Jouw honger naar informatie snel gestild

De horeca staat bol van de ontwikkelingen, elke dag is weer anders. Het laatste nieuws in de horeca vertellen we je natuurlijk gelijk. Via onze Weekupdate, KHN events, digitale magazines, onze socials en de website is jouw honger naar informatie snel gestild. Ontwikkelingen in de branche en in de regio overal en altijd beschikbaar. Zo ben jij altijd op de hoogte.

Informatie direct uit de bron

Wij weten wat er speelt in de branche, we putten namelijk direct uit de bron: 20.000 horecaondernemers. We zitten aan tafel met horeca trendwatchers en onderzoeksinstanties, landelijke en gemeentelijke politici en horecaleveranciers en -vakmedia. En zonodig initiëren we zelf marktonderzoeken voor meer verdieping. Juist die kennis en inspiratie delen we met jou.

Weekupdate

Als onderdeel van het lidmaatschap versturen wij elke week op dinsdag een update via onze e-mailnieuwsbrief naar onze leden. In onze Weekupdate lees je nieuws over de branche, zoals ontwikkelingen in de politiek en op de arbeidsmarkt. Maar ook tips van ondernemers, actuele cijfers uit marktonderzoeken en trends en ontwikkelingen die de horeca beïnvloeden.

Online specials

De horeca is continue in beweging. Veel onderwerpen vragen dan ook om een verdieping. Daar hebben we onze online specials voor. We gaan in deze specials in op belangrijke onderwerpen die de horeca raken, zoals trends en ontwikkelingen, wet- en regelgeving, de arbeidsmarkt en gezondheid en duurzaamheid. Daarnaast is veel nieuws en inspiratie vooral interessant voor een specifieke sector binnen de horeca. Daarom maken we ook sectorspecials, gericht op een specifieke groep horecaondernemers. Bekijk bijvoorbeeld onze specials voor de sectoren eten en overnachten.

Word nu lid van KHN en profiteer direct!

Als KHN-lid profiteer je van een sterke lobby, ondersteuning, advies én veel financiële voordelen voor jouw horeca onderneming. Samen staan we sterker.

Word nu lid van KHN