Afdeling Den Bosch

KHN afdelingsnieuws

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 5 februari in Helvoirt

14-12-2018
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Auberge du Bonheur winnaar Brabantse Gastvrijheid Award 2018

05-12-2018
-

Recreatiepark TerSpegelt Runner-Up.Tijdens de slotmanifestatie van het jaar waarin Brabant de titel ‘European Region of Gastronomy’ draagt, is de eerste Brabantse Gastvrijheid Award uitgereikt.

Gery Vos brengt Oost-Brabants kroegenboek uit

03-12-2018
-

Na  het succes van het Osse kroegenboek is cafébaas en schrijver Gery Vos over de stadsgrenzen gegaan en heeft een regionaal kroegenboek uitgebracht.

Ga met KHN Den Bosch Berlijn ontdekken

13-11-2018
-

De afgelopen jaren hebben wij samen met u een aantal succesvolle uitstapjes in Nederland gemaakt. Nu willen wij, als bestuur, graag samen met u een buitenlandse reis maken naar Berlijn.

Gezocht: Brabantse horecabedrijven voor gratis scan en advies om CO2 uitstoot te verminderen

01-11-2018
-

Klimaatplein is op zoek naar drie Brabantse horecabedrijven die gratis een scan willen laten doen naar de CO2-uitstoot van hun onderneming. Naast de scan krijgt u – als u mee doet - een advies hoe u de CO2-uitstoot kunt verminderen. Doet u mee?

Restaurant Cordial al 17 jaar hoog in de Lekker 500

31-10-2018
-

Het restaurant blijft zich stabiel handhaven op hoog niveau in de Lekker 500. Het staat voor de 17de keer hoog vermeld in de top 20 en is nog steeds de beste eetgelegenheid in de verre regio.

Poster ID Fraude

24-09-2018
-

ID fraude, schenken onder de 18 hoe gaan we hier mee om? Vanuit het RVIG is in elk geval een poster gemaakt om jongeren en ook hun ouders te informeren over het feit dat ID fraude strafbaaar is.

NoFoodWasted-app 's-Hertogenbosch

23-07-2018
-

De app zorgt ervoor dat er dagelijks minder eten wordt weggegooid door voor een klein bedrag maaltijden te kopen die ‘overblijven’ bij restaurants in Den Bosch.

Afscheidsreceptie Pim van Teffelen druk bezocht

12-07-2018
-

Na ruim 20 jaar actief werkzaam te zijn geweest als Regiomanager Oost Brabant heeft Pim van Teffelen onlangs afscheid genomen van Koninklijke Horeca Nederland. Dit vertrek wilden KHN Oost Brabant en KHN Oss niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Wie heeft de meest gastvrije locatie van Brabant? Brabantse Gastvrijheid Award 2018

19-03-2018
-

In het jaar dat Noord-Brabant de titel draagt van European Region of Gastronomy 2018, organiseert VisitBrabant samen met haar partners dit jaar voor het eerst de Brabantse Gastvrijheid Award binnen de vrijetijdssector.  

Lokaal horecanieuws in de media

Stefano Beltrame, gangmaker én goalgetter van FC Den Bosch: 'Stel je voor dat we promoveren'

14-12-2018 - Stefano Beltrame hoeft niet lang na te denken waar hij af wil spreken in Den Bosch. ,,De Korte Putstraat", klinkt het beslist. ,,Waarom? Omdat ik van deze straat houd, van de restaurants en van de barretjes die er zijn. Ik ga er altijd heen als er vrienden of familie over zijn uit Italië. En dan het liefste naar restaurant Allerlei", zegt de Italiaan. Ook daar heeft hij zijn reden voor. ,,Ik houd van de sfeer en het eten hier.

Woede om 'diep trieste' actie van handhavers tijdens uitvaart 17-jarig meisje in Rosmalen

13-12-2018 - De rouwauto stond maandag deels geparkeerd op een invalidenplaats achter het zalencentrum De Kentering. Dat werd gezien door de handhaver, die de uitvaartverzorger erover aansprak. Onnodig, vond in elk geval de beheerder van het twitterkanaal van Café-zaal d'n Beer.  Jos van Son @JosvanSon...

[VIDEO] En de Bossche barvrouw van het jaar is….

13-12-2018 - De barvrouw: de vrouw die je drankjes inschenkt en je comfortabel laat voelen in het café. In deze serie gingen we weken lang op zoek naar de leukste barvrouw van Den Bosch. Ze zijn allemaal geweldig, maar er kan er maar één de beste zijn. Volgens jullie gaat die eer naar deze dame… Gefeliciteerd Minca! Jij bent de winnares van de barvrouwverkiezing! "Wat fantastisch!", zegt Minca van Hart van Brabant wanneer ze de beker in ontvangst neemt. Massáál steunden jullie Minca van Brabant.