Basistraining bhv (1 dag) en e-learning in de horeca

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv'er? KHN biedt in samenwerking met Instituut voor Veiligheid & Milieu (IVM) een eendaagse bhv-training met e-learning aan. Na het volgen van de bhv-training ben je in staat eerste hulp te verlenen.

Jouw KHN-voordeel

Leden betalen €160 in plaats van € 239 per persoon inclusief e-learning en lunch. Vul bij aanmelding je KHN-accountnummer in. Als je aan de voorwaarden voldoet, wordt het ledentarief gefactureerd.

    Inhoud van de BHV training

    Aan het einde van de training weet je:

    • Alarmeringsprocedures toepassen
    • Niet-spoedeisende medische problemen herkennen en eerste hulp verlenen
    • Levensbedreigende situaties herkennen en eerste hulp verlenen, (eventueel) met een reanimatieapparaat (AED)
    • Verschillende soorten brand onderscheiden en de bijbehorende gevaren noemen
    • Blusmiddelen inzetten
    • Een ontruiming uitvoeren
    • Hulpdiensten ontvangen en gidsen

    Programma

    Voorafgaand aan de trainingsdag ontvang je een e-mail met een oproep het e-learningprogramma te doorlopen. Deze e-learning duurt ongeveer drie uur. Het is de bedoeling dat je deze online toets met een positief resultaat voltooit. Daarna neem je deel aan de trainingsdag. Tijdens de trainingsdag controleert de instructeur of je de vereiste handelingen correct uitvoert.

    Certificaat bedrijfshulpverlener

    Als het resultaat voor kennis en vaardigheden tijdens de trainingsdag voldoende is, kun je (enige tijd na afloop van de training) het certificaat Bedrijfshulpverlener downloaden in de online leeromgeving van IVM.

    Aanmelden en meer info

    Je kunt je aanmelden voor een cursus bij jou in de buurt via onderstaande button. Heb je vragen over deze training en/of interesse in het Engelstalige aanbod? Neem dan contact op met IVM via safetyopleidingen@werkveilig.nl.

    Boek een BHV-training voor de horeca