Ingrijpende wijzigingen voor oproepcontracten en transitievergoedingen

De nieuwe Horeca-cao en Wet Arbeidsmarkt in Balans, wat betekent dat voor werkgevers in de horeca? De verschillen tussen flex en vast moeten verkleinen. Wat wijzigt er precies en wanneer? En hoe kun je jezelf voorbereiden?

Op 1 januari 2020 is de Wet arbeidsmarkt in balans (Wab) én de nieuwe Horeca-cao ingegaan. Vanaf dat moment veranderen er veel regels. Er komt dus heel wat op jou als horecaondernemer af. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de aankomende wijzigingen. Wat zijn de gevolgen van flexibel werken en oproepovereenkomsten en voor welke medewerker moet je een hoge en voor welke een lage WW-premie afdragen? Hoe speelt de Horeca-cao op deze veranderingen in?

KHN Advocaten & Juristen heeft een training ontwikkeld waarin we in ongeveer 3 uur een heldere en duidelijke uitleg geven over de wijzigingen op het gebied van flexibele arbeid. Je hoort welke gevolgen dit heeft voor de dagelijkse (horeca)praktijk en welke stappen je moet zetten. Er is tijdens en na afloop de gelegenheid voor het stellen van vragen. Je gaat naar huis met een duidelijk beeld van de wijzigingen en een stappenplan waarmee je direct aan de slag kunt.

Voor wie?

De cursus is bedoeld voor iedereen die op de hoogte wil zijn van wijzigingen in de cao en arbeidsrecht gericht op horecabedrijven.

Inhoud van de cursus

Aan het einde van de cursus ben je bekend met de komende wijzigingen op het gebied van:

  • de keten van contracten;
  • oproepcontracten
  • de lage en hoge WW-premie;
  • de transitievergoeding & compensatieregeling;
  • de nieuwe Horeca-cao

Programma

In een halve dag (9.30 uur tot 12.30 uur) komen de Horeca-cao en de wijzigingen van de Wet Arbeidsmarkt in Balans aan bod en weet je welke stappen je moet zetten.

Kosten & betaling

Deze cursus wordt verzorgd door KHN Advocaten & Juristen. De kosten voor deze cursus zijn € 195 per persoon (exclusief btw) voor leden en € 245 per persoon voor niet-leden (exclusief btw). Je ontvangt na afloop van de cursus een factuur van KHN Advocaten & Juristen.

Aanmelden, data en locaties

In verband met corona worden de trainingen op dit moment niet gegeven. Als je belangstelling hebt voor een training, kun je dit wel kenbaar maken en we zullen daar zo snel mogelijk contact over opnemen.