Afdeling Den Bosch

KHN afdelingsnieuws

Extra cursus ingepland Wet Arbeidsmarkt in Balans nu ook in Brabant!

19-08-2019
-

Ben en blijf up to date van de ontwikkelingen van het arbeidsrecht. Kom ook naar de ochtendsessie op 10 oktober!

Workshop Bedrijfsoverdracht/Bedrijfsbeëindiging op 23 september in Eindhoven

09-08-2019
-

Wil je weten wat er komt kijken bij het beëindigen of verkopen van je onderneming? Het is zinvol om hier in een vroeg stadium al over na te denken en je te laten informeren. Tijdens deze workshop nemen we alle opties door en krijg je de juiste handvatten aangereikt om over te gaan tot bedrijfsbeëindiging of bedrijfsoverdracht.

Golden Tulip Hotel Central zet loyale medewerker in het zonnetje

08-08-2019
-

Nito Paesch werkte in juli veertig jaar bij het Golden Tulip Hotel Central in Den Bosch. En dat ging niet onopgemerkt voorbij! Van Karin Rademaker, directeur Golden Tulip Hotel Central, ontving hij een speciale KHN-oorkonde en een Gouden speld voor zijn trouwe dienstverband.

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 16 september in Helvoirt

29-07-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Innesto wint 87e plek in Terrassen Top 100 – ‘Geen massale bedoening!’

25-07-2019
-

Met Innesto in Asten wist horecaondernemer Danny Driessen samen met zijn partner René Verstappen dit jaar de 87e plek in de Terrassen top 100 van Misset Horeca te veroveren. Wij spraken Driessen over dit fantastische resultaat. “Dit geeft een extra boost!”

Doe eens gek! Bedank je personeel en ga met ze naar de PIMP Theatershow

18-07-2019
-

Op 30 september komt de PIMP Theatershow naar Den Bosch. Het is een avond met veel lachen, inspiratie en geprikkeld worden over gastvrijheid, blijheid, service en jouw gast. Een show waarin heel beeldend de do’s en don’ts van de hospitality op de planken worden gebracht.

Brabantse vrijetijdssector en VisitBrabant tillen gastvrijheid naar hoger niveau

15-05-2019
-

Op 9 mei vond in het Willem-II Stadion in Tilburg de kick-off plaats van het programma dat gastvrijheid in de Brabantse vrijetijdssector naar een nóg hoger niveau moet tillen.

Reeks overvallen in Brabant: weet jij wat je moet doen?

26-03-2019
-

Afgelopen weekend zijn drie horecabedrijven in Tilburg overvallen. Het aantal overvallen in Brabant is in 2018 fors gestegen. KHN wil jou als horecaondernemer in Brabant informeren over wat je moet doen als het jou overkomt en wat moet je vooral laten.

Jaarverslag 2018 KHN Den Bosch

22-03-2019
-

Na de ontwikkeling van de visie in 2017, heeft 2018 ons vooral toegespitst op de speerpunten carnaval, openingstijden en centrummanagement. Wat betreft centrummanagement zijn we in gesprek gebleven met het college van B&W en de ambtenaren wat uiteindelijk zal resulteren in een gezamenlijke visie voor centrummanagement ‘s-Hertogenbosch.

Nieuwe Fan's KHN Powerlab 'Goed werkgeverschap!'

18-03-2019
-

Groots was de opkomst op 18 maart voor de, door KHN regio Oost Brabant georganiseerde, workshop Powerlab 'Goed werkgeverschap' gegeven door de Fan-Factory.

Lokaal horecanieuws in de media

Winterparadijs is al rond, Joris' Kerstboom komt terug

22-08-2019 - DEN BOSCH - Na het gerommel en de late organisatie de afgelopen jaren van het Winterparadijs op de Bossche Parade is het evenement voor dit jaar nu al rond. Ondanks een te verwachten tekort van 30.000 euro gaan dezelfde partijen als afgelopen jaar met elkaar in zee, betaalt de gemeente opnieuw 37.500 euro en gaan de Stichting PEP (Promotie Evenementen Parade) en Marijn Producties samen de ijsbaan en het horecapaviljoen exploiteren. Ook Joris' Kerstboom keert op de Parade terug.

Wat bepaalt uw sectorindeling?

21-08-2019 - Als werkgever bent u voor de werknemersverzekeringen ingedeeld bij een sector. De hoogte van de premies verschilt per sector. Bij welke sector u bent ingedeeld, is afhankelijk van uw bedrijfsactiviteiten. Het gerechtshof in Den Bosch heeft eerder duidelijk gemaakt wat bij verschillende activiteiten de doorslag biedt voor wat betreft deze indeling. Horeca of detailhandel? In de betreffende zaak ging het om een bedrijf dat hamburgermaaltijden bereidde en deze thuisbezorgde.

Vakantiegevoel verlengen! 7 x restaurants met internationale keuken

20-08-2019 - Pizzaria's en andere Italiaanse restaurants genoeg in Den Bosch, maar ook in het Paleiskwartier kun je transporteren naar het Italiaanse leventje. Bij De Beren hebben ze truffelrisotto met champignons, rucola, Roma-tomaatjes en Italiaanse Grana Padan. Doei Den Bosch, hallo Italië! Pssst: is jou ook iets opgevallen in de stad of wil je zelf eens op indebuurt staan? Laat het weten via dit formulier of via de comments op Facebook.