Cursus 'Het nieuwe arbeidsrecht in de horecapraktijk' (1 dag)

Tijdens de cursus 'Het nieuwe arbeidsrecht in de horecapraktijk' nemen we je in één dag mee door alle regels voor personeel in de horeca.

Voor wie?
De cursus is bedoeld voor horecaondernemers en leidinggevenden.

Inhoud van de cursus
Aan het einde van de cursus weet je:

  • Welke afspraken je kunt maken met nieuwe en bestaande medewerkers over hun arbeidsovereenkomst
  • Welke bijzondere regels gelden voor personeel in de horeca
  • Wat je kunt en moet doen als jouw medewerker ziek wordt
  • Wat je moet doen om tot een goed personeelsdossier te komen
  • Welke routes je kunt bewandelen om tot ontslag te komen

Programma
De belangrijkste onderdelen van het arbeidsrecht, die je helpen de juiste beslissingen te nemen, komen in deze cursus aan bod. De cursus is toegesneden op de horecapraktijk en wordt regelmatig geactualiseerd. De juristen van Horeca Maatwerk geven praktische tips binnen het juridisch kader. Er is voldoende gelegenheid om jouw eigen praktijkervaringen in te brengen en ervaringen uit te wisselen met collega-horecaondernemers. Aanvang 9.30 uur, einde 16.00 uur.

Naslagwerk
Je ontvangt na afloop van de cursus per mail een handig naslagwerk.

Kosten & betaling

Deze cursus wordt verzorgd door Horeca Maatwerk. De kosten voor deze cursus zijn € 295,- per persoon voor KHN-leden en € 350,- per persoon voor niet-KHN-leden (inclusief lunch, exclusief btw). Je ontvangt na afloop van de cursus een factuur van Horeca Maatwerk.