Afdeling Baarn/Soest

KHN afdelingsnieuws

Cursus Arbeidsrecht "Personeel in de horeca" op 7 maart in Woerden

06-02-2018
-

Waar moet u op letten bij het aannemen van personeel? Wat zijn uw rechten en plichten bij ziekte van een medewerker? Hoe bouwt u een correct personeelsdossier op en wanneer kunt u iemand ontslaan? Welke bijzondere regels gelden voor personeel in de horeca?

Wie wordt de Meest Markante Horecaondernemer van KHN Midden-Nederland 2018/2019?

19-01-2018
-

Wie wordt de Meest Markante Horecaondernemer van KHN Midden-Nederland 2018/2019 en neemt het stokje over van Luuk Domhof? Draag een ondernemer voor!

Regionale verkiezing Meest Markante Horecaondernemer Midden Nederland van start

02-02-2016
-

U kent ongetwijfeld die horecaondernemer, die het verdient eens in de schijnwerpers te staan. Die ondernemer die andere horecaondernemers kan inspireren! Geef hem of haar op voor de verkiezing van Meest Markante Horecaondernemer van Midden Nederland!

Lokaal horecanieuws in de media

Krokusvakantie is weer erg in trek

16-02-2018 - Baarn - Vakantie mag weer geld kosten. Het Nederlandse Bureau voor Toerisme NBTC bevestigt de run op vakanties. "Het gaat heel goed met Nederland, maar ook in omliggende landen. Wij verwachten opnieuw een sterke stijging van het aantal buitenlandse toeristen."Drukte op Schiphol. We gaan wintersporten, maar ook zonzekere bestemmingen zijn in trek.