Afdeling Arnhem en regio

KHN afdelingsnieuws

Profiteer als recreatieondernemer van de Veluwse groepsaankoop van laadpalen voor elektrische auto’s!

05-08-2019
-

De Veluwe op 1 inventariseert jouw wensen tot de aankoop van laadpalen voor de elektrische auto en biedt daarbij een interessant financieel groepsvoordeel.

Bridge to Bridge loop in Arnhem voor het Goede Doel!

25-07-2019
-

Op 15 september wordt de Bridge to Bridge loop weer georganiseerd! Reserveer deze datum alvast in je agenda!

Speerpunten KHN Arnhem en regio onder de aandacht bij de politiek!

10-07-2019
-

Afgelopen maand nam het bestuur de Arnhemse gemeenteraad mee op horecasafari in het Arnhemse buitengebied.

Update Rijn IJssel Vakschool

07-07-2019
-

Rijn IJssel Vakschool Wageningen heeft twee opleidingslocaties. Op de, van oudsher bekende, ‘bakkerschool’ in Wageningen op de Apeldoornseweg in Arnhem worden er al jaren lang koks, gastheren en -vrouwen en de hotelmanagers van de toekomst opgeleid. Vanaf september starten er weer een aantal klassen met studenten die, met verschillende trajecten en niveaus, het mooie horeca vak willen leren.

Veluweacademy.nl biedt uitdagende baan aan afgestudeerde mbo’ers

26-06-2019
-

De Veluwe Academy is een uniek initiatief van VisitVeluwe, onderwijsinstellingen en vier toonaangevende hospitality bedrijven: Bungalowpark Hoenderloo, Landal Miggelenberg, Van der Valk Hotel Apeldoorn - de Cantharel en Thermen Bussloo.

Nieuwsbericht 'Informatieplicht energiebesparing'

25-06-2019
-

Je hebt er vast al over gehoord: per 1 juli 2019 geldt de Informatieplicht Energiebesparing voor bedrijven die jaarlijks veel energie verbruiken. Wij vinden het belangrijk om je hierover te informeren. Daarom vind je in deze nieuwsbrief meer over de informatieplicht en hoe je hieraan kunt voldoen. Ben jij een kleinverbruiker? Dan raden wij je aan ook verder te lezen.

Organisator Biertapwedstrijd regio Arnhem gezocht!

19-03-2019
-

Regio Arnhem is op zoek naar een organisator voor de biertapwedstrijden in Arnhem!! Is dit iets voor jou, lees onderstaande dan even goed door.

Carnaval komt eraan! Waar moet je op letten?

28-02-2019
-

Zijn er regels? Waar moet je op letten? Check de tips van KHN!

Estée Strooker gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland

04-06-2018
-

Maandag 4 juni is Estée Strooker van ’t Amusement en eetwinkel STROOM in Arnhem gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland.

Lokaal horecanieuws in de media

Het huis uit langs dode lichamen Engelsen en Duitsers

19-08-2019 - Een knuffelhondje heeft ze nog over. Wil Rieken (84) nam het mee toen ze op 23 september 1944 tussen de dode Engelsen en Duitsers door haar ouderlijke huis in Oosterbeek moest verlaten. Rieken helpt nog in het Airborne Museum, destijds het middelpunt van de strijd. De vader van Rieken was in de oorlogsjaren banketbakker. Het gezin woonde achter de winkel aan de Utrechtseweg in Oosterbeek, niet ver van hotel Hartenstein.

Niemand steelt voor de lol

19-08-2019 - column remco kockKlinkt alsof ik uitwaaide op een Waddeneiland: dit voorjaar was ik op Terlet. Hoewel Terlet in de duinen ligt, is het geen Waddeneiland. Terlet is het Schiphol van de Veluwe, maar dan voor zweefvliegtuigen.  Remco Kock 19-08-19, 10:37 Delen per e-mail Sluit Officieel is Terlet, op tien kilometer van de binnenstad gelegen, gemeente Arnhem.Op Terlet werd ik rondgeleid door Sander Terpstra, een naar Arnhem verhuisde Fries die zichzelf een 'diepfries' noemde.

Weer topzomer voor toeristische sector: 'Vertrouwen in Nederlands weer neemt toe'

19-08-2019 - NIJMEGEN - Campings, vakantieparken en attracties in de regio hebben ook dit jaar weer een uitstekende zomer gedraaid.  Niek Opten 19-08-19, 06:53 Laatste update: 06:57 Delen per e-mail Sluit Als eerste regio beginnen in Arnhem en omgeving en het zuiden van het land vandaag de scholen weer. Ondernemers in de toeristische sector kunnen terugkijken op een goed hoogseizoen. Dat zegt directeur Herre Dijkema van Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen.