Afdeling Baarn/Soest

KHN afdelingsnieuws

Gastvrijheidscursus: Hoe krijg ik positieve reviews (halve dag) 6 mei in Woerden

19-03-2019
-

Je wilt dat je gasten een optimale gastvrijheids-beleving ervaren binnen jouw bedrijf. Dan is de kans immers groot dat zij een positieve recensie achterlaten. Hoe kun je hiervoor zorgen? In deze training leer je te kijken door de ogen van je gast zodat je hun ervaring kunt verbeteren.

Workshop Bedrijfsoverdracht Bedrijfsbeëindiging (halve dag) 16 april in Woerden

01-03-2019
-

Wil je weten wat er komt kijken bij het beëindigen of verkopen van je onderneming? Het is zinvol om hier in een vroeg stadium al over na te denken en je te laten informeren. Tijdens deze workshop nemen we alle opties door en krijg je de juiste handvatten aangereikt om over te gaan tot bedrijfsbeëindiging of bedrijfsoverdracht.

Workshop Hygiënecode (halve dag) 25 maart in Woerden

11-02-2019
-

Iedere horecaondernemer die eten en drinken bereidt, is verplicht om volgens de laatste Hygiënecode voor de horeca (van 1 april 2016) te werken. Door deze workshop weet je precies hoe je voldoet aan de wet.

Horeca &Toerisme College Nieuwegein: succesvolle speeddate voor studenten en horecabedrijven

08-02-2019
-

Horeca & Toerisme College dringt horecavacatures terug met speeddates.

De PIMP Theatershow: hospitality met een hilarische twist!

16-01-2019
-

Beleef een prikkelende, vrolijke en inspirerende avond waarin zeer beeldend de do’s en don’ts van de hospitality worden gebracht

KHN feliciteert Vroeg in Bunnik met 7e plaats in Koffie Top 100

01-10-2018
-

KHN felicieert Vroeg met 7e plek in koffie top 100!. Vroeg is tevens categoriewinnaar “Beste koffie in een restaurant” en pakte Vroeg de titel "Beste koffie in een restaurant". Een prachtig resultaat.

Lokaal horecanieuws in de media

Soestdijk wordt een dorp

21-03-2019 - SOESTDIJK Dit weekeinde kon nog één keer een kijkje worden genomen in de garage van Paleis Soestdijk, waar vroeger de blauwe, koninklijke auto's met AA kentekens stonden. De garage moet plaats maken voor een hotel. Vandaag de laatste aflevering in de serie over het basisplan voor het nieuwe Soestdijk. Eugene Leenders Landgoed Soestdijk is met de vele woningen, schuren, stallen en natuurlijk het paleis eigenlijk een dorp op zich.

Papa John's opent vestiging in Eindhoven

21-03-2019 - SOEST - Papa John's opent een nieuw restaurant in Eindhoven. Vanaf 25 maart kan de consument bij deze twintigste vestiging van de pizzarestaurantketen in Nederland terecht. Papa John's behoort tot de grootste pizzarestaurantketens ter wereld. In 2016 werd de eerste Papa John's vestiging in Nederland geopend in Amsterdam. Inmiddels zijn er ook restaurants in Rotterdam, Delft en Diemen. Papa John's opent dit jaar nog meer vestigingen in diverse plaatsen.