Afdeling Baarn/Soest

KHN afdelingsnieuws

De PIMP Theatershow: hospitality met een hilarische twist!

16-01-2019
-

Beleef een prikkelende, vrolijke en inspirerende avond waarin zeer beeldend de do’s en don’ts van de hospitality worden gebracht

Cursus Social Media op 21 januari in Woerden

08-01-2019
-

Social media is onderdeel van het dagelijks leven van je gasten. Zij zoeken, boeken en reserveren online of plaatsen reviews. Hoe word je actief op social media? Waar moet je beginnen? Met de cursus ‘Social Media’ weet je in een dag hoe je jouw social media organiseert.

Workshop Dossieropbouw en ontslag op 12 februari in Woerden

03-01-2019
-

Je wilt een goede werkgever zijn en tegelijkertijd voorbereid zijn als je tot ontslag wilt overgaan. Tijdens de workshop Dossieropbouw en ontslag leer je in een halve dag meer over de eisen die gesteld worden aan het personeelsdossier. En je weet welke acties je moet ondernemen voordat je tot ontslag kan overgaan.

In memoriam Burgemeester Stichtse Vecht Marc Witteman

28-12-2018
-

Op 24 december is burgemeester Marc Witteman van gemeente Stichtse Vecht op 57-jarige leeftijd overleden. KHN is Marc Witteman zeer dankbaar voor de prettige samenwerking en zijn betrokkenheid met de horeca.

KHN Baarn/Soest organiseert bhv-training 29 januari 2019

16-11-2018
-

KHN Baarn/Soest organiseert op 29 januari weer een bhv-training bij Restaurant de Soester Duinen. De training is voor beginners en voor gevorderde bhv'ers.

KHN feliciteert Vroeg in Bunnik met 7e plaats in Koffie Top 100

01-10-2018
-

KHN felicieert Vroeg met 7e plek in koffie top 100!. Vroeg is tevens categoriewinnaar “Beste koffie in een restaurant” en pakte Vroeg de titel "Beste koffie in een restaurant". Een prachtig resultaat.

Lokaal horecanieuws in de media

Twee doden bij branden in Soest en Hillegom

17-01-2019 - Bij branden in Soest en Hillegom zijn vannacht twee mensen overleden. Rond 04:00 brak brand uit in een seniorencomplex in Soest. Daarbij kwam de 100-jarige bewoonster van een appartement op de tweede verdieping om het leven. Buurtbewoners hoorden gestommel en belden 112. Rond 06:00 was het vuur onder controle, maar de woning was volledig uitgebrand.Uit voorzorg werden een aantal verdiepingen ontruimd. De bewoners zijn opgevangen in het restaurant op de begane grond.

100-jarige omgekomen bij uitslaande woningbrand in Soest [video]

17-01-2019 - Bij een brand in een appartementencomplex aan de Vredehofstraat in Soest is een dode gevallen. Het gaat om een 100-jarige bewoonster meldt burgemeester Rob Metz. Volgens de politie is er geen sprake van een misdrijf. Er wordt nog onderzoek gedaan naar de oorzaak van de brand. Zo'n 70 bewoners zijn opgevangen in een restaurant op de begane grond van het gebouw.

Dode bij brand in appartementencomplex Soest

17-01-2019 - Bij een brand in een appartementencomplex in Soest is één persoon overleden. Dat meldt RTV Utrecht.De brand brak rond 04.00 uur vannacht uit in een woning op de tweede verdieping. Het vuur is inmiddels onder controle en de woning is volledig uitgebrand.De tweede verdieping en die daarboven worden ontruimd, de bewoners worden opgevangen in een restaurant op de begane grond.