Afdeling Den Bosch

KHN afdelingsnieuws

Workshop Hygiënecode (halve dag) 11 maart in Eindhoven

25-02-2019
-

Iedere horecaondernemer die eten en drinken bereidt, is verplicht om volgens de laatste Hygiënecode voor de horeca (van 1 april 2016) te werken. Door deze workshop weet je precies hoe je voldoet aan de wet.

Workshop Ziekteverzuim en re-integratie (halve dag) 1 april in Eindhoven

18-02-2019
-

Wat kan en mag als jouw medewerker zich ziek meldt? En wat mag je van je medewerker verwachten tijdens zijn ziekte? Meld je aan voor de workshop Ziekteverzuim en re-integratie van Horeca Maatwerk en weet hoe het zit.

Kom naar de 'Data' inspiratieavond op 26 maart in Den Bosch, gratis toegang!

18-02-2019
-

Hoewel we er allemaal mee te maken hebben, blijft data voor velen een abstract begrip. Daarom organiseren Ondernemersvereniging Hartje 's-Hertogenbosch en KHN 's-Hertogenbosch op dinsdag 26 maart aanstaande een avond die verder in gaat op dit thema.

ALV KHN Den Bosch en inspiratiedag op 9 april

06-02-2019
-

Op 9 april organiseren we weer onze jaarlijkse ALV met aansluitend een inspirerende trip naar Breda en Antwerpen, partners zijn ook van harte welkom.

Gratis training overvalpreventie in de horeca 12 maart in Helvoirt

28-01-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

KHN regio Oost Brabant organiseert twee boeiende workshops KHN Power Lab ‘Goed werkgeverschap’

18-01-2019
-

Het bestuur van KHN regio Oost Brabant nodigt u van harte uit voor de workshop KHN Power Lab ‘Goed werkgeverschap’. Een dynamische sessie met veel praktische handvatten en u neemt een actieplan mee naar huis!

Wegrestaurant de Geffense Barrière voorlopig niet herbouwd

17-01-2019
-

Bijna tien jaar na de verwoestende brand zien de restanten van het ooit florerende bedrijf er nog steeds troosteloos uit. Een oplossing lijkt nog ver weg.

Wij wensen u een grandioos 2019!

20-12-2018
-

Wij wensen u allen een voorspoedig nieuwjaar & danken u hartelijk voor de prettige samenwerking in het afgelopen jaar.

Auberge du Bonheur winnaar Brabantse Gastvrijheid Award 2018

05-12-2018
-

Recreatiepark TerSpegelt Runner-Up.Tijdens de slotmanifestatie van het jaar waarin Brabant de titel ‘European Region of Gastronomy’ draagt, is de eerste Brabantse Gastvrijheid Award uitgereikt.

Carnaval komt eraan! Waar moet je op letten?

23-01-2018
-

Zijn er regels? Waar moet je op letten? Check de tips van KHN!

Lokaal horecanieuws in de media

Oud-horecaondernemer Bram (36): ik ben zwaar alcoholist

20-02-2019 - Koken en EtenEen ziekte, noemt Bram van den Bosch (36) het. De drank kostte de horecaondernemer zijn zaak en zijn gezondheid. Restaurant Tibbe in het Twentse Mariaparochie is dicht en wordt gesloopt. ,,Zou je mij nu vragen of ze alcohol moeten verbieden, dan zeg ik...

Twentse horecabaas (36) doet boekje open: 'Ik ben zwaar alcoholist'

20-02-2019 - MARIAPAROCHIE - Een ziekte, noemt Bram van den Bosch (36) het. De drank kostte de horecaondernemer zijn zaak en zijn gezondheid. Restaurant Tibbe in Mariaparochie is dicht en wordt gesloopt. ,,Zou je mij nu vragen of ze alcohol moeten verbieden, dan zeg ik 'ja'.

Plastic Oeteldonk; glasvrij en gastvrij

20-02-2019 - Glas mag niet, plastic en blik wel. DEN BOSCH - In de binnenstad van Den Bosch mag van vrijdag 1 tot en met dinsdag 5 maart geen drank in glazen verkocht worden. Met die maatregel wil het gemeentebestuur het carnavalsfeest veiliger laten verlopen, omdat ze zegt dat er tijdens carnaval veel incidenten met glaswerk zijn. Blik en plastic mag wel. Horeca en bedrijven zoals supermarkten krijgen het verbod om drank in glas aan carnavalsvierders te verkopen.