Afdeling Amsterdam

KHN afdelingsnieuws

Pimp theatershow: 5 juni is Schouwburg Amstelveen dé plek voor een inspirerende gastvrijheid training, korting voor KHN-leden

18-05-2018
-

Milo Berlijn en Michael Bunink van PIMP (Passie, Inspiratie, Motivatie en Plezier) staan deze avond op de planken met hun PIMP Theatershow. Deze is bedoeld voor eigenaren en medewerkers uit elke dienstverlenende branche. Op vrolijke, inspirerende en prikkelende wijze brengen Milo en Michael heel beeldend de do’s and don’ts en tips and tricks van hospitality onder de aandacht.

Word favoriet van Hoor Ons Amsterdam!

15-05-2018
-

Tot nu toe is er weinig aandacht voor mensen die slechthorend zijn. In Amsterdam zijn naar schatting 92.000 mensen met gehoorverlies waarvan 30.000 hoortoesteldragers. Door de vergrijzing wordt dit een steeds grotere groep die de horeca bezoekt.Maar wij hebben in onze drukke stad last van de drukte en harde geluiden, ook als wij een horecagelegenheid bezoeken.

Mag een verhuurder de huurprijs onbeperkt verhogen?

14-05-2018
-

Veel mensen willen een horecabedrijf starten en het aantal locaties is beperkt. Veel verhuurders verhogen hun huurprijzen en zetten huurders onder druk om de verhoogde huurprijs te accepteren. Er staan immers huurders in de rij en er wordt dan vaak gedreigd met huurbeeindiging of nog hogere huurprijzen in de toekomst.

Parkeernormen Fiets en Scooter gemeente Amsterdam

14-05-2018
-

De gemeente heeft normen voor het aantal parkeerplaatsen voor fietsen en scooters vastgesteld voor nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen of herontwikkelingen.

Uitnodiging KHN Amsterdam 0-5 sterren hoteloverleg 7 juni 2018

14-05-2018
-

Wij nodigen u uit voor ons hoteloverleg met aansluitend onze netwerklunch. De ideale gelegenheid om u te laten informeren over actuele zaken die relevant zijn voor u als hotelier/manager.

Gratis juridisch spreekuur KHN Amsterdam 4 juni 2018

14-05-2018
-

Elke eerste maandag van de maand is er een gratis juridisch spreekuur van 14.00 uur tot 16.00 uur op ons kantoor aan de Amstel 138 (om de hoek bij het Rembrandtplein).    

Verslag ALV KHN Amsterdam 16 april 2018

03-05-2018
-

Op 16 april jl. vond bij BAUT Amsterdam de jaarlijkse ALV van KHN Amsterdam plaats.

Workshop Klantgerichtheid in gastvrijheidsindustrie op 22 mei in Amsterdam

24-04-2018
-

Als horecaondernemer wilt u een professionele indruk achterlaten bij uw gasten. KHN Amsterdam organiseert een interactieve workshop Klantgerichtheid in de gastvrijheidsindustrie. Deze workshop van een dag zorgt ervoor dat uw gast een positieve ervaring overhoudt aan het contact met de medewerker en het bezoek aan de horecagelegenheid.

Digitaal Nachtregister Amsterdam – De stand van zaken

24-04-2018
-

Zoals bekend heeft de gemeente Amsterdam een digitaal nachtregister ingevoerd. Op dit moment is circa 70% van de hotels aangesloten. Begin april heeft wethouder Udo Kock een brief uitgestuurd om alle hotels te informeren over de stand van zaken. In deze brief kondigt hij aan dat het digitale nachtregister verankerd zal worden in nachtregisterbeleid en dat deelname verplicht wordt voor alle vormen van logies, dus ook voor B&B’s en vakantieverhuur.

Lokaal horecanieuws in de media

Getuigen geschokt door schietpartij Amsterdam: "Dader liep gewoon rustig weg"

21-05-2018 - AMSTERDAM (AT5) De Stromarkt in Amsterdam, een plek met veel horecazaken en waar veel toeristen verblijven, werd gisteravond rond half twaalf opgeschrikt door een pistoolschot. Een man, wiens identiteit de politie nog niet kan vrijgeven, werd even later gevonden in een grote plas bloed. Omwonenden en toeristen zijn erg geschrokken."Ik ben geschokt. Het lijkt zo vredig hier en dit is een fijn hotel. Zoiets had ik nooit verwacht", zegt een vrouw die in de buurt overnacht.

Ron Blaauw: Ron Gastrobar Paris gesloten

20-05-2018 - Ron Blaauw heeft zijn Gastrobar Paris aan het Kleine Gartmanplantsoen in Amsterdam - om de hoek bij het Leidseplein - gesloten. Ook The Fat Dog van de multi-ondernemer is nog niet ontwaakt uit zijn winterslaap. Paris was in bezit van een Bib Gourmand van Michelin. Het pand van Ron Gastrobar Paris van Ron Blaauw wordt al langere tijd aangeboden op diverse sites van horecamakelaars, waaronder Horecasite. De vraagprijs voor de inventaris/goodwill is 950.000 euro. De huur bedraagt 17.000 euro.

eSports café Ranked eSports in Amsterdam nu open: 'Je moet groot denken'

20-05-2018 - Er wordt nog hard geklust om de laatste loodjes te leggen. Niet veel later knalt League of Legends van het scherm. Het is tijd voor een eSport-toernooi en de eerste mensen komen al direct na de grandioze opening binnengelopen. eSports wordt weer wat dikker aangestipt op de kaart met een heuse eSports café in de vorm van Ranked eSports. Het café is opgezet door Bas Methorst. Zelf heeft hij geen horeca-ervaring, maar wel een enorme passie voor gamen.