Afdeling Den Bosch

KHN afdelingsnieuws

Actie Keuze bij geweld in Den Bosch

06-12-2016
-

Zaterdag 26 november hielden o.a. gemeente, politie en horeca een actie bij de Parade. Daarmee wilden de partners jongeren bewust maken van de keuze die zij hebben wanneer ze geweld tegenkomen tijdens het uitgaan.

Virtuele tour Mariënburg

01-12-2016
-

Vanuit de provincie Noord-Brabant is gezorgd voor de productie van een virtuele tour door het complex Mariënburg. Via speciale fotopunten is het mogelijk rond te kijken op verschillende plekken binnen het complex.

KHN Regio Oost Brabant nodigt u uit voor een feestelijke receptie op woensdag 7 december 2016

29-11-2016
-

Met groot genoegen nodigt het bestuur van KHN Regio Oost Brabant u uit voor een feestelijke receptie.

Bent u ook Gastvrij? KHN Den Bosch

08-11-2016
-

Vorig jaar is een digitale training gemaakt voor onder andere medewerkers in de horeca.  Hierdoor is het mogelijk om onze bezoekers nog gastvrijer te ontvangen. Om duidelijk te maken wat je aan de training hebt en voor wie hij interessant is zijn er twee filmpjes die daarbij helpen.

Jeroen Bosch en 's-Hertogenbosch in de media

11-10-2016
-

Met de internationale manifestatie Jheronimus Bosch 500 herdenken Nederland, de stad ’s-Hertogenbosch, inwoners en gasten van 2010 tot en met 2020 het vijfhonderdste sterfjaar van een van de grote Nederlandse meesters: Jheronimus Bosch (ca. 1450 – 1516).

Diefstal bij horecaondeming in Den Bosch door werkzoekende kok

07-10-2016
-

Bij een horecagelegenheid in ’s-Hertogenbosch is een diefstal gepleegd.

Koninklijke onderscheiding voor horecaondernemer Tielemans

28-09-2016
-

Tielemans Lid in de Orde van Oranje-Nassau en benoemd tot Lid van Verdienste van KHN

KHN Oost Brabant: Horeca Olland en De Loop'r trekken banden nauwer aan

23-09-2016
-

Megen, een klein dorpje in de gemeente Oss. Bij de voorzitter van het plaatselijke gemeenschapshuis stond een tijd geleden het water tot aan de lippen. "Er moet iets gebeuren, anders gaan we het niet redden", alarmeerde hij.

Online training voor horecaondernemers in Brabant "Duitse gast: Herzlich willkommen!"

12-08-2016
-

De taak van VisitBrabant is het duurzaam activeren van de Brabantse vrijetijdseconomie, voor zowel bezoekers als ondernemers en organisaties in de Brabantse vrijetijdssector. Door intensief, open en transparant met ondernemers en organisaties in de Brabantse vrijetijdssector samen te werken zetten we Brabant als toeristische bestemming nóg steviger op de kaart. 

Sluit je aan bij het ‘ Beste van Brabant’ en verleid de internationale toerist!

04-08-2016
-

Vindt u het lastig om de internationale gast te bereiken dan biedt VisitBrabant een middel om u te ontzorgen.    

Lokaal horecanieuws in de media

Cultuurblog - Nominaties 59ste Grammy's bekend: Beyonce tegen de rest

06-12-2016 - liveEen overzicht van groot en klein nieuws uit de wereld van de kunst, cultuur en media, bij elkaar geblogd door de specialisten van de Volkskrant (lees hier alle berichten van het vorige cultuurblog terug). Berichten Bekijk nieuwe update(s). 6 december 2016, 16:04 Nominaties voor de 59ste Grammy's bekend De 59ste Grammy's, belangrijkste prijzen van de Amerikaanse muziekindustrie wordt een strijd tussen Beyonce en de rest.

Cultuurblog - Financiering standbeeld David Bowie nagenoeg rond

06-12-2016 - Een overzicht van groot en klein nieuws uit de wereld van de kunst, cultuur en media, bij elkaar geblogd door de specialisten van de Volkskrant (lees hier alle berichten van het vorige cultuurblog terug).

Cultuurblog - HNI wil designmuseum in Amsterdam openen

06-12-2016 - liveEen overzicht van groot en klein nieuws uit de wereld van de kunst, cultuur en media, bij elkaar geblogd door de specialisten van de Volkskrant (lees hier alle berichten van het vorige cultuurblog terug). Berichten Bekijk nieuwe update(s). 6 december 2016, 10:49 HNI wil designmuseum Amsterdam Het Nieuwe Instituut (HNI) wil een designmuseum openen in Amsterdam. Het museum zal geen eigen collectie aanleggen maar toont werken uit de collecties van diverse Nederlandse musea.