Afdeling Arnhem en regio

KHN afdelingsnieuws

Basistraining Bhv (1 dag) op 4 december in Tiel

02-11-2017
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wilt u als horecaondernemer uw bhv-diploma halen? Of uw medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Trendtour KHN regio Gelderland op 28 november = VOL

31-10-2017
-

AANMELDEN VOOR DE TOUR IS NIET MEER MOGELIJK!Het bestuur van KHN regio Gelderland nodigt u van harte uit voor een mooie trendtour op dinsdag 28 november! Speciaal voor u hebben we zowel een leerzame als inspirerende tour in onze eigen regio op het programma staan met als thema ‘Toerisme’. 

Save the date! KHN Gelderland organiseert een inspirerende TrendTour!

28-09-2017
-

Het bestuur van KHN Gelderland organiseert voor u als KHN-lid een inspirerende en leuke TrendTour met als thema Recreatie en Toerisme.

Cursus Marketing in de horeca najaar 2017 in Woerden

24-08-2017
-

Uw uitdaging is om uw vaste gasten te binden en nieuwe gasten te verleiden om voor u te kiezen. Hoe doet u dat in een wereld waar consumenten kunnen kiezen uit een enorm horeca-aanbod? In deze praktische cursus leert u te denken als uw gasten. U gaat naar huis met een (beknopt) marketingplan waarmee u direct aan de slag kunt.

KHN Arnhem in gesprek met gemeente Renkum

19-07-2017
-

Met de komst van een nieuwe burgemeester in Renkum grijpt KHN Arnhem de gelegenheid aan om weer een structureel horeca overleg te hebben met de gemeente. Onlangs heeft er een prettig kennismaking gesprek plaatsgevonden tussen een tweetal wethouders en KHN Arnhem, met gelijk ook een vervolg in het najaar.

KHN Arnhem: Gastvrijheid in de binnenstad: 'rode loper' van en naar Musis Sacrum en de binnenstad

10-08-2015
-

Maandag 10 augustus 2015 is een team van gastheren/gastvrouwen gestart in de Arnhemse binnenstad. Het team zal het winkelpubliek en de ondernemers behulpzaam zijn bij allerlei vragen en problemen. Zij zijn er iedere werkdag, op momenten dat de winkels open zijn. Dus ook op zaterdag en zondag!

KHN Arnhem en regio: Nieuwsbrief Smaakvol 2015

30-06-2015
-

De start van het culinaire seizoen zal dit jaar plaatsvinden van 3 tot en met 6 september 2015.

Algemene Ledenvergadering & Borrel KHN afdeling Arnhem en regio

21-04-2015
-

Wat speelt er in de afdeling? Welke resultaten zijn er geboekt en welke doelen zijn er voor dit nieuwe jaar gesteld? Plus.. laat u inspireren door KHN BedrijfsAdvies die de presentatie Trends in de Horeca komt verzorgen en u meeneemt in de ontwikkelingen om u heen en praktijkvoorbeelden uit uw regio deelt. Geef u op via: arnhemregio@khn.nl.

Lokaal horecanieuws in de media

Pakjesservice levert Sint- en Kerstinkopen gratis bij je auto af

22-11-2017 - Een 'happy hour' voor parkerende auto's. Gratis fietsen van P+R Gelredome naar de binnenstad. Een goedkoop buskaartje van P+R Gelredome naar de stad en terug. Gratis met de bus naar huis tijdens de spits. Een greep uit de extra acties waar bezoekers van de binnenstad tot het einde van het jaar gebruik van kunnen maken. Daarnaast bieden diverse horecaondernemers tijdens Winter Arnhem een speciaal menu aan, voor een speciale prijs. Kijk daarvoor op www.he-komaan.nl.

Verduisterde miljoenen blijven zoek in Turkije

22-11-2017 - Belastingambtenaar Egon D. (54) uit Duiven denkt in 2014 een manier te hebben gevonden om ongezien bedragen tot 20 miljoen euro van de Belastingdienst te verdonkeremanen. Hij schrijft dagelijks grote bedragen over en het vertrouwen bij de Belastingdienst in hem is groot, omdat hij daar al 30 jaar werkt. Samen met zijn biljartvriend Sakis O., eigenaar van een Grieks restaurant in Duiven en een hotel in Arnhem, beraamt hij een plan.

OM: cel voor mishandeling in café met gebroken bierglas

22-11-2017 - ARNHEM/ NIJMEGEN - ,,Ik dacht met een klap de boel een beetje rustig te krijgen", verklaarde de 26-jarige Nijmegenaar woensdag in de Arnhemse rechtbank. ,,We hadden ruzie, dat liep een beetje uit de hand. Pas op het moment dat ik sloeg, besefte ik dat ik...