Afdeling Baarn/Soest

KHN afdelingsnieuws

Workshop Voorkom ziekteverzuim! (halve dag) 30 oktober in Woerden

15-10-2018
-

Een zieke medewerker kost u gemiddeld 396 euro per dag. Dat zit bijvoorbeeld in loonkosten (doorbetaling tijdens ziekte), vervangingskosten, kosten voor de re-integratie en productieverlies. Daarbij komt nog de extra belasting voor de collega’s. Reden te meer om ziekteverzuim zoveel mogelijk te voorkomen.

Bhv – Basic training for Emergency Response Officer on 27th November in Woerden

08-10-2018
-

The emergency response officer will act as a first response unit before the professional emergency services arrive, such as police, fire and/or ambulance. KHN and Chubb Fire & Security have developed a one-day Emergency Response Officer training course.

Biertapwedstrijd KHN Baarn/Soest op 29 oktober 2018

05-10-2018
-

De spannendste vakwedstrijd komt er weer aan. In januari 2019 is het NK biertappen op de Horecava en dit is je kans om je daarvoor te plaatsen!

KHN feliciteert Vroeg in Bunnik met 7e plaats in Koffie Top 100

01-10-2018
-

KHN felicieert Vroeg met 7e plek in koffie top 100!. Vroeg is tevens categoriewinnaar “Beste koffie in een restaurant” en pakte Vroeg de titel "Beste koffie in een restaurant". Een prachtig resultaat.

Pilot: verruiming openingstijden terras in Baarn

06-07-2018
-

Tijdens het laatste horecaoverleg is door KHN Soest-Baarn, het verzoek gedaan om, net als in de gemeente Soest, op warme zomeravonden het terras langer geopend te mogen hebben.

Proef met verruiming terrastijden in Soest

03-05-2018
-

Vorig jaar melden wij u met enige trots dat wij in overleg met de burgemeester tot een pilot verruiming terrastijden zijn gekomen. Gezien het feit dat er vorig jaar volgens de spelregels 1 keer aanspraak gemaakt kon worden op deze verruiming is er besloten deze pilot nog een jaar te doen. De pilot zal lopen van 1 mei 2018 tot 31 oktober 2018.

Lokaal horecanieuws in de media

Ondernemers krijgen werkplek op Soestdijk

16-10-2018 - Jonge ondernemers kunnen binnenkort werkplekken huren op paleis Soestdijk. In de dienstwoningen en kantoren bij het voormalige onderkomen van koningin Juliana en prins Bernard komen studio's, kantoren en ateliers, meldt RTV Utrecht. Soestdijk is sinds vorig jaar in particuliere handen. De nieuwe eigenaar, Meyer Bergman Erfgoed Groep, gaat het complex ombouwen tot een hotel en evenementencentrum, uitgerust met onder meer een bowlingbaan.

Soest bereid zorghotel in Villa De Birkt te legaliseren

13-10-2018 - Villa De Birkt aan de Birkstraat, een leegstaande, voormalige hoteldependance in Soest, is bijna vier jaar illegaal in gebruik als huisvesting voor begeleid wonen. De gemeente is bereid het te legaliseren.