Afdeling Apeldoorn e.o.

KHN afdelingsnieuws

Profiteer als recreatieondernemer van de Veluwse groepsaankoop van laadpalen voor elektrische auto’s!

05-08-2019
-

De Veluwe op 1 inventariseert jouw wensen tot de aankoop van laadpalen voor de elektrische auto en biedt daarbij een interessant financieel groepsvoordeel.

Veluweacademy.nl biedt uitdagende baan aan afgestudeerde mbo’ers

26-06-2019
-

De Veluwe Academy is een uniek initiatief van VisitVeluwe, onderwijsinstellingen en vier toonaangevende hospitality bedrijven: Bungalowpark Hoenderloo, Landal Miggelenberg, Van der Valk Hotel Apeldoorn - de Cantharel en Thermen Bussloo.

Horecavisie Apeldoorn 2019-2023 gereed

25-03-2019
-

De horecavisie Apeldoorn is op 7 maart vastgesteld door de gemeenteraad van Apeldoorn.

Estée Strooker gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland

04-06-2018
-

Maandag 4 juni is Estée Strooker van ’t Amusement en eetwinkel STROOM in Arnhem gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland.

Lokaal horecanieuws in de media

Proost! 7 x speciaalbiercafés in Apeldoorn

14-08-2019 - Bij Den Olifant heb je keuze uit 45 speciaalbieren. Daartussen vind je telkens nieuwe soorten, want van een groot deel koopt het café maar twee kratjes in. Zijn die leeg, dan bestellen ze weer wat anders. Alle flesbieren worden geserveerd in 'kleine, schattige' proefglaasjes. Zodat het makkelijker is om je biertje te delen en de rest van je bier in het flesje langer perfect te houden.

Wolter Kroes nam zijn nieuwe videoclip op in Apeldoorn!

14-08-2019 - Apeldoorn is een geliefde plek voor het schieten van videoclips, zo blijkt maar weer eens. Wolter Kroes' nieuwste videoclip voor zijn nummer 'Hemel' werd grotendeels opgenomen in Apeldoorn! In de videoclip is te zien hoe twee geliefden op leeftijd samen dansen in de Hoofdstraat, een ijsje kopen bij ijssalon Claudio's en wandelen door het Oranjepark.

5x dit wist je nog niet over Bowlingcentrum Apeldoorn

13-08-2019 - Wist je dat de kegels bij bowlen eigenlijk pins heten? En dat de banen van Bowlingcentrum Apeldoorn op de millimeter nauwkeurig worden gekeurd? Bedrijfsleider Stephen de Ruyter legt uit wat Bowlingcentrum Apeldoorn zo anders maakt dan andere bowlinggelegenheden.