Afdeling Baarn/Soest

KHN afdelingsnieuws

Training omgaan met ongewenst gedrag en agressie op 15 mei in Haarzuilens

16-04-2018
-

KHN organiseert in samenwerking met Chubb Fire & Security op maat gemaakte cursussen over het omgaan met ongewenst gedrag en agressie in de horeca.

Nieuw wandelevenement in Soest

28-03-2018
-

In en rondom Soest en Baarn liggen prachtige, unieke natuurgebieden met afwisselend zandvlaktes en duinen- bos- en heidegebied. Er worden in het weekend van 18 en 19 augustus meerdere routes uitgezet om op 1 of beide dagen te wandelen.  

Cursus Arbeidsrecht "Personeel in de horeca" op 7 maart in Woerden

06-02-2018
-

Waar moet u op letten bij het aannemen van personeel? Wat zijn uw rechten en plichten bij ziekte van een medewerker? Hoe bouwt u een correct personeelsdossier op en wanneer kunt u iemand ontslaan? Welke bijzondere regels gelden voor personeel in de horeca?

Regionale verkiezing Meest Markante Horecaondernemer Midden Nederland van start

02-02-2016
-

U kent ongetwijfeld die horecaondernemer, die het verdient eens in de schijnwerpers te staan. Die ondernemer die andere horecaondernemers kan inspireren! Geef hem of haar op voor de verkiezing van Meest Markante Horecaondernemer van Midden Nederland!

Lokaal horecanieuws in de media

Geslaagd kleutervoetbaltoernooi bij vv Hees

20-04-2018 - SOEST - Afgelopen woensdag vond het jaarlijks terugkerende kleutervoetbaltoernooi plaats bij vv Hees. Een toernooi voor de kleuters van alle scholen in Soest. Met zo'n 25 gradenwas het heel druk maar OOK super gezellig in de bossen bij vv Hees. Met een heerlijk ijsje erbij van IJssalon Beemer kon de dag niet meer stuk. Alle kinderen hebben vreselijk hun best gedaan en ontvingen daarom ook allemaal een echte medaille en ieder winnend team van elke school ontving een beker.

2.080 euro naar goede doel via diner in restaurant 'Hoogt

20-04-2018 - SOEST - Dagelijks sterven er in Nederland vier mensen door een hersentumor. Het overkwam in 2016 ook de Soester Cees Drost. Binnen tien weken na de diagnose overleed hij. Stichting STOPhersentumoren.nl zamelt geld in om onderzoek mogelijk te maken en hersentumoren met succes kunnen bestrijden. Om daaraan bij te dragen hield de familie Drost op 10 april een fundraising diner in Restaurant 't Hoogt.