All Right Security najaarsactie 2018

najaarsactieARS.PNG

Heeft u de afgelopen drie tot vijf jaar niet geïnvesteerd in een eigen camerasysteem? Profiteer dan van deze najaarsactie. Exclusief voor KHN-leden en geldig tot en met 31 oktober 2018.

Safety first: de Week van de Veiligheid komt eraan

Van 8 tot 14 oktober is het de jaarlijkse Week van de Veiligheid. Een mooi moment om stil te staan bij de veiligheid van uw gasten en medewerkers. Als ondernemer bent u natuurlijk doorlopend bezig om de veiligheid van uw bedrijf verder te optimaliseren. Eén van de mogelijkheden is het gebruik van camera’s.

Exclusief voor KHN: de najaarsactie 2018

All Right Security heeft rondom de Week van de Veiligheid een najaarsactie samengesteld die exclusief is voor KHN-leden. Profiteer van een 8-kanaals harddiskrecorder met 6 camera's, inclusief montage voor 1.995 euro (ex. btw). De actie is geldig tot en met 31 oktober 2018.

Over All Right Security

All Right Security is gespecialiseerd in het aanleggen van camerasystemen en inbraakalarmering met 24/7 service. All Right Security levert maatwerk en heeft voor ieders wensen en budget een oplossing. Naast kwaliteit en service profiteert u van extra ledenvoordeel!

Meer weten of direct profiteren?

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd? Vul dan het onderstaande formulier. All Right Security neemt vrijblijvend contact met u op om uw vragen of wensen te bespreken. In overleg kan bovenstaand pakket uiteraard worden aangevuld met extra camera’s. U kunt ook zelf contact opnemen via 0497-380887 of info@allrightsecurity.nl. Bekijk voor meer informatie ook de brochure. 

Contactformulier Ledenvoordeel All Right Security

Ja, ik wil meer informatie!

KHN-lidnummer
Bedrijfsnaam
Contactpersoon
Vestigingsadres
Postcode
Vestigingsplaats
Telefoonnummer 
E-mailadres
Over welk pakket wilt u informatie ontvangen?
Opmerking
Terug