Afdeling Amstelland

KHN afdelingsnieuws

Workshop De moderne Bartender (middag/avond cursus) op 6 mei 2019 in Amsterdam

16-04-2019
-

Een goede bartender zijn is niet eenvoudig. Je staat in het middelpunt van de aandacht. Als horecaondernemer of -medewerker wil je een professionele indruk achterlaten bij de gasten. De European Bartender School heeft speciaal voor KHN een 6-uur durende bartender cursus samengesteld. Een cursus met een perfecte balans tussen plezier en educatie.

Workshop Dossieropbouw en ontslag (halve dag) 27 mei in Heemskerk

11-04-2019
-

Je wilt een goede werkgever zijn en tegelijkertijd voorbereid zijn als je tot ontslag wilt overgaan. Tijdens de workshop Dossieropbouw en ontslag leer je in een halve dag meer over de eisen die gesteld worden aan het personeelsdossier. En je weet welke acties je moet ondernemen voordat je tot ontslag kan overgaan.

Sportieve ledenbijeenkomst op 14 mei bij Golfbaan Weesp voor leden KHN Amstelland

09-04-2019
-

KHN Amstelland nodigt je van harte uit om het nuttige met het aangename te verenigen tijdens een sportieve ledenbijeenkomst op 14 mei bij Golfbaan Weesp.

Ernstige verkeershinder A10, A4 en beperkingen tussen spoor Rai en Schiphol vanaf 10 mei

08-04-2019
-

Wellicht heeft deze verkeershinder gevolgen voor de bereikbaarheid van jouw bedrijf voor gasten en werknemers. Communiceer tijdig over hoe je in deze periode het best bereikbaar bent.

Cursus Marketing in de horeca (1 dag) 14 mei in Bloemendaal

02-04-2019
-

Je wilt je vaste gasten binden en nieuwe gasten verleiden om voor jou te kiezen. Maar hoe doe je dat in een wereld met een enorm horeca-aanbod? Met deze cursus weet je hoe je verschillende marketingmiddelen inzet om bekende en nieuwe gasten naar jouw horecabedrijf te trekken.

In 9 stappen naar Excellent cameratoezicht via de gratis scan voor ondernemers in Noord-Holland

26-03-2019
-

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen camera’s in Nederland zijn. Camera’s om ondernemers, burgers en hun eigendommen te beschermen. In meer dan de helft van de gevallen blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze daardoor niet door de politie worden gebruikt om daders op te sporen.

Gratis training overvalpreventie in de horeca 7 mei in Castricum

25-03-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Wie wordt Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2019-2020?

14-03-2019
-

Elke twee jaar wordt in Amstelveen de verkiezing van de Ondernemer van het Jaar gehouden. De verkiezing is een initiatief van de gemeente Amstelveen en Ondernemersvereniging Amstelveen als waardering voor MKB ondernemingen binnen de gemeente. Zij zijn de drijvende kracht van de Amstelveense economie en verdienen het om in het zonnetje gezet te worden.

Politiek en horeca Noord-Holland: het is tijd dat er één overheidsloket voor strandondernemers komt

08-03-2019
-

Er moet zo snel mogelijk één loket komen waar strandondernemers in Noord-Holland al hun vergunningen kunnen regelen. Daarmee moet er een eind komen aan de wirwar van overheidsloketten waar strandondernemers nu mee te maken hebben. Dit was één van de uitkomsten van het politieke debat dat KHN Noord-Holland dinsdagavond 6 maart in De Nadorst in Blokker organiseerde.

Kort verslag bestuursvergadering KHN Amstelland

05-03-2019
-

Op 13 februari 2019 kwamen de bestuursleden van KHN Amstelland bij elkaar bij Sylt Support in Aalsmeer. Hier verwelkomden we ons nieuwe bestuurslid Wim Pel, manager financiën & facilitair bij de Loetje Groep. Tijdens de vergadering werden diverse lokale zaken besproken waarvan je hierbij een kort verslag vindt.

Lokaal horecanieuws in de media

Snelle snorfietsers betrapt in Amstelveen

21-04-2019 - De politie meldt op Facebook dat de controles met behulp van een motorrijder werden uitgevoerd. Er werd gecontroleerd op de kruising van de Keizer Karelweg met de Meester G. Groen van Prinstererlaan en op de Van der Hooplaan bij ijssalon Da Vinci. Een bestuurder voelde de bui al hangen en besloot zo onopvallend mogelijk af te stappen en zonder zijn snorfiets weg te lopen. De politie slaagde er in om de snorfietser te voet te achterhalen.

Internationaal voetbaltalent neergestreken in Amstelveen

21-04-2019 - Op de gevel van het Amstelveense hotel prijkt ook het logo van Ajax en de Future Cup en het hotelstaat volledig in het teken van het sterk bezette internationale jeugdtoernooi.  De Future Cup (voor 017-teams) wordt dit jaar voor de tiende keer gehouden en teams van diverse internationale topclubs strijden traditiegetrouw om de titel. Ajax zit in een poule met Juventus, Tottenham Hotspur en het Japanse Sagan Tosu, waar het ongemeen spannend is.

Massale vreugde-explosie in Amstelveense horeca na winst Ajax (video)

17-04-2019 - AMSTELVEEN - De wedstrijd Juventus-Ajax werd vanzelfsprekend ook bekeken in de Amstelveense horecagelegenheden. De café's waren stampvol. Bij Café Thijs werd er zelfs ook vanaf straat gekeken (foto). Na het laatste fluitsignaal van de Franse scheidsrechter Turpin barstte een massale vreugde-explosie los. Bekijk hieronder de filmpjes van Café de Manen en ANNA.