Afdeling Den Bosch

KHN afdelingsnieuws

Koopstromen onderzoek Metropoolregio Eindhoven

11-12-2017
-

Er is voor de Metropoolregio Eindhoven een koopstromenonderzoek uitgevoerd. Een onderzoek naar de bestedingen in de detailhandel/vrijetijdssector.

Stem voor de Uitblinker 2017! De stad weer schoon tijdens en na Carnaval

04-10-2017
-

U kunt weer stemmen voor de Uitblinker 2017, de professionals die zich op bijzondere wijze inzetten om ons land een stukje schoner te maken. Wie moet volgens u de verkiezing Uitblinker 2017 winnen?

Succesvolle workshop Puberbrein

23-08-2017
-

Op 20 juni 2017 werd op het E3 strand op Eersel de workshop "hoe werkt het Puberbrein" georganiseerd. Het bleek een succesvolle workshop met meer dan 50 deelnemers uit de regio.

HBO Intro Festival Den Bosch

13-05-2016
-

Ook dit jaar wordt er weer een HBO Intro Festival georganiseerd in Paleiskwartier op 1 september 2016 op het Residentieplein. Het festival wordt gepositioneerd als welkom-in-de-stad-festival voor 1e jaars en welkom-terug-van-de-vakantie-festival voor ouderejaars.

Cursus BHV Basis en Herhaling KHN Den Bosch

17-08-2015
-

Zoals jullie gewend zijn, zullen dit najaar weer de opleidingen/herhalingen Bedrijfshulpverlening voor de leden van KHN afdeling Rosmalen en KHN afdeling ’s-Hertogenbosch gaan plaatsvinden.

Met innovatieve BaggyBoys blijft Den Bosch meest gastvrije stad

07-07-2015
-

Langer winkelen, toch je handen vrijhouden en meer gebruik van horecafaciliteiten.

Lokaal horecanieuws in de media

Gezondheidscentrum en huizen op plek American Roadhouse Zaltbommel

18-01-2018 - ZALTBOMMEL - Op de plek van kart- en bowlingcentrum American Roadhouse in Zaltbommel komen een gezondheidscentrum en huizen. De gemeente Zaltbommel heeft de locatie deze week gekocht. Omdat het nog wel even duurt voordat de plannen uitgevoerd kunnen worden, blijft American Roadhouse voorlopig gewoon open.  In het nieuwe gezondheidscentrum komt de polikliniek van het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch.

Neelsjan Albertus, Brabants beste vinoloog

18-01-2018 - U gebruikt een adblocker. Als u de online krant wilt lezen en/of de advertenties wilt zien moet u deze uitzetten! ROSMALEN - De Rosmalense wijnhandelaar Neelsjan Albertus is maandag 8 januari als tweede geëindigd bij de strijd om de titel 'Vinoloog van het jaar' op de vakbeurs voor wijnprofessionals. Dat maakt de geboren Bosschenaar de beste van Brabant. Op de jaarlijkse horeca-beurs Horecava is traditiegetrouw ook de Wine Professional in de RAI in Amsterdam.

Mediterraan restaurant Montimar komt in pand De Bourgondiër in Boxtel

17-01-2018 - BOXTEL - Montimar, zo heet het nieuwe restaurant dat in het pand komt van De Bourgondiër in Boxtel. Het is de vierde vestiging van Montimar van ondernemers Jan Megens uit Macharen en Rik Tiebosch uit Sint-Oedenrode. In april gaat de nieuwe eetzaak open. Die legt zich toe op de mediterrane keuken. ,,Goed en toch goedkoop eten", zegt Megens (43). Het zakenduo opende in de afgelopen drie jaar Montimar-zaken, in Oss, Veghel en Den Bosch (Hintham).