KHN Veiligheidskaarten

KHN heeft in samenwerking met de Nationale Politie en het ministerie van Veiligheid en Justitie een aantal veiligheidskaarten ontwikkeld. Hierop staan op de voorkant duidelijke pictogrammen en tips wat te doen bij een overval, fraude, afpersing, inbraak en mogelijke mensenhandel.

Op de achterkant van de veiligheidskaart overvallen staat bovendien een lijst met praktische veiligheidstips in de vorm van een checklist. Ons advies is om deze KHN Veiligheidskaarten in jou bedrijf op te hangen en om de checklist regelmatig met je medewerkers te doorlopen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens

Tools in deze categorie

Voorkomen, herkennen en handelen van/bij afpersing. Download de infographic voor ondernemers van KHN in samenwerking met MKB Nederland en VNO-NCW.
Bekijk hier
Recognise the signs of Human Trafficking in relation to illegal prostitution! Download a checklist card in English
Bekijk hier
Herken de signalen van mensenhandel in relatie tot illegale hotelprostitutie. Download de signalenkaart.
Bekijk hier
Ons advies is om deze overvalkaart in jouw bedrijf op te hangen en om de checklist eens met je medewerkers te doorlopen. Het kost je weinig tijd en ma...
Bekijk hier
Hoe ga je in je bedrijf om met interne fraude. Fraude is een vorm van bedrog. Zaken worden anders voorgesteld dan ze zijn, door op papier of digitaal ...
Bekijk hier
Download de veiligheidskaart met tips en adviezen bij een inbraak in je bedrijf.
Bekijk hier
Voor iedereen moet de binnenstad gezellig, leefbaar en veilig blijven, daarom zijn er standaard huis- en gedragsregels. KHN biedt huisregelbordjes.
Bekijk hier
Weet van elkaar hoe te handelen als er fraude, cybersecurity, overval of agressie plaatsvindt in je bedrijf. Download het Dilemmaspel.
Bekijk hier