Afdeling Den Bosch

KHN afdelingsnieuws

Wegrestaurant de Geffense Barrière voorlopig niet herbouwd

17-01-2019
-

Bijna tien jaar na de verwoestende brand zien de restanten van het ooit florerende bedrijf er nog steeds troosteloos uit. Een oplossing lijkt nog ver weg.

Wij wensen u een grandioos 2019!

20-12-2018
-

Wij wensen u allen een voorspoedig nieuwjaar & danken u hartelijk voor de prettige samenwerking in het afgelopen jaar.

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 5 februari in Helvoirt

14-12-2018
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Auberge du Bonheur winnaar Brabantse Gastvrijheid Award 2018

05-12-2018
-

Recreatiepark TerSpegelt Runner-Up.Tijdens de slotmanifestatie van het jaar waarin Brabant de titel ‘European Region of Gastronomy’ draagt, is de eerste Brabantse Gastvrijheid Award uitgereikt.

Gery Vos brengt Oost-Brabants kroegenboek uit

03-12-2018
-

Na  het succes van het Osse kroegenboek is cafébaas en schrijver Gery Vos over de stadsgrenzen gegaan en heeft een regionaal kroegenboek uitgebracht.

Ga met KHN Den Bosch Berlijn ontdekken

13-11-2018
-

De afgelopen jaren hebben wij samen met u een aantal succesvolle uitstapjes in Nederland gemaakt. Nu willen wij, als bestuur, graag samen met u een buitenlandse reis maken naar Berlijn.

Gezocht: Brabantse horecabedrijven voor gratis scan en advies om CO2 uitstoot te verminderen

01-11-2018
-

Klimaatplein is op zoek naar drie Brabantse horecabedrijven die gratis een scan willen laten doen naar de CO2-uitstoot van hun onderneming. Naast de scan krijgt u – als u mee doet - een advies hoe u de CO2-uitstoot kunt verminderen. Doet u mee?

Restaurant Cordial al 17 jaar hoog in de Lekker 500

31-10-2018
-

Het restaurant blijft zich stabiel handhaven op hoog niveau in de Lekker 500. Het staat voor de 17de keer hoog vermeld in de top 20 en is nog steeds de beste eetgelegenheid in de verre regio.

Poster ID Fraude

24-09-2018
-

ID fraude, schenken onder de 18 hoe gaan we hier mee om? Vanuit het RVIG is in elk geval een poster gemaakt om jongeren en ook hun ouders te informeren over het feit dat ID fraude strafbaaar is.

NoFoodWasted-app 's-Hertogenbosch

23-07-2018
-

De app zorgt ervoor dat er dagelijks minder eten wordt weggegooid door voor een klein bedrag maaltijden te kopen die ‘overblijven’ bij restaurants in Den Bosch.

Lokaal horecanieuws in de media

Netwerkborrel KHN Rosmalen maandag 28 januari

17-01-2019 - Op maandag 28 januari 2019, organiseert KHN Rosmalen voor alle horecaondernemers weer een netwerkborrel! Op maandag 28 januari 2019, organiseert KHN Rosmalen voor alle horecaondernemers weer een netwerkborrel! Onder het genot van een hapje en een drankje heb je tijdens deze borrel de mogelijkheid om met collega ondernemers te netwerken. Deze editie is tevens ook voor niet-leden van onze afdeling. Wanneer? Maandag 28 januari Tijd? 16.

Taptoe vroeger en zonder streetparade

17-01-2019 - DEN BOSCH - De datum voor de Taptoe van Den Bosch is vervroegd, naar zaterdag 18 mei. Het tweejaarlijkse, muzikale evenement zou op zaterdag 22 juni, deels in de Bossche binnenstad en deels in het stadion van FC Den Bosch zijn, maar een nieuwe grasmat gooit roet in het eten. Omdat Stadion De Vliert met nieuw gras wordt bekleed, is die locatie niet beschikbaar. En omdat de organisatie niet voor een andere plek wil kiezen, is besloten tot een andere datum.

Zusterflat ondergaat een metamorfose

17-01-2019 - DEN BOSCH - De voormalige Zusterflat aan de Bloemenkamp krijgt een transformatie naar een modern gebouw met circa vijftig compacte appartementen. Daarmee krijgt het woon-, winkel-, werk- en verblijfsgebied Gasthuiskwartier in de Bossche binnenstad verder vorm. Vof Gasthuiskwartier (een samenwerkingsverband van gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en Heijmans) start binnenkort met de planontwikkeling, een metamorfose voor de voormalige Zusterflat.