Afdeling Drechtsteden

KHN afdelingsnieuws

Gratis training overvalpreventie in de horeca 27 mei in Rotterdam

11-04-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Plannen 2019 KHN Drechtsteden

04-02-2019
-

Hierbij bieden wij je namens KHN Drechtsteden de plannen aan voor het jaar 2019.

Lokaal horecanieuws in de media

Amerikaans stel valt met neus in de boter en huurt per toeval toplocatie voor The Passion

18-04-2019 - De Amerikaanse Nancy en Paul de Regt vallen met hun neus in de boter. Ze huurden nietsvermoedend een AirBnB aan het Maartensgat in Dordrecht om een paar dagen de geboortestad van Paul's vader te kunnen bezoeken. Wat ze niet wisten, is dat ze een toplocatie voor The Passion huurden. Een aangename verrassing voor de twee.

De Haan krijgt Nissewaardpenning met oorkonde uitgereikt

18-04-2019 - SPIJKENISSE / SLIEDRECHT - Gerard de Haan heeft donderdag 18 april 2019 de Nissewaardpenning ontvangen uit handen van wethouder Léon Soeterboek (ONS Nissewaard) voor zorg, welzijn, cultuur, economische zaken en evenementen. De uitreiking vond plaats in restaurant De Meiden van de Molen in Spijkenisse. De Haan kreeg de onderscheiding voor zijn inzet in de gemeente Nissewaard. Gerard de Haan (links) uit Sliedrecht staat hier samen met de wethouder van de gemeente Nissewaard.

En Judas hapte in een appeltje

18-04-2019 - De ontvangst was in restaurant Merz in Dordrecht. De EO en KRO-NCRV hadden de lunch al klaargezet. Terwijl het journaille langzaam binnendruppelde werd Jezus geschminkt in een hoekje van de bar. Communicatiedames leidden alles in de juiste banen. "Komt u nog even mee?", zeiden ze. En: "Het fotomoment is straks." Of: "Eerst de camerateams, vervolgens de geschreven pers." Kijk, zo wist je je plaats weer.Gelaten wachtte ik mijn moment af aan een...