Afdeling Den Bosch

KHN afdelingsnieuws

Nieuwe Fan's KHN Powerlab 'Goed werkgeverschap!'

18-03-2019
-

Groots was de opkomst op 18 maart voor de, door KHN regio Oost Brabant georganiseerde, workshop Powerlab 'Goed werkgeverschap' gegeven door de Fan-Factory.

Brabantse Gastvrijheid Award 2019

13-03-2019
-

Wie heeft de meest gastvrije locatie van Brabant? Na een succesvolle eerste editie in 2018 gaat VisitBrabant samen met Omroep Brabant en andere Brabantse partners ook dit jaar op zoek naar de meest gastvrije locatie uit de Brabantse vrijetijdssector.    

Eendaagse training 'Meer omzet door reviews' op 14 mei in Etten-Leur

05-03-2019
-

Online reviews bereiken een internationaal miljoenenpubliek. De presentatie en prestatie van jouw bedrijf op reviewsites is daarom cruciaal. Wil je weten hoe je een goede reactie op een review schrijft? Dan is de praktijkgerichte training iets voor jou.

Cursus Social Media (1 dag) (vanaf 15 fte's) 16 april in Eindhoven

05-03-2019
-

Social media is onderdeel van het dagelijks leven van je gasten. Zij zoeken, boeken en reserveren online of plaatsen reviews. Hoe word je actief op social media? Waar moet je beginnen? Met de cursus ‘Social Media’ weet je in een dag hoe je jouw social media organiseert.

Training omgaan met ongewenst gedrag en agressie (halve dag) 10 april in Helvoirt

25-02-2019
-

KHN organiseert in samenwerking met Chubb Fire & Security op maat gemaakte cursussen over het omgaan met ongewenst gedrag en agressie in de horeca.

Workshop Ziekteverzuim en re-integratie (halve dag) 1 april in Eindhoven

18-02-2019
-

Wat kan en mag als jouw medewerker zich ziek meldt? En wat mag je van je medewerker verwachten tijdens zijn ziekte? Meld je aan voor de workshop Ziekteverzuim en re-integratie van Horeca Maatwerk en weet hoe het zit.

Kom naar de 'Data' inspiratieavond op 26 maart in Den Bosch, gratis toegang!

18-02-2019
-

Hoewel we er allemaal mee te maken hebben, blijft data voor velen een abstract begrip. Daarom organiseren Ondernemersvereniging Hartje 's-Hertogenbosch en KHN 's-Hertogenbosch op dinsdag 26 maart aanstaande een avond die verder in gaat op dit thema.

ALV KHN Den Bosch en inspiratiedag op 9 april

06-02-2019
-

Op 9 april organiseren we weer onze jaarlijkse ALV met aansluitend een inspirerende trip naar Breda en Antwerpen, partners zijn ook van harte welkom.

KHN regio Oost Brabant organiseert twee boeiende workshops KHN Power Lab ‘Goed werkgeverschap’

18-01-2019
-

Het bestuur van KHN regio Oost Brabant nodigt u van harte uit voor de workshop KHN Power Lab ‘Goed werkgeverschap’. Een dynamische sessie met veel praktische handvatten en u neemt een actieplan mee naar huis!

Wegrestaurant de Geffense Barrière voorlopig niet herbouwd

17-01-2019
-

Bijna tien jaar na de verwoestende brand zien de restanten van het ooit florerende bedrijf er nog steeds troosteloos uit. Een oplossing lijkt nog ver weg.

Lokaal horecanieuws in de media

Domani Literair en helden van 3JS in UIT!

20-03-2019 - Literatuur en toneelDomani Literair heeft dit jaar weer een grootheid weten te strikken in de persoon van Ilja Leonard Pfeijffer. Naast Pfeijffer is ook  Marcia Luijten te gast. Beide schrijvers worden geïnterviewd door Frans Pollux. Pfeijffer won in 2014 de Libris Literatuurprijs voor La Superba en is ook dit jaar  genomineerd voor zijn nieuwe roman Grand Hotel Europa. Nog meer Pfeiffer woensdag in de Maaspoort.

Hoog bezoek: premier Mark Rutte is woensdag in Den Bosch

20-03-2019 - Premier Mark Rutte (VVD) is samen met partijgenoten woensdag in Den Bosch. Dat lezen we op de website van het BD. De medewerkers van Grand Café Silva Ducis aan de Parade hebben woensdag een bijzondere gast. Premier Mark Rutte is er samen met veel volgelingen van de VVD. Hier houden ze een besloten campagnebijeenkomst. Ook fractievoorzitter van D66 Rob Jetten is in de stad. Hij gaat samen met zijn partijgenoten naar de Clubzaal in de Verkadefabriek.

Op 13 april Smartlappenfestival in binnenstad

20-03-2019 - Gepubliceerd op: 20-03-2019 Op 13 april 2019 vindt de zesde editie van het Hart- en Smartlappenfestival plaats. Tussen 11.00 en 16.00 uur zingen veertien koren uit 's-Hertogenbosch en omgeving smartlappen in de binnenstad. Tijdens de optredens wordt geld ingezameld voor de Hartstichting voor onderzoek naar het eerder herkennen en bestrijden van hart- en vaatziekten. Het Hart- en Smartlappenfestival markeert het einde van de jaarlijkse collecteweek van de Hartstichting.