Cursussen

Cursussen Koninklijk Horeca Nederland

Wij organiseren gedurende het jaar verschillende cursussen door heel Nederland. Zo kunt u in een (halve) dag uw kennis op het gebied van personeel, marketing of social media bijspijkeren. Ook kunt u bij ons terecht voor een aantal verplichte horecadiploma's. Bekijk ook de brochure KHN Advies & Cursussen of meld u direct aan.

  

Meld u nu aan
U kunt zich op dit moment inschrijven voor de volgende cursussen en workshops:

Cursussen arbeidsrecht en personeel

Workshop Voorkom ziekteverzuim! (halve dag)

Een zieke medewerker kost veel tijd en geld. Denk bijvoorbeeld aan loonkosten (doorbetaling tijdens ziekte), vervangingskosten, kosten voor de re-integratie en productieverlies. Daarbij komt nog de extra belasting voor de collega’s.

Training Effectief communiceren met uw medewerkers (1 dag)

Wat is uw visie als werkgever en wat verwacht u van uw medewerkers? Hoe zorgt u ervoor dat uw boodschap goed overkomt bij uw medewerkers? Hoe bereidt u een functionerings- of slecht nieuwsgesprek voor?

Workshop Dossieropbouw en ontslag (halve dag)

U wilt een goede werkgever zijn en tegelijkertijd voorbereid zijn als u tot ontslag wilt overgaan. Tijdens de workshop Workshop Dossieropbouw en ontslag van een halve dag leert u over de eisen die gesteld worden aan het personeelsdossier. En u weet welke acties u moet ondernemen voordat u tot ontslag kan overgaan.

Cursus Arbeidsrecht 'Personeel in de horeca' (1 dag)

Waar moet u op letten bij het aannemen van personeel? Wat zijn uw rechten en plichten bij ziekte van een medewerker? Hoe bouwt u een correct personeelsdossier op en wanneer kunt u iemand ontslaan? Welke bijzondere regels gelden voor personeel in de horeca?

Workshop Ziekteverzuim en re-integratie (halve dag)

Wat kan en mag als uw medewerker zich ziek meldt? En wat mag u van uw medewerker verwachten tijdens zijn ziekte? Meld u aan voor de workshop Ziekteverzuim en re-integratie van KHN en weet hoe het zit.

Cursussen marketing

Cursus Marketing in de horeca (1 dag)

Uw vaste gasten binden en nieuwe gasten verleiden om voor u te kiezen; Hoe doet u dat in een wereld met een enorm horeca-aanbod? Met deze cursus weet u hoe u de verschillende marketingmiddelen inzet om bekende en nieuwe gasten naar uw horecabedrijf te trekken.

Workshop Adverteren binnen Facebook (halve dag)

Maakt u gebruik van Facebook voor uw horecabedrijf? Dan is de Workshop 'Adverteren binnen Facebook' de volgende stap. U gaat aan de slag met het maken van uw eigen Facebook-advertenties. U leert ze opstellen en verspreiden en de resultaten meten.

Gastvrijheidscursus: Hoe krijg ik positieve reviews (halve dag)

U wilt dat uw gasten een optimale gastvrijheids-beleving ervaren binnen uw bedrijf. Dan is de kans immers groot dat zij een positieve recensie achterlaten. Hoe kunt u hiervoor zorgen? In deze training leert u te kijken door de ogen van uw gast zodat u hun ervaring kunt verbeteren.

Cursus Social Media (1 dag)

Social media is onderdeel van het dagelijks leven van uw gasten. Zij zoeken, boeken en reserveren online of plaatsen reviews. Hoe wordt u actief op social media? Waar moet u beginnen? Met de cursus ‘Social Media’ weet u in een dag hoe u uw social media organiseert.

Cursussen veiligheid

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wilt u als horecaondernemer uw bhv-diploma halen? Of uw medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Cursussen ondernemen in de horeca

Cursus Slim contracteren in de horeca (halve dag)

U wilt als ondernemer de juiste bedrijfsvorm en waterdichte contracten. Met de Cursus 'Slim contracteren in de horeca' weet u hoe u valkuilen in horecacontracten kunt ontwijken. U gaat met praktisch toepasbare tips naar huis, waarmee u meteen mee aan de slag kunt.

Cursus Horecabedrijf starten (1 dag)

Wilt u een café, restaurant, hotel of andere horecaonderneming starten of overnemen? Dan wilt u zich natuurlijk optimaal voorbereiden en antwoord krijgen op al uw vragen over het ondernemerschap. KHN BedrijfsAdvies organiseert speciaal voor starters een dagcursus.

Minder voedsel verspillen, meer geld verdienen (halve dag)

In Nederland wordt er jaarlijks 51000 ton voedsel verspild in de horeca. Dat is zo’n één miljard euro dat we jaarlijks aan voedsel weggooien. Zonde van al die mooie producten én van uw portemonnee! In deze cursus leert u geld verdienen met voedsel besparen.

Cursus Huren in de horeca (halve dag)

Als huurder van een horecapand wilt u weten waar u aan toe bent. Wat zijn uw verplichtingen? Welke verplichtingen heeft de verhuurder en wie betaalt er voor noodzakelijk onderhoud? Hoe werkt het precies met opzeggen? U weet het na deze cursus.

Terug
Incompanytrainingen

KHN biedt ook cursussen en trainingen in uw horecabedrijf, speciaal voor uw medewerkers. Dit is niet alleen heel makkelijk, het is ook nog eens vaak veel voordeliger. Bekijk ons aanbod incompanytrainingen.