Afdeling Arnhem en regio

KHN afdelingsnieuws

Uw mening telt! Enquete KHN Arnhem en regio

03-12-2018
-

Graag willen wij u als lid van KHN Arnhem en regio nog beter kunnen ondersteunen, mogen wij u daarom een paar vragen stellen?

Estée Strooker gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland

04-06-2018
-

Maandag 4 juni is Estée Strooker van ’t Amusement en eetwinkel STROOM in Arnhem gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland.

Lokaal horecanieuws in de media

De passie staat letterlijk aan je tafel bij restaurant Cuisson in Arnhem

09-12-2018 - Beginnen met een minpunt is wat zuur, maar dan hebben we dat ook maar meteen gehad. Het begin van onze avond is namelijk niet veelbelovend.  Het halletje is ongezellig verlicht, je staat naast een kledingrek en het is wachten op contact. Maar dat ontevreden gevoel dat me daardoor bekruipt, is vlot weg als we zitten. Cuisson huist in een oud pakhuis aan de Wezenstraat in Arnhem. Aan de muren hangen cactussen en een kop van een everzwijn en het geheel wordt omlijst door een fijn passend muziekje.

Parkeerperikelen in de binnenstad

09-12-2018 - "Handhaving is bij de gemeente Arnhem echt een ondergeschoven kindje", aldus een binnenstadbewoner. "Dan komen er binnenkort een paar bij, maar het is gewoon te weinig." Arnhem - Maandelijks organiseert bewonersgroep Arnhems Hart voor bewoners in het centrum een Buurttafel in Filmhuis Focus. Deze week stond de parkeerproblematiek in de binnenstad en de schil er omheen centraal. Naast bewoners was er ook een afvaardiging van de gemeente (afdeling beheer), handhaving en een handhaver zelf.

Shared dining: eerlijk zullen we alles delen in deze Arnhemse restaurants

08-12-2018 - De nieuwe Mexicaanse hotspot van Arnhem - wij noemen het gewoon Popo, wel zo makkelijk - heeft ook een heerlijk 'to share' kopje op het menu. Je kunt ook gewoon een hoofdgerecht bestellen en zorgen dat je vrienden van je bord afblijven, maar als je het leuk vindt om allerlei smaken te proberen kan het tof zijn om een selectie van de kleinere gerechten te nemen en lekker te delen.