Afdeling Apeldoorn e.o.

KHN afdelingsnieuws

Horecavisie Apeldoorn 2019-2023 gereed

25-03-2019
-

De horecavisie Apeldoorn is op 7 maart vastgesteld door de gemeenteraad van Apeldoorn.

Lokaal horecanieuws in de media

Drukbezochte partnerdag van Silverjet oogst waardering

16-06-2019 - Silverjet blijft investeren in de relatie met de reisagent. De partnerdag die vrijdag werd gehouden op golfclub de Scherpenbergh in Lieren bij Apeldoorn is daar een goed voorbeeld van. Met 54 bezoekende agenten had de aanbieder van het topsegment reizen over belangstelling niet te klagen. Onder hen waren veel vaste retailpartners van Silverjet, die de presentaties bijwoonden van de luxe hotels en informatie kregen over luxe cruiseschepen en bestemmingen.

Schuum: Nieuw podium voor beginnende muzikanten

14-06-2019 - NIJMEGEN - Er zijn weinig speelplekken voor startende bands, zangers en rappers. Het nieuwe Nijmeegse platform Schuum gaat daarom maandelijks muziekavonden organiseren waar lokale artiesten optreden. Dat gebeurt in bestaande cafés en zaaltjes. De eerste avond is woensdag 19 juni in Trianon. Schuum is de plaatselijke uitwerking van Poppunt Gelderland. Dat is een samenwerking van onder meer de podia Luxor Live in Arnhem, Doornroosje in Nijmegen, Gigant in Apeldoorn en de Provincie Gelderland.

Schonere energie opwekken door waterstof

13-06-2019 - Je zou haast denken dat je, als je 'all electric' gaat, je van de vervuilende gassen af bent. Volgens Marco Bijkerk van Remeha is dat onjuist. ,,Elektriciteit vervuilt nog erger dan gas", zegt Marco Bijkerk. Tijdens de VPRO Tegenlicht Meetup in het Energie café Apeldoorn deze week legde Marco onder andere uit hoe we waterstof kunnen inzetten als een manier om schone energie op te wekken.