Afdeling Baarn/Soest

KHN afdelingsnieuws

Haringparty KHN Baarn-Soest op 19 juni 2019

16-05-2019
-

Woensdag 19 juni zal het eerste vaatje haring worden geveild. Hoofddoel van deze 18de editie is Stichting Leergeld Soest.

Cursussen en trainingen bij KHN in Woerden

06-05-2019
-

KHN biedt regelmatig cursussen aan op het gebied van veiligheid, marketing en arbeidsrecht. Binnenkort zijn de volgende cursussen bij KHN in Woerden. Op zoek naar een andere cursus of training? Kijk dan ook eens op onze cursuspagina.

Training omgaan met ongewenst gedrag en agressie (halve dag) 12 juni in Woerden

29-04-2019
-

KHN organiseert in samenwerking met Chubb Fire & Security op maat gemaakte cursussen over het omgaan met ongewenst gedrag en agressie in de horeca.

Horeca &Toerisme College Nieuwegein: succesvolle speeddate voor studenten en horecabedrijven

08-02-2019
-

Horeca & Toerisme College dringt horecavacatures terug met speeddates.

Lokaal horecanieuws in de media

Gemeente Soest sluit na twee jaar gedogen 'illegale' horeca bij De Paardenkamp: ook pas geopende theetuin moet dicht

21-05-2019 - De gemeente Soest heeft aangekondigd alle horeca-activiteiten van Stichting De Paardenkamp in Soest stil te leggen. De gemeente treedt op na meerdere meldingen over oneerlijke concurrentie.

Schilderij van Mondriaan onder de hamer

17-05-2019 - EEMNES - Aanstaande maandag gaat op een veiling een schilderij van Piet Mondriaan onder de hamer. Het werk van de Amersfoortse schilder heet 'Op de Ringdijk 1902'. Wie het werk wil bekijken voordat er een bod wordt gedaan, kan zondag terecht in hotel De Witte Bergen in Eemnes.

Terras mag tot acht uur 's avonds in buitengebied Soest

16-05-2019 - Boeren en andere bewoners van het buitengebied van Soest die een horecagelegenheid willen beginnen, mogen alleen een kleinschalige zaak opzetten en moeten de deur uiterlijk om 20.00 uur sluiten om de rust van de natuur in de avonduren te garanderen.  Dat is een van...