Voor aanstormend leermeester talent

Een driedaagse training (inclusief examen) voor aanstormend leermeester talent. In deze training leert de deelnemer hoe je een leerling begeleid, motiveert, hoe je een duidelijke instructie geeft en hoe je omgaat met verschillende leerlingen. Op dag 1 en 2 wordt de deelnemer klaargestoomd voor het examen dat zal plaatsvinden op dag 3.

Aanmelden

Helaas werken de aanmeldlinks niet op deze pagina. Wil je je aanmelden stuur dan een e-mail naar khncursussen@khn.nl met de volgende gegevens: cursusdatum, jouw bedrijfsnaam, persoonsnaam, bedrijfsadres, postcode, plaats, telefoonnummer, persoonlijk e-mailadres en geboortedatum.

De training is bedoeld voor:

  • Bedrijven die een erkend leerbedrijf zijn of willen worden
  • Leidinggevenden, managers en bedrijfsleiders in de horeca (hier vallen ook catering en instellingskeukens onder)
  • Medewerkers in de horeca die klaar zijn voor meer verantwoordelijkheid

SBB erkende leermeester diploma
Als je erkend leerbedrijf wilt worden, dan moeten één of meerdere medewerkers die de leerling gaan begeleiden, de leermeestertraining volgen. Bij Leermeester.nu ben je hiervoor aan het juiste adres. Als leermeester word je na het behalen van jouw diploma aangemeld bij SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) en het bedrijf waar jij werkt kan dan de erkenning aanvragen waarvoor het horecabedrijf BBL mbo leerlingen wil opleiden.

Waarom een leermeester training volgen bij Leermeester.nu?
Met onze laatste update van de training zijn wij wederom het meest vooruitstrevend op het gebied van Leermeester trainingen. Met de totaal vernieuwde online leeromgeving plus een interactieve training zorgen wij ervoor dat jij als leermeester op een kwalitatief hoogwaardige manier BBL mbo leerlingen kan begeleiden. Je leert bij ons wat je moet leren en daarnaast krijg je echt tools hoe om te gaan met de leerling van nu. Hoe ga je om met de generatie Millenials, motiveren van jonge mensen, boeien en binden van medewerkers: bij Leermeester.nu leer je het.

Hoe ziet de training eruit?
Dag 1: 09.30 tot 13.00 uur
– Kennismaking
– Uitleg e-learning
– Werving & Selectie
– Opstellen van leerlingprofiel & inwerkprogramma
– Doornemen Portfolio + opdrachten
– Uitleg dag 2

Dag 2: 09.30 tot 17.00 uur
– Begeleiden van jongeren
– Omgaan met verschillende personen en situaties
– Feedback geven
– Doornemen portfolio opdrachten
– Uitleg SBB
– Lunch
– Oefenen voor het praktijk examen

Dag 3: Examen: 09.30 tot 13.00
Deze dag start met het inleveren van een kopie van je legitimatie en het checken van gegevens bij de examinator. Het examen (niet SVH-erkend) bestaat uit drie onderdelen.

  1. Inleveren van het portfolio
  2. Het theorie examen: dit schriftelijke examen bestaat uit 30 vragen over de stof die je hebt geleerd. Hier heb je een uur de tijd voor.
  3. Het praktijkexamen: Het praktijkexamen is een rollenspel waarbij je (op de tijdens de training geleerde manier) een leerling een instructie geeft en een beoordelingsgesprek houdt. Je wordt in groepjes gedeeld en om beurten leg je het praktijkexamen af. Wanneer iedereen klaar is, krijg je van dit onderdeel meteen de uitslag. Wanneer je uiteindelijk voor alle drie de onderdelen bent geslaagd, krijg je het Leermeesterdiploma thuis gestuurd.

Cursusdata
9 en 30 oktober en 20 november 2023
6 en 27 november en 18 december 2023
18 december 2023, 8 en 29 januari 2024

Hoeveel deelnemers doen er mee?
Tussen de 6-16 deelnemers.

Aanvullend lesmateriaal
E-learning (inclusief 1-jarige licentie).

Toelatingseisen
Voldoende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is vereist.

Cursuslocatie
Horeca Academie
Anna van Hannoverstraat 4
2595 BJ Den Haag
Parkeermogelijkheden

Kosten en betaling
Leden € 940
Niet leden € 1040

Prijzen zijn per persoon en exclusief BTW. Inclusief examen (en diploma), trainingsmateriaal, lunches (dag 2), koffie en thee. Er zijn geen bijkomende kosten. Eventuele kosten voor een overnachting vallen buiten de training en zijn voor eigen rekening. Leden ontvangen na afloop van de cursus een factuur. Niet-leden wordt gevraagd direct af te rekenen bij aanmelding via de betaallink in het aanmeldformulier.Heb je nog vragen?
Voor vragen kun je contact met ons opnemen via zuidhollandnoord@khn.nl.

Afmelden
Als horecaondernemer weet je als geen ander dat lastminute-afzeggingen vaak tot onnodige kosten leiden. Daarom heeft KHN een annuleringsregeling die geldt bij inschrijving voor cursussen, workshops en trainingen. Zorg dat je op de hoogte bent van onze voorwaarden.

Meer trainingen in Regio Zuid-Holland Noord