Afdeling Apeldoorn e.o.

KHN afdelingsnieuws

Training Effectief communiceren met jouw medewerkers (1 dag) op 20 mei in Zwolle

08-04-2019
-

Wat is jouw visie als werkgever en wat verwacht je van jouw medewerkers? Hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap goed overkomt bij je medewerkers? Hoe bereid je een functionerings- of slecht nieuwsgesprek voor?

Basistraining Bhv en E-learning op 8 mei in Arnhem

05-04-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Gastvrijheidscursus: Hoe krijg ik positieve reviews (halve dag) op 14 mei in Zwolle

01-04-2019
-

Je wilt dat je gasten een optimale gastvrijheids-beleving ervaren binnen jouw bedrijf. Dan is de kans immers groot dat zij een positieve recensie achterlaten. Hoe kun je hiervoor zorgen? In deze training leer je te kijken door de ogen van je gast zodat je hun ervaring kunt verbeteren.

Gratis training overvalpreventie in de horeca op 13 mei in Tiel

01-04-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Horecavisie Apeldoorn 2019-2023 gereed

25-03-2019
-

De horecavisie Apeldoorn is op 7 maart vastgesteld door de gemeenteraad van Apeldoorn.

Estée Strooker gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland

04-06-2018
-

Maandag 4 juni is Estée Strooker van ’t Amusement en eetwinkel STROOM in Arnhem gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland.

Lokaal horecanieuws in de media

Hier vind je het fijnste verborgen terras van Apeldoorn

21-04-2019 - Het is lente! De hoogste tijd om uitgebreid in de zon te gaan zitten. Maar het beste terras vind je dus mooi níet in de binnenstad. Waar dan wel? Bij Gewoon Gastvrij aan de Elburgerweg. Met een enorme ruimte midden tussen het groen biedt restaurant Gewoon Gastvrij een parel van een terras! Kom met de auto en parkeer gratis voor de deur, of spring op de fiets en geniet van een welverdiend stuk gebak onder de zon.

Fietsster gewond bij aanrijding in Apeldoorn, e-bike aan diggelen

20-04-2019 - Een fietsster is vanmiddag geschept in Apeldoorn. De fietsster raakte gewond bij het ongeluk en werd meegenomen naar het ziekenhuis. Het ongeluk gebeurde tegen 16.15 uur op de Amersfoortseweg, in de buurt van hotel de Echoput. De fietsster stak de weg over samen met...

Deze tien paasvuren in gemeente Apeldoorn kunnen doorgaan

18-04-2019 - Tien paasvuren in de gemeente Apeldoorn kunnen komend paasweekeinde 'gewoon' worden aangestoken. De brandweer controleerde de afgelopen dagen op verzoek van de gemeente de locaties en constateerde dat de aanhoudende droogte op deze plekken geen belemmering vormt. Alleen het paasvuur achter Hotel Apeldoorn de Cantharel...