Afdeling Den Bosch

KHN afdelingsnieuws

Ga met KHN Den Bosch Berlijn ontdekken

13-11-2018
-

De afgelopen jaren hebben wij samen met u een aantal succesvolle uitstapjes in Nederland gemaakt. Nu willen wij, als bestuur, graag samen met u een buitenlandse reis maken naar Berlijn.

Gezocht: Brabantse horecabedrijven voor gratis scan en advies om CO2 uitstoot te verminderen

01-11-2018
-

Klimaatplein is op zoek naar drie Brabantse horecabedrijven die gratis een scan willen laten doen naar de CO2-uitstoot van hun onderneming. Naast de scan krijgt u – als u mee doet - een advies hoe u de CO2-uitstoot kunt verminderen. Doet u mee?

Restaurant Cordial al 17 jaar hoog in de Lekker 500

31-10-2018
-

Het restaurant blijft zich stabiel handhaven op hoog niveau in de Lekker 500. Het staat voor de 17de keer hoog vermeld in de top 20 en is nog steeds de beste eetgelegenheid in de verre regio.

Workshop: KHN Power Lab ‘Goed werkgeverschap’ 20 november 2018

31-10-2018
-

Het bestuur van KHN Brabant nodigt u van harte uit voor de workshop KHN Power Lab ‘Goed werkgeverschap’. Een dynamische sessie met veel praktische handvatten en u neemt een actieplan mee naar huis!  

VisitBrabant organiseert gratis kennissessie 'Meer boekingen door reviews' 20 november in Helmond

30-10-2018
-

De online presentatie en prestatie van uw MICE-locatie op reviewsites is cruciaal. Niet alleen zijn reviewsites een marketingkanaal dat tot meer boekingen leidt, ook geven reviews uw waardevolle feedback over uw bedrijf én inzicht in uw gasten.

Doe mee met de Margriet Winterfair en bereik 70.000 potentiële klanten

15-10-2018
-

Vrijdag 23 t/m donderdag 29 november vindt de de Margriet Winter Fair plaats in de Brabanthallen. Hier komen jaarlijks 70.000 dames naar toe. Deze dames (3 generaties) houden van shoppen en een dagje uit. Op deze Fair heeft Den Bosch een promostand waar we de dames gaan verleiden tot een herhaalbezoek aan de stad en dat willen we samen met u doen.

Poster ID Fraude

24-09-2018
-

ID fraude, schenken onder de 18 hoe gaan we hier mee om? Vanuit het RVIG is in elk geval een poster gemaakt om jongeren en ook hun ouders te informeren over het feit dat ID fraude strafbaaar is.

NoFoodWasted-app 's-Hertogenbosch

23-07-2018
-

De app zorgt ervoor dat er dagelijks minder eten wordt weggegooid door voor een klein bedrag maaltijden te kopen die ‘overblijven’ bij restaurants in Den Bosch.

Afscheidsreceptie Pim van Teffelen druk bezocht

12-07-2018
-

Na ruim 20 jaar actief werkzaam te zijn geweest als Regiomanager Oost Brabant heeft Pim van Teffelen onlangs afscheid genomen van Koninklijke Horeca Nederland. Dit vertrek wilden KHN Oost Brabant en KHN Oss niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Snackbar in voormalige keuken bejaardentehuis

22-05-2018
-

Na ruim twintig jaar in een houten gebouwtje aan de Kloosterstraat gezeten te hebben, is  Snackbar Wimke naar het vroegere verzorgingstehuis St. Jozef in Oijen verhuisd.

Lokaal horecanieuws in de media

Remco Groenhuijzen zet carrière binnen AccorHotels voort

16-11-2018 - Vanaf 1 januari 2019 is Remco Groenhuijzen de nieuwe Regional Vice President Mövenpick Nederland. De huidige General Manager van Sofitel Legend The Grand Amsterdam zet daarmee de volgende stap in zijn carrière binnen moederbedrijf AccorHotels. Mövenpick Hotels Nederland is een van de nieuwste aanwinsten van AccorHotels en bestaat uit Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre, Mövenpick Hotel 's Hertogenbosch en een in 2019 te openen hotel in Den Haag.

Vondst lichaam Corrie van der Valk roept veel nieuwe vragen op

16-11-2018 - De vondst van het lichaam van Corrie van der Valk roept veel nieuwe vragen op. Ruim zeventien jaar nadat de vrouw, die deel uitmaakte van de bekende horecafamilie, op raadselachtige wijze verdween, is ze gevonden op een begraafplaats in Philippeville, België. Corrie van der Valk was receptioniste van Hotel Nuland. Ze overleed op 7 januari 2001 in de namiddag op de spoorweg in Lustin, een dorp in de Waalse gemeente Profondville.

Dit zijn de leukste vrijdagmiddagborrelplekken in Den Bosch volgens jullie

16-11-2018 - Een breed begrip, dat weten we. Jullie gaven zoveel voorbeelden in de Uilenburg dat we ze maar even samen hebben gevoegd. Denk aan: Café Bar le Duc, Bottles & Bites, Reinders of gewoon lekker op straat. Sterre Imming zegt: "Bottles & Bites, Bar le Duc en daarna door naar 't Pantoffeltje, Roels. En dan ook in deze volgorde!" Wat een heerlijk weer! De terrassen stromen vol in onze Bourgondische en gastvrije stad.