Afdeling Delft

KHN afdelingsnieuws

Chefs ruimen het strand én menukaarten op

14-08-2018
-

 Chefs van Euro-Toques ruimen samen met 150 thuischefs het strand van Katwijk tot Noordwijk op tijdens de Boskalis Beach Cleanup Tour van Stichting De Noordzee.

Delft verliest in Joost Verhoeff een icoon

14-08-2018
-

Ons bereikte het droevige nieuws dat oud bestuurslid van KHN Delft, Joost Verhoeff, op woensdag 1 augustus is overleden.

Mooie actie voor uw gasten in de Prinsenhofgarage Delft: een dagkaart voor 10 euro!

06-08-2018
-

De Prinsenhofgarage in Delft biedt uw gasten een mooie actie aan, namelijk een dagkaart voor €10.

Bhv-training 25 september in ADO Cars Jeans Stadion Den Haag

31-07-2018
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord heeft samen met bureau Edusafe een 1- daagse bhv maatwerktraining ontwikkeld. Nieuw in deze training is het onderdeel Lotus inzet (acteur die ziektebeelden nabootst, cursist dient op de juiste manier eerste hulp aan te bieden). 

Uitnodiging cursus Sociale Hygiëne op 3 en 10 september in Den Haag

30-07-2018
-

Wegens groot succes organiseert KHN regio Zuid-Holland-Noord dit najaar samen met ROC Mondriaan weer een cursus Sociale Hygiëne. Schenkt u alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of uzelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne.

Meld u nu aan voor 'Delft serveert 2018'

26-07-2018
-

Foodfestival Delft Serveert is het grootste openluchtrestaurant uit de omgeving, gerund door lokale (horeca)ondernemers. Tijdens dit meerdaagse smaakvolle evenement staan heerlijk eten, goede wijnen, bijzondere (speciaal)bieren en proeverijen centraal, in combinatie met livemuziek en een spetterend randprogramma.

Geef uw mening over samenwerkingsovereenkomst Delft

16-07-2018
-

Om de ambities wat betreft toerisme te verwezenlijken in de gemeente Delft, is het idee ontstaan om een Platform Toerisme Delft op te zetten.

Eerste aanpassing regeling incidentele festiviteit Delft!

12-07-2018
-

Tijdens een van de laatste commissies voor het zomerreces heeft de voorzitter van KHN Delft ingesproken met betrekking tot het thema incidentele festiviteit. En het is mede hierdoor gelukt om het systeem iets flexibeler te maken.

Heeft u zich al opgegeven voor de WhatsApp groep van de Delfste Horeca?

09-07-2018
-

Tijdens de ALV van KHN Delft kwam er een verzoek vanuit de leden om een gezamenlijke Horeca WhatsApp groep te starten.  

Lokaal horecanieuws in de media

Dokter Anita Boon in Parkinson Café Delft

15-08-2018 - Delft - Op dinsdag 21 augustus komt de bekende neuroloog dr. Anita Boon in het Parkinsoncafé Delft. Ze komt spreken over derdelijns behandelingen bij Parkinson : DBS, de Duodopa-pomp en de Apomorfine-pomp. Parkinson is een ziekte van de hersenen en kent vele symptomen. De bekendste zijn trillen, traagheid en stijfheid, maar trager denken, slaapstoornissen en stemmingsproblemen zijn ook symptomen die veel invloed hebben op het dagelijks leven van de patiënt en zijn omgeving. Dr.

Proost! De stadsbrouwerij heeft een café geopend in Delft

10-08-2018 - Oplettende Delftenaren hebben het vast al gezien: café De Wilde Hollander aan de Markt heeft sinds een paar weken een andere naam. Dat is niet zonder reden, want Brouwerij de Koperen Kat heeft het café overgenomen. De eigenaren van de Koperen Kat waren niet per se op zoek naar een pand toen ze hoorden dat hun favoriete kroeg te koop stond. "We zaten met zijn vieren een biertje te drinken bij de Wilde Hollander toen we het hoorden," vertelt Rolf.

Ellen van 't Postkantoor: 'als het moet, maak ik zelf de wc's schoon'

10-08-2018 - Toen Ellen en Martijn vijf jaar geleden het oude postkantoor aan de Hippolytusbuurt binnenstapten werden ze begroet door hangende elektriciteitsdraden, een lekkend dak en een oeroude kluis van dik staal. Ondanks dat leek het ze onwijs leuk om van deze puinhoop een horecapand te maken.Vijf jaar verder is 't Postkantoor een populair restaurant in Delft en denken ze zelfs aan uitbreiden. "Mensen voelen zich hier thuis.