Cursussen & trainingen

Cursussen KHN en Horeca Maatwerk

Gedurende het jaar diverse cursussen en workshops door heel Nederland. Zo kunt u in een (halve) dag uw kennis op het gebied van personeel, marketing of social media bijspijkeren. Ook kunt u bij ons terecht voor een aantal verplichte horecadiploma's. Bekijk het cursusaanbod en meld u direct aan.

Cursussen arbeidsrecht en personeel

Workshop Dossieropbouw en ontslag (halve dag)

U wilt een goede werkgever zijn en tegelijkertijd voorbereid zijn als u tot ontslag wilt overgaan. Tijdens de workshop Dossieropbouw en ontslag leert u in een halve dag meer over de eisen die gesteld worden aan het personeelsdossier. En u weet welke acties u moet ondernemen voordat u tot ontslag kan overgaan.

Cursus Arbeidsrecht 'Personeel in de horeca' (1 dag)

Waar moet u op letten bij het aannemen van personeel? Wat zijn uw rechten en plichten bij ziekte van een medewerker? Hoe bouwt u een correct personeelsdossier op en wanneer kunt u iemand ontslaan? Welke bijzondere regels gelden voor personeel in de horeca?

Workshop Voorkom ziekteverzuim! (halve dag)

Een zieke medewerker kost u gemiddeld 396 euro per dag. Dat zit bijvoorbeeld in loonkosten (doorbetaling tijdens ziekte), vervangingskosten, kosten voor de re-integratie en productieverlies. Daarbij komt nog de extra belasting voor de collega’s. Reden te meer om ziekteverzuim zoveel mogelijk te voorkomen.

Training Effectief communiceren met uw medewerkers (1 dag)

Wat is uw visie als werkgever en wat verwacht u van uw medewerkers? Hoe zorgt u ervoor dat uw boodschap goed overkomt bij uw medewerkers? Hoe bereidt u een functionerings- of slecht nieuwsgesprek voor?

Workshop Ziekteverzuim en re-integratie (halve dag)

Wat kan en mag als uw medewerker zich ziek meldt? En wat mag u van uw medewerker verwachten tijdens zijn ziekte? Meld u aan voor de workshop Ziekteverzuim en re-integratie van Horeca Maatwerk en weet hoe het zit.

Cursussen marketing

Gastvrijheidscursus: Hoe krijg ik positieve reviews (halve dag)

U wilt dat uw gasten een optimale gastvrijheids-beleving ervaren binnen uw bedrijf. Dan is de kans immers groot dat zij een positieve recensie achterlaten. Hoe kunt u hiervoor zorgen? In deze training leert u te kijken door de ogen van uw gast zodat u hun ervaring kunt verbeteren.

Cursus Social Media (1 dag)

Social media is onderdeel van het dagelijks leven van uw gasten. Zij zoeken, boeken en reserveren online of plaatsen reviews. Hoe wordt u actief op social media? Waar moet u beginnen? Met de cursus ‘Social Media’ weet u in een dag hoe u uw social media organiseert.

Cursus Marketing in de horeca (1 dag)

U wilt uw vaste gasten binden en nieuwe gasten verleiden om voor u te kiezen. Maar hoe doet u dat in een wereld met een enorm horeca-aanbod? Met deze cursus weet u hoe u verschillende marketingmiddelen inzet om bekende en nieuwe gasten naar uw horecabedrijf te trekken.

Workshop Adverteren op Facebook (halve dag)

Maakt u gebruik van Facebook voor uw horecabedrijf? Dan is de Workshop 'Adverteren binnen Facebook' de volgende stap. U gaat aan de slag met het maken van uw eigen Facebook-advertenties. U leert ze opstellen en verspreiden en de resultaten meten.

Cursussen veiligheid

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wilt u als horecaondernemer uw bhv-diploma halen? Of uw medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Bhv – Basic training for Emergency Response Officer

The emergency response officer will act as a first response unit before the professional emergency services arrive, such as police, fire and/or ambulance. KHN and Chubb Fire & Security have developed a one-day Emergency Response Officer training course.

Gratis training overvalpreventie in de horeca

Meld u snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! U krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor uw eigen veiligheid en die van uw medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij u in de buurt. Er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar!

Training omgaan met ongewenst gedrag en agressie (halve dag)

KHN organiseert in samenwerking met Chubb Fire & Security op maat gemaakte cursussen over het omgaan met ongewenst gedrag en agressie in de horeca.

Cursussen ondernemen in de horeca

Cursus Huren in de horeca (halve dag)

Als huurder van een horecapand wilt u weten waar u aan toe bent. Wat zijn uw verplichtingen? Welke verplichtingen heeft de verhuurder en wie betaalt er voor noodzakelijk onderhoud? Hoe werkt het precies met opzeggen? U weet het na deze cursus.

Masterclass 'Wie is die gast? Ik wil die gast!' (2,5 dag)

Verandert het publiek in uw (eet)café, bar of discotheek? Bent u op zoek naar inspiratie om deze nieuwe gast te vermaken? Doe de masterclass ‘Wie is die gast? Ik wil die gast!’ In twee en een halve dag begeleiden vier adviseurs u in de ontwikkeling naar een toekomstbestendig horecabedrijf.

Cursus Horecabedrijf starten (1 dag)

Wilt u een café, restaurant, hotel of andere horecaonderneming starten of overnemen? Dan wilt u zich natuurlijk optimaal voorbereiden en antwoord krijgen op al uw vragen over het ondernemerschap. KHN BedrijfsAdvies organiseert speciaal voor starters een dagcursus.

Horecaspecifieke cursussen

15% korting op het lesgeld van alle opleidingen van HOC.nl

Sociale Hygiëne, HACCP, SVH Leermeester. HOC.nl is hét opleidingscentrum voor de hospitality. Dus heb je een café, restaurant, hotel, discotheek, snackbar, lunchroom, camping of een ander bedrijf met horecafaciliteiten én ben je op zoek naar een cursus of training voor jezelf of je medewerker(s) dan ben je bij HOC.nl aan het juiste adres!

Terug
Incompanytrainingen

Horeca Maatwerk biedt ook cursussen en trainingen in uw horecabedrijf, speciaal voor uw medewerkers. Dit is niet alleen heel makkelijk, het is ook nog eens vaak veel voordeliger. Bekijk het aanbod incompanytrainingen.

Horeca Maatwerk

Horeca Maatwerk cursussen en trainingen worden aangeboden door KHN en georganiseerd door Horeca Maatwerk. Horeca Maatwerk is nauw verbonden aan KHN. Voor deze cursussen ontvangt u een factuur van Horeca Maatwerk.