaken
  • geeft aan wat de verwachtingen zijn voor jouw eindafrekening en of jouw voorschotten goed staan ingeregeld.
  • stuurt je elke maand een rapport over jouw energieverbruik
  • Maakt onderscheid tussen kookgas en gas voor ruimteverwarming
  • Daarnaast analyseert een besparingsexpert je verbruik om besparingen op te sporen.

Meer informatie over de KHN-verbruiksmanager.

Over KHN Energie

KHN energie is een samenwerking tussen Koninklijke Horeca Nederland en Energy Services. We zijn experts op energiegebied. Uit ervaring kennen we de wegen binnen de complexe energiemarkt en kunnen we je optimaal adviseren over alle aspecten van energie. Wij werken volledig onafhankelijk en ontvangen geen verborgen vergoedingen van leveranciers. Als onafhankelijke partij zorgen we ervoor dat je profiteert van scherpe energieprijzen en adviseren we je over besparing op kosten voor energie.

Voordelen

  • Scherpe energieprijzen (elektriciteit en gas), door bundeling van energie en directe inkoop op de groothandelsmarkt
  • Unieke contractvoorwaarden
  • Objectief en onafhankelijk advies van onze experts over energiebesparing, verlichting en zonnepanelen
  • Een exclusieve KHN Energie Servicedesk, dus er is geen direct contact nodig met energieleveranciers
Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker. Met de inzichten van de verbruiksmanager kan je je jouw verbruik verlagen wat goed is voor jouw portomonnee maar ook voor mens en milieu. Benieuwd wat jij nog meer kan doen om duurzamer te ondernemer? klik hier.

Hoe profiteert je?
Heb je vragen of ben je geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in.

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.

Benut jouw voordeel

Ben je lid van KHN? Benut jouw voordeel dan! Vraag nu makkelijk en vrijblijvend informatie aan bij meerdere voordeelpartners tegelijk!

Aanvraagformulier

Direct advies nodig?

KHN-leden bellen 0348 48 94 89 van ma t/m vr 8:30 tot 17:00 uur, mailen naar info@khn.nl, of stellen hun vraag via het contactformulier.

Informatie over het coronavirus vind je op khn.nl/corona.

Contactgegevens