Afdeling Den Bosch

KHN afdelingsnieuws

Nieuwe Fan's KHN Powerlab 'Goed werkgeverschap!'

18-03-2019
-

Groots was de opkomst op 18 maart voor de, door KHN regio Oost Brabant georganiseerde, workshop Powerlab 'Goed werkgeverschap' gegeven door de Fan-Factory.

Brabantse Gastvrijheid Award 2019

13-03-2019
-

Wie heeft de meest gastvrije locatie van Brabant? Na een succesvolle eerste editie in 2018 gaat VisitBrabant samen met Omroep Brabant en andere Brabantse partners ook dit jaar op zoek naar de meest gastvrije locatie uit de Brabantse vrijetijdssector.    

Eendaagse training 'Meer omzet door reviews' op 14 mei in Etten-Leur

05-03-2019
-

Online reviews bereiken een internationaal miljoenenpubliek. De presentatie en prestatie van jouw bedrijf op reviewsites is daarom cruciaal. Wil je weten hoe je een goede reactie op een review schrijft? Dan is de praktijkgerichte training iets voor jou.

Cursus Social Media (1 dag) (vanaf 15 fte's) 16 april in Eindhoven

05-03-2019
-

Social media is onderdeel van het dagelijks leven van je gasten. Zij zoeken, boeken en reserveren online of plaatsen reviews. Hoe word je actief op social media? Waar moet je beginnen? Met de cursus ‘Social Media’ weet je in een dag hoe je jouw social media organiseert.

Training omgaan met ongewenst gedrag en agressie (halve dag) 10 april in Helvoirt

25-02-2019
-

KHN organiseert in samenwerking met Chubb Fire & Security op maat gemaakte cursussen over het omgaan met ongewenst gedrag en agressie in de horeca.

Workshop Ziekteverzuim en re-integratie (halve dag) 1 april in Eindhoven

18-02-2019
-

Wat kan en mag als jouw medewerker zich ziek meldt? En wat mag je van je medewerker verwachten tijdens zijn ziekte? Meld je aan voor de workshop Ziekteverzuim en re-integratie van Horeca Maatwerk en weet hoe het zit.

Kom naar de 'Data' inspiratieavond op 26 maart in Den Bosch, gratis toegang!

18-02-2019
-

Hoewel we er allemaal mee te maken hebben, blijft data voor velen een abstract begrip. Daarom organiseren Ondernemersvereniging Hartje 's-Hertogenbosch en KHN 's-Hertogenbosch op dinsdag 26 maart aanstaande een avond die verder in gaat op dit thema.

ALV KHN Den Bosch en inspiratiedag op 9 april

06-02-2019
-

Op 9 april organiseren we weer onze jaarlijkse ALV met aansluitend een inspirerende trip naar Breda en Antwerpen, partners zijn ook van harte welkom.

KHN regio Oost Brabant organiseert twee boeiende workshops KHN Power Lab ‘Goed werkgeverschap’

18-01-2019
-

Het bestuur van KHN regio Oost Brabant nodigt u van harte uit voor de workshop KHN Power Lab ‘Goed werkgeverschap’. Een dynamische sessie met veel praktische handvatten en u neemt een actieplan mee naar huis!

Wegrestaurant de Geffense Barrière voorlopig niet herbouwd

17-01-2019
-

Bijna tien jaar na de verwoestende brand zien de restanten van het ooit florerende bedrijf er nog steeds troosteloos uit. Een oplossing lijkt nog ver weg.

Lokaal horecanieuws in de media

Lezing over Hein Bergé

21-03-2019 - Hein Bergé, schilderij bij Museum Slager. (Foto: Saskia van Eenbergen ) DEN BOSCH  - Socioloog en stadsgids Ton Graus houdt maandag 25 maart om 20.00 uur bij Museum Slager een lezing over de bekende Bosschenaar Hein Bergé. Bergé (1916-2010) was een markante persoonlijkheid. Zijn naam is onlosmakelijk verbonden met de Bossche binnenstad en de oprichting van Museum Slager.

'Verschillende partijen' willen pand warenhuis Robbies huren: 'Ze zijn van buiten Den Bosch'

21-03-2019 - DEN BOSCH - 'Verschillende partijen van buiten Den Bosch' hebben belangstelling om het pand aan de Bossche Verwersstraat te huren waar warenhuis Robbies in de loop van deze maand definitief stopt. ,,Ze willen een combinatie van winkel en horeca. Ik verwacht dat er voor de zomer een nieuwe huurder is'', zegt Bart van Hoof, directeur van vastgoedbelegger en ontwikkelaar Built to Build dat eigenaar is van het pand.

Bosch' Winterparadijs draait voor gemeente uit op ruim halve ton verlies

21-03-2019 - DEN BOSCH - Bosch' Winterparadijs is voor de gemeente uitgedraaid op een verlies van 51.500 euro. In totaal kostte het evenement 193.00 euro. Dankzij onder meer horeca en attracties zoals de schaatsbaan leverde het evenement 141.500 euro op. Dat meldt de gemeente in een evaluatie.  In de aanloop was het voor de gemeente een halszaak dat het evenement zichzelf moest bedruipen. Dat is dus niet gelukt.