Afdeling Den Bosch

KHN afdelingsnieuws

Ga met KHN Den Bosch Berlijn ontdekken

13-11-2018
-

De afgelopen jaren hebben wij samen met u een aantal succesvolle uitstapjes in Nederland gemaakt. Nu willen wij, als bestuur, graag samen met u een buitenlandse reis maken naar Berlijn.

Gezocht: Brabantse horecabedrijven voor gratis scan en advies om CO2 uitstoot te verminderen

01-11-2018
-

Klimaatplein is op zoek naar drie Brabantse horecabedrijven die gratis een scan willen laten doen naar de CO2-uitstoot van hun onderneming. Naast de scan krijgt u – als u mee doet - een advies hoe u de CO2-uitstoot kunt verminderen. Doet u mee?

Restaurant Cordial al 17 jaar hoog in de Lekker 500

31-10-2018
-

Het restaurant blijft zich stabiel handhaven op hoog niveau in de Lekker 500. Het staat voor de 17de keer hoog vermeld in de top 20 en is nog steeds de beste eetgelegenheid in de verre regio.

Workshop: KHN Power Lab ‘Goed werkgeverschap’ 20 november 2018

31-10-2018
-

Het bestuur van KHN Brabant nodigt u van harte uit voor de workshop KHN Power Lab ‘Goed werkgeverschap’. Een dynamische sessie met veel praktische handvatten en u neemt een actieplan mee naar huis!  

VisitBrabant organiseert gratis kennissessie 'Meer boekingen door reviews' 20 november in Helmond

30-10-2018
-

De online presentatie en prestatie van uw MICE-locatie op reviewsites is cruciaal. Niet alleen zijn reviewsites een marketingkanaal dat tot meer boekingen leidt, ook geven reviews uw waardevolle feedback over uw bedrijf én inzicht in uw gasten.

Doe mee met de Margriet Winterfair en bereik 70.000 potentiële klanten

15-10-2018
-

Vrijdag 23 t/m donderdag 29 november vindt de de Margriet Winter Fair plaats in de Brabanthallen. Hier komen jaarlijks 70.000 dames naar toe. Deze dames (3 generaties) houden van shoppen en een dagje uit. Op deze Fair heeft Den Bosch een promostand waar we de dames gaan verleiden tot een herhaalbezoek aan de stad en dat willen we samen met u doen.

Poster ID Fraude

24-09-2018
-

ID fraude, schenken onder de 18 hoe gaan we hier mee om? Vanuit het RVIG is in elk geval een poster gemaakt om jongeren en ook hun ouders te informeren over het feit dat ID fraude strafbaaar is.

NoFoodWasted-app 's-Hertogenbosch

23-07-2018
-

De app zorgt ervoor dat er dagelijks minder eten wordt weggegooid door voor een klein bedrag maaltijden te kopen die ‘overblijven’ bij restaurants in Den Bosch.

Afscheidsreceptie Pim van Teffelen druk bezocht

12-07-2018
-

Na ruim 20 jaar actief werkzaam te zijn geweest als Regiomanager Oost Brabant heeft Pim van Teffelen onlangs afscheid genomen van Koninklijke Horeca Nederland. Dit vertrek wilden KHN Oost Brabant en KHN Oss niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Snackbar in voormalige keuken bejaardentehuis

22-05-2018
-

Na ruim twintig jaar in een houten gebouwtje aan de Kloosterstraat gezeten te hebben, is  Snackbar Wimke naar het vroegere verzorgingstehuis St. Jozef in Oijen verhuisd.

Lokaal horecanieuws in de media

Misset Cafe Top 100 van 2018

13-11-2018 - Misset Horeca heeft de Top 100 van Nederlandse cafés over het jaar 2018 bekend gemaakt. Deze Top 100 begon in 1994 als Café van het Jaar en verschijnt dit jaar voor de 25e keer. Winnaar is geworden Huppel The Pub uit Den Haag, gevolgd door De Toren uit Heeswijk-Dinther en Roels uit 's-Hertogenbosch. In de lijst was slechts één café uit onze regio te vinden namelijk Olivier uit Utrecht, op plaats 34.

Vita Verde viert vijfjarig bestaan en pakt uit: proef een super-de-luxe menu mét korting

13-11-2018 - Vita Verde staat bekend om authentieke Italiaanse gerechten met een moderne twist. Dit concept werkt al vijf jaar lang enorm goed in onze binnenstad. Eigenaar Floris Gulien wil graag wat terugdoen aan alle Bosschenaren, in de vorm van een lekker luxe menu voor iedereen! Vijf jaar geleden is Floris als jonge knul van 24 naar Nederland gekomen om zijn droom te verwezenlijken. Daaruit is Vita Verde ontstaan: een restaurant waar je écht lekker Italiaans kunt eten.

Cafetaria - eetcafé de Ketel viert feest

13-11-2018 - Sint-Oedenrode - Wie bij cafetaria - eetcafé de Ketel binnenkomt valt het direct op. Een grote opgeblazen 7 hangt aan de wand. De snackbar bestaat namelijk zeven jaar en dat is reden voor een feestje. We schuiven aan bij Xiao Liu voor een interview, maar we beginnen natuurlijk niet voor er een welverdiende felicitatie is uitgedeeld. Xiao en haar man Kou wonen en werken al langer in Nederland. Na zaken te hebben gehad in Arnhem en Rosmalen streken ze neer in Sint-Oedenrode.