Afdeling Amstelland

KHN afdelingsnieuws

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 23 september in Alkmaar

12-08-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Herhalingstraining EHBDD voor KHN Amsterdam, KHN Amstelland, KHN Haarlemmermeer en KHN Haarlem

30-07-2019
-

KHN Amsterdam biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een opfristraining EHBDD aan. Heb je eerder een EHBDD training gevolgd en wil je opnieuw worden gecertificeerd? Dan is deze herhalingstraining een goede keuze.

Save the date: 4 november KHN Amstelland inspiratietour naar Maastricht!

29-07-2019
-

Op 4 november gaat KHN Amstelland een dag naar Limburg om de leukste horecabedrijven in en rond Maastricht te bezoeken.

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

NL Hotelsteden Index Invast Hotels 2019, bekijk 'm nu

25-06-2019
-

Invast Hotels heeft in 2019 voor de tweede keer het grote onderzoek uitgevoerd naar de bezettingsgraden en gemiddelde kamerprijzen van hotels in de grootste hotelsteden van Nederland in 2018. Met dit onderzoek wordt het beste inzicht verkregen in de regionale verschillen van steden binnen de Nederlandse hotelmarkt. Elke stad is onderzocht met meer dan 10 hotels, dit om te kunnen spreken over een volwaardige hotelmarkt binnen een stad.

NIX 18, ook op sportverenigingen in Amstelveen

23-05-2019
-

Om het alcoholgebruik onder jongeren verder terug te dringen, doet de gemeente Amstelveen mee met NIXzonderID. Tijdens deze actie worden jongeren opgeroepen hun ID alvast klaar te houden als ze tabak of alcohol willen kopen.

KHN Amsterdam voorziet geen enkel probleem om zowel Eurovisie Songfestival en F1 Dutch Grand Prix in Zandvoort te faciliteren

21-05-2019
-

Via diverse kanalen krijgen wij opmerkingen en vragen of er wel voldoende hotelkamers zijn om zowel het Eurovisie Songfestival en de F1 Dutch Grand Prix in Zandvoort te faciliteren. KHN Amsterdam is van mening dat dat geen enkel propleem is. De partijen die dit in twijfel trekken hebben geen idee van de bestaande capaciteiten, voorzieningen en infrastructuur t.o.v. de andere steden, zoals Maastricht, Rotterdam en Den Haag.

Ernstige verkeershinder A10, A4 en beperkingen tussen spoor Rai en Schiphol vanaf 10 mei

08-04-2019
-

Wellicht heeft deze verkeershinder gevolgen voor de bereikbaarheid van jouw bedrijf voor gasten en werknemers. Communiceer tijdig over hoe je in deze periode het best bereikbaar bent.

In 9 stappen naar Excellent cameratoezicht via de gratis scan voor ondernemers in Noord-Holland

26-03-2019
-

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen camera’s in Nederland zijn. Camera’s om ondernemers, burgers en hun eigendommen te beschermen. In meer dan de helft van de gevallen blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze daardoor niet door de politie worden gebruikt om daders op te sporen.

Wie wordt Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2019-2020?

14-03-2019
-

Elke twee jaar wordt in Amstelveen de verkiezing van de Ondernemer van het Jaar gehouden. De verkiezing is een initiatief van de gemeente Amstelveen en Ondernemersvereniging Amstelveen als waardering voor MKB ondernemingen binnen de gemeente. Zij zijn de drijvende kracht van de Amstelveense economie en verdienen het om in het zonnetje gezet te worden.

Lokaal horecanieuws in de media

Tweede editie foodtruckfestival Uithoorn

18-08-2019 - UITHOORN - Lekker nazomeren tijdens de tweede editie van het TOOST foodtruckfestival in Uithoorn. Van vrijdag 23 tot en met zondag 25 augustus kun je genieten van meer dan vijftien foodtrucks, het hele weekend live-muziek op het rollende podium en leuke activiteiten in de kids-corner. Dit gratis toegankelijke culinaire evenement vindt plaats op het Evenemententerrein Legmeer-West (Randhoornweg) in Uithoorn.

Back to the 80's avond in P60 Café

15-08-2019 - AMSTELVEEN - Vind je de muziek van tegenwoordig maar niets? P60 Café gaat op zaterdag 17 augustus 'back to the 80's'. Waan je terug in de tijd dat de Walkman hip was, mannen een matje hadden en we los gingen op de hits van Cyndi Lauper, Duran Duran, Madonna en Kiss. Samen met DJ Wilco wordt je terug genomen naar de jaren 80! Zaal open 20:00 uur, aanvang 22:00 uur. Gratis toegang. P60 Café heeft nog meer gezelligheid in petto met op vrijdag 16 augustus Sjoeldeboel.

Upgraden Hotel

14-08-2019 - Het mag gerust een visitekaartje voor Nederland genoemd worden, de buitenkant van Grand Hotel Amstelveen.  Geheel met een eigen design staat daar nu trots het hotel met een tulpenveld voor de ramen als zonwering. De projectmanager zei: "We verkopen uitstraling. Een stuk imago. Dat is een nieuw fenomeen in onze branche."  Nieuwe printtechniek is een huzarenstukje van swela. Swela levert al veel langer met printwerk op polyester doeken. Dat gebeurde echter met sublimatietechniek.