Afdeling Delft

KHN afdelingsnieuws

Koffieochtend KHN Delft op maandag 24 juni 2019

14-06-2019
-

Jullie zijn van harte uitgenodigd voor de Koffieochtend van KHN Delft, dit keer samen met BOB.

Rapportage MKB vriendelijkste onderzoek 2018

03-06-2019
-

Onderstaand tref je de rapportage aan van het onderzoek naar “de MKB vriendelijkste gemeente” voor de gemeente Delft.

Save the date! Koffieochtend KHN Delft op 24 juni

03-06-2019
-

KHN Delft organiseert op maandag 24 juni 2019 weer een koffieochtend voor al haar leden, om te netwerken, elkaar te spreken en voor informatie. Start 10.00 tot 12.30 uur, dit keer vindt de ochtend plaats in het Westcordhotel in Delft. 

Graag nodigen wij je uit voor de Delft Verbindt Zomerbarbecue op 1 juli 2019

27-05-2019
-

Delft Verbindt Zomerbarbecue is “de spiegel en het venster” van het drieluik. We kijken terug op het eerste half jaar en kijken vooruit naar de tweede helft. Dit in een setting waar we met name de verbinding willen leggen tussen ondernemers, politiek, cultuur en andere partijen. 

Informatie over Parkoers in Den Haag

13-05-2019
-

Parkoers is een lunchroom en vergaderlocatie in Den Haag waar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt het horecavak leren.

Voeden kan hier! Ook in Delft

09-05-2019
-

Met het beeldmerk ‘voeden kan hier’ geven bedrijven en openbare instellingen aan dat moeders met kind op hun locatie welkom zijn om daar de borst te geven. 

Koopstromen in de binnenstad van Delft

08-04-2019
-

Het bestuur van KHN Delft heeft interessante informatie over de ontwikkelingen in de binnenstad van de gemeente Delft gekregen en deze delen we graag met je, zodat je daar met jouw bedrijf jouw voordeel mee kunt doen.

De planning van Hartje Delft 2019

01-04-2019
-

Hartje Delft en Blue Sunday gaan dit jaar samen verder. Onderstaand tref je hun doelstellingen en de planning voor 2019 aan, zodat je kunt zien welke activiteiten op de planning staat.

Koninklijk Horeca Nederland sluit samenwerking met de Horeca Academie af

27-03-2019
-

KHN en de Horeca Academie in Den Haag hebben een overeenkomst gesloten om samen opleidingen te verzorgen. Bart Hogenboom, voorzitter KHN regio Zuid-Holland-Noord en Antoine Defesche, directeur van de Horeca Academie ondertekenden een overeenkomst om dit jaar gezamenlijk een opleiding tot leermeester en een training in leidinggeven aan te bieden. Een belangrijke aanvulling op het horecaonderwijs.

Verslag algemene ledenvergadering KHN Delft van 12 maart 2019

25-03-2019
-

Op 12 maart maart jongstleden vond de algemene ledenvergadering van KHN Delft plaats.

Lokaal horecanieuws in de media

'Wie wil er nou naar een café met alleen mannen?'

17-06-2019 - De sfeer is ontegenzeggelijk anders dan bij voetbaltoernooien waarbij louter jongensteams in actie komen. Op het veld, maar ook langs de lijn. Daar valt nauwelijks een onvertogen woord. Rob van Delft (48), coördinator van de…

De hort op: Delfts Stadsarchief trekt de wijken in

15-06-2019 - Wethouder Bas Vollebregt kwam zijn eigen geboortekaartje brengen als startsein voor het project Stadsarchief De Hort Op. (Foto: Koos Bommelé) (Foto: KOOS BOMMELE) DELFT - Met het aanbieden van zijn eigen geboortekaartje aan publieksarchivaris Bas van der Wulp gaf Bas Vollebregt, wethouder Toerisme en Cultuur, afgelopen donderdag het startsein voor het project Stadsarchief De hort op! "Het gaat om verbinding.

Say what?! Er opent weer een ijssalon in Delft

14-06-2019 - Strawberry cheesecake, watermeloen of gewoon vanille: wij Delftenaren krijgen geen genoeg van ijs. Daar lijkt het in elk geval op, want de ijssalons schieten als paddenstoelen uit de grond. Half juli komt er weer eentje bij: Luciano opent een vestiging op de Markt. Luciano heeft al een vestiging aan de Vrijheidslaan, naast Jumbo Buitenhof. De tweede Delftse vestiging opent in het voormalige pand van Leo den Ouden Fotograaf. Djordy Dijkgraaf is franchisenemer van zowel de oude als de nieuwe zaak.