Afdeling Baarn/Soest

KHN afdelingsnieuws

Cursus Marketing in de horeca najaar 2017 in Woerden

24-08-2017
-

Uw uitdaging is om uw vaste gasten te binden en nieuwe gasten te verleiden om voor u te kiezen. Hoe doet u dat in een wereld waar consumenten kunnen kiezen uit een enorm horeca-aanbod? In deze praktische cursus leert u te denken als uw gasten. U gaat naar huis met een (beknopt) marketingplan waarmee u direct aan de slag kunt.

Camera in beeld

06-07-2017
-

Om te weten waar camera’s geïnstalleerd zijn en wat zij ‘zien’, maakt de politie gebruik van een databank, genaamd ‘Camera in Beeld’. Met deze databank kan de politie nog sneller zien waar in de buurt van een misdaad (bijvoorbeeld een woninginbraak) zich camera’s bevinden die mogelijk beelden van de dader hebben. Hierdoor kunnen daders sneller worden gepakt.

Meer gasten met gerichte marketing!

13-06-2017
-

Op 6 juni was de eerste cursus 'Gastgerichte Marketing' in Woerden. De enthousiaste ondernemers gingen tijdens de succesvolle spin-off van de cursus ‘Gastgerichte Marketing’ van vorige week doelgericht aan de slag.  

KHN feliciteert Hans Paardekooper met 40 jaar lidmaatschap

01-06-2017
-

Taveerne De oude Mol in Muiden van Hans Paardekooper is veertig jaar lid van branchevereniging KHN. Op woensdag 31 mei 2017 ontving Hans Paardekooper de oorkonde voor veertig jaar lidmaatschap en een fles bubbels uit handen van regiomanager Simone van Laar namens KHN Midden-Nederland.

KHN feliciteert Antonio van den Hengel met koninklijke onderscheiding

26-04-2017
-

Op woensdag 26 april 2017 is KHN-lid Antonio van den Hengel, horecaondernemer te Soest en lid van het landelijk bestuur van KHN koninklijk onderscheiden. Dit gebeurde tijdens de jaarlijkse lintjesregen. Van den Hengel ontving deze koninklijke onderscheiding uit handen van Rob Metz, burgermeester van de gemeente Soest voor zijn grote lokale en regionale inzet voor de samenleving.

Regionale verkiezing Meest Markante Horecaondernemer Midden Nederland van start

02-02-2016
-

U kent ongetwijfeld die horecaondernemer, die het verdient eens in de schijnwerpers te staan. Die ondernemer die andere horecaondernemers kan inspireren! Geef hem of haar op voor de verkiezing van Meest Markante Horecaondernemer van Midden Nederland!

Lokaal horecanieuws in de media

Premier Mark Rutte geniet van het terrasweer in Baarn

24-09-2017 - Voor premier Mark Rutte is het natuurlijk ook gewoon weekend. En dat vierde hij met een lunch op het terras van restaurant de Generaal, net buiten het centrum van Baarn.Even hoefde de premier zich niet bezig te houden met de kabinetsformatie, de calamiteiten op...

Social Run: voor mensen met psychische kwetsbaarheid

21-09-2017 - SOEST - Een non-stop estafetteloop om aandacht te geven aan mensen met een psychische kwetsbaarheid. Van 22 tot 24 september rennen teams van Kwintes 555 kilometer in 48 uur. De teams bestaan uit cliënten, medewerkers en vrijwilligers. Start en finish zijn in aan de Verlengde Paltzerweg. De teams bestaan niet alleen uit hardlopers. Juist de cateraars, fietsers, chauffeurs, masseurs en kampbouwers zijn van groot belang om de 555 km uit te lopen.

Zorgen over horeca in buitengebied Soest

19-09-2017 - Horeca rukt op het in het buitengebied van Soest en die activiteiten zijn niet altijd legaal. De gemeente zit ermee in haar maag en gaat daar regels voor opstellen.Horeca vindt plaats op meerdere plekken in het buitengebied zoals in zorgboerderij De Stoethoeve, museumboerderij Het...