Waarom energie besparen in jouw gebouw?

Door energie te besparen werk je aan duurzaamheid. Dat is goed, maar ook wat er van je verwacht wordt. De wettelijke eisen voor het verduurzamen van gebouwen worden namelijk steeds strenger. Als je energie bespaart dan biedt dat structurele voordelen:

  • Lagere energiekosten en meer rendement op je investering (duurzame panden verhuren en verkopen beter).
  • Meer comfort en een gezonder binnenklimaat voor de gebruikers van je pand (collega’s, leerlingen, klanten, gasten, huurders, et cetera).
  • De zekerheid dat je voldoet aan de wettelijke eisen om de Klimaatdoelen te behalen.

Waarom BespaarGarant?

  • Gemak: besparen en opwekken van energie is best lastig, dat kan en moet veel makkelijker worden
  • Vertrouwen: je wilt erop kunnen vertrouwen dat de techniek gegarandeerd is en doet wat die hoort te doen
  • Financiering: je wilt de energiebesparende investering slim financieren uit de lagere energiekosten of zelfs energiebesparing als een off-balance dienst afnemen.


Wat is BespaarGarant?

Stichting BespaarGarant is een gezamenlijk en onafhankelijk initiatief van betrokken brancheorganisaties. Wij bieden een betrouwbare standaardmethode om gebouwen te laten verduurzamen met een technische prestatiegarantie en slimme financiering uit lagere energiekosten. Het is nadrukkelijk een open standaard, dus alle gekwalificeerde bouw- en installatiebedrijven, energie-adviseurs, banken en investeringsfondsen kunnen meedoen. Met elkaar maken we het op grotere schaal besparen van energie en reduceren van CO2-uitstoot bij bedrijven en maatschappelijke instellingen in Nederland eenvoudiger.

Plan nu gratis je online adviesgesprek om energiebesparingskansen in beeld te brengen

We weten allemaal dat energiebesparing niet alleen goed is voor het milieu, maar ook om kosten te besparen binnen je bedrijf. Maar we begrijpen ook dat het vinden van de beste oplossingen voor je specifieke situatie een hele uitdaging kan zijn.

Daarom nodigen wij je uit voor een gratis online adviesgesprek met BespaarGarant.

De expert zal helpen bij het identificeren van de beste (verplichte) maatregelen voor energiebesparing die het beste passen bij je bedrijf, het wegnemen van technische risico’s, en zal je helpen bij het bepalen van de haalbaarheid en de terugverdientijd van deze oplossingen. Ook zal je inzicht krijgen in de mogelijke subsidies en financieringsmogelijkheden die beschikbaar zijn om je energiebesparende projecten te ondersteunen, terwijl je bijdraagt aan een duurzame toekomst.

Een van de hulpmiddelen die BespaarGarant gebruikt, is de tool van www.deb.nl. De tool van www.deb.nl is een online platform dat speciaal is ontworpen om bedrijven te helpen bij het identificeren van de beste oplossingen voor energiebesparing.

Het gesprek is geheel vrijblijvend en gratis, dus wil je weten wat er in jouw bedrijf mogelijk is? Plan vandaag nog een afspraak in met BespaarGarant en ontdek hoe je kunt besparen op energiekosten en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Plan een gratis adviesgesprek

Plan een adviesgesprek

Ben je een horecaondernemer in Gelderland? Wil je weten welke verduurzamingsmaatregelen bij jou zinvol zijn of zoek je hulp bij de uitvoering van jouw verduurzamingsplannen?

Plan een gratis adviesgesprek