Afdeling Arnhem en regio

KHN afdelingsnieuws

Vanaf 1 juli geldt de Informatieplicht Energiebesparing!

26-03-2019
-

Vanaf 1 juli 2019 geldt de Informatieplicht Energiebesparing voor bedrijven die jaarlijks vanaf 50.000 kWh of 25.000 m3 aardgas(equivalent) verbruiken. Vóór die datum moet u in het eLoket van RVO rapporteren welke energiebesparende maatregelen u heeft uitgevoerd.

Organisator Biertapwedstrijd regio Arnhem gezocht!

19-03-2019
-

Regio Arnhem is op zoek naar een organisator voor de biertapwedstrijden in Arnhem!! Is dit iets voor jou, lees onderstaande dan even goed door.

Lokaal horecanieuws in de media

Elburgers drinken zeven dagen water

17-06-2019 - ELBURG In Elburg is maandag de #7dagenwater-challenge begonnen. Tijdens deze week laten ruim 900 Elburgers drankjes met suiker, cafeïne of alcohol staan. Water en thee zonder suiker mogen de deelnemers wel drinken.  Burgemeester Jan Nathan Rozendaal doet ook mee aan de uitdaging.

Spice 2.0 is een subtiele en stijlvolle Italiaan in Arnhem

14-06-2019 - over de tongSpice 2.0 heet het restaurant aan het fraaie Jansplein in Arnhem. Eerst iets met Tex-Mex, maar na een rigoureuze ommezwaai nu een Italiaan met stijl.

Broodjeszaak backWERK Arnhem na één dag alweer op slot

14-06-2019 - ARNHEM - Zelfbedieningsbakker backWERK opende donderdag met feestelijk vertoon een nieuwe vestiging in de Arnhemse binnenstad, maar heeft die noodgedwongen al weer moeten sluiten.  Volledig scherm backWERK mag in Arnhem nog geen broodjes verkopen. © DG Er is een probleem met de vergunningen, meldt een briefje op de deur. Mogelijk blijft de broodjeszaak nog weken dicht.backWERK meldt een 'tijdelijk probleem met onze vergunning', waardoor het Arnhemse filiaal 'helaas nog niet open mag'.