Afdeling Ameland

KHN afdelingsnieuws

Save the date! 5 november BookDinners workshop in Zwolle en Hengelo

15-10-2018
-

BookDinners is de website van, voor & door restaurants en onderdeel van Koninklijke Horeca Nederland. De afgelopen tijd is BookDinners hard gegroeid en zijn er steeds meer restaurants die een profiel hebben aangemaakt op www.BookDinners.nl. Op dit moment hebben we 3.300 profielen live!

Fries Kampioenschap Biertappen

11-10-2018
-

Iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de Friese voorronde! Laat ons zien wie het beste fluitje of vaasje kan tappen of kom kijken hoe uw collega’s de tapkraan hanteren.  

Sander Meeter tapt de mooiste bieren van Noord-Nederland

04-10-2018
-

De beste biertjes van Noord-Nederland worden getapt door barman Sander Meeter van Beachclub Lemmer in Friesland. Sander won 1 oktober de regionale tapwedstrijd in Groningen.

Christel Koning beste praktijkopleider Provincie Friesland

13-09-2018
-

Christel Koning van restaurant De Koningshof uit Heerenveen is gekozen tot de beste praktijkopleider voor mbo-studenten uit de provincie Friesland.

Autovrij reuzenweekend smaakt naar meer

27-08-2018
-

Veel horecabedrijven beleefden 18 en 19 augustus een goed weekeinde, dankzij de reuzen van Royal de Luxe. Binnenstadsmanager Hayo Galema wil daarom de komende jaren graag meer grote evenementen zien in Leewarden.

Horeca Leeuwarden gastvrij en flexibel tijdens drukbezochte reuzenweekend

24-08-2018
-

"Tijdens het reuzenweekend bleek maar weer dat de horeca een professionele branche is. Wij wisten dat natuurlijk al en hopelijk ziet de Belastingdienst dit nu ook in”, vertelt Corné van de Erve, regiovoorzitter KHN Fryslan.

Even voorstellen: nieuwe KHN-regiomanager Aly Meindertsma

01-02-2018
-

Graag stel ik mezelf aan u voor: mijn naam is Aly Meindertsma en per 1 februari 2018 ben ik uw contactpersoon bij uw branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland.  

Roadshow LF2018 voor toerisme ondernemers!

26-10-2017
-

In 10 bijeenkomsten wordt de toeristische sector in Friesland bijgepraat over het Culturele Hoofdstad programma, wordt promotiemateriaal uitgedeeld en krijgt u tips om op het programma in te spelen.

Lokaal horecanieuws in de media

Er zijn geen nieuwsberichten gevonden.