Afdeling Baarn/Soest

KHN afdelingsnieuws

Ledenvoordeel BDU voor KHN Baarn -Soest

05-06-2018
-

In de week van 27 juni geeft de BDU bij de nieuwsbladen (Baarnsche en Soester Courant) in uw regio een zomerspecial uit. Deze staat geheel in het teken van zomerse activiteiten, de parels in de omgeving, eten en drinken, winkelen en nog veel meer. 

Gratis Training overvalpreventie 3 juli in Woerden

30-05-2018
-

Ook dit jaar organiseert Koninklijke Horeca Nederland in samenwerking met Chubb Fire & Security gratis trainingen op het gebied van overvalpreventie in de horeca. Deelnemers kunnen rekenen op concrete handvatten en tips voor in de dagelijkse praktijk. U bent van harte uitgenodigd!

Cursus Marketing in de horeca (1 dag) 21 juni in Woerden

28-05-2018
-

Uw vaste gasten binden en nieuwe gasten verleiden om voor u te kiezen maar hoe doet u dat in een wereld met een enorm horeca-aanbod? Met deze cursus weet u hoe u de verschillende marketingmiddelen inzet om bekende en nieuwe gasten naar uw horecabedrijf te trekken.

KHN Baarn Soest en Soester Zakenkring golfdag 27 juni

09-05-2018
-

Dit jaar zullen we 2 evenementen laten samensmelten. Het Horeca Golftoernooi en het Golf toernooi van de Soester Zakenkring zal vanaf dit jaar door gaan als 1 golftoernooi. De eerste editie van dit gezamenlijke toernooi zal 27 juni plaatsvinden.

Proef met verruiming terrastijden in Soest

03-05-2018
-

Vorig jaar melden wij u met enige trots dat wij in overleg met de burgemeester tot een pilot verruiming terrastijden zijn gekomen. Gezien het feit dat er vorig jaar volgens de spelregels 1 keer aanspraak gemaakt kon worden op deze verruiming is er besloten deze pilot nog een jaar te doen. De pilot zal lopen van 1 mei 2018 tot 31 oktober 2018.

Nieuw wandelevenement in Soest

28-03-2018
-

In en rondom Soest en Baarn liggen prachtige, unieke natuurgebieden met afwisselend zandvlaktes en duinen- bos- en heidegebied. Er worden in het weekend van 18 en 19 augustus meerdere routes uitgezet om op 1 of beide dagen te wandelen.  

Lokaal horecanieuws in de media

Baarn mag het zelf verzinnen: wat moet in de oude apotheek komen?

16-06-2018 - Een restaurant, platenzaak of een slijmwinkel? Wat moet er gebeuren met de oude apotheek in de Laanstraat?  De eigenaren leggen het lot in handen van het dorp. ,,De inwoners van Baarn bepalen!'' 'Wat zou u hier willen zien?' Passanten staan even stil voor het oude...