Afdeling Bloemendaal-Heemstede

KHN afdelingsnieuws

Horecatours in Bloemendaal en Heemstede tijdens Nationale Horecadag op 21 mei 2019

16-04-2019
-

Heb je vacatures die je graag onder de aandacht wilt brengen? Wil je jouw bedrijf nog beter op de kaart zetten? Doe dan mee met de Nationale Horecadag op 21 mei aanstaande!

Workshop Dossieropbouw en ontslag (halve dag) 27 mei in Heemskerk

11-04-2019
-

Je wilt een goede werkgever zijn en tegelijkertijd voorbereid zijn als je tot ontslag wilt overgaan. Tijdens de workshop Dossieropbouw en ontslag leer je in een halve dag meer over de eisen die gesteld worden aan het personeelsdossier. En je weet welke acties je moet ondernemen voordat je tot ontslag kan overgaan.

Kort verslag bestuursvergadering KHN Bloemendaal-Heemstede 3 april 2019

08-04-2019
-

Op woensdag 3 april jongstleden heeft het bestuur van KHN Bloemendaal-Heemstede een bestuursvergadering gehouden bij Restaurant Nieuw Vreeburg in Bloemendaal. Wat kwam er zoal ter sprake?

Cursus Marketing in de horeca (1 dag) 14 mei in Bloemendaal

02-04-2019
-

Je wilt je vaste gasten binden en nieuwe gasten verleiden om voor jou te kiezen. Maar hoe doe je dat in een wereld met een enorm horeca-aanbod? Met deze cursus weet je hoe je verschillende marketingmiddelen inzet om bekende en nieuwe gasten naar jouw horecabedrijf te trekken.

In 9 stappen naar Excellent cameratoezicht via de gratis scan voor ondernemers in Noord-Holland

26-03-2019
-

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen camera’s in Nederland zijn. Camera’s om ondernemers, burgers en hun eigendommen te beschermen. In meer dan de helft van de gevallen blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze daardoor niet door de politie worden gebruikt om daders op te sporen.

Gratis training overvalpreventie in de horeca 7 mei in Castricum

25-03-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Politiek en horeca Noord-Holland: het is tijd dat er één overheidsloket voor strandondernemers komt

08-03-2019
-

Er moet zo snel mogelijk één loket komen waar strandondernemers in Noord-Holland al hun vergunningen kunnen regelen. Daarmee moet er een eind komen aan de wirwar van overheidsloketten waar strandondernemers nu mee te maken hebben. Dit was één van de uitkomsten van het politieke debat dat KHN Noord-Holland dinsdagavond 6 maart in De Nadorst in Blokker organiseerde.

UPDATE overleg Strandbelangen Noord-Holland 27 februari 2019

01-03-2019
-

Op woensdag 27 februari heeft de Strandbelangen Noord-Holland vergaderd bij Strandpaviljoen Deining in Castricum.

Koopstroomonderzoek 2018: Online shoppen vooral effect op middelgrote centra

15-02-2019
-

Het aantal mensen dat online winkelt, blijft nog steeds toenemen. Dat heeft met name effect op middelgrote winkelcentra. Winkels in deze gebieden zien hun omzet teruglopen. Dat is een van de conclusies uit het ‘Randstad Koopstromenonderzoek 2018’. Opvallend is dat de grote centra hun positie juist verstevigen.

Samenvatting bestuursvergadering KHN Bloemendaal-Heemstede 31 januari 2019

12-02-2019
-

Op donderdag 31 januari jl. heeft het bestuur van KHN Bloemendaal-Heemstede een bestuursvergadering gehouden in Café ’t Hemeltje in Bloemendaal. Wat kwam er zoal ter sprake?

Lokaal horecanieuws in de media

Horecatours in Bloemendaal en Heemstede tijdens Nationale Horecadag op 21 mei 2019

16-04-2019 - Heb je vacatures die je graag onder de aandacht wilt brengen? Wil je jouw bedrijf nog beter op de kaart zetten? Doe dan mee met de Nationale Horecadag op 21 mei aanstaande! Heb je vacatures die je graag onder de aandacht wilt brengen? Wil je jouw bedrijf nog beter op de kaart zetten? Doe dan mee met de Nationale Horecadag op 21 mei aanstaande! Op Nationale Horecadag bundelen Nederlandse horecagelegenheden hun krachten om gezamenlijk en individueel activiteiten te organiseren, een kijkje achter d

Benieuwd naar het nieuwe wijkcentrum...?

12-04-2019 - Afscheid nemen van de oude bibliotheek, benieuwd naar het nieuwe wijkcentrum … !? De oude bibliotheek, naast winkelcentrum Bloemendaal, staat al een tijd leeg. Maar in mei, volgende maand, start de verbouwing en in januari 2020 opent het nieuwe wijkcentrum. Ben je benieuwd hoe het nieuwe wijkcentrum er uit komt te zien? Welke voorzieningen er komen, hoe de nieuwe horeca wordt? Op zaterdag 13 april is er van 14 tot 16u00 voor alle wijkbewoners een open dag.