Afdeling Amsterdam

KHN afdelingsnieuws

Integrated Systems Event verhuist per 2021 naar Barcelona

18-07-2018
-

Donderdag 12 juli heeft ISE via een persbericht bekend gemaakt dat zij in 2019 en 2020 in (RAI) Amsterdam blijft en daarna in 2021 haar event verhuist naar Barcelona.

Indonesisch restaurant Yogya in Amsterdam West al 25 jaar lid van KHN

17-07-2018
-

In 1980 zijn de heer en mevrouw Soetarto vanuit Yogyakarta (stad op het eiland Java in Indonesie) naar Nederland gekomen. Vanaf 1993 runnen ze samen een authentiek Indonesisch restaurant aan de Johan Huizingalaan 144 in Amsterdam West. 

Suzy Wong uit Amsterdam start crowdfunding voor een nieuwe start

10-07-2018
-

Suzy Wong, de cocktailbar, aan de Korte Leidsedwarsstraat in Amsterdam is nu enkele weken geopend. Eind 2017 verwezenlijkten de ondernemers hun droom door deze bar over te nemen. Na slechts een maand open te zijn geweest werden ze op last van de burgemeester gesloten vanwege de vondst van een handgranaat voor de deur.

Gemeente Amsterdam organiseert kennissessie (dreigend) terrorisme

28-06-2018
-

Gemeente Amsterdam, politie en Openbaar Ministerie nodigen ondernemers aan drukke plekken in de binnenstad uit voor een kennissessie over (dreigend) terrorisme. Doelstelling is om kennis en informatie te delen, relaties op te bouwen en ondernemers inzicht te geven in wat zij van de overheid kunnen verwachten en wat ondernemers zelf kunnen doen in het geval van (dreigend) terrorisme.

Is het digitaal nachtregister in Amsterdam en Haarlemmermeer AVG / GDPR proof?

21-06-2018
-

Voor het digitale nachtregister in Amsterdam en Haarlemmermeer verzamelen we geen privacy gevoelige informatie. Er wordt in het digitale nachtregister immers geen naam geregistreerd. 

Verslag 0-5 sterren hoteloverleg KHN Amsterdam 7 juni 2018

18-06-2018
-

Op 7 juni jl. vond bij Park Plaza Victoria Amsterdam het 0-5 sterren hoteloverleg van KHN Amsterdam plaats. Bijgaand treft u het verslag aan met de presentaties van Booking.com en AVG.

Bewoners en (horeca)ondernemers delen gezamenlijke visie op stad Amsterdam

05-06-2018
-

Het bestuur van KHN Amsterdam heeft met de vereniging Amsterdam City (die ondernemers in de binnenstad vertegenwoordigen) en de Vereniging Vrienden van de Amsterdamse Binnenstad (die bewoners uit de binnenstad vertegenwoordigen) een gezamenlijke position paper geschreven.

Amsterdam start campagne tegen hufterig gedrag

29-05-2018
-

Vanaf donderdag 31 mei worden mannen tussen de 18-34 jaar uit Nederland en het Verenigd Koninkrijk met de campagne Enjoy & Respect nadrukkelijk aangesproken op gedrag dat in Amsterdam niet wordt getolereerd. 

KHN: Voorgestelde maatregelen om drukte in Amsterdam te reguleren zijn slecht voor bedrijfsleven

22-05-2018
-

KHN Amsterdam vindt een aantal van de uitgelekte maatregelen uit het coalitie-akkoord van de nieuwe gemeenteraad Amsterdam om de drukte in de stad te reguleren, slecht voor het bedrijfsleven.

Word favoriet van Hoor Ons Amsterdam!

15-05-2018
-

Tot nu toe is er weinig aandacht voor mensen die slechthorend zijn. In Amsterdam zijn naar schatting 92.000 mensen met gehoorverlies waarvan 30.000 hoortoesteldragers. Door de vergrijzing wordt dit een steeds grotere groep die de horeca bezoekt.Maar wij hebben in onze drukke stad last van de drukte en harde geluiden, ook als wij een horecagelegenheid bezoeken.

Lokaal horecanieuws in de media

Politie vindt 2 miljoen euro cash in Amsterdamse feestlocatie

18-07-2018 - In een horecagelegenheid in Amsterdam heeft de politie vorige week bijna 2,2 miljoen euro contant gevonden. Ook zijn er vuurwapens aangetroffen.Acht mensen zijn gearresteerd, op verdenking van witwassen en wapenbezit. googletag.cmd.push(function() ( googletag.display("dfp-rectangle1"); )); Het Actiecentrum Ondermijning van de politie had de zaak aan de Amsterdamse Jan van Galenstraat al een tijdje in het vizier. Agenten merkten dat zware criminelen daar hun geld uitgaven en 'zakendeden'.

Pesca crowdfundt 750.000 euro voor nieuw restaurant

18-07-2018 - Visrestaurant Pesca heeft met een crowdfundactie ruim 750.000 euro binnengehaald waarmee de opening van een nieuw restaurant in Amsterdam moet worden gerealiseerd. Door: Het Parool 18 juli 2018, 11:34 Het geld is bijeen gebracht met hulp van bedrijven en liefhebbers van Pesca.  Het huidige restaurant op de Rozengracht, dat inmiddels twee jaar bestaat, moest worden gezien als een 'testcase' van het concept - Pesca heeft als doelstelling vis 'toegankelijk' te maken.

Dit is de beste plek om vogels te spotten op de Waddenzee

18-07-2018 - DEN OEVER Je kunt natuurlijk een dagje Amsterdam plannen, of een bezoekje brengen aan de Zaanse Schans. Grote kans dat je niet de enige bent, want het toerisme in onze provincie neemt alleen maar toe. Toch zijn er nog tal van onontdekte plekjes die zeker niet onder doen voor de bekende trekpleisters. Neem het Waddenbelevingspunt in Den Oever. Nergens anders kun je de Waddenzee zo mooi beleven.De Waddenzee en de Waddenkust van het vasteland van de Kop en Texel vormen samen de 'Waddenbaai'.