Afdeling Den Bosch

KHN afdelingsnieuws

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 5 februari in Helvoirt

14-12-2018
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Auberge du Bonheur winnaar Brabantse Gastvrijheid Award 2018

05-12-2018
-

Recreatiepark TerSpegelt Runner-Up.Tijdens de slotmanifestatie van het jaar waarin Brabant de titel ‘European Region of Gastronomy’ draagt, is de eerste Brabantse Gastvrijheid Award uitgereikt.

Gery Vos brengt Oost-Brabants kroegenboek uit

03-12-2018
-

Na  het succes van het Osse kroegenboek is cafébaas en schrijver Gery Vos over de stadsgrenzen gegaan en heeft een regionaal kroegenboek uitgebracht.

Ga met KHN Den Bosch Berlijn ontdekken

13-11-2018
-

De afgelopen jaren hebben wij samen met u een aantal succesvolle uitstapjes in Nederland gemaakt. Nu willen wij, als bestuur, graag samen met u een buitenlandse reis maken naar Berlijn.

Gezocht: Brabantse horecabedrijven voor gratis scan en advies om CO2 uitstoot te verminderen

01-11-2018
-

Klimaatplein is op zoek naar drie Brabantse horecabedrijven die gratis een scan willen laten doen naar de CO2-uitstoot van hun onderneming. Naast de scan krijgt u – als u mee doet - een advies hoe u de CO2-uitstoot kunt verminderen. Doet u mee?

Restaurant Cordial al 17 jaar hoog in de Lekker 500

31-10-2018
-

Het restaurant blijft zich stabiel handhaven op hoog niveau in de Lekker 500. Het staat voor de 17de keer hoog vermeld in de top 20 en is nog steeds de beste eetgelegenheid in de verre regio.

Poster ID Fraude

24-09-2018
-

ID fraude, schenken onder de 18 hoe gaan we hier mee om? Vanuit het RVIG is in elk geval een poster gemaakt om jongeren en ook hun ouders te informeren over het feit dat ID fraude strafbaaar is.

NoFoodWasted-app 's-Hertogenbosch

23-07-2018
-

De app zorgt ervoor dat er dagelijks minder eten wordt weggegooid door voor een klein bedrag maaltijden te kopen die ‘overblijven’ bij restaurants in Den Bosch.

Afscheidsreceptie Pim van Teffelen druk bezocht

12-07-2018
-

Na ruim 20 jaar actief werkzaam te zijn geweest als Regiomanager Oost Brabant heeft Pim van Teffelen onlangs afscheid genomen van Koninklijke Horeca Nederland. Dit vertrek wilden KHN Oost Brabant en KHN Oss niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Wie heeft de meest gastvrije locatie van Brabant? Brabantse Gastvrijheid Award 2018

19-03-2018
-

In het jaar dat Noord-Brabant de titel draagt van European Region of Gastronomy 2018, organiseert VisitBrabant samen met haar partners dit jaar voor het eerst de Brabantse Gastvrijheid Award binnen de vrijetijdssector.  

Lokaal horecanieuws in de media

Michelin deelt sterren uit, dit is de uitslag van Bossche restaurants

17-12-2018 - Hoppa, de Michelinsterren voor 2019 zijn vandaag uitgereikt. De gids deelde aan twaalf (!) restaurants nieuwe sterren uit. De status in Den Bosch: deze twee restaurants hebben hun ster behouden. Yes! Tijdens het jaarlijkse culinaire feest in het DeLaMar Theater in Amsterdam werd de gids voor 2019 - en daarmee de nieuwe sterren - gepresenteerd. Restaurant Sabero in Roermond en Pure C in Cadzand-Bad waren de grote winnaars.

Brabant telt voortaan achttien sterrenrestaurtants waarvan vier nieuwe

17-12-2018 - Brabant telt voortaan achttien sterrenrestaurtants waarvan vier nieuwe Gepubliceerd op: 17-12-2018 | Gewijzigd op: 17-12-2018 In Brabant zijn maandag 17 december 2018 in Amsterdam in het DeLaMartheater aan vier restaurants nieuwe Michelin-sterren toegekend. De Ozario in Helmond, O&O in St.Willibrord, Monarch in Tilburg en Oonivoo in Uden.  In Den Bosch heeft Noble en in Vught De Heer Kocken een ster.

Breien en praten in 'breicafé' Annenborch

17-12-2018 - Rosmalen ('s Hertogenbosch): Naast de vele activiteiten die er elke maand plaats vinden in restaurant 'Gasterij De Hoef' van Annenborch, waaronder het kienen op de 2e zaterdagmiddag en dansen op de laatste zondagmiddag van de maand, is er elke maandag van 14.00 tot 16.00 uur een gezellig samenzijn waarbij breien centraal staat.