Afdeling Delft

KHN afdelingsnieuws

Save the date! Koffieochtend KHN Delft op 24 juni

19-04-2019
-

KHN Delft organiseert op maandag 24 juni 2019 weer een koffieochtend voor al haar leden, om te netwerken, elkaar te spreken en voor informatie. Start 10.00 tot 12.30 uur, dit keer vindt de ochtend plaats in het Westcordhotel in Delft. 

Gratis training overvalpreventie in de horeca 28 mei in Leiden

11-04-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Koopstromen in de binnenstad van Delft

08-04-2019
-

Het bestuur van KHN Delft heeft interessante informatie over de ontwikkelingen in de binnenstad van de gemeente Delft gekregen en deze delen we graag met je, zodat je daar met jouw bedrijf jouw voordeel mee kunt doen.

Cursus Social Media (1 dag) 20 mei in Zoetermeer

05-04-2019
-

Social media is onderdeel van het dagelijks leven van je gasten. Zij zoeken, boeken en reserveren online of plaatsen reviews. Hoe word je actief op social media? Waar moet je beginnen? Met de cursus ‘Social Media’ weet je in een dag hoe je jouw social media organiseert.

De planning van Hartje Delft 2019

01-04-2019
-

Hartje Delft en Blue Sunday gaan dit jaar samen verder. Onderstaand tref je hun doelstellingen en de planning voor 2019 aan, zodat je kunt zien welke activiteiten op de planning staat.

Koninklijk Horeca Nederland sluit samenwerking met de Horeca Academie af

27-03-2019
-

KHN en de Horeca Academie in Den Haag hebben een overeenkomst gesloten om samen opleidingen te verzorgen. Bart Hogenboom, voorzitter KHN regio Zuid-Holland-Noord en Antoine Defesche, directeur van de Horeca Academie ondertekenden een overeenkomst om dit jaar gezamenlijk een opleiding tot leermeester en een training in leidinggeven aan te bieden. Een belangrijke aanvulling op het horecaonderwijs.

Workshop Voorkom ziekteverzuim! (halve dag) 7 mei in Wassenaar

25-03-2019
-

Een zieke medewerker kost je gemiddeld 396 euro per dag. Dat zit bijvoorbeeld in loonkosten (doorbetaling tijdens ziekte), vervangingskosten, kosten voor de re-integratie en productieverlies. Daarbij komt nog de extra belasting voor de collega’s. Reden te meer om ziekteverzuim zoveel mogelijk te voorkomen.

Verslag algemene ledenvergadering KHN Delft van 12 maart 2019

25-03-2019
-

Op 12 maart maart jongstleden vond de algemene ledenvergadering van KHN Delft plaats.

De bezoekersfunctie van de Delftse binnenstad versterken

25-03-2019
-

Het Bestuurlijk Overleg Binnenstad (BOB) wil graag de bezoekersfunctie van de Delftse binnenstad versterken en de verdiencapaciteit vergroten. Welke acties moeten volgens jou worden uitgevoerd om die doelen te bereiken?

Paracommercie; wanneer wel of geen alcohol schenken in Delft

08-03-2019
-

Er heerst veel onduidelijkheid in de stad over wanneer er nu wel of niet alcohol geschonken mag worden bij een paracommerciële instelling.

Lokaal horecanieuws in de media

Save the date! Koffieochtend KHN Delft op 24 juni

19-04-2019 - KHN Delft organiseert op maandag 24 juni 2019 weer een koffieochtend voor al haar leden, om te netwerken, elkaar te spreken en voor informatie. Start 10.00 tot 12.30 uur, dit keer vindt de ochtend plaats in het Westcordhotel in Delft.

10 x superleuk om dit Paasweekend te doen in Delft

19-04-2019 - Lekker weer én een lang weekend vrij. Dat vier je met een biertje, toch? Stadsbrouwerij De Koperen Kat organiseert een fietstocht langs zeven leuke horecalocaties in Delft en omgeving waar je met een stempelkaart een heerlijk Lentebock biertje krijgt met een klein hapje erbij. Wiewatwaar: zaterdag 20 april tussen 14.00 en 20.00 uur. Je kunt je fietstocht beginnen op de plek die jou het beste uitkomt, en als je stempelkaart vol is krijg je een speciaal aandenken.

Fiets- en wandelroutes 'De Hoek van Zuid-Holland' gelanceerd

18-04-2019 - REGIO - Fietsers en wandelaars in de regio kunnen hun hart ophalen. Vandaag werd in Grand Café 't Hoofd in Maassluis 'De Hoek van Zuid-Holland' gelanceerd, dat bestaat uit fiets- en wandelroutes met diverse thema's. De routes nemen bezoekers mee langs hoogtepunten en locaties in de regio. 'De Hoek van Zuid-Holland' is het resultaat van een samenwerking tussen Westland, Maassluis, Midden-Delfland, Delft, Rotterdam (gebied Hoek van Holland), Schiedam en Vlaardingen.