Afdeling Delft

KHN afdelingsnieuws

Gouden eeuw arrangement parkeren Delft

15-02-2019
-

Avondkaart en Uit-in-Delft kaart nu met 40% korting!  

3-daagse Opleiding Leermeester in Den Haag

12-02-2019
-

Wanneer je als horecabedrijf MBO BBL-leerlingen wilt opleiden, moet je een erkend leerbedrijf zijn. KHN regio Zuid-Holland-Noord biedt samen met Horeca Academie een 3-daagse opleiding aan tot Leermeester.

Evaluatie Meldpunt overlast 2018 KHN Delft

08-02-2019
-

Sinds 2015 wordt, onder de noemer “meldpunt overlast horeca”, door de gemeente Delft bijgehouden welke horeca gerelateerde overlastmeldingen er bij de politie en ODH binnenkomen en wordt aan de hand hiervan maandelijks gekeken aan welke dossiers opvolging gegeven moet worden.

Workshops voor evenementenorganisatoren bij gemeente Delft

08-02-2019
-

Als gemeente zetten we binnen het evenementenbeleid graag in op de verdere professionalisering van de evenementensector. Dit willen we bereiken door kennis beschikbaar te stellen en waar mogelijk partijen te verbinden.

2-daagse training Professioneel leidinggeven

07-02-2019
-

Wil je jouw medewerkers laten doorgroeien in jouw bedrijf naar een leidinggevende functie? Dit is een belangrijke rol met grote invloed op jouw bedrijf en jouw gast.

Gratis training overvalpreventie in de horeca 18 maart in Leidschendam

04-02-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Oproep voor jouw input over het terrassenbeleid van de gemeente Delft

28-01-2019
-

Enige tijd geleden hebben we als bestuur een brief naar de gemeente Delft verzonden met het verzoek tot een evaluatie en eventuele aanpassingen van het terrassenbeleid in de gemeente. Dit naar aanleiding van verschillende veranderingen binnen Delft, nieuwe ondernemers, nieuwe wensen, nieuwe locaties, onwerkbare situaties, lastig te handhaven situaties, etc.

Toeristische sector Delft bundelt krachten

25-01-2019
-

Met de oprichting van het Platform Toerisme Delft bundelt de toeristische sector in Delft zijn krachten. Afgelopen week is hiervoor een samenwerkingsovereenkomst ondertekend door de vijf partners: KHN Delft, de Stichting Toeristische Instellingen Delft, het Bestuurlijk Overleg Binnenstad, de Stichting Delft Marketing en de gemeente Delft.

Bhv-trainingen in Den Haag

21-01-2019
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord heeft samen met bureau Edusafe een bhv-herhalingstraining ontwikkeld.

Gezocht: Penningmeester voor KHN Delft

21-01-2019
-

Het bestuur van de KHN Delft is op zoek naar nieuwe bestuursleden en dan in het bijzonder naar een nieuwe penningmeester. 

Lokaal horecanieuws in de media

Er zijn geen nieuwsberichten gevonden.