Afdeling Drechtsteden

KHN afdelingsnieuws

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 24 juni in Ridderkerk

27-05-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Plannen 2019 KHN Drechtsteden

04-02-2019
-

Hierbij bieden wij je namens KHN Drechtsteden de plannen aan voor het jaar 2019.

Lokaal horecanieuws in de media

Nieuwe formule voor Havana

19-06-2019 - SLIEDRECHT Café Havana is begin oktober na een totale make-over weer opnieuw geopend. De veranderingen, zowel in het interieur als in het beleid, zijn in de acht jaar dat Paco Struijk de eigenaar is, nog nooit zo rigoureus geweest. Zo verandert het programma en gaat het café samenwerken met De Popschool. Er is maanden gewerkt bij café Havana. Het café is volledig gestript en opnieuw ingericht en achter de schermen is hard gewerkt aan een nieuw concept.

Je creatieve ei kwijt in een schrijfhotel? Lennart Blom start hiervoor een crowdfundactie

19-06-2019 - EVEN VRAGEN AANAls het aan Lennart Blom ligt krijgt Dordrecht er eind deze zomer een nieuw hotel bij. Niet voor toeristen, maar een schrijfhotel waar mensen hun creatieve ei kwijt kunnen. Wat wordt het schrijfhotel? ,,Een vaste plek in de Vertelfabriek op de Spuiboulevard in Dordrecht waar mensen kunnen schrijven. We hebben dat al een keer eerder gedaan. Mensen kregen bij binnenkomst een pen en sleutel en werden naar een kamer geleid om te schrijven.

Tony Versluis: naar het café voor foto's

18-06-2019 - Tony Versluis op zijn favoriete fotografieplek in de Dordtse binnenstad: Het Hof (foto: Nanda van Heteren) (Foto: ) door Nanda van Heteren Dordrecht - Wie van Dordrecht houdt, fotografie en het leven, kan best eens werk van Tony Versluis hebben gezien. De geboren, getogen Dordtenaar is met zijn fotocamera regelmatig te vinden bij Dordtse evenementen, maar ook daarbuiten. Theatertalkshow Kunstmin Live, Goodwill Concerts en theater Melkbus hebben al te maken gehad met de lens van Versluis.