Afdeling Den Bosch

KHN afdelingsnieuws

Cursus Arbeidsrecht 'Personeel in de horeca' (1 dag) 6 mei in Eindhoven

25-03-2019
-

Waar moet je op letten bij het aannemen van personeel? Wat zijn jouw rechten en plichten bij ziekte van een medewerker? Hoe bouw je een correct personeelsdossier op en wanneer kun je iemand ontslaan? Welke bijzondere regels gelden voor personeel in de horeca?

Jaarverslag 2018 KHN Den Bosch

22-03-2019
-

Na de ontwikkeling van de visie in 2017, heeft 2018 ons vooral toegespitst op de speerpunten carnaval, openingstijden en centrummanagement. Wat betreft centrummanagement zijn we in gesprek gebleven met het college van B&W en de ambtenaren wat uiteindelijk zal resulteren in een gezamenlijke visie voor centrummanagement ‘s-Hertogenbosch.

Nieuwe Fan's KHN Powerlab 'Goed werkgeverschap!'

18-03-2019
-

Groots was de opkomst op 18 maart voor de, door KHN regio Oost Brabant georganiseerde, workshop Powerlab 'Goed werkgeverschap' gegeven door de Fan-Factory.

Brabantse Gastvrijheid Award 2019

13-03-2019
-

Wie heeft de meest gastvrije locatie van Brabant? Na een succesvolle eerste editie in 2018 gaat VisitBrabant samen met Omroep Brabant en andere Brabantse partners ook dit jaar op zoek naar de meest gastvrije locatie uit de Brabantse vrijetijdssector.    

Eendaagse training 'Meer omzet door reviews' op 14 mei in Etten-Leur

05-03-2019
-

Online reviews bereiken een internationaal miljoenenpubliek. De presentatie en prestatie van jouw bedrijf op reviewsites is daarom cruciaal. Wil je weten hoe je een goede reactie op een review schrijft? Dan is de praktijkgerichte training iets voor jou.

Cursus Social Media (1 dag) (vanaf 15 fte's) 16 april in Eindhoven

05-03-2019
-

Social media is onderdeel van het dagelijks leven van je gasten. Zij zoeken, boeken en reserveren online of plaatsen reviews. Hoe word je actief op social media? Waar moet je beginnen? Met de cursus ‘Social Media’ weet je in een dag hoe je jouw social media organiseert.

Training omgaan met ongewenst gedrag en agressie (halve dag) 10 april in Helvoirt

25-02-2019
-

KHN organiseert in samenwerking met Chubb Fire & Security op maat gemaakte cursussen over het omgaan met ongewenst gedrag en agressie in de horeca.

Workshop Ziekteverzuim en re-integratie (halve dag) 1 april in Eindhoven

18-02-2019
-

Wat kan en mag als jouw medewerker zich ziek meldt? En wat mag je van je medewerker verwachten tijdens zijn ziekte? Meld je aan voor de workshop Ziekteverzuim en re-integratie van Horeca Maatwerk en weet hoe het zit.

Kom naar de 'Data' inspiratieavond op 26 maart in Den Bosch, gratis toegang!

18-02-2019
-

Hoewel we er allemaal mee te maken hebben, blijft data voor velen een abstract begrip. Daarom organiseren Ondernemersvereniging Hartje 's-Hertogenbosch en KHN 's-Hertogenbosch op dinsdag 26 maart aanstaande een avond die verder in gaat op dit thema.

ALV KHN Den Bosch en inspiratiedag op 9 april

06-02-2019
-

Op 9 april organiseren we weer onze jaarlijkse ALV met aansluitend een inspirerende trip naar Breda en Antwerpen, partners zijn ook van harte welkom.

Lokaal horecanieuws in de media

Organisatoren WK handboogschieten sluiten contract met horeca Bossche Parade

25-03-2019 - DEN BOSCH - Horeca-ondernemers aan de Bossche Parade die zijn verenigd in de Stichting Promotie Evenementen Parade (PEP) hebben een contract gesloten met de organisatie van het WK Handboogschieten dat vanaf  3 tot en met 16 juni wordt gehouden in Den Bosch.  Volgens Eric Kersten die het evenement organiseert met Team TOC, betalen de  ondernemers 'een substantieel bedrag' om de exploitatie van de horeca (onder meer met mobiele bars) te mogen verzorgen.

Gemeente en horeca 'positief' over aanpak van glas tijdens carnaval

25-03-2019 - DEN BOSCH - 'Best positief', zo blikt een woordvoerder van de gemeente terug op wat terecht is gekomen van de poging om carnaval gastvrij en glasvrij te laten verlopen. De gemeente heeft de maatregelen onlangs geëvalueerd. Om letsel te voorkomen mochten bezoekers in de Bossche binnenstad geen drank in glaswerk bij zich dragen (wel blik en plastic).

Maestro Mieke van den Akker wint gouden baton

25-03-2019 - DEN BOSCH - Oud-voorzitter Mieke van den Akker van hockeyclub Den Bosch heeft de eerste editie van Maestro van de Orthense Harmonie en daarmee de gouden baton gewonnen. In een vol Theater aan de Parade eindigde hoteldirecteur Karin Rademaker op de tweede plaats.