Afdeling Arnhem en regio

KHN afdelingsnieuws

Gastvrijheidscursus: Hoe krijg ik positieve reviews op 1 oktober in Zwolle

17-09-2018
-

U wilt dat uw gasten een optimale gastvrijheids-beleving ervaren binnen uw bedrijf. Dan is de kans immers groot dat zij een positieve recensie achterlaten. Hoe kunt u hiervoor zorgen? In deze training leert u te kijken door de ogen van uw gast zodat u hun ervaring kunt verbeteren.

Basistraining Bhv op 1 oktober in Tiel

17-09-2018
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wilt u als horecaondernemer uw bhv-diploma halen? Of uw medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Cursus Arbeidsrecht 'Personeel in de horeca' op 8 oktober in Deventer

30-08-2018
-

Waar moet u op letten bij het aannemen van personeel? Wat zijn uw rechten en plichten bij ziekte van een medewerker? Hoe bouwt u een correct personeelsdossier op en wanneer kunt u iemand ontslaan? Welke bijzondere regels gelden voor personeel in de horeca?

Spannend slot van een mooie KHN Bestuurdersdag Regio Gelderland

05-06-2018
-

Na het spannend slot van een mooie dag voor al onze Gelderse KHN bestuurders, won Estée Strooker de prijs Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland. In Harderwijk koos een vakjury haar uit de vier overgebleven kandidaten.

Estée Strooker gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland

04-06-2018
-

Maandag 4 juni is Estée Strooker van ’t Amusement en eetwinkel STROOM in Arnhem gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland.

Vier horecaondernemers genomineerd voor de titel Meest Markante Horecaondernemer Gelderland

14-05-2018
-

Vier horecaondernemers zijn genomineerd voor de Meest Markante Horecaondernemer in de regio Gelderland. De komende week bezoekt de jury de bedrijven van deze vier horecaondernemers. En op 4 juni wordt bekend gemaakt wie van deze ondernemers zich de komende 1,5 jaar de Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland mag noemen.

Verslag Algemene ledenvergadering 16 april 2018 KHN Arnhem en regio

25-04-2018
-

Voorafgaand aan de PIMP-theatershow vond de jaarlijkse ALV van KHN Arnhem en regio plaats op 16 april in het Posttheater in Arnhem.

Wat is de toegevoegde waarde van Platform Binnenstad Arnhem?

24-04-2018
-

U onderneemt in de binnenstad van Arnhem. Dit is ook de plek waar Platform Binnenstad Arnhem (hierna PBA) gevestigd is. PBA werkt samen met diverse partners aan een florerende stad. Daarbij zoekt PBA naar verbinding en samenhang tussen de activiteiten en projecten. Dit willen wij blijven doen samen met u als ondernemer. Daarom zijn wij benieuwd naar uw kennis over PBA.

Lokaal horecanieuws in de media

Restaurantweek in Arnhem: 5 x uit eten voor een fijne prijs

21-09-2018 - Bij dit gezellige café op de Korenmarkt kun je niet alleen voordelig genieten tijdens de restaurantweken van een 3-gangen menu, je krijgt hier ook nog eens gratis een vierde gang. Het verrassingsmenu kost 31,50 euro. Reserveren doe je hier.

Gezellig weerzien tijdens Lustrumfeest Equipe Mont Ventoux

21-09-2018 - Viering 5 jaar Equipe in Arnhem op 20 september Het Lustrumfeest van Equipe Mont Ventoux was voor veel (oud)-deelnemers, buddy's en ondersteuners vooral een onwijs gezellig weerzien. Direct bij binnenkomst in het Arnhemse Hotel Papendal in waren 'Héé, hoe is het?' en 'Lang niet gezien joh' de meest gehoorde openingszinnen. Veel aanwezigen zagen elkaar weer voor het eerst sinds 'hun beklimming' tijdens één van de afgelopen vijf edities.

Nominaties ARC Interieur Award bekend

21-09-2018 - Concrete, HOH Architecten en NOAHH + Studio Nuy van Noort ism Abbie Steinhauser zijn genomineerd voor de ARC18 Interieur Award met respectievelijk Restaurant 212 in Amsterdam, Institute for Advanced Study in Amsterdam en MFC Doelum in Renkum. Dat heeft de jury, onder leiding van Folkert van Hagen (GROUP A), bekend gemaakt. De drie nominaties zijn geselecteerd uit de 107 projecten die voor deze prijs zijn ingediend.