Afdeling Delft

KHN afdelingsnieuws

KHN Delft: Politiek, houd rekening met horeca in uw programma

13-06-2017
-

In maart 2018 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Reden voor KHN Delft om de politieke partijen die in Delft meedoen met de verkiezingen, nu al te informeren over de onderwerpen die belangrijk zijn voor de lokale horeca. De partijen zijn namelijk nu bezig met het schrijven van de lokale partijprogramma’s.

KHN Delft zoekt samenwerking met de TU Delft

13-06-2017
-

Afgelopen week heeft de voorzitter van de KHN Delft een eerste kennismakingsgesprek gehad met Alexander Lokhorst van de TU Delft en de voorzitters van de komende OWee week.

HEIT controles bij horecaondernemers in Delft

09-05-2017
-

De gemeente Delft gaat in navolging van de gemeente Den Haag starten met 'Heit controles'. Het HEIT is een samenwerkingsverband tussen de (Rijks)Belastingdienst, Inspectie SZW (ISZW), UWV, Politie en gemeente. De kerntaak van het HEIT is het voorkomen en terugdringen van malafide bedrijvigheid.

Notulen hotel- en zalenoverleg KHN Delft

08-05-2017
-

Bijgevoegd treft u de notulen aan van de laatste twee hotel/zaal bijeenkomsten. 

DSNM! Smaak Award 2017 op woensdag 20 september tijdens Gastvrij Rotterdam

14-03-2017
-

Op woensdag 20 september 2017 zal op het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen tussen 11:00 uur – 16:00 uur voor de 2e maal de strijd om de DSNM! SmaakAward losbranden. In deze kookwedstrijd krijgen 4 teams (van 2 personen) de opdracht om met producten van verantwoorde en biologische oorsprong een zo lekker mogelijk gerecht te maken. De opdracht voor deze editie is: 'Vegetarische burger op een biologisch broodje'. 

KHN benoemt John van Velzen tot lid van verdienste

14-03-2017
-

Tijdens de Ledenraadsvergadering van 14 maart is John van Velzen benoemd tot lid van verdienste van KHN. Hij ontving van KHN-voorzitter Robèr Willemsen de zilveren KHN-speld en de bijbehorende oorkonde.

Gastvrijheidssector (inclusief KHN) ondertekent Kustpact

21-02-2017
-

Praktische insteek kustbeleid een feit

Joost Verhoeff benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

29-04-2016
-

Nadat Joost Verhoeff in maart 2016 benoemd is tot Lid van Verdienste van KHN Delft, voor zijn jarenlange inzet voor met name de horeca in Delft, maar ook ver daarbuiten, heeft hij vandaag een Koninklijke onderscheiding mogen ontvangen uit handen van burgemeester Verkerk en is hij benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.  

Haal alles uit uw keuken en bezoek de bijeenkomst

20-08-2015
-

Bent u benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen? Wilt u weten hoe u geld kunt besparen? Of heeft u slimme ideeën over het omgaan met voedselrestanten? Praat mee over een efficiëntere omgang met voedsel en ontdek wat uw menukaart en voedselrestanten met elkaar te maken hebben.

KHN Delft: Steun de restauratie, eet tosti’s bij de Oude Jan!

03-07-2015
-

Bezoekers van Café De Oude Jan kunnen vanaf 8 juli a.s. de restauratie van de Nieuwe Kerk in Delft steunen door een tosti ham-kaas te bestellen.

Lokaal horecanieuws in de media

Irma springt uit vliegtuig ondanks Parkinson

24-06-2017 - De 60-jarige Irma Scheurink uit Delfgauw (Zuid-Holland) heeft de ziekte van Parkinson en een grote wens: een parachutesprong maken om te laten zien dat ze ondanks haar ziekte nog veel dingen wél kan. Dat gaat ze doen en wel op zaterdag 8 juli om 11.00 uur. Irma wordt hierbij geholpen door meer dan tien lokale bedrijven die haar en het Parkinson Café Delft een warm hart toedragen.

Buren balen van de bakker

23-06-2017 - In hartje Delft opende bakker Van Maanen gisteren een grote winkel annex restaurant. Een levendige boel, maar de buren zijn niet blij. Zij klagen over herrie en 'het woud aan industriële pijpen' op het dak.Het behoort tot de mooiste stukjes Delft, het bouwblok tussen...

De Tachtigers zijn in de stad. Komt u ook? Een bruisende lezing vol prachtige beeldende kunst, pakkende poëze en prachtige muziek van d

23-06-2017 - Wilt u meer weten over Isaac Israels, George Breitner, Willem Kloos en Alphons Diepenbrock? Kom dan op 1 juli aanstaande om 15.00 uur naar het Meisjeshuis, Oude Delft 112 voor de lezing met muziek door kunsthistorica Josée Claassen. In en rond 1860 werd een generatie kunstenaars geboren die elkaar leerden kennen tijdens hun studententijd in de jaren tachtig. Ze wilden met hun kunst niets anders uitdrukken dan de kunst zelf, l'art pour l'art.