Afdeling Baarn/Soest

KHN afdelingsnieuws

Camera in beeld

06-07-2017
-

Om te weten waar camera’s geïnstalleerd zijn en wat zij ‘zien’, maakt de politie gebruik van een databank, genaamd ‘Camera in Beeld’. Met deze databank kan de politie nog sneller zien waar in de buurt van een misdaad (bijvoorbeeld een woninginbraak) zich camera’s bevinden die mogelijk beelden van de dader hebben. Hierdoor kunnen daders sneller worden gepakt.

Cursus Gastgerichte marketing najaar 2017 in Woerden

20-06-2017
-

Uw uitdaging is om uw vaste gasten te binden en nieuwe gasten te verleiden om voor u te kiezen. Hoe doet u dat in een wereld waar consumenten kunnen kiezen uit een enorm horeca-aanbod? In deze praktische cursus leert u te denken als uw gasten. U gaat naar huis met een (beknopt) marketingplan waarmee u direct aan de slag kunt.

Meer gasten met gerichte marketing!

13-06-2017
-

Op 6 juni was de eerste cursus 'Gastgerichte Marketing' in Woerden. De enthousiaste ondernemers gingen tijdens de succesvolle spin-off van de cursus ‘Gastgerichte Marketing’ van vorige week doelgericht aan de slag.  

KHN feliciteert Hans Paardekooper met 40 jaar lidmaatschap

01-06-2017
-

Taveerne De oude Mol in Muiden van Hans Paardekooper is veertig jaar lid van branchevereniging KHN. Op woensdag 31 mei 2017 ontving Hans Paardekooper de oorkonde voor veertig jaar lidmaatschap en een fles bubbels uit handen van regiomanager Simone van Laar namens KHN Midden-Nederland.

KHN feliciteert Antonio van den Hengel met koninklijke onderscheiding

26-04-2017
-

Op woensdag 26 april 2017 is KHN-lid Antonio van den Hengel, horecaondernemer te Soest en lid van het landelijk bestuur van KHN koninklijk onderscheiden. Dit gebeurde tijdens de jaarlijkse lintjesregen. Van den Hengel ontving deze koninklijke onderscheiding uit handen van Rob Metz, burgermeester van de gemeente Soest voor zijn grote lokale en regionale inzet voor de samenleving.

ROC Midden Nederland start nieuwe opleiding Gespecialiseerd Kok op niveau 4

11-04-2017
-

In augustus 2017 start het Facility, Horeca & Travel College (ROC Midden Nederland) de opleiding Gespecialiseerd Kok (niveau 4). Met deze topkok-opleiding bieden zij studenten de kans om hun vakkennis en competenties op het topniveau van de restaurantwereld te krijgen.

KHN benoemt Kees Verhoeff tot lid van verdienste

13-03-2017
-

Tijdens de Ledenraadsvergadering van 13 maart is Kees Verhoeff benoemd tot Lid van Verdienste van KHN. Hij ontving van voorzitter Robèr Willemsen de zilveren KHN-speld en de bijbehorende oorkonde.

Regionale verkiezing Meest Markante Horecaondernemer Midden Nederland van start

02-02-2016
-

U kent ongetwijfeld die horecaondernemer, die het verdient eens in de schijnwerpers te staan. Die ondernemer die andere horecaondernemers kan inspireren! Geef hem of haar op voor de verkiezing van Meest Markante Horecaondernemer van Midden Nederland!

Lokaal horecanieuws in de media

Joey Schaap executive chef Hilton Soestduinen

19-07-2017 - Hilton Royal Parc Soestduinen verwelkomt Joey Schaap als de nieuwe executive chef in de keukenbrigade. Na zijn jarenlange ervaring als sous-chef in tal van verschillende keukens, keert hij na 3 jaar terug naar de vertrouwde keuken binnen het hotel waar hij zo'n 3 jaar werkzaam is geweest. In totaal heeft Joey Schaap meer dan 10 jaar ervaring.

Nieuwe Executive Chef voor Hilton Royal Parc Soestduinen

19-07-2017 - Hilton Royal Parc Soestduinen verwelkomt Joey Schaap als de nieuwe Executive Chef in de keukenbrigade. Na zijn jarenlange ervaring als sous-chef in tal van verschillende keukens, keert hij na 3 jaar terug naar de vertrouwde keuken binnen het hotel waar hij zo'n 3 jaar werkzaam is geweest. In totaal heeft Joey Schaap meer dan 10 jaar ervaring. Frederieke Boomsma, General Manager van Hilton Royal Parc Soestduinen zegt hierover: "We zijn verheugd om Joey weer te mogen verwelkomen in ons team.