Afdeling Arnhem en regio

KHN afdelingsnieuws

Spannend slot van een mooie KHN Bestuurdersdag Regio Gelderland

05-06-2018
-

Na het spannend slot van een mooie dag voor al onze Gelderse KHN bestuurders, won Estée Strooker de prijs Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland. In Harderwijk koos een vakjury haar uit de vier overgebleven kandidaten.

Estée Strooker gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland

04-06-2018
-

Maandag 4 juni is Estée Strooker van ’t Amusement en eetwinkel STROOM in Arnhem gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland.

Vier horecaondernemers genomineerd voor de titel Meest Markante Horecaondernemer Gelderland

14-05-2018
-

Vier horecaondernemers zijn genomineerd voor de Meest Markante Horecaondernemer in de regio Gelderland. De komende week bezoekt de jury de bedrijven van deze vier horecaondernemers. En op 4 juni wordt bekend gemaakt wie van deze ondernemers zich de komende 1,5 jaar de Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland mag noemen.

Verslag Algemene ledenvergadering 16 april 2018 KHN Arnhem en regio

25-04-2018
-

Voorafgaand aan de PIMP-theatershow vond de jaarlijkse ALV van KHN Arnhem en regio plaats op 16 april in het Posttheater in Arnhem.

Wat is de toegevoegde waarde van Platform Binnenstad Arnhem?

24-04-2018
-

U onderneemt in de binnenstad van Arnhem. Dit is ook de plek waar Platform Binnenstad Arnhem (hierna PBA) gevestigd is. PBA werkt samen met diverse partners aan een florerende stad. Daarbij zoekt PBA naar verbinding en samenhang tussen de activiteiten en projecten. Dit willen wij blijven doen samen met u als ondernemer. Daarom zijn wij benieuwd naar uw kennis over PBA.

Horeca en student vinden elkaar

09-02-2018
-

Waar kan ik stage lopen? wat vind ik leuk en waar kan ik veel leren? Allemaal belangrijke vragen onder de studenten. Hier kan een horecaondernemer bij ondersteunen.

Profilering als Familiebedrijf? Wat betekent dat en wat levert het op voor mijn bedrijf, gasten en familie?

30-01-2018
-

Binnenkort start er een project vanuit de Hogeschool Windesheim om te bekijken wat het familiebedrijven in de horeca kan opleveren om zich als familiebedrijf te profileren, hoe zij dat dan doen en wat de voor- en nadelen daarvan kunnen zijn. 

Lokaal horecanieuws in de media

Tof: Arnhem krijgt er nog een vegan tentje bij!

22-06-2018 - Konden we eerder deze week al enthousiast melden dat Arnhem een nieuw groen restaurant krijgt, nu hebben we weer een nieuwtje. Er komt een koffietentje in het centrum: Bonnie. "Waar je goed kunt ontbijten en lunchen, en toevallig is het vegan." Eigenaar van de nieuwe horecazaak is Valesca Florijn. "Ik loop al heel lang rond met een droom om een eigen zaak te beginnen. En ik heb een veganmissie, volgens mij is nu de juiste tijd om te beginnen. Gezond eten is hip, het muffige imago verdwijnt.

Gratis proeverij in Korenkwartier

22-06-2018 - ARNHEM - Onder het motto 'Proef het Korenkwartier' kunnen bezoekers aan Arnhem komende zondag kennismaken met horecazaken in de Pauwstraat en de Varkensstraat. De gratis proeverij in tropische sferen wordt van 13.00 tot 18.00 uur gehouden.

(Her) ontdek Arnhem met de nieuwe Funshopgids

21-06-2018 - De nieuwe editie van de Funshopgids Arnhem is een dubbeldikke versie geworden; maar liefst 83 Arnhemse ondernemers staan vermeld in de nieuwe, 80 pagina's dikke Funshopgids. De gids bestaat al vele jaren en is beter bekend als de roze gids met unieke zaken. Vaak te vinden in de zijstraten en altijd met een ondernemer die met passie en veel plezier zijn zaak elke dag voor je opent. De nieuwe Funshopgids is bezorgd bij alle deelnemers, hotels, VVV en musea in Arnhem en omgeving.