Afdeling Delft

KHN afdelingsnieuws

Workshop Ziekteverzuim en re-integratie op 20 november te Wassenaar (halve dag)

22-10-2018
-

Wat kan en mag als uw medewerker zich ziek meldt? En wat mag u van uw medewerker verwachten tijdens zijn ziekte? Meld u aan voor de workshop Ziekteverzuim en re-integratie van KHN en weet hoe het zit.

Bhv-training 19 november in ADO Cars Jeans stadion Den Haag

22-10-2018
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord heeft samen met bureau Edusafe een 1- daagse bhv maatwerktraining ontwikkeld. Nieuw in deze training is het onderdeel Lotus inzet (acteur die ziektebeelden nabootst, cursist dient op de juiste manier eerste hulp aan te bieden). 

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning op 26 november te Dordrecht

15-10-2018
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wilt u als horecaondernemer uw bhv-diploma halen? Of uw medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Kennismaken met de nieuwe wethouder van gemeente Delft tijdens volgend horecaoverleg

15-10-2018
-

Zet het vast in uw agenda, het volgend gemeentelijk horecaoverleg op woensdag 31 oktober a.s.

2-daagse training Professioneel leidinggeven

08-10-2018
-

Wilt u medewerkers laten doorgroeien in uw bedrijf naar een leidinggevende functie? Dit is een belangrijke rol met grote invloed op uw bedrijf en uw gast.

3-daagse opleiding Leermeester

08-10-2018
-

Wanneer u als horecabedrijf MBO BBL-leerlingen wilt opleiden, moet u een erkend leerbedrijf zijn.

Verkoopt u al Delft city shuttle kaartjes?

08-10-2018
-

Laat uw gasten weten waar de shuttle komt/stopt en heen gaat door middel van deze poster.

Komt u ook naar de onderwijsdag van KHN regio Zuid-Holland-Noord?

02-10-2018
-

Na het grote succes van afgelopen jaar organiseren KHN en de horecaopleidingen van ROC Mondriaan ook dit jaar weer dé Onderwijs tweedaagse.

Oproep om deel te nemen aan de evaluatie van het Jazz Festival Delft 2018

25-09-2018
-

Namens de organisatie het Jazz Festival Delft 2018 willen we jullie vragen om een een evaluatieformulier in te vullen als u met het festival hebt meegedaan.

Uitnodiging cursus Sociale Hygiëne op 15 en 29 oktober in Den Haag

18-09-2018
-

Wegens groot succes organiseert KHN regio Zuid-Holland-Noord dit najaar samen met ROC Mondriaan weer een cursus Sociale Hygiëne. Schenkt u alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of uzelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne.

Lokaal horecanieuws in de media

Iris herinnert: 'Wie kan zich de platen-uitleen in Delft nog herinneren?'

23-10-2018 - Delft, met al zijn hoekjes, gaatjes, steegjes en grachten. Iris Provoost is een geboren en getogen Delftenaar en vindt het hier maar al te fijn. Voor indebuurt haalt zij aan de hand van geschiedenis (waarschijnlijk erg herkenbare) herinneringen op aan háár Delft. Deze week: de discotheek. Vorige week schreef ik over de bibliotheek in de stad, aan de Kruisstraat. In de jaren dat ik daar naartoe ging met mijn zusje en vader, zat er in de bibliotheek nog iets.

Muziek rode draad in Hampshire Hotel Delft Centre

23-10-2018 - Muziek rode draad in Hampshire Hotel Delft Centre Op steenworp afstand van het historische centrum ligt het moderne Hampshire Hotel-Delft Centre. Wie op zoek is naar een unieke locatie in Delft is hier aan het juiste adres. Het thema "muziek" vormt de rode draad in de inrichting van het hotel. Wie zelf muzikaal is, kan zich uitleven op het plug & play podium in de bar/lounge en er is regelmatig live muziek te beluisteren.

Op deze lege vlakte verrijst straks een enorm studentenhotel

23-10-2018 - We wisten al een tijdje dat er plannen waren om'The Student Hotel' in Delft te bouwen. Maar nu is de kogel dan echt door de kerk: de bouwcontracten zijn ondertekend. Dit betekent dat er over een tijdje een enorm en nieuw gebouw staat tegenover het stadskantoor.   Het zou kunnen dat je The Student Hotel al kent, want het heeft momenteel elf locaties in zowel binnen- als buitenland.