Afdeling Delft

KHN afdelingsnieuws

Geef je op voor de WhatsApp groep van de Delfste Horeca

16-04-2018
-

Tijdens de ALV van KHN Delft kwam er een verzoek vanuit de leden om een gezamenlijke Horeca WhatsApp groep te starten.  

De gemeente Delft kiest voor Veilig Uitgaan en gaat door met het SUS team

16-04-2018
-

Het SUS team loopt al enige tijd rond in Delftse binnenstad op de stapavonden vrijdag en zaterdag. De gemeente heeft in een recente evaluatie besloten dat het SUS team prettig werkt en gaat in ieder geval nog 3 jaar door met de inzet van dit team.

Themadag Horeca & Onderwijs: De Jeugd van Tegenwoordig

12-04-2018
-

De regio’s Zuid-Holland Zuid en Zuid-Holland Noord nodigen u van harte uit op donderdag 17 mei om een slag te maken in de kloof tussen leerlingen en leerbedrijven. Dit is hard nodig, want de arbeidsmarkt wordt steeds krapper.

Even voorstellen: nieuwe KHN-regiomanager Maurice Claessen

09-04-2018
-

Graag stel ik mezelf aan u voor: mijn naam is Maurice Claessen en per 6 april 2018 ben ik uw contactpersoon bij uw branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland.

Workshop Adverteren binnen Facebook 15 mei in Zoetermeer

09-04-2018
-

Maakt u gebruik van Facebook voor uw horecabedrijf? Dan is de Workshop 'Adverteren binnen Facebook' de volgende stap. U gaat aan de slag met het maken van uw eigen Facebook-advertenties. U leert ze opstellen en verspreiden en de resultaten meten.

Verslag algemene ledenvergadering KHN Delft 12 maart 2018

30-03-2018
-

Op maandag 12 maart j.l. heeft de algemene ledenvergadering van KHN Delft plaatsgevonden. Een mooie opkomst voor het overleg en een geweldig avondfeest na de ALV, waarin veel leden elkaar hebben kunnen spreken.

David Lansen, voorzitter BOB: 'Oude koeien uit de sloot halen'

07-03-2018
-

David Lansen, voorzitter Stichting Bestuurlijk Overleg Binnenstad (BOB) blogt over zijn ervaringen als voorzitter én bewoner van Delft. Heeft u ideeën, opmerkingen of wensen? Laat het hem weten!  

Gemeente Delft stelt nieuwe regels op voor incidentele festiviteiten

26-02-2018
-

De gemeente Delft heeft nieuwe regels opgesteld voor het houden van incidentele festiviteiten in de stad. De regels moeten zorgen voor minder overlast voor omwonenden.

Unieke samenwerking KHN Delft en REMONDIS Nederland

19-02-2018
-

REMONDIS Nederland BV heeft sinds 2015 de commerciële dienstverlening van Avalex overgenomen bij de overname is wel alle kennis en kunde behouden is gebleven.

Joost Verhoeff benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

29-04-2016
-

Nadat Joost Verhoeff in maart 2016 benoemd is tot Lid van Verdienste van KHN Delft, voor zijn jarenlange inzet voor met name de horeca in Delft, maar ook ver daarbuiten, heeft hij vandaag een Koninklijke onderscheiding mogen ontvangen uit handen van burgemeester Verkerk en is hij benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.  

Lokaal horecanieuws in de media

The Clarks op Koningsdag weer in Delft

20-04-2018 - The Clarks spelen voor het 20ste jaar op rij in Delft op Koningsdag. De Haagse band, gespecialiseerd in covers van nummers uit de jaren 60 en 70, speelt op het podium bij café De Oude Jan. Dit is de plek waar de groep al sinds...

Old school jazz and hip hop: Delft has it all this weekend

20-04-2018 - Last year's party at Millers Beach. (Photo: Millers) Are you going to spend this weekend in Delft and are you looking for something fun to do? Read this article for some ideas, like a beach party in The Hague or an old-fashioned jazz concert. Welcome spring on the beach Millers is a popular café, located at the Plein in The Hague.

'Geluidsnorm maakt van Delft een slaapstad'

19-04-2018 - Delftse horecaondernemers worden onnodig beperkt bij hun pogingen de binnenstad te verlevendigen. Dat meent Delftenaar Guus Mentink, die een brandbrief heeft geschreven aan het college van b en w en de Delftse gemeenteraad. ,,Ondernemers worden beperkt in hun initiatieven. Daardoor dreigt hun energie te verdwijnen...