Afdeling Arnhem en regio

KHN afdelingsnieuws

Training omgaan met ongewenst gedrag en agressie op 2 april in Eibergen

18-02-2019
-

KHN organiseert in samenwerking met Chubb Fire & Security op maat gemaakte cursussen over het omgaan met ongewenst gedrag en agressie in de horeca.

Cursus Social Media t/m 14 fte's op 11 maart in Zwolle

12-02-2019
-

Social media is onderdeel van het dagelijks leven van je gasten. Zij zoeken, boeken en reserveren online of plaatsen reviews. Hoe word je actief op social media? Waar moet je beginnen? Met de cursus ‘Social Media’ weet je in een dag hoe je jouw social media organiseert.

Workshop Bedrijfsoverdracht Bedrijfsbeëindiging op 11 maart in Zwolle

12-02-2019
-

Wil je weten wat er komt kijken bij het beëindigen of verkopen van je onderneming? Het is zinvol om hier in een vroeg stadium al over na te denken en je te laten informeren. Tijdens deze workshop nemen we alle opties door en krijg je de juiste handvatten aangereikt om over te gaan tot bedrijfsbeëindiging of bedrijfsoverdracht.

Cursus Marketing in de horeca op 18 maart in Arnhem

05-02-2019
-

Je wilt je vaste gasten binden en nieuwe gasten verleiden om voor jou te kiezen. Maar hoe doe je dat in een wereld met een enorm horeca-aanbod? Met deze cursus weet je hoe je verschillende marketingmiddelen inzet om bekende en nieuwe gasten naar jouw horecabedrijf te trekken.

Uw mening telt! Enquete KHN Arnhem en regio

10-12-2018
-

Graag willen wij u als lid van KHN Arnhem en regio nog beter kunnen ondersteunen, mogen wij u daarom een paar vragen stellen?

Estée Strooker gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland

04-06-2018
-

Maandag 4 juni is Estée Strooker van ’t Amusement en eetwinkel STROOM in Arnhem gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland.

Carnaval komt eraan! Waar moet je op letten?

23-01-2018
-

Zijn er regels? Waar moet je op letten? Check de tips van KHN!

Lokaal horecanieuws in de media

Eeuwenoud deel Jansbeek ontdekt onder Gele Rijdersplein

20-02-2019 - ARNHEM - Onder het Gele Rijdersplein blijkt een eeuwenoud deel van de Sint Jansbeek schuil te gaan. Bij graafwerkzaamheden voor het vernieuwen van de riolering op het plein in de Arnhemse binnenstad stuitten archeologen op een gemetseld gewelf uit de zestiende eeuw, enkele tientallen meters lang...

Punk houdt de (bijna) vijftigers van Harries'89 uit Arnhem al dertig jaar jong

19-02-2019 - VideoARNHEM - De Arnhemse punkband Harries'89 bestaat dertig jaar. Dat wordt gevierd met een jubileumconcert en een expositie in café Atlanta aan het Staringplein in Arnhem.

Celstraf geëist tegen verslaafde billenknijper

19-02-2019 - De verdachte had het volgens de officier van justitie vooral voorzien op de billen van toevallig passerende vrouwen. Hij kneep hen in hun achterwerk of gaf de vrouwen een tik. Dat gebeurde voornamelijk rond station Velperpoort en in de binnenstad van Arnhem. Ook zou hij twee medewerksters van daklozenopvang Domus in Wehl lastig hebben gevallen door tegen hun billen te slaan en eentje zelfs in haar kruis te grijpen. De man maakte dinsdag in de rechtszaal een warrige indruk.