KHN-tools voor jouw bedrijfsvoering

Vind jouw download in dit overzicht van KHN-tools voor jouw bedrijfsvoering.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens

Tools in deze categorie

Wie werkt met kooldioxide of koolzuur (CO2) moet zich bewust zijn van de risico’s die daarbij horen. Download veiligheidsinformatie.
Bekijk hier
Om voor een veilige werkomgeving te zorgen is een modelprotocol ongewenst gedrag belangrijk. Hiervoor kun je ons modelprotocol gebruiken!
Bekijk hier
Gemeenten kunnen een veiligheidsplan eisen voor het verlenen van een vergunning of ontheffing. Download hieronder een voorbeeld veiligheidsplan.
Bekijk hier
Vermoed je een geval van oneerlijke concurrentie door een paracommerciële instelling? Neem dan contact op met jouw lokale KHN-bestuur. Zij kunnen cont...
Bekijk hier
Download het programma in Excel, waarmee je een snelle menu-engineering analyse kunt doen.
Bekijk hier
Stoppen met jouw bedrijf. Een groot en zwaar besluit. Waar moet je op letten? KHN heeft een checklist voor je opgesteld.
Bekijk hier
In dit sectorplan staan concrete maatregelen om het bewustzijn onder horecaondernemers en personeel te vergroten. Ook gaat dit plan over projecten die...
Bekijk hier
Download het concept-calamiteitenplan voor hotels in Word (25 pagina's, uitgave 2011).
Bekijk hier