Afdeling Delft

KHN afdelingsnieuws

Uitnodiging Haagse Strand en Terrasbeurs 4 februari 2019

17-12-2018
-

Op maandag, 4 februari 2019 van 13:00 tot 19:00 uur laten we je de vernieuwde Haagse Strand- & Terrasbeurs zien. Welke producten mogen aankomend seizoen niet ontbreken in jouw horecaconcept? En welke ontwikkelingen binnen het Haagse horecabeleid zijn voor jou van belang?

Nieuwjaarsvegen Delft

14-12-2018
-

Stichting Duurzaamheidscentrum De Papaver en Gemeente Delft roepen iedereen op om het vuurwerkafval van oudjaarsavond samen weg te vegen. Meedoen is heel makkelijk: Pak op 1 januari om 12.00 uur ’s middags een bezem, afvalgrijper en vuilniszak en stap de straat op. Als het goed is zijn daar ook je buren, die je meteen even de beste wensen kunt wensen. Zo starten we het nieuwe jaar schoon en gezellig!

Gezocht: Penningmeester voor KHN Delft

13-12-2018
-

Het bestuur van de KHN Delft is op zoek naar nieuwe bestuursleden en dan in het bijzonder naar een nieuwe penningmeester. 

Update Lichtjesavond Delft

03-12-2018
-

Hierbij doen wij u de presentatie toekomen over de Lichtjesavond Delft 2018, die tijdens de laatste koffieochtend gepresenteerd is.

Welk restaurant in Delft is op 31 december open?

21-11-2018
-

Wij hebben een vraag gekregen uit het hoteloverleg. Men wil heel graag weten welk restaurant op oudejaarsavond geopend is zonder arrangement. En tot hoe laat de keuken geopend is?

Heeft u zich al opgegeven voor de KHN Delft WhatsApp groep?

19-11-2018
-

Tijdens de ALV van KHN Delft kwam er een verzoek vanuit de leden om een gezamenlijke horeca WhatsApp groep te starten.  

If you snooze, you lose! KHN Delft

12-11-2018
-

Het gaat financieel goed met Delft. De stad is uit de rode cijfers en heeft weer wat financiële lucht. Dat is een fijn gegeven na jarenlang te hebben moeten bezuinigen op van alles.

René Bogaart uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland-Noord

05-11-2018
-

René Bogaart van Big Horeca B.V. mag zich de komende 1,5 jaar de Meest Markante Horecaondernemers van Zuid-Holland-Noord noemen.

Conceptbegroting 2019 KHN Delft

25-10-2018
-

Het bestuur van de KHN Delft heeft in de afgelopen weken haar begroting voor 2019 opgesteld. Met o.a. de nieuwe activiteit: het Toeristisch Platform en ruimte voor verschillende activiteiten voor de leden.

Verkoopt u al Delft city shuttle kaartjes?

08-10-2018
-

Laat uw gasten weten waar de shuttle komt/stopt en heen gaat door middel van deze poster.

Lokaal horecanieuws in de media

Shared dining met kerst: hier kan dat in Delft

17-12-2018 - Ken je het nieuwe restaurant Bites 'n Drinks al? Hier kun je heerlijk lunchen, borrelen en dineren met gerechtjes om te delen. Goed nieuws: met kerstavond en op eerste kerstdag is het restaurant gewoon open. Met kerst wil je natuurlijk zoveel mogelijk gerechtjes eten. Maar er zit (jammer genoeg) ook een limiet aan wat je op kunt. Daarom is het een goed idee om kerst bij Bites 'n Drinks door te brengen, want dit restaurant serveert allemaal kleine gerechtjes om te delen.

Win top entertainment en culinair genieten!

17-12-2018 - DELFT - Top entertainment en culinair genieten met de Kerstdagen? Opstellen in rijen van vier, want wie wil dat nou niet? Een bezoekje aan een Brooklyn Nights Dinnershow is dan 'just up your alley'! En, hoe toevallig, Delft op Zondag mag twee VIP-kaarten voor de dinnershow in Aalsmeer weggeven! Show U gaat een wervelende avond meemaken. Onder het genot van een heerlijk diner geniet u van volop show, het theaterspektakel én een afterparty, alleen voor de incrowd.

Horecakoning René Bogaart: van dwerggooien tot Italiaanse gerechten

16-12-2018 - 16-12-2018 Eigenaar René Bogaart (50) van Big Horeca begon zijn eerste zaak in 1995: een feestcafé waar het op een avond mogelijk was dwergen te gooien. Nu is hij de trotse eigenaar van 12 horecazaken in de regio Haaglanden. De horecatijger opende zondag een nieuw restaurant: Pavarotti in het oude station van Delft.