Afdeling Den Bosch

KHN afdelingsnieuws

Doe eens gek! Bedank je personeel en ga met ze naar de PIMP Theatershow

18-07-2019
-

Op 30 september komt de PIMP Theatershow naar Den Bosch. Het is een avond met veel lachen, inspiratie en geprikkeld worden over gastvrijheid, blijheid, service en jouw gast. Een show waarin heel beeldend de do’s en don’ts van de hospitality op de planken worden gebracht.

Brabantse vrijetijdssector en VisitBrabant tillen gastvrijheid naar hoger niveau

15-05-2019
-

Op 9 mei vond in het Willem-II Stadion in Tilburg de kick-off plaats van het programma dat gastvrijheid in de Brabantse vrijetijdssector naar een nóg hoger niveau moet tillen.

Reeks overvallen in Brabant: weet jij wat je moet doen?

26-03-2019
-

Afgelopen weekend zijn drie horecabedrijven in Tilburg overvallen. Het aantal overvallen in Brabant is in 2018 fors gestegen. KHN wil jou als horecaondernemer in Brabant informeren over wat je moet doen als het jou overkomt en wat moet je vooral laten.

Jaarverslag 2018 KHN Den Bosch

22-03-2019
-

Na de ontwikkeling van de visie in 2017, heeft 2018 ons vooral toegespitst op de speerpunten carnaval, openingstijden en centrummanagement. Wat betreft centrummanagement zijn we in gesprek gebleven met het college van B&W en de ambtenaren wat uiteindelijk zal resulteren in een gezamenlijke visie voor centrummanagement ‘s-Hertogenbosch.

Nieuwe Fan's KHN Powerlab 'Goed werkgeverschap!'

18-03-2019
-

Groots was de opkomst op 18 maart voor de, door KHN regio Oost Brabant georganiseerde, workshop Powerlab 'Goed werkgeverschap' gegeven door de Fan-Factory.

Brabantse Gastvrijheid Award 2019

13-03-2019
-

Wie heeft de meest gastvrije locatie van Brabant? Na een succesvolle eerste editie in 2018 gaat VisitBrabant samen met Omroep Brabant en andere Brabantse partners ook dit jaar op zoek naar de meest gastvrije locatie uit de Brabantse vrijetijdssector.    

Carnaval komt eraan! Waar moet je op letten?

28-02-2019
-

Zijn er regels? Waar moet je op letten? Check de tips van KHN!

Ga met KHN Den Bosch Berlijn ontdekken

13-11-2018
-

De afgelopen jaren hebben wij samen met u een aantal succesvolle uitstapjes in Nederland gemaakt. Nu willen wij, als bestuur, graag samen met u een buitenlandse reis maken naar Berlijn.

Lokaal horecanieuws in de media

Studenten TUI Hospitality Academy zwaaien af

22-07-2019 - De TUI Hospitality Academy heeft opnieuw een groot aantal geslaagde studenten opgeleverd. Recent mochten 39 studenten hun diploma Leidinggevende Travel & Hospitality in ontvangst nemen op het Koning Willem I College in Den Bosch. De studenten doorliepen allemaal met succes deze driejarige MBO-4 opleiding. Mede doordat TUI gedurende de hele opleiding intensief bij het lesprogramma betrokken is, zijn ze helemaal klaar voor een carrière in de toeristische sector.

Nieuwe director sales & marketing Mövenpick

19-07-2019 - Met een video is de nieuwe Director of Sales & Marketing van Mövenpick hotels in Nederland, Lex Visser geïntroduceerd. Lex Visser is verantwoordelijk voor alle verkoop- en marketingactiviteiten van de Mövenpick hotels in Nederland; Amsterdam, 's-Hertogenbosch en Den Haag (opening 2020). Hij zal rechtstreeks rapporteren aan Remco Groenhuijzen, Vice President van Mövenpick Nederland.

It's wine o'clock! Deze ondernemer start Ben's Favourites Wine & More in dit prachtige pand

19-07-2019 - De champagne - of beter gezegd: wijn - kan ontkurkt worden: begin juni opende Ben's Favourites Wine & More in Den Bosch. Wij gingen langs bij de nieuwe wijnwinkel in de Verwersstraat en keken onze ogen uit. "Het is een wijnwinkel en geen slijterij", vertelt eigenaar Ben ons. "Een slijterij kan iedereen starten, maar een wijnwinkel? Daar heb je meer kennis en ervaring voor nodig." Dat heeft Ben zeker. Hij is een horecaman in hart en nieren.