Afdeling Den Bosch

KHN afdelingsnieuws

17 mei: Themabijeenkomst energie- en CO2-besparing

09-04-2019
-

Wil je weten hoe je energie en CO2 (en daarmee geld) kunt besparen? Kom dan 17 mei a.s. naar de themabijeenkomst voor ondernemers in Noord Brabant!

Reeks overvallen in Brabant: weet jij wat je moet doen?

26-03-2019
-

Afgelopen weekend zijn drie horecabedrijven in Tilburg overvallen. Het aantal overvallen in Brabant is in 2018 fors gestegen. KHN wil jou als horecaondernemer in Brabant informeren over wat je moet doen als het jou overkomt en wat moet je vooral laten.

Cursus Arbeidsrecht 'Personeel in de horeca' (1 dag) 6 mei in Eindhoven

25-03-2019
-

Waar moet je op letten bij het aannemen van personeel? Wat zijn jouw rechten en plichten bij ziekte van een medewerker? Hoe bouw je een correct personeelsdossier op en wanneer kun je iemand ontslaan? Welke bijzondere regels gelden voor personeel in de horeca?

Jaarverslag 2018 KHN Den Bosch

22-03-2019
-

Na de ontwikkeling van de visie in 2017, heeft 2018 ons vooral toegespitst op de speerpunten carnaval, openingstijden en centrummanagement. Wat betreft centrummanagement zijn we in gesprek gebleven met het college van B&W en de ambtenaren wat uiteindelijk zal resulteren in een gezamenlijke visie voor centrummanagement ‘s-Hertogenbosch.

Nieuwe Fan's KHN Powerlab 'Goed werkgeverschap!'

18-03-2019
-

Groots was de opkomst op 18 maart voor de, door KHN regio Oost Brabant georganiseerde, workshop Powerlab 'Goed werkgeverschap' gegeven door de Fan-Factory.

Brabantse Gastvrijheid Award 2019

13-03-2019
-

Wie heeft de meest gastvrije locatie van Brabant? Na een succesvolle eerste editie in 2018 gaat VisitBrabant samen met Omroep Brabant en andere Brabantse partners ook dit jaar op zoek naar de meest gastvrije locatie uit de Brabantse vrijetijdssector.    

Eendaagse training 'Meer omzet door reviews' op 14 mei in Etten-Leur

05-03-2019
-

Online reviews bereiken een internationaal miljoenenpubliek. De presentatie en prestatie van jouw bedrijf op reviewsites is daarom cruciaal. Wil je weten hoe je een goede reactie op een review schrijft? Dan is de praktijkgerichte training iets voor jou.

Wegrestaurant de Geffense Barrière voorlopig niet herbouwd

17-01-2019
-

Bijna tien jaar na de verwoestende brand zien de restanten van het ooit florerende bedrijf er nog steeds troosteloos uit. Een oplossing lijkt nog ver weg.

Auberge du Bonheur winnaar Brabantse Gastvrijheid Award 2018

05-12-2018
-

Recreatiepark TerSpegelt Runner-Up.Tijdens de slotmanifestatie van het jaar waarin Brabant de titel ‘European Region of Gastronomy’ draagt, is de eerste Brabantse Gastvrijheid Award uitgereikt.

Gery Vos brengt Oost-Brabants kroegenboek uit

03-12-2018
-

Na  het succes van het Osse kroegenboek is cafébaas en schrijver Gery Vos over de stadsgrenzen gegaan en heeft een regionaal kroegenboek uitgebracht.

Lokaal horecanieuws in de media

Hallo Jumbo! Er komt een tweede Jumbo City in Den Bosch mét La Place-afdeling

19-04-2019 - Zeg maar 'hallo' tegen een tweede vestiging van Jumbo City in Den Bosch. Op dit moment is er al een filiaal van de supermarkt in de Visstraat, maar daar komt er dus één bij. Wij vertellen je waar en wanneer!  Het Paleiskwartier is hartstikke booming. Vorige week verwelkomden we restaurant De Beren en niet lang daarvoor opende Palazzo Hair-Design de deuren.

Brugklassers Pierson College gebruiken Goede Vrijdag voor het goede doel

19-04-2019 - DEN BOSCH - Op verschillende plekken in de Bossche binnenstad zijn vrijdagochtend tientallen brugklassers van het Pierson College in Den Bosch in actie voor het goede doel. Ze verkopen op Goede Vrijdag  paaseieren en andere lekkernijen en de opbrengst is voor Stepping Stone Liberia. Demi en Faye leggen uit dat het een onderwijsproject is  in Liberia. De Bossche stichting is werkzaam in een gebied waar 65 procent van de kinderen helemaal niet naar school gaan.

Deze restaurants en winkels willen een vestiging in Den Bosch

19-04-2019 - Mmmm dat ziet er lekker uit! Even voorstellen: dit is een van onze bekende stoofs, namelijk de Pulled Pork Stoof. Wanneer kom jij 'm proeven? #bramsgourmetfrites #bramsfrites Een bericht gedeeld door Bram's Gourmet Frites (@bramsfrites) op 22 Mei 2018 om 4:47 (PDT) Bij deze horecaketen zie je als klant hoe je friet wordt bereid: medewerkers snijden de aardappelen recht voor je neus en bakken ze met schil.