Afdeling Den Bosch

KHN afdelingsnieuws

Nieuwjaarsgroet KHN Oost Brabant

03-01-2017
-

Het regiobestuur van KHN Oost Brabant wenst iedereen een fantastisch 2017.

Burgemeesters verliezen hoger beroep over slijterij in supermarkt

02-01-2017
-

Burgemeesters van Sint-Oedenrode, Someren en Schijndel hebben samen met supermarkten uit de gemeenten en het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel in hoger beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak ongelijk gekregen.

West-Brabantse gemeenten worstelen met opkomst van huiskamerrestaurants

02-01-2017
-

Naast alle 'onzichtbare' hobbychefs zijn in Nederland momenteel rond de 2.000 locaties aangemeld op AirDnD, een platform voor huiskamerrestaurants. Waar Etten-Leur faliekant tegen dit groeiende fenomeen is, laten Breda en Roosendaal het voorlopig op zijn beloop. Bergen op Zoom sloot vorig jaar een huiskamerrestaurant, omdat die niet aan de regels voldeed.

BHV basistraining 1 dag + e-learning op 23 januari in Schaijk

28-12-2016
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wilt u als horecaondernemer uw bhv-diploma halen? Of uw medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Deze vier Brabantse restaurants maken kans op een Restaurant Award

21-12-2016
-

Vier Brabantse restaurants maken kans op een prijs bij de Restaurant Awards 2017.

KHN benoemt Hameleers en Goossens tot Erelid

13-12-2016
-

Regiovoorzitters Zuid-Limburg en Oost-Brabant hebben zich jaren verdienstelijk ingezet voor KHN

Regiovergadering Oost Brabant 7 december 2016

08-12-2016
-

Op woensdag 7 december jl. hebben de regiobestuurders in Westerhoven vergaderd. We waren te gast bij Willem Neutkens van Wiba Horeca.

Actie Keuze bij geweld in Den Bosch

06-12-2016
-

Zaterdag 26 november hielden o.a. gemeente, politie en horeca een actie bij de Parade. Daarmee wilden de partners jongeren bewust maken van de keuze die zij hebben wanneer ze geweld tegenkomen tijdens het uitgaan.

Virtuele tour Mariënburg

01-12-2016
-

Vanuit de provincie Noord-Brabant is gezorgd voor de productie van een virtuele tour door het complex Mariënburg. Via speciale fotopunten is het mogelijk rond te kijken op verschillende plekken binnen het complex.

Bent u ook Gastvrij? KHN Den Bosch

08-11-2016
-

Vorig jaar is een digitale training gemaakt voor onder andere medewerkers in de horeca.  Hierdoor is het mogelijk om onze bezoekers nog gastvrijer te ontvangen. Om duidelijk te maken wat je aan de training hebt en voor wie hij interessant is zijn er twee filmpjes die daarbij helpen.

Lokaal horecanieuws in de media

Het uur U slaat voor horeca in de Groene Engel Oss

19-01-2017 - OSS/DEN BOSCH - Het uur van de waarheid breekt donderdagmiddag aan voor Solo & Duo. Het bedrijf dat de horeca in cultuurpodium de Groene Engel regelt, heeft een fikse huurachterstand bij de gemeente Oss. Het gaat volgens een woordvoerder om een schuld van 'tienduizenden euro's'. Bekijk ook...

TuinIdee met gevarieerde groene vakmiddag

19-01-2017 - Op 18 februari 2017 vindt vanaf 14.30 uur een groene vakmiddag plaats tijdens TuinIdee 2017 in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch. Er zijn onder meer boeiende presentaties en wordt de prijs van de Nationale Wedstrijd Tuinaanleg uitgereikt. De gevarieerde bijeenkomst is gratis toegankelijk voor hoveniers na aanmelding via info@tuinidee.nl en wordt mede mogelijk gemaakt door Branchevereniging VHG. TuinIdee 2017 TuinIdee viert dit jaar haar 25-jarig bestaan.

Roze activiteiten in Osse centrum

19-01-2017 - OSS | Het Roze Jaar 2017 in de gemeenten Oss en 's-Hertogenbosch werd vorige week geopend tijdens de nieuwjaarsreceptie in het Osse gemeentehuis. Onder andere in het Osse centrum worden dit jaar diverse 'roze' activiteiten georganiseerd. Evenementencoördinator Bianca Hoegée van Centrummanagement Oss hoopt dat initiatiefnemers opstaan. Op 24 juni 2017 houden de gemeenten Oss en 's Hertogenbosch samen 'Roze Zaterdag'.