Afdeling Den Bosch

KHN afdelingsnieuws

Nieuwe horecavisie 's-Hertogenbosch

03-07-2017
-

Koninklijke Horeca Nederland ‘s-Hertogenbosch heeft haar nieuwe horecavisie gepresenteerd. De belangenbehartiger gaat zich nog meer inzetten op het gebied van gastvrijheid, vernieuwing, diversiteit, kwaliteit en samenwerking van de Bossche horeca. De kernwaarden voor de horeca worden ‘transparantie, actief en flexibel’.

Drinkende tiener gaat vrijuit in grootste deel Noordoost-Brabant

15-06-2017
-

Drinkende jongeren hoeven in het grootste deel van de regio Oss/Uden/Veghel niet te vrezen voor een boete. Daar is de GGD niet blij mee.

Jaarverslag 2016 KHN Den Bosch

26-04-2017
-

Op dinsdag 9 mei a.s. is de algemene ledenvergadering van KHN Den Bosch. In dit bericht treft u het Jaarverslag 2016 aan.

Horeca arbeidsmarktcijfers

07-04-2017
-

Cijfers en trends over arbeidsmarkt en werkgelegenheid.    

Het Stedelijk Museum ’s-Hertogenbosch is genomineerd voor de BankGiro Loterij Museumprijs 2017

04-04-2017
-

De Museumprijs is dit jaar bestemd voor het museum dat er het best in slaagt design en/of mode aan een breed publiek te presenteren.

Brabant is in 2018 Europese Regio van de Gastronomie

10-03-2017
-

Na de succesvolle themajaren Van Gogh en Jheronimus Bosch is het thema voor 2018 "WeAreFood". Een mooier thema voor onze branche is bijna niet denkbaar! Een prachtige uitdaging om hier gezamenlijk iets moois en lekkers van te maken!

Ontwikkel uw eigen online trainingsmodule over uw stad of streek via VisitBrabant

01-03-2017
-

Uw toeristisch aanbod verdient toch alle aandacht? Ontwikkel nu een online trainingsmodule van uw stad of streek.

Deel uw camerabeelden met de politie en verhoog zo de kans op het oplossen van misdrijven!

16-02-2017
-

Camerabeelden spelen een belangrijke rol bij het oplossen van misdrijven. Ze mogen pas opgevraagd worden na toestemming van de officier van justitie. Dankzij het systeem Camera in Beeld kan er snel gehandeld worden. Dit komt de veiligheid in Nederland ten goede.

In memoriam Piet van Boxtel, Erelid KHN

03-02-2017
-

Koninklijke Horeca Nederland is Piet van Boxtel veel dank verschuldigd voor zijn bestuurlijke en verbindende rol. Hij was de oprichter van onze afdeling Oirschot.

KHN benoemt Hameleers en Goossens tot Erelid

13-12-2016
-

Regiovoorzitters Zuid-Limburg en Oost-Brabant hebben zich jaren verdienstelijk ingezet voor KHN

Lokaal horecanieuws in de media

Gewonde bij steekpartij in restaurant in Den Bosch

21-07-2017 - Bij een steekpartij in een restaurant in Den Bosch is vrijdagavond een persoon gewond geraakt. Het gebeurde tijdens een vechtpartij tussen meerdere mannen in een restaurant in het Rompertcentrum. De persoon raakte lichtgewond. De politie arresteerde meerdere mensen en doet verder onderzoek. Het bericht Gewonde bij steekpartij in restaurant in Den Bosch verscheen eerst op 112Vandaag.nl.

Ruzie tussen meerdere mannen eindigt in een vechtpartij

21-07-2017 - DEN BOSCH - Bij een vechtpartij in het Rompertcentrum in Den Bosch is een gewonde gevallen. Een aantal mannen kreeg ruzie en dat liep uit de hand. Daarbij haalde een van hen mogelijk een steekwapen te voorschijn. Een persoon raakte lichtgewond. De politie heeft drie mannen opgepakt en is nog bezig met onderzoek in een restaurant een een nabijgelegen parkeerterrein. Wie iets gezien heeft, wordt opgeroepen te bellen met 0900-8844 of anoniem 0800-7000.

Steekincident bij De Rompert in Den Bosch: meerdere verdachten aangehouden

21-07-2017 - DEN BOSCH - Bij een vechtpartij die uitmondde in een steekpartij zijn vrijdagavond meerdere verdachten aangehouden. Het incident deed zich voor in winkelcentrum De Rompert in Den Bosch. Volgens de politie ontstond er rond 20.00 uur een vechtpartij tussen een aantal mannen in het restaurant in het winkelcentrum. Daarbij werd mogelijk een steekwapen gebruikt. De politie laat via Twitter weten dat er niemand ernstig gewond is geraakt. Wat er precies is gebeurd, wordt nog onderzocht.