Afdeling Drechtsteden

KHN afdelingsnieuws

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 9 september in Berkel en Rodenrijs

29-07-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Lokaal horecanieuws in de media

Eerste Stoelendans Diner in restaurant zorglocatie Parkzicht

15-08-2019 - SLIEDRECHT - In restaurant De Zalmschouw in Stichting Waardeburgh zorglocatie Parkzicht aan de Lijsterweg wordt woensdagavond 4 september 2019 van 18.30 - 21.00 uur het allereerste Stoelendans Diner gehouden. De inloop is vanaf 18.15 uur. Tijdens elke gang van het 3-gangendiner komen de deelnemers met andere mensen aan tafel te zitten. Op het menu staat Chinees. Het belooft volgens de organisatie een avond met lekker eten én nieuwe ontmoetingen te worden.

Serie: B&B's in rivierenland: B&B Spoor1880 Hardinxveld-Giessendam

15-08-2019 - H'VELD-G'DAM Overnachten in B&B's wordt steeds populairder. Logisch, want het is een heerlijke manier om een streek maar ook de bewoners op een ontspannen manier te leren kennen. Ook in onze regio zitten echte pareltjes, maar je moet ze net weten te vinden. Wij selecteerden er zes voor u. Dwars door de straat liep hij, de eerste echte Betuwelijn tussen Dordrecht en Geldermalsen die in 1880 gebouwd werd.

8 x hier kun je Indonesisch eten in Dordrecht

14-08-2019 - Hier kom je voor: Originele rijsttafel en satéspecialiteiten. Je kunt hier terecht voor traditionele Indonesische gerechten. Wat zeggen de gasten: "Na onze reis naar Indonesië zijn wij gaan eten bij Mulia. Dit restaurant bestaat al zo lang in Dordrecht en ook daar proef je de kruiden die er in horen bij ieder gerecht. Hier zien ze ons vaker terug." "Wij hebben hier met zijn vieren een erg lekkere rijstschotel op.