KHN BedrijfsAdvies

Bedrijfsadvies KHN

Loopt u tegen een vraag of uitdaging aan in uw bedrijf? KHN BedrijfsAdvies geeft advies en trainingen aan horecaondernemers, starters en organisaties. Met jaarlijks ruim 250 adviezen zijn wij hét adviesorgaan van gastvrij Nederland.

Als horecaondernemer moet u eigenlijk overal verstand van hebben om uw bedrijf te laten floreren. Kennis van financiën, personeel, marketing, het komt in uw vak allemaal voor. Dat is best lastig want u bent in de eerste plaats gastvrijheidsondernemer. Het kan dus zinvol zijn om sommige kennis in huis te halen via een (externe) specialist. Deze neemt vaak ook een frisse blik van buiten mee.

Horeca-advies & frisse blik

Voor dit advies van buiten, bent u bij KHN BedrijfsAdvies aan het goede adres. Wij doen niet anders en wij kennen de gastvrijheidsbranche van binnen en van buiten. Ons team van vakspecialisten is van alle markten thuis en biedt een breed scala aan expertise voor uw bedrijf. Of u nu een vraag heeft over rendementsverbetering of leveranciersonderhandelingen, op operationeel gebied begeleiding zoekt of graag een marketeer met u mee laat denken, KHN BedrijfsAdvies gaat graag met u aan de slag!

Horeca-advies voor...

Onze adviseurs kunnen voor verschillende zaken worden ingeschakeld. Wij bieden:

Wilt u graag bij ons nagaan hoe wij u het beste kunnen ondersteunen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0348 48 94 19. E-mailen kan ook via khnbedrijfsadvies@khn.nl. Of vul via onderstaande banner het contactformulier in.

 

 

 

Terug
Tarieven

KHN BedrijfsAdvies van € 90 tot € 125 per uur voor KHN-leden
Tarieven niet-leden op aanvraag

Algemene voorwaarden