Afdeling Den Bosch

KHN afdelingsnieuws

Agenda en programma ALV KHN Den Bosch 9 mei 2017

26-04-2017
-

Op 9 mei vindt de ALV van KHN Den Bosch plaats. Aansluitend vindt er een leuk programma plaats. U bent er toch ook bij?

Jaarverslag 2016 KHN Den Bosch

26-04-2017
-

Op dinsdag 9 mei a.s. is de algemene ledenvergadering van KHN Den Bosch. In dit bericht treft u het Jaarverslag 2016 aan.

Workshop Slim ondernemen in de horeca (halve dag) op 15 mei in Roermond

21-04-2017
-

Wat staat er eigenlijk in het contract met uw leverancier, zoals uw brouwerij? En welke rechten en plichten heeft u volgens uw huurcontract? Als horecaondernemer wilt u juridisch sterk staan als dat nodig is. Tijdens de workshop Slim ondernemen van KHN krijgt u inzicht in uw juridische positie en risico's.

Horeca arbeidsmarktcijfers

07-04-2017
-

Cijfers en trends over arbeidsmarkt en werkgelegenheid.    

Het Stedelijk Museum ’s-Hertogenbosch is genomineerd voor de BankGiro Loterij Museumprijs 2017

04-04-2017
-

De Museumprijs is dit jaar bestemd voor het museum dat er het best in slaagt design en/of mode aan een breed publiek te presenteren.

Brabant is in 2018 Europese Regio van de Gastronomie

10-03-2017
-

Na de succesvolle themajaren Van Gogh en Jheronimus Bosch is het thema voor 2018 "WeAreFood". Een mooier thema voor onze branche is bijna niet denkbaar! Een prachtige uitdaging om hier gezamenlijk iets moois en lekkers van te maken!

Ontwikkel uw eigen online trainingsmodule over uw stad of streek via VisitBrabant

01-03-2017
-

Uw toeristisch aanbod verdient toch alle aandacht? Ontwikkel nu een online trainingsmodule van uw stad of streek.

Deel uw camerabeelden met de politie en verhoog zo de kans op het oplossen van misdrijven!

16-02-2017
-

Camerabeelden spelen een belangrijke rol bij het oplossen van misdrijven. Ze mogen pas opgevraagd worden na toestemming van de officier van justitie. Dankzij het systeem Camera in Beeld kan er snel gehandeld worden. Dit komt de veiligheid in Nederland ten goede.

In memoriam Piet van Boxtel, Erelid KHN

03-02-2017
-

Koninklijke Horeca Nederland is Piet van Boxtel veel dank verschuldigd voor zijn bestuurlijke en verbindende rol. Hij was de oprichter van onze afdeling Oirschot.

Burgemeesters verliezen hoger beroep over slijterij in supermarkt

02-01-2017
-

Burgemeesters van Sint-Oedenrode, Someren en Schijndel hebben samen met supermarkten uit de gemeenten en het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel in hoger beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak ongelijk gekregen.

Lokaal horecanieuws in de media

Acht lintjes in gemeente Bernheze; Raymon van der Biezen dit jaar de jongste van Nederland met een lintje

26-04-2017 - HEESCH | De jaarlijkse lintjesregen vond ook vandaag in de gemeente Bernheze plaats. Acht inwoners van de gemeente werden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Men ontving deze koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Marieke Moorman. Raymon van der Biezen uit Heesch werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau voor zijn inzet vanaf 1991.

Raadsman: Faillissement dreigt voor café De Muis in Geldrop

25-04-2017 - DEN BOSCH - Café De Muis in Geldrop moet op last van de gemeente drie maanden dicht na de vondst van een hennepkwekerij, maar eigenaar Paul Sanders vindt die straf buiten proporties.  De kroegbaas stevent in dat geval af op een faillissement, zo betoogde zijn raadsman dinsdag voor de rechtbank in Den Bosch. Indringend verzoek Natuurlijk, iedereen die met wietplanten in of rond zijn woning wordt betrapt, roept om het hardst dat hij er niets van wist.

Einde aan blurring, maar 'de consument wil gewoon een goed glas wijn'

25-04-2017 - Di 25 apr. De één baalt en vreest minder omzet, de ander verkocht toch maar één biertje per week. De blurringproef is - noodgedwongen - beëindigd. Wat waren de ervaringen?  Door Bart Gotink Het drinken van een wijntje in de winkel. Het was nog geen jaar toegestaan, want een juridische procedure van de Slijtersunie dwingt de gemeente Den Bosch de test voortijdig te beëindigen. De proef moest voor een levendigere binnenstad zorgen.