Afdeling Delft

KHN afdelingsnieuws

Meld je snel aan voor de Cursus Sociale Hygiëne in Den Haag

12-08-2019
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord biedt je samen met ROC Mondriaan een cursus Sociale Hygiëne aan. Schenk je alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of jezelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne.

Bhv-herhalingstraining op 17 september 2019 in Den Haag

12-08-2019
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord heeft samen met bureau Edusafe een bhv-herhalingstraining ontwikkeld.

Save the date! Koffieochtend KHN Delft op 4 november 2019

22-07-2019
-

KHN Delft organiseert op maandag 4 november 2019 weer een koffieochtend voor al haar leden, om te netwerken, elkaar te spreken en voor informatie.

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Nomineer de Delfse ondernemer van het jaar 2019

08-07-2019
-

Delft Verbindt* is al jaren een drukbezochte bijeenkomst door (ruim 300) Delftse ondernemers, waarop onder andere de Delftse ondernemer van het jaar wordt gekozen. Dit jaar steken ze het evenement in een nieuw jasje. De ondernemersverkiezing blijft onderdeel van de bijeenkomst, sterker nog, dat wordt verder uitgebreid.

Special Gouden Eeuw nieuwsbrief

08-07-2019
-

Samen met acht andere Nederlandse steden sluit Delft in 2019 aan bij het landelijke themajaar ‘de Gouden Eeuw’. Dit is een initiatief van het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC).

De SCMD vraagt input voor haar Jaarplan!

02-07-2019
-

De SCMD stelt ieder jaar een jaarplan op. Voorafgaand wordt om input gevraagd vanuit de stad. Welke projecten zouden moeten worden gestart die bijdragen aan de doelstellingen van de SCMD die gericht zijn op meer (terugkerende en de juiste) bezoekers, een langere verblijfsduur en hogere tevredenheid?

Rapportage MKB vriendelijkste onderzoek 2018

03-06-2019
-

Onderstaand tref je de rapportage aan van het onderzoek naar “de MKB vriendelijkste gemeente” voor de gemeente Delft.

Informatie over Parkoers in Den Haag

13-05-2019
-

Parkoers is een lunchroom en vergaderlocatie in Den Haag waar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt het horecavak leren.

Voeden kan hier! Ook in Delft

09-05-2019
-

Met het beeldmerk ‘voeden kan hier’ geven bedrijven en openbare instellingen aan dat moeders met kind op hun locatie welkom zijn om daar de borst te geven. 

Lokaal horecanieuws in de media

4 x superleuke vacatures in Delft

17-08-2019 - Vind je de hotelbusiness interessant? Heb je een gastgerichte instelling, ben je nauwkeurig en vind je administratief werk leuk, spreek je Engels, heb je verantwoordelijkheidsgevoel, ben je creatief en flexibel, heb je minimaal een HAVO-diploma of vergelijkbaar en ben je minimaal 19 jaar? Dan is dit misschien wel de baan voor jou! Bekijk de vacature hier:

Rustzoeker komt steeds vaker naar het Westland

17-08-2019 - Delft en andere grote historische steden zitten al langer in de lift, maar ook het landelijke achterland profiteert van de groei van het toerisme. Rustzoekers krikken het aantal overnachtingen in Westland en Midden-Delfland flink op.

Bed and breakfasts profiteren van groei van toerisme in Midden-Delfland

17-08-2019 - Delft en andere grote historische steden zitten al langer in de lift, maar ook het landelijke achterland profiteert van de groei van het toerisme. Rustzoekers krikken het aantal overnachtingen in Westland en Midden-Delfland flink op.