Afdeling Den Bosch

KHN afdelingsnieuws

Gratis training overvalpreventie in de horeca 3 juli in Helvoirt

20-05-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Brabantse vrijetijdssector en VisitBrabant tillen gastvrijheid naar hoger niveau

15-05-2019
-

Op 9 mei vond in het Willem-II Stadion in Tilburg de kick-off plaats van het programma dat gastvrijheid in de Brabantse vrijetijdssector naar een nóg hoger niveau moet tillen.

Reeks overvallen in Brabant: weet jij wat je moet doen?

26-03-2019
-

Afgelopen weekend zijn drie horecabedrijven in Tilburg overvallen. Het aantal overvallen in Brabant is in 2018 fors gestegen. KHN wil jou als horecaondernemer in Brabant informeren over wat je moet doen als het jou overkomt en wat moet je vooral laten.

Jaarverslag 2018 KHN Den Bosch

22-03-2019
-

Na de ontwikkeling van de visie in 2017, heeft 2018 ons vooral toegespitst op de speerpunten carnaval, openingstijden en centrummanagement. Wat betreft centrummanagement zijn we in gesprek gebleven met het college van B&W en de ambtenaren wat uiteindelijk zal resulteren in een gezamenlijke visie voor centrummanagement ‘s-Hertogenbosch.

Nieuwe Fan's KHN Powerlab 'Goed werkgeverschap!'

18-03-2019
-

Groots was de opkomst op 18 maart voor de, door KHN regio Oost Brabant georganiseerde, workshop Powerlab 'Goed werkgeverschap' gegeven door de Fan-Factory.

Brabantse Gastvrijheid Award 2019

13-03-2019
-

Wie heeft de meest gastvrije locatie van Brabant? Na een succesvolle eerste editie in 2018 gaat VisitBrabant samen met Omroep Brabant en andere Brabantse partners ook dit jaar op zoek naar de meest gastvrije locatie uit de Brabantse vrijetijdssector.    

Wegrestaurant de Geffense Barrière voorlopig niet herbouwd

17-01-2019
-

Bijna tien jaar na de verwoestende brand zien de restanten van het ooit florerende bedrijf er nog steeds troosteloos uit. Een oplossing lijkt nog ver weg.

Ga met KHN Den Bosch Berlijn ontdekken

13-11-2018
-

De afgelopen jaren hebben wij samen met u een aantal succesvolle uitstapjes in Nederland gemaakt. Nu willen wij, als bestuur, graag samen met u een buitenlandse reis maken naar Berlijn.

Lokaal horecanieuws in de media

Den Bosch en Vught presenteren nieuwe plannen rotonde: twee fietsbruggen en bypass richting Bossche stad

19-06-2019 - DEN BOSCH - Twee fietsbruggen van Den Bosch naar Vught, een extra bocht (bypass) van de Randweg richting het centrum van Den Bosch en een nieuwe oprit naar Hotel van der Valk. Dat zijn enkele van de belangrijkste aanpassingen voor de rotonde Vughtseweg, Postweg en Heunweg.

Vergunning van Shishalounge in Den Bosch ingetrokken, gokzuil in beslag genomen

18-06-2019 - DEN BOSCH - Burgemeester Jack Mikkers heeft de horecavergunning van shishalounge Evergreen aan de Churchilllaan ingetrokken Aanleiding is de aanwezigheid van een gokzuil die het mogelijk maakt om illegaal te gokken. De zuil is in beslag genomen bij een landelijk onderzoek van politie en de Kansspelautoriteit. ,,We willen de winkelstraat aan de Churchilllaan graag weer aantrekkelijk maken voor de omgeving en winkelend publiek", meldt burgemeester Jack Mikkers.

Voor echte carnivoren: 7 x goede vleesrestaurants in Den Bosch

18-06-2019 - Restaurant KEK staat voor Koe en Kreeft, en dat is natuurlijk niet voor niets! Je bestelt hier de 'koe van de dag': een wisselend stuk rund zoals de entrecote, ribeye, tomahawk, picancha, sucade en meer. In de grote binnentuin, waar je gezellig aan de Binnendieze dineert, staat een barbecue waar de chefs regelmatig even komen grillen.