SVH Verklaring Sociale Hygiëne

KHN regio Zuid-Holland biedt je samen met ROC Mondriaan een cursus Sociale Hygiëne aan. Schenk je alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of jezelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne.

Ook moet de leidinggevende of jijzelf gedurende de drankverstrekking, aanwezig zijn. Op een horecavergunning moet tenminste de eigenaar vermeld staan en - indien aanwezig - moet de leidinggevende bijgeschreven worden op het aanhangsel van de vergunning. Zij horen beiden in bezit te zijn van de SVH Verklaring Sociale Hygiëne. Wij hebben dit voor jou zo efficiënt mogelijk georganiseerd. De aanmelding bij SVH, de inkoop van het lesboek, het examen en het certificaat wordt allemaal door ons geregeld. Wij bieden deze cursus aan in 2 dagdelen.

Opmerking
Om een goed resultaat te behalen is goede kennis in woord en geschrift van de Nederlandse taal van groot belang! Naast het beheersen van de Nederlandse taal is het ook belangrijk dat de dag voor het examen de tijd wordt genomen om de theorie door te nemen. Een goede voorbereiding op het examen zorgt voor een grotere kans van slagen.

Inhoud
In dagdeel 1 wordt de lesstof doorgenomen, je krijgt huiswerk mee en er wordt een PowerPointpresentatie toegestuurd. De trainer is tussentijds per mail bereikbaar voor vragen. In dagdeel 2 wordt de lesstof nogmaals doorgenomen, eventuele vragen m.b.t. het examen worden beantwoord en aansluitend vindt het schriftelijke examen plaats. Ben je geslaagd dan ontvang je het certificaat binnen 14 dagen.

Tijd
Eerste dag van 15.00 uur tot 19.00 uur en tweede dag (opfris/herhaling) 14.30 - 16.00 uur / examen 17.00 uur. Ontvangst is een kwartier voor aanvang, de cursus start op de aangegeven tijd. Zorg dat je op tijd aanwezig bent!

Waar
Van der Valk Hotel Ridderkerk
Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag

Cursusdata
6 en 13 september 2022 - Zoetermeer-Den Haag
11 en 18 oktober 2022 - Ridderkerk
15 en 22 november 2022 - Ridderkerk
13 en 20 december 2022 - Zoetermeer-Den Haag

Kosten
Leden KHN € 250
Niet-leden € 280

Prijzen zijn per persoon, exclusief BTW en exclusief diner. Inclusief lesboek, examen en certificaat. Na afloop van de training ontvang je een factuur.

Annuleringsvoorwaarden
Als horecaondernemer weet je als geen ander dat lastminute-afzeggingen vaak tot onnodige kosten leiden. Daarom heeft KHN een annuleringsregeling die geldt bij inschrijving voor cursussen, workshops en trainingen. Zorg dat je op de hoogte bent van onze annuleringsvoorwaarden.

Meer trainingen in de Regio Zuid-Holland