Afdeling Den Bosch

KHN afdelingsnieuws

Auberge du Bonheur winnaar Brabantse Gastvrijheid Award 2018

05-12-2018
-

Recreatiepark TerSpegelt Runner-Up.Tijdens de slotmanifestatie van het jaar waarin Brabant de titel ‘European Region of Gastronomy’ draagt, is de eerste Brabantse Gastvrijheid Award uitgereikt.

Gery Vos brengt Oost-Brabants kroegenboek uit

03-12-2018
-

Na  het succes van het Osse kroegenboek is cafébaas en schrijver Gery Vos over de stadsgrenzen gegaan en heeft een regionaal kroegenboek uitgebracht.

Ga met KHN Den Bosch Berlijn ontdekken

13-11-2018
-

De afgelopen jaren hebben wij samen met u een aantal succesvolle uitstapjes in Nederland gemaakt. Nu willen wij, als bestuur, graag samen met u een buitenlandse reis maken naar Berlijn.

Gezocht: Brabantse horecabedrijven voor gratis scan en advies om CO2 uitstoot te verminderen

01-11-2018
-

Klimaatplein is op zoek naar drie Brabantse horecabedrijven die gratis een scan willen laten doen naar de CO2-uitstoot van hun onderneming. Naast de scan krijgt u – als u mee doet - een advies hoe u de CO2-uitstoot kunt verminderen. Doet u mee?

Restaurant Cordial al 17 jaar hoog in de Lekker 500

31-10-2018
-

Het restaurant blijft zich stabiel handhaven op hoog niveau in de Lekker 500. Het staat voor de 17de keer hoog vermeld in de top 20 en is nog steeds de beste eetgelegenheid in de verre regio.

Poster ID Fraude

24-09-2018
-

ID fraude, schenken onder de 18 hoe gaan we hier mee om? Vanuit het RVIG is in elk geval een poster gemaakt om jongeren en ook hun ouders te informeren over het feit dat ID fraude strafbaaar is.

NoFoodWasted-app 's-Hertogenbosch

23-07-2018
-

De app zorgt ervoor dat er dagelijks minder eten wordt weggegooid door voor een klein bedrag maaltijden te kopen die ‘overblijven’ bij restaurants in Den Bosch.

Afscheidsreceptie Pim van Teffelen druk bezocht

12-07-2018
-

Na ruim 20 jaar actief werkzaam te zijn geweest als Regiomanager Oost Brabant heeft Pim van Teffelen onlangs afscheid genomen van Koninklijke Horeca Nederland. Dit vertrek wilden KHN Oost Brabant en KHN Oss niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Wie heeft de meest gastvrije locatie van Brabant? Brabantse Gastvrijheid Award 2018

19-03-2018
-

In het jaar dat Noord-Brabant de titel draagt van European Region of Gastronomy 2018, organiseert VisitBrabant samen met haar partners dit jaar voor het eerst de Brabantse Gastvrijheid Award binnen de vrijetijdssector.  

Lokaal horecanieuws in de media

Binnenkijken bij het het allerkleinste monumentale pand van Den Bosch

11-12-2018 - Elke week mogen we binnenkijken bij kleine paleisjes, grote herenhuizen of stijlvolle appartementen. Dit keer belden we aan bij een héél bijzonder gebouw: Spuithuis 6. Dit is het allerkleinste monumentale gebouw van Den Bosch. Hoe en waarvoor wordt het tegenwoordig gebruikt?  Wellicht ben je er al eens langsgelopen en vroeg je je af wat het precies was. Is Spuithuis 6 in de Sint Jorisstraat een snackbar? Die indruk wekt het wel aangezien er een snackmuur is.

KFC 's opent twee locaties binnen een week

11-12-2018 - Formulenieuws - Vlaardingen en 's-Hertogenbosch kregen een week na elkaar allebei een vestiging van kipketen KFC. Vlaardingen deze week, Den Bosch vorige week, In de openingsweek van de vestiging in Den Bosch kwamen maar liefst 25.000 klanten aan voor een van de kipproducten. Het restaurant in Den Bosch ligt aan de A2 (afrit 20) en heeft een Drive-Through. Het restaurant is verdeeld in verschillende zones voor een snelle snack, lunchen met een groep vrienden tot dineren met het gezin.

Straatbeeld: Shoeby naar Markt

11-12-2018 - Shoeby heeft nog geen winkel in de binnenstad, omdat de keten voornamelijk winkels opent in kleinere plaatsen of buiten de stadscentra. Zo zitten er in Den Bosch wel vestigingen in de Helftheuvel, de Rompert en de Maaspoort. Ook huurde de Rosmalense keten een verdieping van het V&D-pand, toen daar tijdelijk pop-upwinkels in zaten. De keten telt meer dan 200 vestigingen in Nederland.