KHN Cursussen

Cursussen Koninklijk Horeca Nederland

Wij organiseren gedurende het jaar verschillende cursussen door heel Nederland. Zo kunt u in een (halve) dag uw kennis op het gebied van personeel, marketing of social media bijspijkeren. Ook kunt u bij ons terecht voor een aantal verplichte horecadiploma's. Bekijk ook de brochure KHN Advies & Cursussen of meld u direct aan.

  

Meld u nu aan
U kunt zich op dit moment inschrijven voor de volgende cursussen en workshops:

Training Effectief communiceren met uw medewerkers (1 dag)

Er wordt steeds vaker gesproken over goed werkgeverschap. Maar wat is dat en hoe zorgt u hiervoor in de praktijk? Wat verwachten uw medewerkers van u? Tijdens de training ‘Effectief communiceren met uw medewerkers’ ontvangt u tips en concrete handvatten voor een modern personeelsbeleid.  

Cursus Gastgerichte marketing (1 dag)

Uw uitdaging is om uw vaste gasten te binden en nieuwe gasten te verleiden om voor u te kiezen. Hoe doet u dat in een wereld waar consumenten kunnen kiezen uit een enorm horeca-aanbod? In deze praktische cursus leert u te denken als uw gasten. U gaat naar huis met een (beknopt) marketingplan waarmee u direct aan de slag kunt.

Training overvalpreventie (halve dag)

Ook dit jaar organiseert Koninklijke Horeca Nederland in samenwerking met Chubb Fire & Security gratis trainingen op het gebied van overvalpreventie in de horeca. Deelnemers kunnen rekenen op concrete handvatten en tips voor in de dagelijkse praktijk. U bent van harte uitgenodigd!

Workshop Adverteren binnen Facebook (halve dag)

Maakt u gebruik van Facebook voor uw horecabedrijf maar wilt u mensen daarbuiten bereiken? In de workshop 'Adverteren binnen Facebook' gaat u aan de slag met het maken van uw eigen Facebook-advertenties. U leert hoe u een advertentie het beste kunt inrichten, verspreiden en hoe u resultaten kunt meten en verbeteren.

Training Optimale Gastvrijheidsbeleving (halve dag)

Wilt u meer omzet door een hogere gastvrijheidsbeleving en -waardering? Leer te kijken door de ogen van uw gast. In deze praktische training stelt u de gewenste beleving vast en leert u hoe u effectief sturing kunt geven aan uw team. Zoekt u naar handvatten voor het omgaan met recensies? Na een halve dag weet u hoe u deze waardevolle bron van ervaringen kunt benutten.

Workshop Dossieropbouw & ontslag (halve dag)

U wilt een goede werkgever zijn, maar ook voorbereid zijn als u tot ontslag moet overgaan. Met deze workshop ‘Dossieropbouw & ontslag’ wordt u in een halve dag meegenomen in de eisen die gesteld worden aan het personeelsdossier.

Workshop Slim ondernemen in de horeca (halve dag)

Wat staat er eigenlijk in het contract met uw leverancier, zoals uw brouwerij? En welke rechten en plichten heeft u volgens uw huurcontract? Als horecaondernemer wilt u juridisch sterk staan als dat nodig is. Tijdens de workshop Slim ondernemen van KHN krijgt u inzicht in uw juridische positie en risico's.

Cursus Bedrijf starten in de Horeca (1 dag)

Wilt u een café, restaurant, hotel of andere horecaonderneming starten of overnemen? Dan wilt u zich natuurlijk optimaal voorbereiden en antwoord krijgen op al uw vragen over het ondernemerschap. KHN BedrijfsAdvies organiseert speciaal voor starters een dagcursus.

Cursus Social Media (1 dag)

Social media is onderdeel van het dagelijks leven van uw gasten. Zij zoeken, boeken en reserveren online of plaatsen reviews. Hoe wordt u actief op social media? Waar moet u beginnen? Met de cursus ‘Social Media’ weet u in een dag hoe u uw social media organiseert.

Cursus Duurzame horeca & rendement (1 dag)

Steeds meer gasten vinden duurzaamheid en gezondheid belangrijk. Deze thema’s spelen een toenemende rol bij de keuze voor een bepaald restaurant of gerecht. U kunt dus met duurzaamheid gasten aantrekken en aan u binden. En wist u dat u ook nog kosten kunt besparen met duurzaam en gezond ondernemen?

Bhv basistrainingen 1 dag + e-learning

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wilt u als horecaondernemer uw bhv-diploma halen? Of uw medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Training omgaan met ongewenst gedrag en agressie (halve dag)

KHN organiseert in samenwerking met Chubb Fire & Security op maat gemaakte cursussen over het omgaan met ongewenst gedrag en agressie in de horeca.

Cursus Arbeidsrecht 'Personeel in de Horeca' (1 dag)

Waar moet u op letten bij het aangaan van een arbeidsovereenkomst? Wat zijn uw rechten en plichten bij ziekte van een medewerker? Hoe werkt de ontslagprocedure? Welke nieuwe regels zijn in aantocht? Met deze KHN-cursus ‘Arbeidsrecht’ leert u in een dag alles over arbeidsrecht en personeel in de horeca.

Workshop Huren in de Horeca (halve dag)

U wilt weten waar u aan toe bent met een huurpand. KHN organiseert een workshop over Huren in de Horeca. Met deze workshop ‘Huren in de Horeca’ krijgt u in een halve dag uitleg en veel praktische voorbeelden in begrijpelijke taal.

Workshop Zieke Medewerker (halve dag)

Wat kan en mag als uw medewerker zich ziek meldt? En wat mag u van uw medewerker verwachten tijdens zijn/haar ziekte? Met deze workshop ‘Zieke Medewerker’ weet u in een halve dag precies hoe het zit.

Terug
Incompanytrainingen

Wilt u liever een incompanytraining voor uw horecabedrijf of voor uw KHN-afdeling? Wij organiseren deze tegen aantrekkelijke tarieven. U kunt zich direct  inschrijven voor onderstaande incompanytrainingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met KHN BedrijfsAdvies op 0348 48 94 19 of mailen naar khnbedrijfsadvies@khn.nl.