Jouw energie, onze zorg

Energie wordt steeds belangrijker in een duurzame bedrijfsvoering en in de besparing van kosten. Door de hoge energieprijzen is het aantrekkelijker om minder te verbruiken of om zelf energie te produceren. Tegelijkertijd is de energiemarkt complexer geworden door het toetreden van nieuwe partijen, veranderde wet- en regelgeving en technologische ontwikkelingen. Bij KHN Energie zorgen wij voor al jouw energiezaken, zodat jij je kunt richten op je onderneming.

Jouw KHN-voordeel

We nemen je alle zorg voor energie uit handen. Onze experts helpen je vooruit op energiegebied en begeleiden en adviseren je bij het maken van de juiste keuzes: beter, duurzamer én voordeliger. Daarnaast zijn wij op de hoogte van alle financierings- en subsidiemogelijkheden. Hoe doen we dat?

1. Vrijblijvende analyse energierekening
Met de vrijblijvende analyse van jouw energierekening weet je als KHN-lid hoeveel je kunt besparen op je energiekosten en op welke manier. KHN Energie brengt jouw aansluitingen, contracten en facturen op orde zodat je een helder overzicht krijgt van je energiekosten. Op basis daarvan bepaal jij de eventuele vervolgstappen.

Meer informatie over de vrijblijvende analyse van je energierekening

2. Inkoop van energie

Wij houden continu de bewegingen op de energiemarkt in de gaten om tegen gunstige marktprijzen in te kopen. Op deze manier besparen we je veel tijd door je te ontzorgen op de inkoop van energie. En wil je graag groene energie? Dan regelen we dat voor je.

Momenteel bieden we vanwege de turbulente energiemarkt variabele tarieven aan. Op dit moment is dat de beste optie om de prijzen zo laag mogelijk te houden. Energiebedrijven die nu vaste tarieven aanbieden, doen dit meestal voor korte duur (b.v. een jaar) en tegen hoge prijzen. We onderzoeken de mogelijkheid om de energieprijs vanaf Q4 2022 of Q1 2023 voor meerdere jaren vast te zetten. Op die manier heb je komende jaren zekerheid over je energiekosten. Als deelnemer van KHN Energie krijg je elke maand een update over de ontwikkelingen. Ben je nog geen deelnemer en wil je weten wat KHN Energie voor jou kan betekenen? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen zij vrijblijvend contact op met

3. Beheer & Begeleiding
Bij KHN Energie zijn je energiezaken in goede handen. Je hebt één aanspreekpunt voor al je vragen over facturen en contracten. Wij zijn de schakel tussen jou en je energieleverancier voor contractaanpassingen, mutaties, opzeggingen, het verhogen of verlagen van voorschotbedragen, het afstoten of de ingebruikname van panden en het wijzigen van contactgegevens.

4. Inzicht in je verbruik met de KHN Verbruiksmanager

Om te weten waarop je kunt besparen, moet je weten wat je verbruikt. Dat kan nu met de KHN Verbruiksmanager. Met deze handige tool heb je (bijna) real-time inzicht in jouw energieverbruik. Je ontvangt ook elke maand automatisch een rapport over jouw energieverbruik. De tool is leveranciersonafhankelijk. Dus als je overstapt van leverancier, blijft je historische data bewaard. De enige voorwaarde is dat je een slimme energiemeter hebt.

Meer informatie over de KHN-verbruiksmanager

5. Energie besparen en verduurzamen
Onze energiespecialisten kunnen voor jouw bedrijf een advies op maat maken waar en hoe je op energie kunt besparen. Wij kunnen je vervolgens helpen met het uitvoeren van de geadviseerde maatregelen. En wil je je bedrijf verduurzamen? Ook daarvoor hebben we verschillende mogelijkheden. Denk aan laadpalen en zonnepanelen.

6. Subsidies en financieringsmogelijkheden
Vind via het KHN Subsidieloket de subsidies die voor jouw bedrijf gelden. Voor energie is er bijvoorbeeld de Energie Investeringsaftrek (EIA) en de Subsidie Verduurzaming MKB. KHN Energie verstrekt een energiebesparingsadvies dat voldoet aan de richtlijnen van RVO en begeleidt je bij het subsidietraject.

Over KHN Energie

KHN Energie is een samenwerking tussen Koninklijke Horeca Nederland en Energy Services, experts op energiegebied. Uit ervaring kennen we de wegen binnen de complexe energiemarkt en kunnen we je optimaal adviseren over alle aspecten van energie. We werken volledig onafhankelijk en ontvangen geen vergoedingen van leveranciers. We zorgen ervoor dat je profiteert van gunstige energieprijzen en adviseren je over besparing op kosten voor energie.

Duurzame Horeca

Duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker. Met de inzichten van de verbruiksmanager kan je je jouw verbruik verlagen, wat goed is voor jouw portemonnee maar ook voor mens en milieu. Benieuwd wat jij nog meer kunt doen om duurzamer te ondernemen? Bekijk dan de pagina Duurzame Horeca.

Hoe profiteer je?

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in.


Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens