Afdeling Baarn/Soest

KHN afdelingsnieuws

Komt u ook naar Ondernemersvergadering horeca Eemnes?

14-08-2018
-

Op woensdag 26 september organiseert KHN een Ondernemersvergadering Horeca Eemnes.

Basistraining bhv op 25 september in Woerden

13-08-2018
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wilt u als horecaondernemer uw bhv-diploma halen? Of uw medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Pilot: verruiming openingstijden terras in Baarn

06-07-2018
-

Tijdens het laatste horecaoverleg is door KHN Soest-Baarn, het verzoek gedaan om, net als in de gemeente Soest, op warme zomeravonden het terras langer geopend te mogen hebben.

Proef met verruiming terrastijden in Soest

03-05-2018
-

Vorig jaar melden wij u met enige trots dat wij in overleg met de burgemeester tot een pilot verruiming terrastijden zijn gekomen. Gezien het feit dat er vorig jaar volgens de spelregels 1 keer aanspraak gemaakt kon worden op deze verruiming is er besloten deze pilot nog een jaar te doen. De pilot zal lopen van 1 mei 2018 tot 31 oktober 2018.

Nieuw wandelevenement in Soest

28-03-2018
-

In en rondom Soest en Baarn liggen prachtige, unieke natuurgebieden met afwisselend zandvlaktes en duinen- bos- en heidegebied. Er worden in het weekend van 18 en 19 augustus meerdere routes uitgezet om op 1 of beide dagen te wandelen.  

Lokaal horecanieuws in de media

Er zijn geen nieuwsberichten gevonden.