Vergroot uw veiligheid met een camerasysteem van All Right Security

All-Right Security

Heeft u de afgelopen jaren niet geïnvesteerd in een (goed) camerasysteem en wilt u de veiligheid van uw gasten en medewerkers vergroten? Profiteer dan van het ledenvoordeel bij All Right Security!

 

Over All Right Security

All Right Security is VEB-erkend en gespecialiseerd in het aanleggen van camerasystemen en inbraakalarmering met 24/7 service. All Right Security levert maatwerk en heeft voor elk horecabedrijf een passende en betaalbare oplossing. Benieuwd naar de ervaringen van andere ondernemers? Lees dan de verhalen van Taco, Eddy en Frank.

Superdeal: compleet camerasysteem voor KHN-leden

Superdeal: compleet camerasysteem met recorder, binnen- en buitencamera’s en mini PTZ-camera speciaal voor KHN-leden € 1.895 exclusief btw, inclusief montage, kabels en materialen. Deze actie is geldig tot 15 februari 2019Download nu de flyer.

Een mini PTZ-camera is een compacte, op afstand bestuurbare camera. De bestuurder kan op afstand in- en uitzoomen, draaien en kantelen.

Meer weten of direct profiteren?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Vul onderstaand formulier in, dan neemt All Right Security vrijblijvend contact met u op. U kunt ook zelf contact opnemen via 0497 38 08 87 of info@allrightsecurity.nl. Bekijk voor meer informatie de brochure.

Tip: Camera in Beeld

Camerabeelden verhogen niet alleen de veiligheid in uw bedrijf, maar kunnen de politie ook helpen bij het (sneller) oplossen van inbraken, overvallen en andere misdrijven rond uw bedrijf.  Als u uw camera(’s) aanmeldt bij Camera in Beeld draagt u hieraan bij.

Ja, ik wil meer informatie!

KHN-lidnummer
Bedrijfsnaam
Contactpersoon
Vestigingsadres
Postcode
Vestigingsplaats
Telefoonnummer 
E-mailadres
Opmerking
Terug
Leden over All-Right Security
KHN Ledenvoordelen