Afdeling Baarn/Soest

KHN afdelingsnieuws

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Horeca buitengebied Soest; een nieuw beleid

24-06-2019
-

Na jaren van onduidelijkheid, vergaderen, inspraakavonden, botsproeven en zo meer is er dan eindelijk een horecabeleid voor het buitengebied; klaar om voor te leggen aan de gemeenteraad en voor jou om in te zien.

Eerste vaatje haring brengt 20.275 euro op

24-06-2019
-

De jaarlijkse haringparty van KHN Baarn/Soest is een feest van netwerken onder het genot van een wijntje, een hapje en uiteraard zilt zeebanket in stukken of aan de staart. De Amerikaanse veiling levert 20.275 euro op voor het goede doel. Peter Beijer wint, tot zijn eigen verbazing, het eerste vaatje.

Houdbaarnschoon.nl

18-06-2019
-

Met HoudBaarnSchoon zetten we ons in om Baarn opgeruimd te houden. Zie www.houdbaarnschoon.nl

Horeca &Toerisme College Nieuwegein: succesvolle speeddate voor studenten en horecabedrijven

08-02-2019
-

Horeca & Toerisme College dringt horecavacatures terug met speeddates.

Lokaal horecanieuws in de media

VB restaurant Kontakt der Kontinenten te Soesterberg

18-07-2019 - Project VB restaurant Kontakt der Kontinenten te Soesterberg Opdrachtgever Kontakt der Kontinenten te Soesterberg Projectomschrijving Nadat Klaver Giant Alkmaar in 2018 voor fase 1 de volledige elektrotechnische infrastructuur van het Kontakt der Kontinenten en installatie in de nieuwe keuken heeft gerealiseerd zijn wij er erg trots op dat wij ook de opdrachten hebben mogen ontvangen voor fase 2 en fase 3.

Horecavrouw Michèle (18) uit Soest wint droombaan in 3-sterrenrestaurant

15-07-2019 - De zomer kan niet meer stuk voor de 18-jarige Michèle van de Water uit Soest. Ze won zondag haar droombaan met het tv-programma The Big Audition. Vanaf september gaat ze als gastvrouw aan de slag bij drie sterren restaurant De Leest in Vaassen...

Student MBO Amersfoort wint The Big Audition

15-07-2019 - Michèle van de Water uit Soest, 18 jaar, student Hotelschool Amersfoort en tweevoudig schoolkampioen gastvrouw van MBO Amersfoort, is winnaar in het TV-programma The Big Audition! Ze heeft een droombaan gewonnen bij drie sterren restaurant De Leest in Vaassen. Een hele eer.Michèle: "Ik heb echt een passie voor het werken in de horeca. Ik wil graag doorgroeien naar de functie van sommelier en misschien ook wel maître. Op termijn wil ik mijn eigen fine dining restaurant met een Michelinster.