Afdeling Arnhem en regio

KHN afdelingsnieuws

Training Effectief communiceren met jouw medewerkers (1 dag) op 20 mei in Zwolle

08-04-2019
-

Wat is jouw visie als werkgever en wat verwacht je van jouw medewerkers? Hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap goed overkomt bij je medewerkers? Hoe bereid je een functionerings- of slecht nieuwsgesprek voor?

Basistraining Bhv en E-learning op 8 mei in Arnhem

05-04-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Gastvrijheidscursus: Hoe krijg ik positieve reviews (halve dag) op 14 mei in Zwolle

01-04-2019
-

Je wilt dat je gasten een optimale gastvrijheids-beleving ervaren binnen jouw bedrijf. Dan is de kans immers groot dat zij een positieve recensie achterlaten. Hoe kun je hiervoor zorgen? In deze training leer je te kijken door de ogen van je gast zodat je hun ervaring kunt verbeteren.

Gratis training overvalpreventie in de horeca op 13 mei in Tiel

01-04-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Vanaf 1 juli geldt de Informatieplicht Energiebesparing!

26-03-2019
-

Vanaf 1 juli 2019 geldt de Informatieplicht Energiebesparing voor bedrijven die jaarlijks vanaf 50.000 kWh of 25.000 m3 aardgas(equivalent) verbruiken. Vóór die datum moet u in het eLoket van RVO rapporteren welke energiebesparende maatregelen u heeft uitgevoerd.

Organisator Biertapwedstrijd regio Arnhem gezocht!

19-03-2019
-

Regio Arnhem is op zoek naar een organisator voor de biertapwedstrijden in Arnhem!! Is dit iets voor jou, lees onderstaande dan even goed door.

Gastvrije Binnenstad Arnhem, toegankelijke toiletten

25-02-2019
-

Toiletten horen bij een gastvrije binnenstad. Iedereen heeft ze weleens nodig, ook in de openbare ruimte. Het winkelend publiek, het uitgaanspubliek, toeristen, dagjesmensen, mensen met kinderen, ouderen, kortom bijna iedereen maak je blij met voldoende en toegankelijke toiletten. 

Uw mening telt! Enquete KHN Arnhem en regio

10-12-2018
-

Graag willen wij u als lid van KHN Arnhem en regio nog beter kunnen ondersteunen, mogen wij u daarom een paar vragen stellen?

Estée Strooker gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland

04-06-2018
-

Maandag 4 juni is Estée Strooker van ’t Amusement en eetwinkel STROOM in Arnhem gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland.

Lokaal horecanieuws in de media

Krakers moeten Wijchens Mawi-complex verlaten

19-04-2019 - WIJCHEN/ARNHEM - Krakers in de leegstaande panden op het Mawi-complex aan de Nieuweweg in Wijchen moeten vertrekken. Dat heeft de rechter bepaald na een kort geding dat de familie Van Schaijik, eigenaar van de panden, had aangespannen. De familie wil een hotel, casino en...

Eusebiuskerk zet zich schrap voor de drilboren: 'Het lijkt wel oorlog hier'

19-04-2019 - VIDEOARNHEM - De Eusebiuskerk van Arnhem is dezer dagen het strijdtoneel van drilboren. ,,Het lijkt wel oorlog hier", lachen de mensen die de grootscheepse restauratie van de kerk in gang hebben gezet vol ontzag. Het eerste gat voor de toekomstige ingang aan de zuidzijde op de Markt is al uitgehakt. Volgende week volgt de tweede gat voor de nieuwe ingang aan de noordzijde, tegenover restaurant Arnhems Meisje.

Organiseer een meeting of event in de buitenlucht!

18-04-2019 - Een sfeervolle tent Op het grasveld voor Hotel De Bilderberg in Oosterbeek, tussen de prachtige Veluwse bossen nabij Arnhem, staat tot eind september een sfeervolle aangeklede tent. Perfect voor een meeting in de buitenlucht. In Italiaanse sferen geniet je van een BBQ, foodfestival of diner aan langgerekte tafels. Een meeting in de buitenlucht Er is veel vraag naar bijzondere manieren om als organisatie, team of partners bij elkaar te komen.