Ieder Horeca en Cateringbedrijf dat voedsel bereidt is verplicht om te werken volgens de Hygiënecode voor de Horeca. Iedere medewerker moet een training of instructie hebben gehad op het gebied van voedselveiligheid. Met deze training trainen wij jouw medewerkers zodat jij je kunt richten op andere zaken binnen het bedrijf.
HACCP is voor ondernemers, leidinggevenden en medewerkers van onder andere horecagelegenheden, cateringbedrijven, evenementenbureaus, ijsbereiding en Foodtrucks. Maar ook voor beheerders, medewerkers en vrijwilligers van organisaties waar bederfelijke eet- en drinkwaren worden behandeld, bereid en worden uitgegeven zoals: supermarkten, sportkantines, verenigingen en woonzorginstellingen.
Aan het einde van de training sluit je af met de HACCP-toets. De toets bestaat uit 40 meerkeuzevragen waarvan je er minimaal 28 goed moet hebben om het HACCP-certificaat te behalen. Wanneer je geslaagd bent voor de toets ontvang je binnen twee dagen je HACCP-certificaat.
Om een goed resultaat te behalen is een goede kennis in woord en geschrift van de Nederlandse taal van groot belang.
Leden € 190
Niet leden € 250
Prijzen zijn per persoon en exclusief BTW. Inclusief toets (en certificaat), trainingsmateriaal, lunch, koffie en thee. Er zijn geen bijkomende kosten. Leden ontvangen na afloop van de cursus een factuur. Prijzen voor 2026 onder voorbehoud van wijzigingen.
Indien een cursus later dan zeven werkdagen voor de cursus wordt geannuleerd, dan gelden de volgende regels:
Zie ook onze annuleringsvoorwaarden.
Meer trainingen in de Regio Zuid-Holland Noord