Afdeling Amsterdam

KHN afdelingsnieuws

Verslag 0-5 sterren hoteloverleg KHN Amsterdam 14 februari 2019

11-03-2019
-

Op 14 februari jl. vond bij Novotel Amsterdam City het 0-5 sterren hoteloverleg plaats. Bijgaand tref je het verslag aan met de presentaties van Nationale Horecadag, House of Hospitality, PWC, CAO/WAB en informatie over KRM Academy.

Meer openbare toiletvoorzieningen in Amsterdam

07-03-2019
-

De beweging die strijdt voor meer openbare toiletten in de stad, heeft terrein gewonnen. Wethouder Laurens Ivens (SP, wonen) wil werken aan meer openbare toiletten die ook toegankelijk zijn voor vrouwen en mindervaliden.

Gratis juridisch spreekuur KHN Amsterdam 1 april 2019

05-03-2019
-

Elke eerste maandag van de maand is er een gratis juridisch spreekuur van 14.00 uur tot 16.00 uur op ons kantoor aan de Amstel 138 (om de hoek bij het Rembrandtplein).    

Training Effectief communiceren met jouw medewerkers

04-03-2019
-

Wat is jouw visie als werkgever en wat verwacht je van jouw medewerkers? Hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap goed overkomt bij jouw medewerkers? Hoe bereid je een functionerings- of slecht nieuwsgesprek voor?

Bhv – Basic training for Emergency Response Officer

04-03-2019
-

The emergency response officer will act as a first response unit before the professional emergency services arrive, such as police, fire and/or ambulance. KHN Amsterdam and Chubb Fire & Security have developed a one-day Emergency Response Officer training course.

Gemeente Amsterdam scherpt handhaving van deurbeleid horecadiscriminatie aan

04-03-2019
-

De burgemeester heeft 28 februari de commissieleden van de gemeenteraad geïnformeerd dat ze de handhaving van deurbeleid horecadiscriminatie gaat aanscherpen. Volgens haar is de aanpak in het verleden niet voldoende geweest.

Inventarisatie behoefte Horeca Human Resource Management overleg

27-02-2019
-

Arbeidsmarkt is een belangrijk thema voor onze branche. Het beter benutten van menselijk potentieel zorgt voor betere prestaties van de organisatie en steeds meer ondernemingen zijn zich hiervan bewust en organiseren Human Resource professioneler of stellen hiervoor managers aan.

Training EHBDD (dagdeel van 5 uur) in Amsterdam

25-02-2019
-

De gemeente Amsterdam heeft aanvullende eisen gesteld aan dance-events in horecagelegenheden. Zo moet het personeel een training volgen op het gebied van ‘Eerste Hulp Bij Drank en Drugsongevallen’ (EHBDD). KHN Amsterdam biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security de training aan. Jij en/of jouw medewerkers leren om afwijkend gedrag te herkennen en adequaat te reageren.

Workshop Terraskunde (halve dag) in Amsterdam

25-02-2019
-

Een goed terras draaien is niet eenvoudig. Als horecaondernemer of -medewerker wil je een professionele indruk achterlaten bij jouw gasten. Met deze workshop draai jij een top terrasseizoen! Hoe geef je gasten de beste aandacht, en hoe ga je om met eventuele ergernissen? Deze workshop leidt tot blije gasten, een hogere omzet, samenwerking en veel werkplezier.

Pak je kans en leer onderwijzers hoe het er in de horeca in de praktijk aan toe gaat

25-02-2019
-

Hoe gaaf zou het zijn dat je onderwijzers van de 5 horecaonderwijsinstellingen in Amsterdam de les leest en ze laat zien hoe de horeca in het echt is.

Lokaal horecanieuws in de media

Er zijn geen nieuwsberichten gevonden.