Afdeling Ameland

KHN afdelingsnieuws

Gratis training overvalpreventie in de horeca op 4 maart in Leeuwarden

12-02-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Cursus Arbeidsrecht 'Personeel in de horeca' (1 dag) op 25 maart in Assen

11-02-2019
-

Waar moet je op letten bij het aannemen van personeel? Wat zijn jouw rechten en plichten bij ziekte van een medewerker? Hoe bouw je een correct personeelsdossier op en wanneer kun je iemand ontslaan? Welke bijzondere regels gelden voor personeel in de horeca?

Sander Meeter tapt de mooiste bieren van Noord-Nederland

04-10-2018
-

De beste biertjes van Noord-Nederland worden getapt door barman Sander Meeter van Beachclub Lemmer in Friesland. Sander won 1 oktober de regionale tapwedstrijd in Groningen.

Christel Koning beste praktijkopleider Provincie Friesland

13-09-2018
-

Christel Koning van restaurant De Koningshof uit Heerenveen is gekozen tot de beste praktijkopleider voor mbo-studenten uit de provincie Friesland.

Autovrij reuzenweekend smaakt naar meer

27-08-2018
-

Veel horecabedrijven beleefden 18 en 19 augustus een goed weekeinde, dankzij de reuzen van Royal de Luxe. Binnenstadsmanager Hayo Galema wil daarom de komende jaren graag meer grote evenementen zien in Leewarden.

Roadshow LF2018 voor toerisme ondernemers!

26-10-2017
-

In 10 bijeenkomsten wordt de toeristische sector in Friesland bijgepraat over het Culturele Hoofdstad programma, wordt promotiemateriaal uitgedeeld en krijgt u tips om op het programma in te spelen.

Lokaal horecanieuws in de media

Er zijn geen nieuwsberichten gevonden.