Erkend horeca Leermeester worden

Wanneer je leerlingen wilt gaan begeleiden binnen je bedrijf dient de Leermeester naast vakkennis ook te beschikken over goede communicatieve vaardigheden om het leerproces van de leerling effectief te laten verlopen. Om dit aan te kunnen tonen dient de Leermeester het Diploma Leermeester te behalen. De SVH Leermeester Cursus zorgt ervoor dat je de vereiste vaardigheden gaat beheersen en biedt de deelnemer de perfecte voorbereiding op het SVH examen Leermeester.

Aan het einde van de 3-daagse cursus

  • Ben je goed voorbereid op het afsluitende SVH examen
  • Ben je in staat een helder opleidingsplan te schrijven voor je leerling(en)
  • Ben je didactisch vaardig in het overdragen van kennis aan je leerling(en)
  • Ben je in het bezit van tips & tools om leerlingen goed op te leiden

Programma leermeester-cursus

De 3 cursusdagen zijn verspreid over 4 tot 6 weken zodat je voldoende tijd hebt om je huiswerkopdrachten te maken. Houd rekening met ongeveer 10 uur huiswerk
1e lesdag: 09:00 uur tot 17:00 uur
2e lesdag: 09:00 uur tot 17:00 uur
3e lesdag: 09:00 uur tot 12:00 uur met aansluitend het SVH Leermeester examen tot ca. 17.00 uur

Data, locatie en aanmelden

Deze cursus wordt aangeboden door opleidingsinstituut HOC.nl. KHN-leden krijgen 15% korting op het lesgeld (aangeven bij de aanmelding). Bij voldoende interesse is het mogelijk om de Leermeester cursus in het Engels te volgen. Klik hier voor data en locaties.

KHN Ledenvoordeel

Horeca Opleidingscentrum (HOC) is preferred supplier van Koninklijk Horeca Nederland (KHN) op het gebied van horeca opleidingen. Leden van KHN ontvangen maar liefst 15% korting op het lesgeld van alle (online) cursussen van HOC! Bekijk meer trainingen van HOC.nl.

15% korting op het lesgeld